Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aurora Watching > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---69 %SCORE 135
LEVELKatka Opočenská / Kate5/1050 %LEVEL 125
Časopis Doupě 5.8/1058 %Doupě 06/05
Gamezone (ZRUŠEN) ---60 %2005-05-13
Gamesport ---72 %2005-05-05
Games.cz ---70 %2005-04-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.17 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 72 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

96.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3894 z 5973 Žebříček
PC: 1841 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 120 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 410 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: FELIX
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-02-09 02:51:51
poradí mi někdo jak mam projet level 3 děkuji
[Odpověz]

Titulek: pls
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-04 22:06:10
nevi nekdo jak udelat 5. misi se zombíkama?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (TOM) - neregistrovaný
Datum:2010-06-10 23:42:12
Neví někdo jak mam s Amber v 5 misi zabít ty zmutovaný vojáky.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (LUKIN)
Datum:2007-08-28 22:35:36
Je to ta nej hra.Mimochodem mam PC 1.4MHZ,graf.kartu Radeon 9250 se 120mb,512MB RAM a rozjedu to uplně v poho,hra běží všude plynule a neseká se,takže požadavky jsou velmi nízký a musí to rozjet každej.
[Odpověz]

Titulek: prosba
Nick: (nenek) - neregistrovaný
Datum:2007-08-13 16:20:23
Nemáte někdo savy do této hry. Kdyby náhodou prosím poslat na nenek@seznam.cz Děkuji za ochotu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (J21) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 23:05:47
no já mám 1,8GhzAtl64b 128Mb na grafárně(AGP) :-),1,5gb na ramkách a mám všechno na max aj s rozlšenim a žádnej sek sem nezpozoroval akorát se to dlouho načítá to mě štve :-)
[Odpověz]

Titulek: Náročnost
Nick: (Erik) - neregistrovaný
Datum:2007-01-17 07:14:54
Tak já s moodsem vůbec nesouhlasím . Náročnost je hoodně malá mám vše nastavené na max což je co říct a vůbec se mi to neseká. A to mám CPU : 2, 1 Gb RAM. 512 na grafice
[Odpověz]

Titulek: Povedená střílečka
Nick: (moods)
Datum:2006-08-13 20:25:25
Tato hra se výrobci povedla až nato , jsem při spuštění hry ji musel nastavi na uplně nejmeší kvalitu aby se vůbec plynule dalo hrát. To že jako minimální konfiguraci uvádí CPU 1GHz, 128MB RAM, 64MB Direct 8 grafiky , se mi zdá jako hodně nadsazené, protože já mám CPU 3GHz, 1GB RAM, 256MB na grafice a přesto musím hru nastavit na nejmenší rozlišení a vypnou všechny dostupné efekty. Jinak je hra výborná propracovaná, mise jsou dost rozsáhlé což je vzhledem , že hra je pouze na CD vinikající.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Aurora Watching
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Aurora Watching
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12341x - statistika
Aurora Watching 63 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-04-00
Aurora Watching

Průměrné hodnocení z médií:

63.17 %

Min : 50 % Max : 72 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Metropolis Software
Distributor: Schanz Interactive
Distributor CZ: Hypermax

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %