Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Batman: Arkham City > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  490 Kč  
FunStore  1399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYJan Vondrášek9/1090 %2012-02-18
GamePlanet.czPavel Kovalančík9.5/1095 %2011-12-28
GameSite.skDzoki---95 %2011-11-29
XboxWeb.cztonyskate---100 %2011-11-22
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---95 %2011-11-07
hry.Sme.skJán Kordoš9.4/1094 %2011-11-05
Recenzeher.euTomáš Herodek10/10100 %2011-11-04
GameParkCheech_Chong---95 %2011-11-01
Czechgamer.comJakub Pokorný---95 %2011-10-30
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-10-30
BonuswebJan Lysý---90 %2011-10-26
Hrej.czJiří Pavlovský9/1090 %2011-10-25
DoupěKarel Kališ9/1090 %2011-10-24
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2011-10-24
Games.czMartin Bach / Blixa9/1090 %2011-10-23
Eurogamer.czPavel Oreški9/1090 %2011-10-19
ZingMichal Maliarov10/10100 %2011-10-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

93.47 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.69 %

Počet hodnocení: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 62 z 5973 Žebříček
PC: 18 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 1 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 10 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2011-03-21
Zing2011-03-01
GamePark2011-01-15
GamePlanet.cz2010-11-22
Czechgamer.com2010-11-06
Bonusweb2010-11-02
Zing2010-09-20
Recenzeher.eu2010-09-18
Hrej.cz2010-09-07
Eurogamer.cz2010-08-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: DLC?
Nick: (Lynch)
Datum:2012-02-11 20:42:35
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek: patche
Nick: (Lynch)
Datum:2012-02-07 01:11:05
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (the Joker)
Datum:2012-01-05 17:59:36
bomba hra,skvela grafka a dobry zpusob bitvy
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Price) - neregistrovaný
Datum:2012-01-02 02:09:45
ty hre fakt nic nechybi
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Price) - neregistrovaný
Datum:2011-12-28 05:05:34
tahle hra je proste skvela sice ji mam na ps3 ale super 100procent
[Odpověz]

Titulek: AA lepší jak AC :)
Nick: (Sl!mSHADY)
Datum:2011-12-23 18:52:54
Podle mého Arkham city je dobrá hra, ale kvalit jako arkham asylum dle mého nedosahuje ;) Asylum mě více pohltil a dostal, city mě tak celkem sklamalo :( 90%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2011-12-05 02:35:22
Máte rádi batmana? Neváhejte a zahrajte si Batman: Arkham City. Nemáte rádi batmana? I tak si hru zahrajte!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Batman: Arkham City
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Batman: Arkham City
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14241x - statistika
Batman: Arkham City 93 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-15
Batman: Arkham City

Průměrné hodnocení z médií:

93.47 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rocksteady
Distributor: Warner Bros. Interactive
Distributor CZ:

Počet recenzí: 17
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 10/10
Arkham City není jen nejlepším využitím licence v herní historii. Je to také poctivá akční adventura plná nečekaných zvratů, epických momentů a nabušeného obsahu, který ze hry sálá každou škvírou. Kdo si nového Batmana nezahraje, ten jakoby nežil.
> Eurogamer.cz : 9/10
Arkham City je evoluce správným směrem. Chtěli jsme více Batmana, máme více Batmana! Transformace do plně otevřeného světa se povedla, desítky vedlejších misí potěší zejména objevováním dalších zločinců z Batmanova universa a nové zbraně i údery skvěle zapadají do původního konceptu. Trochu mě jen mrzí příběh, který nešlape tak dobře jako v jedničce a škoda nevyužitého potenciálu Catwoman. Arkham Asylum nebylo horší, bylo trochu jiné a i proto je to zase "jenom" devítka.
> Games.cz : 9/10
Nejlepší hra s Batmanem? Určitě. Nejlepší hra podle komiksu? Velmi pravděpodobně. Nejlepší hra roku 2011? Kdo ví... Jisté ale je, že Arkham City je rájem pro všechny milovníky temných světů, nacpaných až po okraj zajímavými postavami, událostmi a výbornou hratelností. Bravo!
> Doupě : 9/10
Batman: Arkham City prostě je skvělou hrou, která neztrácí tempo a je plná nápadů a skvělých herních okamžiků. Běžte si ji koupit.
> GamesWEB.sk : 9/10
Zásadný titul tohto roka? Bezpochyby. Pokračovanie dnes už legendárneho Arkham Assylum skrátka splnilo všetko to, čo počas dlhočizných mesiacov vývoja nasľubovalo a hráčom tak prináša nie len väčšiu, ale po všetkých stránkach komplexnejšiu a prepracovanejšiu víziu toho, ako by mali hry na základe komixov vyzerať. Ako? No predsa tak, aby u nich padali sánky nie len fanúšikom predlohy, ale každému, kto je aspoň trošičku herne pozitívny.
> Hrej.cz : 9/10
Hra nejen pro komiksové fandy. Nový Batman si nechává klady starého a ještě k nim něco přihazuje. Větší svět, víc hádanek, víc padouchů – víc Batman!
> Bonusweb : 90 %
Batman: Arkham City je promyšlené pokračování vynikající a nápadité akce.
> Czechgamer.com : 95 %
Jeden z vrcholov sezóny, ktorý sa prekoná len ťažko. Batman je majstrovské dielo, ktorému k dokonalosti chýba len málo.
> Konzolista.cz : 9/10
Batman: Arkham City se povedl na jedničku. Rozšiřuje původní koncept a přináší do značné míry otevřenou lokalitu, kde vás kromě příběhové kampaně čeká i spousta vedlejších úkolů. Během toho všeho potkáte i spoustu zajímavých postav, ať už těch, které budou s vámi, tak záporáků. Dalo by se říci, že Batman: Arkham City je takovým splněným snem fanoušků komiksu. Žádná lepší hra v tomto žánru na trhu v současnosti není a dost možná ještě dlouho nebude.
> GamePark : 95 %
Přestože se jedná o singleplayerový titul, dokáže vás zabavit na dost dlouho. Myslím si, že chvály už bylo dnes řečeno více než dost, a proto jen dodáme naše konečné hodnocení: 95%. Pokud nemáte konzoli a čekáte na PC verzi, měla by vaše úroveň očekávání dosáhnout naprostého maxima.
> Recenzeher.eu : 10/10
Druhý díl je větší, lepší, delší a nadupanější. V případě, že první díl byl nečekanou peckou, je Arkham City bombou, na kterou se dlouho nezapomene. Letošní podzim tu máme titul, který má na to stát se hrou roku.
> hry.Sme.sk : 9.4/10
Skvelý príbeh, prostredie, postavy, bojový model, RPG prvky, stealth hrateľnosť, otvorené mesto, bonusové misie, technické spracovanie... chyby? Dobre, ideme ťahať z päty: raz za uhorský rok je kamera trochu neposedná a ide “len” o vylepšenie výbornej hry, takže až tak mnoho sa toho nezmenilo. Lenže stačí minúta hrania a ste okamžite vhodení do arény, z ktorej sa vám nechce utekať do bezpečia. Batman: Arkham Asylum je zatiaľ bezkonkurenčná, tohtoročná jednotka na hernom trhu. Zatiaľ.
> XboxWeb.cz : 100 %
Batman: Arkham City je pokračováním v tom nejlepším slova smyslu. Nabízí větší herní prostředí, více možností, vylepšené vizuální zpracování, opět špičkový hudební doprovod a dabing a všechny různé drobnosti, které vám mohli chybět v první hře. Také nabízí podmanivý příběh, který vás bude překvapovat až do konce hry. Někomu možná nepřipadne tak originální, jako ten minulý, ale otevřený svět a nabitá přehlídka super zločinců vám to vynahradí. Ve hře jsou navíc i náznaky na třetí titul, kterého se snad dočkáme, protože tato vodítka by
> GameSite.sk : 95 %
Niekomu sa môže zdať, že celá recenzia sa nesie v superlatívoch. Pravdou je, že Batman: Arkham City si nič iného nezaslúži. Keď hráč chce nájsť v tomto kvalitnom engine chyby, má maličké ba priam žiadne šance. Niekto sa môže sťažovať na krátky hlavný príbeh, príliš starý engine či podobnosť s predchodcom. Iný ho chcú porovnávať s GTA a nadávať na príliš malé mesto. Avšak Rocksteady vytvorilo kvalitnú hru, ktorá má všetky aspekty, pre hru roka. Tento titul je podľa mňa pre všetkých nutnosťou. Pokiaľ je nejaká hra, ktorá si bez zamýšľania zaslúži titul hra roka nebudem dlho rozmýšľať a poviem Bat
> GamePlanet.cz : 9.5/10
Ačkoliv se mnou jedni nesouhlasí, pro mne je Batman: Arkham City mnohem, mnohem lepší, než předchůdce, kterého jsem sice dohrál, velmi se bavil, ale neměl jsem motivaci hrát ho znovu. Arkham City hraji již potřetí, ano, díky smazání savu, a stále se u hry bavím téměř jako na začátku. Ne-li více, protože vím lépe, jak fungují mechanismy hry a využívám více možností, které se tu nabízejí. Respekt si zaslouží prakticky vše, co zde najdeme. Komplexnost světa, zpracování, soubojový systém, zvuková složka. Nebýt technických problémů, bylo by to za plných. Takhle musíme skóre u tohoto uměleckého kousku maličko snížit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %