Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Damnation > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Damnation (PS3) 00.00 %XBOX360 - Damnation (X360) 52.50 %

Kde koupit ?

(X)zone  149 Kč  České titulky

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---47 %SCORE 185
LEVELPavel Dobrovský6/1060 %LEVEL 178
hry.Sme.skJán Kordoš3/1030 %2009-09-18
Recenzeher.eukiller---85 %2009-06-29
GamesportVojtěch Uher---70 %2009-06-26
GamePlanet.czJan Komárek6.5/1065 %2009-06-22
Sector.skmatus_ace5.5/1055 %2009-06-11
Hrej.czRobert Lipšanský4/1040 %2009-06-09
GameParkbeermonster---75 %2009-05-31
BonuswebDavid Sillmen---75 %2009-05-28
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/damnation-video-recenze/Autor: Josef Eisner / délka: 6m37s (Games.Tiscali.cz)2009-06-10
http://www.gametv.cz/video-play.php?video=3277&play=1Autor: Ondřej Broukal (GameTV.cz) - Hodnocení: 3.4/102009-06-22

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.20 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

68.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 75 %
Pořadí:

Celkově: 3951 z 5814 Žebříček
PC: 1877 z 3060 Žebříček
PC/Third person akce: 131 z 215 Žebříček
Vše/Third person akce: 441 z 647 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2009-03-16
GameStar.cz2009-03-14
GamePark2009-02-24
Hratelne.cz2008-09-16
GameStar.cz2008-05-14
Hratelne.cz2008-04-25

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: rimsa
Nick: (brakers) - neregistrovaný
Datum:2009-08-02 19:44:06
nevypada nejak zle..ale ted sjm se zasek nejak na zacatku a nevim jestlito je chyba hry ci delam neco ja sptne.jak se mam ucit vyskocit na rimsu a pak na vlajku tak mi to nejde.jak mile vysi za rimsu tak uz s nim nejde nic delat jen se pohybovat do leva ci do prava nevite nekdo co stim nebo zdali je nejaky patch pokud je to chyba???
[Odpověz]

Titulek: 55
Nick: (55) - neregistrovaný
Datum:2009-06-03 22:08:40
nicmoc hlavne grafjika slba
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sko)
Datum:2009-04-09 19:24:26
je to urcite zajimava hra ale pripadala mi ze toho moc okopirovala z jinich her
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Damnation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Damnation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 10208x - statistika
Damnation 60 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-05-22
Damnation

Průměrné hodnocení z médií:

60.20 %

Min : 30 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Blue Omega
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 10
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> LEVEL : 6/10
Z pohledu zkušeného hráče naprosto zbytečná akční hra, která upozorňuje na to, že by mohla být dobrá, kdyby autoři splnili načrtnuté sliby.
> Bonusweb : 75 %
Velmi solidní akce, která do žánru přináší čerstvý vítr, překvapivě ale selhává v nepříliš záživných přestřelkách. I tak ale stojí za zkoušku.
> GamePark : 75 %
Vypadá zkrátka dobře, byť nikterak úžasně. Mnohem důležitější je ale jeho vizuální a stylové pojetí, které se nedá hodnotit jinak než za jedna. Samotná hra je poněkud rozporuplná.
> Hrej.cz : 4/10
Damnation je ukázkovou hrou, která v ambicích přerostla vývojářům přes hlavu. Díky tomu sice můžeme sledovat jejich další kariéru, ale této hře se pro jistotu raději vyhněme.
> Sector.sk : 5.5/10
Len škoda, že sa hra poriadne rozbehne až po polovici, čo je strašne neskoro. Zastaralé technické spracovanie a dementná AI by sa ešte dali prehrýzť, avšak je tu ešte kamera, ovládanie a pár ďalších chýb.
> GamePlanet.cz : 6.5/10
Průmerná hratelnost, lehce nadprůměrné technické zpracování nikoho rozhodně nevytrhnou, což je malinko škoda a zbytečně promarněná šance na drsnou a špinavou hru.
> Recenzeher.eu : 85 %
Řekl bych, že hra stojí určitě za vyzkoušení a to i přes drobné nedostatky, jelikož se jedná o zcela unikátní kousek, který spojuje starou a novou dobu dohromady a tak máte možnost vyzkoušet i něco jiného a ve svém oboru nového.
> Časopis SCORE : 47 %
Steampunk je fajn, ale Damnation ho jaksi ošidilo o regulérní hru. Hraje se dost toporně, nevypadá příliš hezky a místo nepřátel nám předhazuje hadrové panáky, ze kterých srší kulky na všechny strany.
> hry.Sme.sk : 3/10
Nuda, umelosť, hlúposť, nezáživnosť, otravnosť, nelogickosť, únavnosť – to sa jednoducho nedá vydržať. Pôvodne dobrý námet bol dokopaný stupídnym rozprávaním príbehu, pred ktorým je argentínska telenovala klasikou od Lyncha.
> Gamesport : 70 %
Nejedná se o hru zcela všední, ale krom zajímavého prostředí a příběhu alternativní historie vám Damnation nenabídne o moc víc než Prince of Persia ani takovou volnost a variabilitu jako Assasins Creed.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5813
Recenze: 23941
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2964
Průměrné hodnocení z
23324 recenzí: 71,763 %