Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate > PC > Strategie tahová

Kde koupit ?

Microgames  366 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 155
LEVEL 7/1070 %LEVEL 147
Časopis Doupě 7.9/1079 %Doupě 12/06
GameStar.cz 6.9/1069 %2007-03-23
Czechgamer.com ---83 %2007-03-08
GamePlanet.cz 8/1080 %2007-03-04
GamesWEB.sk ---75 %2007-02-01
NejHry.cz (ZRUŠEN) 7.7/1077 %2007-01-22
Doupě 7.5/1075 %2006-12-27
Hrej.cz 8/1080 %2006-12-25
Hratelne.cz ---65 %2006-12-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.82 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 83 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.56 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2369 z 5973 Žebříček
PC: 1034 z 3166 Žebříček
PC/Strategie tahová: 38 z 128 Žebříček
Vše/Strategie tahová: 53 z 157 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2006-11-20
Hratelne.cz2006-10-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-10 22:41:12
potreboval bych poradit v kampani wulfstanuv vzdor -laszlo.diky moc za navod nebo radu dekuji email je Marek.Hanak@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština do Heroes of Might & Magic V - Hammers of Fate
Nick: (Panovotni@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2009-11-12 15:53:46
Prosím o zaslaní či odkaz pro tuto češtinu Heroes of Might & Magic V - Hammers of Fate.Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Bury) - neregistrovaný
Datum:2009-07-12 13:06:34
Prosím nemáte někdo klíč na multiplayer do her nebo kde se dá sehnat?: - Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East - Heroes of Might and Magic V - Hammers of Fate - Heroes of Might and Magic V ICQ: 432838367
[Odpověz]

Titulek: Nehratelnost
Nick: (Black hand) - neregistrovaný
Datum:2009-07-02 17:50:08
Hosi nvm jak to znate tenhle datadisk,ale ja bych ho ani nehral.Spis to posrali nez ze by neco zlepsili.Treba ja mam rad nekry,ale v tomhle datadisku ani nemaj jejich hl silu.Runy u trpasliku funguji nejak prapodivne a cenove naroky na budovy jsou premrstene.Zkusil bych spis ten druhy datac , tenhle stoji za ho..o
[Odpověz]

Titulek: Re: Nehratelnost
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-06-09 02:14:20
sorry, ale heroes V. má jen "trpasličí" datadisk a jestly myslíš "Skřety", tak to je samostatná hra... :)

Titulek:  
Nick: (mirek) - neregistrovaný
Datum:2009-05-21 00:58:45
dam vam krak kdyš mi date češtinu napište mi na e-mail mirek368@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (komik) - neregistrovaný
Datum:2009-05-21 12:32:38
Ty jsi mě rozesmál ty komiku.:))))))))

Titulek: čeština do Heroes V
Nick: (Neznámý) - neregistrovaný
Datum:2009-02-13 09:24:03
Lidi,stačí když si pustíte www.Google.cz a dáte vyhledat celý název hry.Najde vám to více odkazů,a mezi nimi i vaši češtinu do Heroes V. Tak hrajte !
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Pítrs) - neregistrovaný
Datum:2009-02-07 23:05:09
Prosím lidi jestli někdo mate čestinu do Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate. Tak mi ji pls pošlete na petrkreidl@gmail.com nebo dejte vědět jestly víte kde ji seženu dik.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2008-11-05 22:59:17
můžete mi prosím někdo poslat češtinu do heros of might and magic V - hammers of fate na e-mail mautzn@email.cz díky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2007-09-28 18:19:11
prosim poslete mi nekdo cestinu na hammers of fate na mp52@seznam.cz staci i kdyby to byli jen titulky. pls
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (p12) - neregistrovaný
Datum:2007-11-03 21:58:52
neviete kde by sa ta cestina dala zohnat pls ???

Titulek: Crack
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2007-09-18 00:50:13
HOMM5: Hammers of Fate v2.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2007-09-18 00:39:36
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_heroes_of_might_and_magic_5.shtml#HOMM5:%20Ha mmers%20of%20Fate%20v2.01%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE tak tam je crack. rozbalit nakopirovat do binu a muzete hrat
[Odpověz]

Titulek: Re: crack
Nick: (petr.jezdinsky@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-10-20 23:47:39
crack heroes 5

Titulek: online key
Nick: (Venom) - neregistrovaný
Datum:2007-09-16 00:01:31
hej pls nema nekdo funkcni cd key nebo neco co sfunkcni multiplayer pls? piste na nex@post.sk
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (Arondhil) - neregistrovaný
Datum:2007-08-15 21:51:40
Lidi hral to nekdo po netu jeslti tak mi pls pisnete na icq 277968832 potřebuju radu a zato jsem schopen nabidnout cokoli třeba volny data ke stazeny na rapidu hesla hry atd
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (velorien) - neregistrovaný
Datum:2007-07-01 16:47:58
Jeslti někdo seženete pošlete na velorien@centrum.cz odkaz na crack nebo rovnou celej crack. Přede míky
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Azaeel) - neregistrovaný
Datum:2007-07-01 14:44:39
Kdo má čestinu pls pošlete na azaeel@seznam.cz na oplátku mohu zaslat crack (mám ver 1.0) šlape v poho. dík cauves
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (Misho) - neregistrovaný
Datum:2007-06-24 15:26:28
LIDI pls poslete mi crack na hammers of fate na muj mail:Michal.Zbranek@seznam.cz.........DIK!!!
[Odpověz]

Titulek: PLEASE potrebuji crack
Nick: (Hummer) - neregistrovaný
Datum:2007-06-16 10:17:39
lidi mohli by ste mi poslat crack budu vam vdecny please poslite mi ho na PeterHama@post.sk
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (Jouda) - neregistrovaný
Datum:2007-06-09 21:27:31
bitte please atd. poslete mi nekdo crack do heroes 5 hammers of fate na E-mail jouda00@email.cz
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (pospa) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 22:35:30
prosim posli mi crack do heroes 5 the hammers of fate na muj e-mail martin.hazenna@seznam.cz plsplsplsplspls
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (IceD) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 14:22:08
Čau lidi vim že už tu ty dotazi byli ale já bych potřeboval crack fakt že jo prooossííímmm..........dák mooc IceDMan@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Navod do hry
Nick: (kesav)
Datum:2007-05-26 20:27:41
Je tu vše do 1 až 3 kampaně: http://www.cdprojekt.cz/homm5/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dom) - neregistrovaný
Datum:2007-05-18 22:16:17
Pls pošlete mně někdo crack na Dom.27@seznam.cz dík moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kesav)
Datum:2007-04-17 21:44:13
Prosím potřebuji vědět co mam udělat v 1 misi 4 kolo Negotiations nedokážu to přelouskat.Dejte jsem někdo nějakou českou stránku kde jsou popsaná kola.Dik
[Odpověz]

Titulek: Potrebovala bych crack please lidicky
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-15 01:14:59
mohl bymi naky dobry clovicek odsad poslat please funkcni crack na kisik@emial.cz diky moc budu vam vdecna!!!
[Odpověz]

Titulek: Návod
Nick: (Jean)
Datum:2007-04-14 22:54:33
Potřebujůůůůůů Nááááááááááááááááávoooooood!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-18 21:10:15
abecedaher.cz dej návody do kolonky výraz heroes najdi heroes 5 v ... a máš sklizeno no prostě máš klid

Titulek: H5 HoF-CRACK!!!!
Nick: (Rustik) - neregistrovaný
Datum:2007-04-03 17:37:07
PLS LIDI POŠLETE MI NĚKDO CRACK NA HAMMERS OF FATE (rustikus@seznam.cz)PLS,PLS,PLS!!!A KDYŽ TAK I TU STRÁNKU,KDE STE TO NAŠLI DÍKY!!!
[Odpověz]

Titulek: heroes
Nick: (lopata) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 20:33:45
pls posletemi nekdo crack na ji.guma@seznam.cz heroes v hammers of fate dik moc
[Odpověz]

Titulek: překlad na Hammers of Fate
Nick: (hustler-magazine) - neregistrovaný
Datum:2007-03-14 13:29:16
překlad slovenština nebo čeština do Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate - něco mi říká že to někdo chystal na http://www.slovenciny.com
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (geila) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 17:01:31
Moc všechny prosím, jestli někdo máte crack na Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate, prosím pošlete mi ho (geila@cetrum.cz) Díky
[Odpověz]

Titulek: online klic
Nick: (shoto) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 16:03:49
potrebuji nutne online klic.... shoto@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (loner) - neregistrovaný
Datum:2006-12-29 19:01:09
Mam angl.verzi bude nekdy cestina alespon formou titulku?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-29 20:08:48
Čeština je oficiálně ve hře => nebude vydána 'jentak' volně ke stažení. Takže jedině to zkusit sehnat nějak obklikou, nebo třeba doufat, že se udělá slovenština.

Titulek: typek
Nick: (čert) - neregistrovaný
Datum:2006-12-14 13:48:27
jaktoze tu neni ta cestina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 41362x - statistika
Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate 75 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-24
Heroes of Might and Magic 5: Hammers of Fate

Průměrné hodnocení z médií:

74.82 %

Min : 65 % Max : 83 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Nival Interactive
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 11
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %