Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Chameleon > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  149 Kč  
FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---72 %SCORE 140
LEVELRadek Friedrich6/1060 %LEVEL 131
Časopis GameOn (zrušen) ---79 %GameOn 6
Časopis Doupě 7.4/1074 %Doupě 10/05
Gamesport ------2007-02-07
hry.Sme.sk 4/580 %2006-01-18
NejHry.cz (ZRUŠEN) 7/1070 %2006-01-02
Bonusweb ---78 %2005-12-23
Sector.sk ---83 %2005-12-16
Czechgamer.com ---74 %2005-12-07
Gamecenter (pozastaven) ---80 %2005-11-23
Doupě 8/1080 %2005-09-26
Games.cz ---80 %2005-09-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.83 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 83 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.17 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2156 z 5973 Žebříček
PC: 936 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 55 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 200 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2005-11-27
Doupě2005-09-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Medved) - neregistrovaný
Datum:2007-10-07 14:25:30
nemozem naist odkodovaci zariadenie a tym padom sa asi nedostanem do ponorky.odpiste ako sa to da dakujem
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Miso) - neregistrovaný
Datum:2007-10-12 03:16:31
Zariadenie najdes tusim v jednom z cervenych kontajnerov, z boku ho otvoris...V jednom z rozhovorov v tej misii o je o tom rec. Ja mam zasa problem, ze mi to v Havane(17 misia tusim) na namesti po tom, ako mi da chlapik sniperku pada - a to mam original...

Titulek:  
Nick: (kokin) - neregistrovaný
Datum:2007-09-23 15:54:40
kupil jsem si hru chameleon a v jedné misi (ponorka) jse mi hra neuloží a nemůžu jse dostat dál, mohl by mi někdo poradit?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-24 19:27:38
jak se mám dostat do toho posledního vagonu ? mám tam nastoupit,ale nevím jak. poradte mi.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hans) - neregistrovaný
Datum:2007-05-03 16:54:34
does anybody now how i can got this game in germany?
[Odpověz]

Titulek: Chameleon
Nick: (pipo0079)
Datum:2007-04-03 12:38:15
Prečo mi ide biele menu a videá normálne? Jedná sa o hru Chameleon.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (caca) - neregistrovaný
Datum:2007-03-28 18:33:15
slušné
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chose) - neregistrovaný
Datum:2006-01-22 11:00:00
som podobne na tom, alebo by mi len stacilo napisat ako sa dostanem do toho nakladneho lietadla cez tych 4 vojakov...thx
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (specnaz) - neregistrovaný
Datum:2006-12-27 03:11:41
jednoducho ja som to uz presiel aj na hard a to tam saskovali este dvaja skus len pekne skrceny pomedzi nich prebehnut alebo pekne porichu skrceny coz ty zaberie vaccasu tam nejde o to nevyvolat poplach mozes si to tam aj sprintnut staci ti dobehnut k rebriku a misia je splnena a uzi si zaujimavy zvrat v animacii na konci :-D

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-19 11:00:00
www.chameleon-game.ic.cz
[Odpověz]

Titulek: chameleon
Nick: (steve) - neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
hledám kompletní návod na hru chameleon našel by se někdo kdo ho vlastní a byl by ochoten mi ho poslat na mejlovou adresu Ramon25@seznam.cz. předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: chameleon
Nick: (Lukyn) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 19:17:34
Zkus se podívat na Abecedaher.cz

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Chameleon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Chameleon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20078x - statistika
Chameleon 76 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-19
Chameleon

Průměrné hodnocení z médií:

75.83 %

Min : 60 % Max : 83 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Silver Wish Games / Illusion Softworks
Distributor: Take 2
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 13
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %