Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Warlock: Master of the Arcane > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sector.skuni7.5/1075 %2012-07-10
Games.czJakub Kovář6/1060 %2012-06-24
Herní webRadek Svoboda7.8/1078 %2012-06-12
GameSite.skH.A.W.K.---85 %2012-05-28
Recenzeher.euMichal Zoubek7/1070 %2012-05-13
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.60 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2497 z 5973 Žebříček
PC: 1104 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 174 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 216 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Warlock: Master of the Arcane
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Warlock: Master of the Arcane
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3191x - statistika
Warlock: Master of the Arcane 74 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-13
Warlock: Master of the Arcane

Průměrné hodnocení z médií:

73.60 %

Min : 60 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Recenzeher.eu : 7/10
Podtrženo, sečteno, Warlock: Master of the Arcane rozhodně není špatnou hrou, přináší nám totiž Civilizaci a vše co jí chybělo – fantasy prostředí. Přesto však, právě kvůli tak intenzivní inspiraci jinou hrou, se v ní ztrácí originalita a těch pár prvků, které jsou nové, zapadnou mezi okopírované části. I přes tento fakt se ale budete při hraní určitě bavit.
> GameSite.sk : 85 %
Ponúka zábavu a možnosť odreagovať sa. A aby sa nakoniec nezabudlo, publisher je Paradox Interactive. Kto nevie, je to jeden z mála poctivých vydavateľov, ktorý so zákazníkmi aj komunikuje a snažia sa plniť ich želania. A hlavne dávajú šancu hrám, ako je Warlock.
> Herní web : 7.8/10
Warlock - Master of the Arcane je jistě povedená hra, i když s pár škraloupy na tváři své hratelnosti. Čistě tahové hry jsou dnes docela vzácné a každý povedený kousek tohoto žánru je jistě vítaný. Warlock navíc předvádí svoji kvalitu, i když pár věcí zamrzí - například absence multiplayeru nebo třeba nedotaženost ohledně volby tvaru světa (vysvětleno v recenzi). Pokud máte rádi Civilization a fantasy tématiku, zkuste dát Warlockovi šanci, není to vůbec špatná hra.
> Games.cz : 6/10
Příjemné překvapení pro všechny fanoušky žánru, kteří Civilizaci hrají především kvůli její bojové části - své válečnické choutky zde totiž ukojí do sytosti. Ostatní ale citelně pocítí absenci či jen letmou aplikaci ostatních prvků a vadit jim nejspíše bude i cheatující AI, absence klávesových zkratek a velmi malý počet možností, jak zvítězit.
> Sector.sk : 7.5/10
Pri Warlockovi som sa bavil. Skočil som do hry rovnými nohami a svižne kráčal po bojiskách Ardanie, kde mi v rukách pulzovala magická sila. Verím, že rovnaký pocit zažije väčšina hráčov, pretože hra je dostatočne nápaditá. Nedá sa však ubrániť pocitu, že Warlock je iba (kvalitný) fantasy scenár, ktorý by pasoval do ponuky Civilization V, ale ako plnohodnotný produkt pôsobí príliš skromne a diétne. Na druhej strane, hru môžete vnímať ako vydarený samostatný datadisk s fantasy prostredím a tomu zodpovedá aj cena.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %