Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East > PC > Strategie tahová

Kde koupit ?

Microgames  366 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---78 %SCORE 165
LEVEL 8/1080 %LEVEL 158
Games.cz 8/1080 %2008-03-23
Bonusweb ---80 %2007-11-26
Czechgamer.com ---75 %2007-11-12
Hrej.cz 8/1080 %2007-10-22

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.83 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

95.10 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1777 z 5973 Žebříček
PC: 747 z 3166 Žebříček
PC/Strategie tahová: 30 z 128 Žebříček
Vše/Strategie tahová: 40 z 157 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2007-11-06
NejHry.cz (ZRUŠEN)2007-08-31

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Dotaz
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2011-11-08 22:33:40
jde tribes of the east i jako multiuplayer?
[Odpověz]

Titulek: 4 mise
Nick: (0997788445566112233) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 21:23:37
je ta 4 misa za ornellu a arantira tezka?teprve sem dokoncil 3 (byla docela lehka:)) tak se ptam
[Odpověz]

Titulek: mission two
Nick: (055) - neregistrovaný
Datum:2011-05-08 15:35:16
lidi nemuzu dat v druhy misy toho blbca toho orandžoveho poradte jak si mam upravit jednotky hrdina ma dobry kouzlo tu kouli:(
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (Agrael) - neregistrovaný
Datum:2011-03-19 00:09:45
myslete ze bych mohl z klasickych heroes 5 udelat nak heroes 5 tribles of east ?
[Odpověz]

Titulek: Re: dotaz
Nick: (MVP)
Datum:2011-03-19 14:49:12
Jo jednoduse, kup si datadisk....

Titulek: problém pomocte prosim
Nick: (Smithy)
Datum:2011-02-23 03:36:34
Ahojte mám stejnej problem jako azazel stim magickým portálem a ten anglickej návod nerozluštím :( prosim mužete mi někdo napsat co stim :)
[Odpověz]

Titulek: Re: problém pomocte prosim
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-23 13:22:31
Je to chranene duchem (ci cim). Da ti quest, ze nejprve musis najit jeho vrahy. Pak az te pusti. Podivej se na tu mapu v anglickem navodu. Portal k assasinum je pod pismenem "g" a jejich skrys pod "8".

Titulek: Re: problém pomocte prosim
Nick: (Smithy)
Datum:2011-02-23 14:33:25
Vrahy už jsem zabil ted odměnu jsem si už taky vzal ale když chci zničit magickou branu tak succuby se promení v pekelný ohen jakej mě zabije :(

Titulek: Re: problém pomocte prosim
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-23 22:13:23
V urcite fazi se musis se 4 hrdinanama (krome hlavniho tvrdone) postavit na ty pekelne ornamenty co mas okolo mest (modrych). Mela by se spustit animacka a pak by to mohlo jit. Uz sjem to dohral pred casem a patche hodne meni (viz treba puvodni verze a Agreal vs Elfove).

Titulek: Re: problém pomocte prosim
Nick: (Smithy) - neregistrovaný
Datum:2011-02-25 15:15:38
Hurá už jsem nato přišel :P ale ted zase nemužu udělat ve 3 misi to s Kudžinem jak si promlouvám stěma dalšíma klanama aby se přidali za nového chána...v zeleném městě je něco jako postav lod? Ale v přístavu nejsou žádní otroci aby ti jí postavili co stím :(?

Titulek: problém
Nick: (azazel) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 18:25:40
zdravím, potřeboval bych po moci. nejsem schopnej se dostat přes brámu chrýněnou kouzlem u mise Srdce temnout. nejdou mi objetovat dané jednotky. jsem bezradný.....
[Odpověz]

Titulek: Re: problém
Nick: (MVP)
Datum:2011-02-06 20:07:27
Tady mas hodne podrobny navod. Je v angilictine. snad to nebude vadit (pripadne napis podrobnejsi popis a ja ti poradim). http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=715

Titulek: Re: problém
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-04 19:16:34
dej tam hrdiny jen

Titulek: pomoc
Nick: (jany747) - neregistrovaný
Datum:2011-02-01 12:59:26
zdravím lidi prosímvás pomocte mi někdo nainstaloval jsem si HEROES 5!!!! bez problemu vsechno super a kdyz chci spustit hru vybehne mi hlaska : EROR:failed to initialize direct3d9!!!!!!prosím jestli nekdo ví co s tím dejte vedet...
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-01 13:38:53
Zkus si nainstalovat Directx:D Nebo aspoň nějaký ovladače...

Titulek:  
Nick: (luky) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 19:18:35
hele ja udelal misi havrani hostina ale ta druha mi nejde je moc tezka pomoc by se hodila budu rad za kazdou odpoved dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (luky) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 19:17:11
hele ja udelal misi havrani hostina ale ta druha mi nejde je moc tezka pomoc by se hodila budu rad za kazdou odpoved dekuji
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (aaaaab) - neregistrovaný
Datum:2010-09-12 23:23:31
Tento istý problém mám aj ja až na to že by som pls potreboval nejaký link na češtinu.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (R.E.J) - neregistrovaný
Datum:2010-03-20 02:11:30
Ahoj! Mám takový malý problémek. Nainstaloval jsem si datadisk Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East, ale nemám ho v češtině. Splašil jsem nějaký češtiny, ale nemůžu přijít na to, jak ji rozhodit(kam to rozbalit, protože všechny ty češtiny jsou zazipovaný jako .pak) Můžete mi někdo prosím poradit? DěkujiR.E.J Příspěvky: 5 Registrován: ned led 03, 2010 2:39 am E-mail
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (davidian) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 19:38:41
co sa tyka tej cestiny potrebujes ju mat z ceskej verzie a musisi prepisovat viacero suborov ... cela ta cestina ma nieco cez 500 mb ale ide to mam to odskusane

Titulek: cheaty
Nick: (hahaha) - neregistrovaný
Datum:2008-09-17 23:46:57
hej kde sou ty cheaty
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kesav)
Datum:2008-01-04 01:05:55
Mam doma tetka hru Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East fak dobra hra.Jsout zam nove artefakty je to jako u diabla a kouzla a nova rasa orkove tahle edice se jim povedla davam tomu 93 procent,,,,
[Odpověz]

Titulek: Heart of Darkness
Nick: (cipander) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 18:23:31
Neviem prejst misiu Heart of Darkness-Presiel to niekto?
[Odpověz]

Titulek: Re: Heart of Darkness
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-06 00:45:06
ne

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 35884x - statistika
Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East 79 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-10-12
Heroes of Might and Magic 5: Tribes of the East

Průměrné hodnocení z médií:

78.83 %

Min : 75 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Nival Interactive
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 6
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %