Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Batman: Arkham Asylum > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Batman: Arkham Asylum (PS3) 92.67 %XBOX360 - Batman: Arkham Asylum (X360) 90.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---84 %SCORE 188
LEVELMartin Bach / Blixa8/1080 %LEVEL 183
Recenzeher.euRoman Bičan---90 %2010-05-03
GamesportJiří Navrátil---90 %2010-01-27
hry.Sme.skJán Kordoš8.9/1089 %2009-10-20
GameSite.skEjkej---90 %2009-10-17
Czechgamer.comMartin Pilous---93 %2009-10-07
GameParkAmmoni@c---95 %2009-09-23
GameStar.czJakub Kuneš---90 %2009-09-22
DoupěKarel Kališ9/1090 %2009-08-31
Eurogamer.czPavel Oreški9/1090 %2009-08-30

Videorecenze

http://www.hrej.cz/clanky/tv/videorecenze-batman-arkham-asylum/Autor: Pavel Dobrovský (Hrej.cz) / délka: 7m15s - hodnocení: 9/102009-09-21

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.18 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.97 %

Počet hodnocení: 35
Min. hodnocení: 25 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 313 z 5973 Žebříček
PC: 104 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 8 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 42 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2011-01-25
GamePlanet.cz2009-08-18
Doupě2009-08-13
hry.Sme.sk2009-08-12
Games.cz2009-08-10
GamePark2009-08-10
Recenzeher.eu2009-08-09
HrajMobil.sk2009-08-07
Hrej.cz2009-07-27
Recenzeher.eu2009-05-24
Gamesport2009-04-05
HrajMobil.sk2009-03-05
hry.Sme.sk2009-02-10
GamePark2008-11-19
Bonusweb2008-10-20
Hratelne.cz2008-10-17
Doupě2008-10-15
GameStar.cz2008-09-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ukládání levelů
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2012-08-26 13:58:31
Ahoj, nevíte někdo jak ukládat jednotlivé pozice, když hraju, pak ukončím hru a při příštím spuštění musím hrát od začátku, protože se mi minulá část neuložila. Co s tím????
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Milos590)
Datum:2012-01-29 02:20:29
Výborná hra.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-08-14 19:39:14
jo

Titulek: AA je lepší než AC ;)
Nick: (Sl!mSHADY)
Datum:2011-12-23 18:51:54
Tenhle titulek dostává ode mě 95% nejlepší 3D hra co jsem kdy hrál :) Co se týče Arkham city to je dobré ale slabší než Arkham asylum ;)
[Odpověz]

Titulek: parada
Nick: (zbynekhavlis)
Datum:2011-08-04 02:07:31
skvělá gamesa - ted jsem ji dohrál a dost si ji užil - všem doporučuji
[Odpověz]

Titulek: Re: parada
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-08-04 03:03:50
moje řeč

Titulek: Re: parada
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2011-08-04 19:09:01
Hra je sice uz na prvni dojem kvalitni a pro fanousky netopyriho muze povinnost, nicmene 2x jsem zkusil dat hre sanci, a pokazde jsem si uvedomil, ze me hra nebavi. Sam poradne nevim cim to bylo.

Titulek: Re: parada
Nick: (T1ger)
Datum:2011-08-05 01:45:32
Uplne mam ten isty problem :P Po natlaku kamaratov som si to konecne kupil a bohuzial nie a nie pritom vydrzat. Hra je pri tom celkom kvalitne spracovana ale mi tam tiez cosi nesedi. A pritom komixovky mozem. Napriklad wolwerina som presiel jednym dychom a pritom je to co do kvality slabsie. A aj batmana mam rad. Nechapem preco ale mne to nesadlo :( Proste ma ta hra nedokaze pri sebe udrzat..

Titulek: Re: parada
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-08-05 12:40:17
T1ger: Ze začátku jsem měl stejný problém, taky mě to vůbec nebavilo a říkal jsem si, co na tom všichni vidí. Potom se to ale nějak rozjelo, hra nabrala obrátky a s chutí jsem ji dohrál až do konce. Ještě mi nakonec bylo líto, že nebyla delší. Ten začátek byl opravdu strašná nuda, ale jak vyletíš z té jeskyně do města, začne to být parádní. Prostě jestli se ti podaří překousnout úvod, tak máš vyhráno. ;)

Titulek: Re: parada
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-06 00:11:33
Zajímavý, kolega v práci měl to stejný, mě to naštěstí chytlo hned:) za 150kč no neber to...luxusní jsou ty schovávačky kdy ovládáš maličkýho batmana, no a Joker a jeho hlášky. Občas trošku stereotypní ale jinak paráda.

Titulek: Otazka
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-12-28 23:31:23
Co mam delat kdyz sem vyhraal ten level kdyz sem na ne sel ze stvorcem sem na ne skakal ukazujemi tam tohle: L2 Hold-(nevim co) Use Environment Analyssis atd................. a ece Dont cut youtself atd................
[Odpověz]

Titulek: prosím doplnit
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-08 01:09:56
Na BonusWebu hodnocení 90%.. http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/batman-arkham-asylum-je-dalsi-kandidat-na-nejleps i-akci-roku-p4b-/clanek.A090924_141420_bw-pc-recenze_mik.idn
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím doplnit
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-08 07:01:19
A zaslouzene, moc pekna hra, a to sel Batman v minulosti ze vsech comixovych postavicek snad nejvice mimo me. Velke prekvapeni a skvela hratelnost - to je Batman:AA.

Titulek: Re: prosím doplnit
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-08 13:12:53
Tak tomu rád věřím :) Včera večer jsem to nainstaloval a dneska začnu hrát..

Titulek: Re: prosím doplnit
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-08 22:28:09
Tak si ji uzij, verim, ze ji urcite docenis.

Titulek:  
Nick: (marlm)
Datum:2010-02-18 17:49:52
Bombova hra kto nehral treba skusit
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (piego) - neregistrovaný
Datum:2009-12-30 17:39:56
Hra je opravdu dobrá - hratelnost, desing, postavy. Grafika je skvost. Škoda jen, že není česká lokalizace.
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (laamiickaa) - neregistrovaný
Datum:2009-12-30 00:33:16
Nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál doporučuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Hodnocení
Nick: (nava) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 15:12:04
ta hra je fakt luxus ale nevim jak se to uklada prosim poradite mi ?

Titulek: Re: Hodnocení
Nick: (ik) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 18:14:55
nava: sama po checkpointech.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Batman: Arkham Asylum
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Batman: Arkham Asylum
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 46311x - statistika
Batman: Arkham Asylum 89 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-09-15
Batman: Arkham Asylum

Průměrné hodnocení z médií:

89.18 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rocksteady
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 11
Počet preview: 18

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 9/10
I když by se dalo najít pár mušek, například souboje s bossy nejsou zrovna dvakrát nápadité a uspokojující, více zničitelné prostředí by bylo také fajn, jako celek jde o naprosto úžasnou hru.
> Eurogamer.cz : 9/10
Žádná superhrdinská akce ještě nebyla tak kvalitní. Skvělý mix špionáže, rubačky, RPG a adventury ve stylu Lary Croft. Bezchybná atmosféra, hratelnost, grafika, zvuk, animace, ovládání.
> GamePark : 95 %
Hra je pak naprostou povinností pro fanoušky Batmana. Titul mě nesmírně potěšil, nejen že se výborně hraje a výtečně pobaví, ale po skvělém filmu jsme se dočkali neméně skvělé hry a tak by to mělo být bez výjimky pokaždé.
> GameStar.cz : 90 %
Kdyby se Arkham Asylum dalo popsat stejně jednoduše, jak jednoduše se dá hrát... Ve hře lze vysledovat velké množství kompilačních nápadů z celé řady výborných her.
> Czechgamer.com : 93 %
Batman: Arkham Asylum je dalším kvalitním titulem, jenž si vás podmaní díky své hratelnosti, grafickému podání a zejména atmosféře, která na vás tlačí ze všech stran. Jediné co se hře dá vytknout je nepříliš rozmanitý příběh.
> hry.Sme.sk : 8.9/10
Batman: Arkham Asylum patrí k tým hrám, o ktorých je dobré vedieť len to, že je proste kvalitná, je to taký zlepenec rozličných žánrov, má to skvelú atmosféru. Najlepšie je to skúsiť a sami zistíte, že vás to chytí.
> Časopis SCORE : 84 %
Mistrovsky namíchaný koktejl mnoha skvěle se doplňujících žánrů, navíc v hutném prostředí arkhamského blázince. Batman se konečně po všech těch letech dočkal hry, jakou si zaslouží.
> LEVEL : 8/10
Jednotlivé úkoly jsou si možná až příliš podobné a mění se pouze nastavení prostředí. Jako celek je ale Arkham Asylum skvělý.
> GameSite.sk : 90 %
Asi najlepšia hra podľa komiksovej predlohy. Ponúka skvelý dej a atmosféru, ktoré vás len tak skoro nepustia. Rozhodne skúste.
> Gamesport : 90 %
Dokonalý mix žánrů v neopakovatelné atmosféře. To vše ve špičkové audiovizuální podobě. Hře není takřka co vytknout, možná jen často opakovaný postup pomocí větracích šachet a nedotažené souboje s šéfy.
> Recenzeher.eu : 90 %
Batman Arkham Asylum je povedený počin v mnoha ohledech, má ale i pár vad na kráse. Navíc si po zhruba 12ti hodinách kampaně užijete do syta i speciální bonusy.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %