Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Assassins Creed: Revelations > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  999 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYAlžběta Trojanová8/1080 %2012-02-18
Časopis SCOREMichal Jakl---79 %2012-01-04
GameParkMalinka---85 %2011-12-24
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz8/1080 %2011-12-22
Recenzeher.euMichal Zíma8/1080 %2011-12-20
GameSite.skPossol---80 %2011-12-15
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2011-12-14
Hrej.czJiří Bigas9/1090 %2011-11-14
Games.czAleš Smutný8/1080 %2011-11-14
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2011-11-14
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-11-14
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-11-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.67 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 79 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.57 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 878 z 5973 Žebříček
PC: 340 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 20 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 97 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (LooL) - neregistrovaný
Datum:2012-09-07 14:17:12
kdyby si treba zkusil byt v anonymite, tak se tomu uplne vyhnes, ze hrajes rambostylem a zabijis kazdeho na potkani je tvoje blbost a ne chyba hry
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2012-01-01 14:43:12
je to hrůza protože když jsem na mape a hraju tak tam mám doupě assassínske ale kdyz ho obsadim od templarum asi tak za 10 min me napadnou to me stve protoze kdyz mam hl ukol muísm tam bezet aby mi ho neobsadily a to me nebavi behat tam a zpatky je to nuda protoze kdyz se mi to pak nepodari tak znovu ho musim obsadit me se to vzdy povede ale nebavi me tam porad behat jak blb
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-01 14:39:38
hra na prd hrůza vám říkam
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-11-24 16:43:56
už se moc těším :).
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2011-11-19 15:56:12
PC verze ještě nevyšla ne?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Assassins Creed: Revelations
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Assassins Creed: Revelations
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7182x - statistika
Assassins Creed: Revelations 84 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-14
Assassins Creed: Revelations

Průměrné hodnocení z médií:

83.67 %

Min : 79 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: UbiSoft
Distributor:
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Doufejme, že vývojáři dodrží slovo a Revelations udělají tečku za Eziovými dobrodružstvími. Příště už by měli stočit sérii někam úplně jinam. Stávající příběh ale uzavřeli tím nejlepším možným způsobem.
> Games.cz : 8/10
Pro fanoušky série bez diskuse povinnost, pro ty ostatní pozvolné rozvíjení celého konceptu v žánrově širší celek, který navíc odměňuje vnímavé hráče se zájmem o historii. Revelations zdobí dobrý příběh, několik skvělých nápadů a dostatek historických detailů na to, abyste se do herní databáze a dalších zdrojů informací ponořili i po dohrání kampaně.
> Eurogamer.cz : 8/10
akkoli je Revelations v porovnání se svými staršími bratříčky již krapet střídmější hra, tak se jedná znovu hlavně na poli příběhu o parádní středověké dobrodružství, nyní dokonce rovnou se třemi hratelnými charaktery a ve zcela nových lokacích. Velkých novinek tentokrát už není mnoho, ale to vůbec neznamená, že byste si hru neužili, ba právě naopak. Hra vás znovu pohltí jako dobře napsaná knížka hlavně strhujícím dějem a čerstvými postavami, které vám budou škodit i pomáhat.
> Zing : 9/10
„Můj příběh je jen jedním z tisíce a svět nebude trpět, pokud skončí příliš brzy,“ řekl Ezio v jednom ze svých dopisů. Bude, Ezio. Bude trpět.
> Konzolista.cz : 9/10
Assassin´s Creed Revelations je skvělým završením rozjeté Eziovy a Altairovy série, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Vynikající příběhová linka s nezapomenutelnými okamžiky ze života obou zabijáků, ze kterých vás bude mrazit v zádech, vás udrží u televizní obrazovky na spoustu hodin. Samozřejmostí je i opět vynikající hratelnost, která byla okořeněna o několik zajímavých novinek. Jinak je věrná tradici. Jen škoda, že vývojáři nepřidali i nějakou větší nadstavbu v podobě různorodých vedlejších úkolů, protože se mohla známka vyšplhat ještě o stupínek výše. I tak je ale
> Czechgamer.com : 90 %
O sérii Assassin’s Creed rozhodně neuslyšíme naposledy, byť v ní jeden z příběhů končí. Nezbývá než se těšit, co tvůrci vymyslí na příště.
> GameSite.sk : 80 %
Celkovo pôsobí, zatiaľ, posledný diel najucelenejšie z celej série. Dosť tomu pomohla Eziova návšteva Istanbulu, kde sa aj hráč cíti ako na návšteve.
> Recenzeher.eu : 8/10
Podtrženo, sečteno, nejnovější přírůstek do rodiny Assassins Creed nepřináší nic moc revolučního. Novinky jsou ovšem dobré a minimálně kvůli nim a doplnění příběhu, stojí za to tento díl dohrát. Pokud se budete držet pouze příběhové linie, lze hru dokončit za zhruba 5-7 hodin. To skutečně není mnoho, ovšem pokud se budete věnovat výše zmíněným vedlejším questům a činnostem, může se herní doba protáhnout až na trojnásobek, a to už stojí za řeč, co myslíte?
> Zing : 8/10
Důstojné zakončení? Pouze na půl! Očekávání totiž byla daleko větší než výsledek, který v ničem nepřekvapí a chyby Brotherhoodu napravuje jen z části.
> GamePark : 85 %
Assassins Creed Odhalení je opět skvělý titul, který sice přináší opět to samé, ale ve zcela novém prostředí, nabízí některé nové možnosti, nový příběh a celkově prostě vše dělá perfektně. Ač jsem hrál všechny díly této série, stále nemám pocit, že bych se při hraní nudil a hrál dokola to samé. Opět je to tedy hra, která stojí za vyzkoušení a ideální hra na dlouhé zimní večery mezi svátky, i když doba hratelnosti je o něco kratší než u předchozích her. Hodnocení, které dal můj kolega konzolové verzi, tedy 85% si hra zcela jasně zaslouží a podepisuji se pod něj ta
> Časopis SCORE : 79 %
Nový Assassins Creed odhalil jediné - značka v této podobě pomalu, ale jistě dodýchává a scénáristé začínají ztrácet nit. Ezio je i v důchodu řízek, pořád se to skvěle hraje, ale někde hluboko ve střevech už začíná páchnout staroba.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %