Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Assassins Creed 2 > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Assassins Creed 2 (PS3) 93.10 %XBOX360 - Assassins Creed 2 (X360) 94.67 %

Kde koupit ?

FunStore  339 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---81 %SCORE 193
LEVELTomáš Krajča9/1090 %LEVEL 189
InGamer.czJiří Špiess7/1070 %2012-12-16
Vokr.comBadBoyMike9/1090 %2010-04-22
hry.Sme.skMartin Hracho---90 %2010-04-02
DoupěJakub Kovář9/1090 %2010-03-31
Herní webLukas Stredula---91 %2010-03-26
Sector.skfendi9.5/1095 %2010-03-19
Recenzeher.euJan Bičan---85 %2010-03-18
GameSite.skEjkej---90 %2010-03-14
Czechgamer.comPavel Pančocha---90 %2010-03-13
Hrej.czAleš Smutný9/1090 %2010-03-12
GameParkMalinka---90 %2010-03-04
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2010-03-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.29 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.46 %

Počet hodnocení: 28
Min. hodnocení: 47 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 468 z 5973 Žebříček
PC: 162 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 12 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 63 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2009-10-26
Bonusweb2009-10-21
Vokr.com2009-10-05
Eurogamer.cz2009-08-21
Recenzeher.eu2009-07-02
GamePlanet.cz2009-07-02
Hrej.cz2009-06-10
Bonusweb2009-06-08
GamePark2009-06-04
Recenzeher.eu2009-05-18
Games.cz2009-04-15
Gamesport2009-04-13

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (...........................) - neregistrovaný
Datum:2013-11-10 04:21:43
Chtěl bych se zeptat jak si vyberu zbraň v tom kolečku vůbec mi to nejde buď ho to nezobrazí a nebo rychle zmizí.Neví někdo?
[Odpověz]

Titulek: Problem
Nick: (VasilijZajcev) - neregistrovaný
Datum:2013-05-14 22:39:04
ATI Radeon X1200 series
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2013-05-15 14:34:29
To je notebookova graf. karta nepodporujici shader model 3.0, na tom hru nerozjedes, nesplnujes minimalni pozadavky.

Titulek: Re: Problem
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-05-16 03:15:01
Skoda, ale dekuji za odpoved.

Titulek: Problem
Nick: (VasilijZajcev) - neregistrovaný
Datum:2013-05-14 17:49:52
Ahoj, mam problem se spustenim AC 1 a 2, problem je uplne stejny, pri zapnuti hry mam cernou obrazovku a obcas problikne na bilou, ale zvuk hry funguje, cim to je? Grafikou? Ovladece mam vsechny aktualizovany. diky za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2013-05-14 17:58:02
Co mas za GK?

Titulek: Re: Problem
Nick: (lolek) - neregistrovaný
Datum:2013-05-15 00:38:55
Kup si originál,študente..:))

Titulek: Re: Problem
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-05-15 13:52:30
AC1 mam original.

Titulek: Re: Problem
Nick: (lolekabolek) - neregistrovaný
Datum:2013-05-16 00:38:32
Vtipálku :)))

Titulek: directX
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-07-10 16:22:38
Dobrý den mohu se vás zeptat jaký directX potřebuje tato hra ? Nebo jestli ho vůbec potřebuje ? Předem děkuji za odpověď .
[Odpověz]

Titulek: Re: directX
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-07-10 17:00:50
Potřebuješ alespon kartu s 256 MB a s podporou DirectX 9.0 nebo 10.0, dále s podporou Shader Modelu 3.0. Výkonnější karty doporučeny.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-03-15 21:41:30
stahni grafiku na nizsi
[Odpověz]

Titulek: ASSASSINS RADA
Nick: (lUKAS) - neregistrovaný
Datum:2012-03-15 19:43:28
FURT SE MI SEKA. CO STIM
[Odpověz]

Titulek: Skok pre pokročilých
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-03-02 22:35:07
Pls v Benátkach tam jak je ten mechanizmus spustím ho preskočím po 1. tyči a tam nakraji piše že ako to spraviť pls ale ja to nechápem pomože niekto??? Skúšal som liezť na lavú stenu a on tam nedočiahne padne do vody pls pomoc.
[Odpověz]

Titulek: Re: Skok pre pokročilých
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-07-22 17:57:23
Já mám úplně stejný problém... Nepomůže někdo?

Titulek: Re: Skok pre pokročilých
Nick: (Assasinek) - neregistrovaný
Datum:2012-11-19 23:36:23
já mám ten samej problém....:(

Titulek: Re: Skok pre pokročilých
Nick: (Assasinek) - neregistrovaný
Datum:2012-11-19 23:43:33
Už to mám!! zmáčkni W + pravé tlačítko myši + mezerník - Ezio vběhne rovně na zeď. Pak rychle zmáčkni D + pravé tlačítko myši + mezerník a Ezio skočí na tu tyčku.....:)

Titulek:  
Nick: (zbynekhavlis)
Datum:2012-02-21 01:22:08
ted jsem dohrál a těším se na brotherhood:) za 3 kila v češtině výborná zábava..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-02-21 13:07:57
jj taky si to zahraju. i první díl se mi líbil, další jsem zatím nehrál.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-18 02:32:12
A nebo v nejhorším případě to vyřeš pomocí c.racku, když už sis tu hru koupil.
[Odpověz]

Titulek: Re: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-18 20:50:08
c.rack se hádá s nejnovějším ubisoft game launcherem

Titulek:  
Nick: (Anonym) - neregistrovaný
Datum:2012-01-17 22:14:40
Prosim napiste pri kre kdyz dam bonusy zadam tak klic tak mi to pise ze to de pozit jenom jednou pritom sem to nemuzil.. diky moc
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-17 22:40:30
Tak to máš smůlu pokud jsi hru kupoval v bazaru nebo od někoho kdo ji měl nainstalovatou použil klíč za tebe. Je to jen jednorázoví klíč. Napiš si sem: E-mail: podpora@playman.cz možná ti klíč vymění.

Titulek: Lukas
Nick: (:)) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 15:29:51
Děkuji moc a instalace je přes internet ??? snad ne děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: Lukas
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 21:26:32
jasně že přes net

Titulek: Lukas
Nick: (:)) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 15:29:50
Děkuji moc a instalace je přes internet ??? snad ne děkuji
[Odpověz]

Titulek: Pomoc lidičky:)
Nick: (lukas :)) - neregistrovaný
Datum:2012-01-11 04:54:08
Ahoj lidičky objednal sem sy assassins creed 2 a bojím se toho že hru nepochopím myslíte že je lehká nebo naročná na mozek prosím odpověste :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc lidičky:)
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-01-11 12:44:55
Tak jsem se po ránu zase pěkně zasmál. :-D A to jsem si myslel, že mě tady už nic nepřekvapí.. Hra na mozek určitě náročná není, ale jestli jsi schopný napsat "objednal sem sy", tak nevim nevim.. :)

Titulek: otázka
Nick: (Lulunka) - neregistrovaný
Datum:2011-12-02 20:13:33
Já se chci zeptat jestli je jednoduchá instalace.pls odpovězte aspoň někdo
[Odpověz]

Titulek: patch
Nick: (libor) - neregistrovaný
Datum:2011-10-16 22:21:24
jo a mam windows xp
[Odpověz]

Titulek: patch
Nick: (libor) - neregistrovaný
Datum:2011-10-16 21:50:52
poradíte jak mám nainstalovat do assassins creed 2 patch ?
[Odpověz]

Titulek: jak dlouhy to je?
Nick: (sedly) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 00:24:51
hele lidi po splneni ukolu se tam ukaze takovej provaz tak ptamse jestli ma byt cely cerveny?
[Odpověz]

Titulek: po autom.update nelze spustit...
Nick: (andhra) - neregistrovaný
Datum:2011-09-01 21:40:46
Ahoj, potřebujeme poradit, hra koupená, ok, vše v pořádku, hráli jsme, po autom. update, které se samo stahuje, to již nemůžeme spusit. Hlásí nám to, že je nutné reinstalovat, a objeví se okénko, zda chceme odinstalovat hru. Jinou možnost to nedává. COž o to, rádi bychom, ale nelze odinstalovat. Žádným způsobem jí nemůžeme dostat z počítače, a tudíž nemůžeme ani hrát. Na Playmanu to hodinu nikdo nebral. Nemůžete poradit, co s tím máme dělat, jak dostaneme hru z počítače? Nebo existuje něco opravného, co zruší ten update. Něco v něm bylo špatně. Děkuji moc...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pepča) - neregistrovaný
Datum:2011-08-20 03:54:30
Ahoj mám problem v assassins creed 2 v první misi pro Leonarda jak mu opraví čepel a když si ji mám vybrat tak se to kousne v tý ukázce prosím pomoc. je to originálka tak nevím v čem je problém. děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (pepcča) - neregistrovaný
Datum:2011-08-20 04:11:53
tak už je to ok.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-03 15:06:26
KDYBY TO NĚKDO NEVĚDĚL,ZMÁČKNI 2,NE NA NUMERICKÉ KLÁVESNICE,ZBRANĚ JSOU PŘIŘAZENY ČÍSLŮM.

Titulek: pomoc
Nick: (Lukanov25) - neregistrovaný
Datum:2011-08-19 16:00:57
lidi pls spusti se mi patch spustim hru a najednou po te se mi to vypne a skoci mi to do after the game report pls poradte mi
[Odpověz]

Titulek: roman
Nick: (prosim pomoc ) - neregistrovaný
Datum:2011-07-31 06:11:01
vdycky když dam instalovat patche tak se mi obevi todle prosim pomuzete?could not retrieve installation folder! installation will be aborted
[Odpověz]

Titulek: re klic
Nick: (holiss) - neregistrovaný
Datum:2011-07-19 03:18:51
hmmmmm to je sice bezva rada ale co ted s tim mam delat ??????hovada internetove....jsou to hry pro decka a to jako kdyz to decko neudela takhle slozite tak ma jit a dat 1500kc za tu hru znova nebo co se jim honi hlavou ???!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: klic
Nick: (holiss) - neregistrovaný
Datum:2011-07-17 18:32:36
ahoj.mam originalku assassins creed 2.nainstaloval sem ji...zadal sem klic...hral sem ji...dohral sem ji...odinstaloval sem ji............ted ji chci hrat znova a kdyz se me to zepta zase na muj klic tak tam zase zadam ten co mam napsany na originalce a rekne mi to ze klic uz byl pouzit a nepusti me to dal (!!!)...jiste ze byl pouzit dyt sem ho pouzil ja do PI_E !!!co jako po me chcou??abych si na kazde nainstalovani koupil novou originalku nebo co ???!!!a to same mi dela i mafie 2.prosim pomoooooc
[Odpověz]

Titulek: Re: klic
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-18 01:44:06
Pri odinstalaci her s on-line aktivaci je treba vzdy pamatovat na vzeti klice zpet (revoke) - samozrejme pri zapnutem netu..

Titulek: Nechapu
Nick: (Eragon) - neregistrovaný
Datum:2011-05-17 03:16:45
Ahoje , prosím vás nevíte proc se mi Assasins creed 2 seka? Mam lepsi pozadavky nez assasin vyzaduje,ale třeba při ukázce když někdo s nekym mluví tak hlas uz dojede,ale hubu se mu porad hejbe ,prsote spomaleny, nebo při bojích když udělám náky Combo tak je taky opožděný zvuk . Nevíte proc ? Nemůžeto bžt patchem ? Nebo tak ...?
[Odpověz]

Titulek: outok
Nick: (Jsem hovnošoust :D) - neregistrovaný
Datum:2011-04-20 16:40:17
Musíš mít dvě skrytý čepele, pak může zabít dva na jednou :)
[Odpověz]

Titulek: útok
Nick: (Anonm) - neregistrovaný
Datum:2011-04-20 00:44:35
poradil by mi někdo co mám udělat, abych například zezadu srazil dva strážící na jednou...
[Odpověz]

Titulek: Re: útok
Nick: (T1ger)
Datum:2011-04-21 01:11:18
ako tu uz pisali, tak musis mat navolene tie dvojite cepele a potom sa premiestnit medzi tych dvoch strazcov bud z predu alebo zo zadu. Nasledne ich potom zlikvidujes. Ked si dost rychly tak stihnes este jedneho zabit tou cepelou.

Titulek: Assasins creed 2
Nick: (Zoufalka) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 05:09:59
Ahojky, mám jeden úkol -> měla jsem najít 30 kontexu, to jsem nasbírala všechny a šla jsem za strýcem na vilu.. a pak že mám jít za Leonardem, aby mě ty kontexy přeložil, ale úkol mě stále ukazuje na strýčka, ať na strýce klikám jak klikám, furt mě posílá do háje, že mám jít za Leonardem ale šipka "kde je" se mi neukáže.. já nemám ponětí kde Leonardo je.. Můžete poradit??
[Odpověz]

Titulek: Re: Assasins creed 2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 21:03:10
Musíš kliknout na mapu a tam někde vedle je ikona a je tam napsáno leonardo....na mapě jaks hledala ty konexy tak až budeš v tom paláci tak dej tu mapu a tam někde hledej ikonu kde je Leonardo

Titulek: Re: Assasins creed 2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-14 21:04:27
Prostě Leonardo je ve Tvém paláci takže nechoď nikam jinam :)

Titulek: nemam cd kod
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 15:14:58
nejede mi to protožr sem mela stary počitač a dostal jsem novy a ted nemam dobry ko prosim o novy kot
[Odpověz]

Titulek: Re: nemam cd kod
Nick: (Jara) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 20:41:54
napiš si sem : podpora@playman.cz oni ti kod pošlou

Titulek: nevim jak to udelat
Nick: (00000000000000000000000000000000000000000000000000) - neregistrovaný
Datum:2010-11-20 00:00:54
lidi jak mam vzit zbran nekomu.pls odpovezte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mirror hd)
Datum:2010-11-07 22:32:21
Caw zjistil jsem že prej jsou tu nějaký doupata templářů,mám edici s forli v ohrožení a ohňostroj marnosti ale doupata templářů tu nemůžu najít.A na konci vražed na objednávku když prohledám tu figurínu,tak dostanu nějaký ?klíč(1)?.Pls vysvětlení
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-07 20:57:51
Nejdou přeskočit nejak ukazky me se vzdycky cela hra zaseka když dojdu za Da Vincim pro Skritou Čepel vždycky se mi to kousne při ukazce
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-27 14:26:25
mas blbyho kompa

Titulek: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-01 16:24:27
Ahoj lidi, mam problém v hrobce č.4 - Tajemství Ravaldina. Jak se musí vyskákat po té zdi s protilehlými prkny. Dostanu se někdy stěží k třetímu a pak vždy skočí jinam a spadne dolu. Poradí někdo...? Díky moc!
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (Nar) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 00:24:07
stačí když stiskneš pravý tlačítko myši a mezerník. je to ale záhul. já jsem skončil před koncem a nemůžu se dostat do pohřební komnaty

Titulek: Stejný problém jako FraGyy14
Nick: (petan) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 18:03:02
Mám stejný problém jako FraGyy14,Zavřou se za ním dveře vyšplhám o patro výše,ale odtamtud se už výše nedostanu.trčí tam se zdi hranol na který mám skočit a vytáhnout se navrch,ale nejde to...
[Odpověz]

Titulek: Help
Nick: (FraGyy14) - neregistrovaný
Datum:2010-09-19 13:53:06
hej jak nejsem v animu a mam halucinace a nahanam toho chlapkaa jak zavre na vezi ty dvere ja nevim jek se dostat na vrch poradte
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-27 03:03:19
musíš ze zábradlí se rozběhnout proti zdi a vzapětí skočit smarem k tomu hranolu ve zdi. hrdina se ti odrazí ode zdi a zachytí se hranolu ale chce to pár pokusů a načasování.

Titulek: Re: Help
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-02-27 18:23:45
JJ je to jednoduchý :) V dosti nejlepší hra roku 2009 ach bože vydej už nám ten Brotherhood! :D

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-13 22:11:08
po tom jak se dozvim ze ta maria z ty ukazky ceka dite tak se probudim a kdyz jdu znova do animusu a zacne se mi tam nacitat ta mapa tak se mi to sekne nevite co s tim?
[Odpověz]

Titulek: ovladani
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2010-08-29 05:08:30
ovladani na PC je tak tragicky ze po te co jsem si ji koupil za 500kc.... musel jsem investovat jeste 650kc do joysticku.:D
[Odpověz]

Titulek: prosím o radu
Nick: (dominik) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 18:33:49
DÍKY ZA ODPOVĚD,ALE NEDAŘÍ SE MI V KATAKOMBÁCH CHRÁMU SANTA MARIA DELLA VISITAZIONE DLE TVÉ RADY PŘESKOČIT PŘES VODU NA ŽELEZNOU TYČ.
[Odpověz]

Titulek: Seknutí
Nick: (Altair) - neregistrovaný
Datum:2010-07-23 16:06:05
Mám problém když du k leonardovi aby my opravil skrytou čepel tak se my hra seke v momentě kdy my skrytou čepel předává opravenou prosím nevíte co s tím nejde to něak přeskočit nebo tak?
[Odpověz]

Titulek: Re: Seknutí
Nick: (ukw88@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-09-15 03:36:36
mam stejnej problem kdybys kapnul na to jak to resit dej pls vedet :)

Titulek: Re: Seknutí
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-24 01:20:41
Pls taky nevím jak pls už jsi to zjistil?

Titulek: Re: Seknutí
Nick: (onix) - neregistrovaný
Datum:2011-11-05 04:08:14
heledte ja stim mam stejny problem tak sem napište když to vyřešite ... děk

Titulek: prosím o radu
Nick: (dominik) - neregistrovaný
Datum:2010-07-19 20:57:29
Nevím jak se mám dostat v Katakombách v Katedrále visitazione "skokem ze zdi pro pokročilé" .Může mi někdo prosím poradit?Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-24 04:39:01
bez proti zdi s W MEZERNIK aPRAVE tlacítko myši,až budeš ve vzduchu tak hned A nebo D a mezerník.Záleží na jakou stranu chceš skočit.

Titulek:  
Nick: (sax) - neregistrovaný
Datum:2010-07-18 02:20:00
zdravím, koupil jsem assassins creedII v Polsku a nedošlo mi, že to bude polská verze hry a polština se mi tam zrovna nelíbí :) (dabing je anglicky) titulky však polsky a jazyk na AJ změnit nejde, nabídka tam je ale změnit nejde :( nwm proč. Když jsem teda stáhl do hry češtinu, instalace se mi nerozeběhla, protože při ověřování verze hry mi to napsalo, že je to neznámá verze. Předem dík za odpovědi a případné rady.
[Odpověz]

Titulek: assassins 2 ubi server
Nick: (arnold) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 21:26:01
stahni si z ulož.to final krak,ten ti to obejde,zadas jakekoliv jmeno a heslo,hru ti opatchuje,potom prepises nejake složky a hra funguje bez internetu.
[Odpověz]

Titulek: mise cislo 10
Nick: (Imro) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 19:55:35
Cau pls ja nwm jak projet tu misi s davincim.. odnesu mu ten naramer na ruku stou cepeli,.. od te baby meho otce... a on mito spravi aj sito nasadim ale pak kdyz dam Q a W cili jakoby vyberun tu zbran tak se nic enstane.. pls co stim
[Odpověz]

Titulek: pripojeni
Nick: (Buntz) - neregistrovaný
Datum:2010-06-25 19:14:04
cau pls mam mensi problem.Instalace hry probehla v pohode vse jsem udelal.Ale kdyz zapnu hru tak mi to vyhodi tabulku,ze nejsem zaregistrovan na ubi servru.Prosim jestli nekdo vi co stim tak at napise sem.. ProDekuji
[Odpověz]

Titulek: Chyba
Nick: (L@mmeR) - neregistrovaný
Datum:2010-05-07 01:35:53
Zdarec Mám problém vždy,když tu hru zapnu kraklou tak mi to tam hodí chybu: ,,An internet connection is required to play this game. Failed to connect to the ubisoft masters servers.Please verify that your internet connection is functional and try again´´
[Odpověz]

Titulek: adw
Nick: (wad) - neregistrovaný
Datum:2010-04-10 12:14:13
ten trairler je z prvinho dilu
[Odpověz]

Titulek: otazka
Nick: (harek) - neregistrovaný
Datum:2010-03-21 18:41:44
neviete kolko dlho trva kym sa ta hra da pejist za najkratši čas
[Odpověz]

Titulek: Re: otazka
Nick: (plandor) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 00:34:41
no ja sem se dotoho zažral a prošel sem to asi za dva dny.Ale je to fakt suprova hra doporučuji

Titulek: Jinak ani 1 byla super
Nick: (Hugo123)
Datum:2010-03-11 14:13:07
v tom souhlas ale todle se mi jaksi zhnusilo a ani jsem to neviděl, a nemluvím o tom že jednička má super CZ dabing a 2ka jen CZ titulky:) dost ubohé za ty prachy ani prd
[Odpověz]

Titulek: Ubi Custom DRM a stale pripojeni k netu
Nick: (Hugo123)
Datum:2010-03-11 14:11:17
Shit už kvůli tomu a to mi stačí, bez podpory DX10/11. A klidně mě ukamenujte, jen kvůli tomu bych si tu hru nekoupil zlaté AVP2010 a děkuji za něj.Ubi ať de do rici.
[Odpověz]

Titulek: Moc moc super
Nick: (Brett)
Datum:2010-03-02 19:19:15
Uz se nemuzu dockat na tuto hru. U prvni jsem stravil mnoho casu a nemohl se odtrhnout... Brett [url=http://cheapvideogameconsolesguide.com]Cheap Video Game Consoles[/url]
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Assassins Creed 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Assassins Creed 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 55220x - statistika
Assassins Creed 2 87 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-03-05
Assassins Creed 2

Průměrné hodnocení z médií:

87.29 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Pokud překousnete horší ovládání myší, prapodivné symboly tlačítek nebo jisté grafické kompromisy kvůli konzolím, dostanete znovu jedno z nejlepších historických dobrodružství současnosti.
> GamePark : 90 %
Na jednu stranu je zde příběh, který je velmi kvalitní a užijete si ho, ale na druhou stranu je zde především otravná ochrana, která řadě hráčů zcela znemožní hraní.
> Časopis SCORE : 81 %
Assassins Creed 2 rozhodně nabízí spoustu krvavé zábavy, roztomilý humor, mystérium i napětí v příběhu. Bohužel, konverze z konzolí nedopadla nijak valně ani hratelnost není prostá nelogických designérských rozhodnutí.
> Hrej.cz : 9/10
Povedený port na PC se skví stejnými benefity jako konzolový bratříček, velmi kvalitní českou lokalizací a dvěma pihami na kráse. Prostě jasná volba.
> Czechgamer.com : 90 %
Opravdu výborná hra z renesanční Itálie, ve které se setkáte se spoustou známých osobností a možná se i něco přiučíte do dějepisu. Kapku zlobí jen ovládání.
> GameSite.sk : 90 %
Svojho predchodcu prekonáva vo všetkých smeroch. Nie je tu ani najmenší náznak stereotypu, a navyŠe ponúka absolútnu voľnosť prechodu hrou.
> LEVEL : 9/10
Assassin´s Creed II zůstává na PC tím, čím byl koncem loňského roku na konzolích - jednou z nejlepších her, jakou si můžete v současné době zahrát.
> Recenzeher.eu : 85 %
Skvěle vymodelovaný svět s mnoha aktivitami, precizním příběhem, zábavným soubojovým systémem, skvělou hudbou a atmosférou. Lahodnou chuť však narušuje ochrana, haprující kamera a zastaralejší technická stránka.
> Sector.sk : 9.5/10
Pokračovaniu simulátora zabijaka niet skutočne čo vytknúť, teda až na Uplay. Dostanete dokonca DLC, ktoré predĺžia hernú dobu zhruba o dve hodiny na (pre mňa) celkových 22 hodín.
> Doupě : 9/10
Konverze, byť za cenu nepohodlného ovládání, ponechala všechny zábavné prvky konzolové verze, přidala zdarma navíc na konzolích placené DLC a nabídla vytříbenou hratelnost.
> hry.Sme.sk : 90 %
Jedno z najlepších historických dobrodružstiev vôbec. Škoda slabšej technickej stránky PC verzie a nelogicky zvolené symboly ovládania.
> Vokr.com : 9/10
Tvůrci mohou oslavovat veliký úspěch, jelikož zatímco Assassins Creed byl spíše pokrokovým technologickým titulem, jeho nástupce je plnohodnotné RPG ze středověkého prostředí.
> Herní web : 91 %
Často je právě druhý díl tím nejslabším článkem řetězce a naštěstí v tomto případě se jedná o jednu z mála výjimek. Dvojka je hutnější, záživnější, v určitých směrech odvážnější, propracovanější a spolu s vynikajícím soundtrackem nabízí kvalitní zábavu na dlouhé hodiny. Vtipný anglo-italský dabing s českými titulky od distributora hry (Playman) zase navodí tu správnou atmosféru, na kterou jen tak nezapomenete a rádi si tak jednou hru zopakujete, nebo alespoň zamáčknete nostalgickou slzu.
> InGamer.cz : 7/10
Assassins Creed 3 je jinou hrou, než byl v dílech minulých. Ze hry, točící se kolem asasínského řádu se stalo něco více odlišnějšího, než bychom si přáli. A ani technický pokrok nedokáže zakrýt slabšího hlavního hrdinu i nepříliš originální náplň misí. Pokud jste však nehráli předchozí díly, můžete se do téhle hry směle pustit a užít si ji takovou, jaká je.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %