Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Might and Magic Heroes 6 > PC > Strategie tahová

Kde koupit ?

(X)zone  392 Kč  České titulky
FunStore  629 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYMikoláš Tuček / Tukan8/1080 %2012-02-18
Časopis SCOREJan Vrobel---73 %2012-01-07
GamePlanet.czPavel Kovalančík7.25/1072.5 %2011-11-25
Recenzeher.euPetr Šmídek9/1090 %2011-11-24
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage8/1080 %2011-11-14
Game pageJirka Štalmach / Nobody---90 %2011-11-07
Sector.skuni8.5/1085 %2011-11-05
Topzine.czMartin Mašek---70 %2011-10-29
Herní webLukáš Středula9/1090 %2011-10-28
DD WorldJan Stach---83 %2011-10-28
Hrej.czVojtěch Bednář8/1080 %2011-10-19
Czechgamer.comJakub Pokorný---80 %2011-10-19
Games.czKarel Vojtíšek8/1080 %2011-10-17
BonuswebDavid Sillmen---85 %2011-10-17
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-10-17
GameParkxjohn---85 %2011-10-17
Eurogamer.czMartin Frey8/1080 %2011-10-17
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz9/1090 %2011-10-17

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.86 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.40 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 81 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1081 z 5862 Žebříček
PC: 431 z 3096 Žebříček
PC/Strategie tahová: 17 z 124 Žebříček
Vše/Strategie tahová: 24 z 153 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-03-16
Hrej.cz2011-03-10
Bonusweb2011-03-06
Games.cz2011-03-05
Bonusweb2010-08-27
GamePark2010-08-26
Eurogamer.cz2010-08-20
Doupě2010-08-19
Hrej.cz2010-08-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Might and magic 6
Nick: (JARDA) - neregistrovaný
Datum:2014-06-01 23:39:39
Ahoj všem jak mám hrát onnline tuhle hru
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (moskac) - neregistrovaný
Datum:2013-12-12 15:55:50
Nevím jak vy, ale když jsem nemocný a ležím s horečkou, tak jediné na co mám sílu je Heroes 4, Krom 6 jsem hrál všechny série, ale 4 my přirostlo k srdci nejvíce.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (SWEET! Právě jsem dostal zdarma Minecraft kódu kar) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 16:10:22
SWEET! Právě jsem dostal zdarma Minecraft kódu karty v http://minecraftcode.me/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (elis) - neregistrovaný
Datum:2013-01-03 05:02:47
velké sklamání... po graficky vymykané 5 se opět vracíme ke kostičkám... jedno velké mínus
[Odpověz]

Titulek: U mě dobrý:)
Nick: (Karl) - neregistrovaný
Datum:2012-08-01 19:21:32
Moje pořadí - 3,5,6,2,1,4 (od nejlepší po nejhorší) Trojka zůstává králem, ale 6 se docela povedla, místy je to, překvapivě, i docela hardcore, a kampaň opravdu umí patrápit, není problém "vlést od slepé uličky" a misi prostě resetovat, nebo nutně ukládat do několika pozic, takže vcelku dobré
[Odpověz]

Titulek: heroes
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-07-30 14:55:39
trapná a nudná,nepovedená a odfláknutá hra,která se nevyrovná těm předešlým,velké mínus,protože se nedá hrát offline.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-20 15:58:43
Hrál jsem všechny díly ale nejvíc mě chytla V- Tribes of the East graficky tak nějak celkově. VI už je dost přeplácaná.
[Odpověz]

Titulek: Re:  přesně
Nick: (Lord Artas) - neregistrovaný
Datum:2013-09-06 17:31:05
Přesně tak a dát tam ty Japonský vodníky byl příšernej nápad... Proč tak prostě nenechaly Sylvanský elfy??

Titulek: Hral jsme 3 , 4 , 5, 6,
Nick: (Ja ) - neregistrovaný
Datum:2011-10-30 01:47:18
Mě připada že chcou vymyslet pořat něco noveho a noveho ale zatim nic moc kdyby dali raději 3 a 5 dohromady tak by to byla full verze . 6 strašně malo hradu a malo surovin :-( mapy tež nejsou moc velké a přibylo tam hodně zbytečnosti. kapku nepřehledne a boje nekonečné každy jen leči bojovniky :-D misto aby bojoval :-D ale nikdo neni dokonaly :-) snad vyjde časem i 7 a pozbiraji ze všech Heroes ty dobre věci a nacpouto do jedne hry i kdyby to mělo mit 15 giga :-)
[Odpověz]

Titulek: zatim jsem hrál jenom betu verzi
Nick: (donkey60) - neregistrovaný
Datum:2011-10-25 04:47:19
pětka byla dobře graficky udělaná a byli tam dobrá kouzla, v šestce nestojí kouzla za nic a je tam spousta jednotek co má tucet speciálních schopností je to takové přeplácané, hrdina zvedá ůroven hodně pomalu a ty jejich skilly jsou nic moc, příjde mi že se tam každej léči a každej má hromadu životů takže ty boje mi příjdou nekonečné, válečné stroje jsem tam nikde neviděl. Oproti pětce tam akorád zlepšili grafiku a oslabili sílu hrdinů a přidali pár novejch jednotek. Já jsem nad heroesama strávil skoro půl života :D, čtyřky a pětku jsem dal komplet a pařil jsem i trojku, ale šestka mi nic neřiká, počkám si až jednou bude stát pod 3 kila a pak jí možná koupim snad tam bude přiloženej plakát jako v pětkách.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dawe) - neregistrovaný
Datum:2011-10-22 16:11:05
Nevim no, ty hrady me zklamaly ... prece jenom kdyz se v Heroes 5 objevil ten hrad, vypadalo to stokrat lip nez v tyhle 6. Skoda skoda .. jinak je to vyborna hra ..
[Odpověz]

Titulek: Heroes 6
Nick: (Kubini) - neregistrovaný
Datum:2011-10-19 16:08:49
Myslím si že III a V jsou z celé série nejlepší. Uvidíme jak na tom budou šestky ale podle videí a obrázku to vypadá na spustu probdělých nocí. Opět.
[Odpověz]

Titulek: Nejlepší?
Nick: (Tomova Hůl) - neregistrovaný
Datum:2011-10-18 20:14:55
Nejlepší je ruční práce. Když je to namalované živou rukou, má to v sobě mnohem víc, duši, atmosféru. Pro mě je tudíž nejlepší dvojka. Ta navíc byla plná příšer, kdežto současné stylizování do světa Gryfů, kdy proti sobě stojí andělé a ďábli, mě nebaví. Co na to říkají křesťané? Ve trojce byly jednotky renderované a dost odfláknuté. Jednotky s mečem se pohybovaly stejně - jak bojovník s mečem, tak i kostlivec - to je nuda. Kdežto ve dvojce měla každá jednotka svoje jedinečné pohyby. To je neopakovaletné kouzlo.
[Odpověz]

Titulek: heroes 6
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-18 19:57:55
je to vyborna hra moc se tesim
[Odpověz]

Titulek: heroes 1
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2011-10-17 13:32:33
je videt, ze jste tu vsichni asi mladata. nejlepsi je jednicka !
[Odpověz]

Titulek: Re: heroes 1
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-17 18:39:15
Jednička byla fajn, ale dvojka ji převálcovala. No a na trojku si člověk chvíli zvykal kvůli grafice, ale pak se z ní vyklubalo to nejlepší ze série... Bohužel pak už to šlo dolů z kopce...

Titulek: Heroes VI
Nick: (Sam Fisher) - neregistrovaný
Datum:2011-10-08 21:09:47
Tak po odehrání beta verze Heroes VI,jsem docílil toho,že VI je hodně zajímavá,co se hraní týče,graficky je stejná jako V,jen několik animací přibylo:D Nejlepší změnou jsou jednotky a hrady.Jednotky jsou nové,několik jich zůstalo z minulých dílů,ale jen málo.Zkoušel jsem hrát za Svatyni(nějaká vodní říše),Nemrtvé,Pekelné a Lidi.Ještě je tam Stronghold,ale to už jsem nezkoušel.Nejlíp se mi hrálo za Lidi a Nekropolis.Co se týče hradů,jsou tam tři novinky.1.Po vstupu do hradu se už nedostanete do té obrazovky jako v předchozích dílech,ale hrad se otevře jako okno.2.Stavění budov v hradu je rozdílné(a o dost) než v V.dílu.3.Konverze hradu- po získání soupeřova(nebo prázdného hradu),si můžete přeměnit stávající hrad(tedy jiný,než je váš základní) na základní hrad,tzn.-základ Lidi,druhý hrad Peklo,tak ten pekelný hrad si můžete přeměnit na Lidi:D
[Odpověz]

Titulek: Re: Heroes 4 - FUJ
Nick: (Realy) - neregistrovaný
Datum:2011-09-29 19:54:55
mě se také 4 líbila nejvíce ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: Re: Heroes 4 - FUJ
Nick: (donkey60) - neregistrovaný
Datum:2011-10-25 04:50:53
dobrý byli megadraci, gargantuáni a dablorožci, tyhle jednotky jsem miloval :D nejlepší bylo jak jeden hrdina vykosil tisíce nepřátel stačilo mu dát pár elixírů nesmrtelnosti a před bytvou tak stovku elixírů many

Titulek: Heroes 4 - FUJ
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-27 01:05:03
Nejnepovedenější je Heroes IV. Když jsem to prvně viděl myslel jsem, že je to snad omyl. Fakt humus
[Odpověz]

Titulek: Re: Heroes 4 - FUJ
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-27 02:48:45
no vidis a mne sa prave ten diel pacil :-)

Titulek:  
Nick: (Zmrzlá Opice) - neregistrovaný
Datum:2011-08-14 12:02:52
4 je nejpovedenější a za ní hned 3 uz se tesim az si tu hru koupim
[Odpověz]

Titulek: aa
Nick: (evžen) - neregistrovaný
Datum:2011-07-04 14:56:29
ale jako 2 taky nebyla vubec marna skoro bych řek že byla lepsi jak 3
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-30 10:51:25
no rozhodně mě 4 nějak moc nebavila občas jsem jí zahrál z kámošem ale nejvýce mě bavila 3 a 5
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fíla) - neregistrovaný
Datum:2011-06-21 00:32:42
čtyřka bezkonkurenčně nejlepším dílem!!! kdo říká, že nejlepší trojka tak nejspíše čtyřku vůbec nehrál...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (chobit) - neregistrovaný
Datum:2011-07-30 00:12:54
tojka jediná umí generovat mapy,proto je jedinečná a u čtyřky bylo dobré si posílat bojovníky z hradu,ale to je vše po odehrání nic nenabízí.

Titulek:  
Nick: (jaspa) - neregistrovaný
Datum:2011-05-19 01:59:14
jj nejlepsi ze sady byl heroes 3 ... heroes IV me nechytlo ... a heroes V byl moc barevnej... snad tyhle mensi nedostatky v heroes VI nebudou :)))
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (007) - neregistrovaný
Datum:2011-05-18 20:21:15
nejlepší Heroes je 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kubka4)
Datum:2011-02-07 23:33:44
Super série, už se nemůžu dočkat.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (marlm)
Datum:2011-01-24 05:24:25
na toto sa neda netesit
[Odpověz]

Titulek: good
Nick: (Killer stop) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 18:22:22
To bude super hra už se těším Heroes of might and magic 5 to mě kotel bavilo a tedka výjde ještě k tomu Heroes of might and magic 6 to bude bomba hra už se těším.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (3vt)
Datum:2010-12-22 03:55:14
už se na to těším :D:D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Tomiket) - neregistrovaný
Datum:2011-03-25 05:47:48
Nejpovedenější byl stejně Heroes IV. Jsem na něj zvědavý, snad se vrátily k tomu co dělalo H4 něčím víc,

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Might and Magic Heroes 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Might and Magic Heroes 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 53908x - statistika
Might and Magic Heroes 6 82 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 3 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 3 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-08
Might and Magic Heroes 6

Průměrné hodnocení z médií:

81.86 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Black Hole Games
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 18
Počet preview: 9

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Výborné pokračování, které opět přiživuje slávu legendární série a dodává jí tolik potřebnou novou energii. Heroes VI je důstojná poklona tomu nejlepšímu z celé série, a už proto stojí za to si ji zahrát.
> Bonusweb : 85 %
Stále vynikající tahová strategie, které je nebezpečné propadnout. Bude vás to stát přinejmenším desítky hodin.
> Doupě : 8/10
Might & Magic: Heroes 6 prostě jsou povedeným dílem série, i když hardcore fandům nemusí být některé věci dost pochuti.
> GamePark : 85 %
Co říci závěrem? Snad jen to, že nové pokračování série Heroes s číslem šest ve svém názvu nezklamalo, ale ani nás dvakrát neuchvátilo. Míří především na fanoušky série, pokud vám tyto hry nikdy nic neříkali, tak se na tom ani pošesté nic nezmění. Takřka všechno tu zůstalo zachováno nebo jen lehce zmodernizováno (grafikou počínaje a hratelností konče).
> Eurogamer.cz : 8/10
Sází na dobře vyprávěný příběh, rozsáhlý vývoj hrdiny, užitečné schopnosti jednotek, propracované uživatelské rozhraní, atmosférickou hudbu a v neposlední řadě i na klasickou hratelnost série, která je stále na vysoké úrovni. Prostřednictvím systému uPlay přináší komplexní online zážitek, který v současné době nebývá pravidlem. Nakolik se ale osvědčí sporný systém kontrolních bodů či redukce surovin ještě ukáže čas. Větší variabilita herního prostředí a lepší výtvarné zpracování některých jednotek či in-game videí by však tak&
> Zing : 9/10
Kdyby se Might & Magic Heroes VI vyvarovalo několika technickým nedodělkům a zlepšilo umělou inteligenci, neměli bychom hře moc co vytknout. I tak se ale jedná o jednu z nejlepších tahových strategií, která je na trhu k dostání. Některým skalním fanouškům série bude vadit zjednodušení a méně inovací. Proč ale měnit něco, co skvěle funguje?
> Hrej.cz : 8/10
Definitivní odpověď na to, který díl série Heroes je nejlepší, nepřináší ani šestka. Kromě nezbytné dávky tradice jí nechybí ani osobitost a jasná koncepce orientovaná na boj, což se cení. Ve zkratce: Naučí vás poznat krvavou cenu vítězství. Hard way.
> Czechgamer.com : 80 %
Kto čakal Heroes 3 v novom kabátiku, zostane sklamaný, kto však čakal nabúchanú ťahovú stratégiu na dlhé zimné večery, nech okúsi túto pochúťku.
> Herní web : 9/10
Heroes VI je výjimkou po letech čekání na následníka. Jakéhokoliv. Je opět peklem, které obere o čas ke spánku i práci. Je ale i peklem, jemuž se s láskou a ochotou poddám; a nikdy nebudu rozmýšlet nad tím, zda je to dobře nebo ne. Šestý díl Heroes je, po velmi dlouhé době, zase onou hrou, která mne dokázala nejenom uchvátit, nýbrž i pohltit. Absolutně, a to se mi jen tak nestává, takže tleskám pánové!
> DD World : 83 %
Příliš nepotěší stratégy a milovníky předchozích dílů (zejména H3), potěší možná část hráčů, kteří tyto díly neznají. Kdyby neexistovaly H3, byla by H6 jedním z lepších dílů série, ale vedle 12 let staré H3 jsou nepochopitelným způsobem H6 prostě chudší, menší, méně záživné a méně strategické a vyladěné a bez editoru map. Proč, když všechno už v H3 vymyšleno bylo a u H6 to stačilo dát do moderního grafického kabátku (což se povedlo) a dát tomu větší rozměr a větší rozmanitost, vážně nechápu.
> Topzine.cz : 70 %
Heroes VI jsou klasickou tahovou strategií, jakou známe. Nic nového, jen osvědčený a hráči oblíbený herní systém se dočkal lepší grafiky, nového příběhu a lépe vypadajících jednotek. Ale stejně je to parádní hra a fanoušci série ji jistě ocení.
> Sector.sk : 8.5/10
Heroes VI sa na rozdiel od spiatočníckej päťky nevyhýba inováciám. Nie všetci hráči prehltnú zmeny a úpravy, ktoré sú niekedy viac, inokedy menej praktické. Určite však nezaškodia, inak by séria zostala sterilná a archaická. Silnou stránkou, ale paradoxne aj najväčšou slabinou Heroes VI, sú kampane. Komplexné a s dynamickým príbehom, lenže zle vybalansované. Pripútajú si vás a v niektorých momentoch nalomia a privedú do mimoriadne náročných situácií. Hravý multiplayer, online podpora a rozvoj dynastie vás však prívetivo pohladia. Hrdinovia sa vrátili s upraveným názvom aj obsahom, ale stále je to svet sily a mágie, do ktorého sa oplatí vstú
> GamesWEB.sk : 8/10
V konečnom dôsledku však Heroes VI kráča v šľapajach svojich predchodcov a zdá sa, že sa tvorcom z Black Hole dokonca podarila replikovať atmosféra a nálada predchádzajúcich klasických dielov a graficky (i keď 3D) sa svojim spôsobom približuje druhému dielu série. Je to solídna hra, ktorá si istotne nájde svojich fanúšikov a zaslúži si vašu pozornosť, pokiaľ vám chýba podobný typ hier a predchádzajúce (dnes stále výborne hratelné) diely, či konkurenčnú (rovnako zaujímavú a dobrú sériu) King’s Bounty už poznáte naspamäť i po spiatočky.
> Recenzeher.eu : 9/10
Might and Magic Heroes VI navazují opět na kořeny svých úspěšných předchůdců a servírují na stříbrném talíři dokonalou hratelnost, nádherně vizuálně, příběhově a obsahově zpracovaný svět Ashan. To vše ještě umocňuje skvělý Conflux a podtrhává hudební doprovod s hrací dobou. Nejnovější přírůstek do rodiny si jednoznačně říká o absolutní hodnocení, ale bohužel na něj nedosahuje díky pár chybkám, kterým se tvůrci mohli určitě vyvarovat.
> GamePlanet.cz : 7.25/10
Heroes VI je velmi kvalitní hra, která mohla být ještě lepší, nebýt několika nedostatků a technických problémů. Doufejme, že brzy přijdou povedené datadisky a rozšíří možnosti zábavy ještě více. A ideálně bez chyb. Pokud se nechcete vracet do minulosti nebo už máte dost předchozí, i když asi stále nejlepší trojky, Might and Magic Heroes IV je velmi solidní volbou.
> Časopis SCORE : 73 %
Rok 2011 je bohatý na báječná překvapení a zklamání. Heroes VI rozhodně nejsou špatnou hrou, ale vzhledem k tomu, co jsme od ní očekávali, patří bezesporu do druhého ze zmíněných šuplíků.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5861
Recenze: 24015
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3012
Průměrné hodnocení z
23398 recenzí: 71,769 %