Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Alan Wake > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Alan Wake (X360) 85.36 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-22 - Alan Wake se neukáže ani na TGS > 2008-07-18 - Alan Wake se představí ještě tento rok > 2006-05-08 - Alan Wake jen pro Next-Gen?

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pagePavel Prouza / Frix---85 %2012-04-22
BonuswebPetr Mácha---80 %2012-03-14
GameParkMalinka---85 %2012-03-10
Recenzeher.euMichal Zoubek8/1080 %2012-03-08
Herní webIvan Jeziorek9.2/1092 %2012-03-08
DD WorldJan Stach---40 %2012-03-06
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno8.5/1085 %2012-03-05
Hrej.czTomáš Nadrchal8/1080 %2012-03-02
Games.czKarel Vojtíšek8/1080 %2012-02-29
GameSite.sklordhagen8---90 %2012-02-24
Sector.sksaver9/1090 %2012-02-20

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.64 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.14 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 91 %
Pořadí:

Celkově: 1235 z 5973 Žebříček
PC: 512 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 29 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 127 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-06-16
Hrej.cz2009-06-11
GamePlanet.cz2009-06-08
Hrej.cz2009-06-05
Vokr.com2009-04-11
GamePark2009-01-27
Gamesport2009-01-01
GamePlanet.cz2008-10-25
Recenzeher.eu2008-05-03
EscapeMag (pozastaven)2007-09-18
Hratelne.cz2007-06-16
Sector.sk2007-06-12
GameStar.cz2007-01-09
GamePark2007-01-02
Gamezone (ZRUŠEN)2006-12-08
Bonusweb2006-11-06
Hratelne.cz2006-10-23
Hrej.cz2006-10-12
Doupě2006-10-02
GamePlanet.cz2006-09-29
HotGames2006-05-26
Gamesport2006-03-17
Gamezone (ZRUŠEN)2006-02-18
Hrej.cz2006-02-03
GameStar.cz2005-10-16
Bonusweb2005-10-07
Doupě2005-09-27
Czechgamer.com2005-08-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Hororová hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-18 02:00:36
Nevíte někdo jestli to je hororová hra?????
[Odpověz]

Titulek: Re: Hororová hra
Nick: (aNVIL) - neregistrovaný
Datum:2010-05-18 04:30:57
Jj je to survive horor.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Alan Wake
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Alan Wake
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 31834x - statistika
Alan Wake 81 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-02
Alan Wake

Průměrné hodnocení z médií:

80.64 %

Min : 40 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Remedy
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 28

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9/10
Autori Alan Wake neoživujú len PC, ale vracajú sa so sériou aj na Xbox a to už 22. februára, kedy vychádza Alan Wake American Nightmare pre Xbox Live Arcade. Ďalšie epizodické pokračovanie tentoraz samostatné a vo viac akčnom štýle. Na rozdiel od inšpirácie knihami Stephena Kinga v pôvodnej hre, si teraz autori zobrali za vzor filmy Quentina Tarantina.
> GameSite.sk : 90 %
Alan Wake musel prejsť dlhou cestou, kým konečne dorazil na PC. Teraz je tu a mierne vylepšený. Strhujúci a tak dobre podaný príbeh nevidíme tak často, pochváliť sa môže aj originálnym súbojovým systémom a množstvom odkazov na rôzne diela.
> Games.cz : 8/10
Dlouhá cesta Alana Wakea na PC nebyla zbytečná. Přiváží napětí, strach, úzkost, okouzlení i úlevu, tedy pocity, které si v kůži mladého spisovatele na vlastní kůži prožijete. A to rozhodně není málo.
> Hrej.cz : 8/10
Alan Wake dokazuje, že má i po dvou letech co nabídnout – skvělý příběh doplněný o 2 DLC epizody a hutná atmosféra jsou hlavní devizy PC verze. Port se sice nevyhnul několika chybkám, není to však nic, co by nějak zásadně kazilo zážitek ze hry.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Alan Wake na počítači rozhodne nezostáva nič dlžný svojej konzolovej verzii. Je rovnako dobre hrateľný, skvele vyzerá a rozpráva jeden z najnetypickejších príbehov v dejinách videohier. Aj keď má niektoré slabé miesta (spomínané opakujúce sa súboje, alebo celkom zbytočná jazda autom), stále je hrou, ktorú by ste bezpodmienečne mali skúsiť, ak ste tú česť ešte doteraz nemali. Za 20 eur je to rozhodne ponuka, ktorá sa neodmieta.
> DD World : 40 %
ALAN WAKE je hra bez herní náplně, která zůstala za vším, co měla přinést. Pokud jste někdy chtěli důkaz o tom, že herní průmysl a konzole zabily velkou část jakéhokoliv herního a technologického vývoje, tak původně PC titul ALAN WAKE je skvělý příklad a pomník tohoto zmaru. Výborné nápady, velký potenciál a technologické možnosti PC platformy zůstaly naprosto nevyužity. To co zbylo, se stěží dá nazvat hrou, natož povedenou. Ztráta času vývojářů i hráčů.
> Recenzeher.eu : 8/10
Alan Wake je zkrátka skvělá hra, které by ovšem slušela větší volnost a menší linearita. Naštěstí současný stav hratelnosti ničím neškodí a hraní není díky vtahujícímu příběhu a rychlému tempu frustrující, za což se zasloužily i velmi dobře rozmístěné checkpointy, takže v případě smrti nemusíte opakovat delší pasáž.
> Herní web : 9.2/10
Kdybych měl Alana Wakea hodnotit jako konverzi, musím dát rozumné, trošku nižší, hodnocení, než jaké vidíte. Přechod je zvládnutý dokonale, ale hráči rozmlsaní novými technologiem si zanadávají. Alan naštěstí není o slintání nad enginem. Alan je o příběhu, o vyprávění, o napětí jako v prvním Dead Space. A tak je škoda těch pár drobností. Nebýt jich, vysloužil by si u mne ultimátní.
> GamePark : 85 %
PC verze Alan Wake nám udělala skutečně radost, protože se jedná o kvalitní konverzi a je vidět, že autoři si na jejím převodu dali skutečně záležet a nejedná se pouze o rychlokvašku vyrobenou za účelem zisku. Rozhodně potěší přítomnou obou rozšiřujících balíčků již v základním balení.
> Bonusweb : 80 %
Akční hororová hra s výborně vyprávěným příběhem, zajímavými herními nápady a nádherně potemnělou atmosférou. Občas sice ztrácí tempo a vizuálně už též nedrží krok, ale to pozitiva více než vyvažují.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %