Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Warhammer 40000: Dawn of War 2 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREViktor Bocan---85 %SCORE 181
LEVELMichal Rybka8/1080 %LEVEL 176
Recenzeher.euJan Klimus---90 %2009-12-27
GameSite.skKlajo---80 %2009-06-13
GamesWEB.skLast Jedi---80 %2009-04-27
hry.Sme.skJán Kordoš7.9/1079 %2009-04-22
GameStar.czPatrik Khudhur---80 %2009-03-18
GamesportPavel Charbuský---95 %2009-03-16
BonuswebDavid Sillmen---85 %2009-03-02
Recenzeher.euBastard---85 %2009-03-02
Hrej.czOndřej Novotný8/1080 %2009-02-28
GameParkbeermonster---83 %2009-02-27
Sector.skuni9/1090 %2009-02-26
Games.czMartin Holas / Marty7.75/1077.5 %2009-02-24
DoupěPetr Kolář8/1080 %2009-02-23
GamePlanet.czFilip Vojtíšek8/1080 %2009-02-23
Hratelne.czMartin Pelyněk---86 %2009-02-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.26 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 77.5 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.33 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 932 z 5973 Žebříček
PC: 369 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 49 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 63 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-02-24
Games.cz2009-01-12
Hrej.cz2008-12-08
GamePark2008-10-27
GameStar.cz2008-09-05
Bonusweb2008-09-01
Doupě2008-08-29
Hratelne.cz2008-08-02
hry.Sme.sk2008-06-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Warhammer 40000: Dawn of War 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Warhammer 40000: Dawn of War 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14494x - statistika
Warhammer 40000: Dawn of War 2 83 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-02-19
Warhammer 40000: Dawn of War 2

Průměrné hodnocení z médií:

83.26 %

Min : 77.5 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Relic Entertainment
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 17
Počet preview: 9

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 8/10
Ve chvíli, kdy si pořídíte zahraniční ID Games for Windows, překousnete doslovný překlad některých zaběhlých termínů a proniknete do hry, čekají vás dlouhé hodiny skvělé zábavy.
> GamePlanet.cz : 8/10
Nečekejte nějaký velký počin, který by přepisoval dějiny strategií. Jedná se o kvalitní hru, kterou budete chtít co nejdříve dohrát, protože ji budete hrát jedním dechem.
> Hratelne.cz : 86 %
Jedna z nejlepších realtime strategií za poslední dobu, která má potenciál stát se silným hráčem na multiplayerovém poli a vydržet opravdu dlouho.
> Games.cz : 7.75/10
To, co bylo uděláno, bylo uděláno velmi precizně. Zbytek prostě chybí. Potenciál stát se plnohodnotným nástupcem má Dawn of War 2 zcela kolosální, ale bude muset nejdříve pěkně dozrát a hlavně zdravě přibrat na těch správných partiích.
> GamePark : 83 %
Velmi kvalitní počin, který zaujme jak svým provedením, tak nápady a trvanlivostí. Pokud hledáte výbornou realtime strategii, neměla by vás tato zklamat, byť singleplayerová kampaň je poněkud stereotypní a multiplayer zatím nevyvážený.
> Časopis SCORE : 85 %
Takřka neuvěřitelný zážitek pro jednoho hráče v jední z nejhezčích realtimových strategiích dnešních dnů.
> Sector.sk : 9/10
Je čas ukázať všetkým odporcom silu impéria a nakŕmiť ich olovom od vesmírnej pechoty! Verte mi, tento boj bude stáť za to!
> Hrej.cz : 8/10
Povedené pokračování úspěšné strategie, které potěší především příznivce multiplayeru. Ale těmi fanoušci Dawn of War stejně povětšinou jsou…
> Bonusweb : 85 %
Hodně povedená realtime strategie - pravděpodobně jedna z nejlepších za poslední dobu. Singleplayer kampaň je, pravda, velmi akční, ale zábavná. Stejně tak svižný multiplayer.
> Recenzeher.eu : 85 %
Je znát, že si tvůrci se hrou více pohráli tudíž studiu Relic Entertainment patří velký potlesk. Je sice pravda, že hra má pár much ale to vše značně vyvažuje zpracování hry a brilantní fyzika.
> LEVEL : 8/10
Solidně udělaná klasická warhammerovská strategie - kvalitní, ale nijak překvapivá. Drží vysokou úroveň prvního dílu, ale přeci jsme čekali naplnění vyšších ambicí.
> GameStar.cz : 80 %
Rychlá strategie s RPG prvky, která místy připomíná vesmírný klon Diabla. Pro fanoušky světa Warhammer 40K povinností, vyzkoušet by jej ovšem měl každý.
> Gamesport : 95 %
Velmi povedená hra s multiplayerem obrovského potenciálu, která bude hledat konkurenci v daném žánru jen velice těžko.
> GamesWEB.sk : 80 %
Dawn of War bolo, je a bude doménou multiplayeru a preto je veľmi nemilé, že obsahuje len 7 multiplayerových máp pre 2 až 6 hráčov. Taktiež príbeh je v podstate len takým ospravedľňujúcim, nepodstatným dôvodom pre samotný konflikt.
> hry.Sme.sk : 7.9/10
Rozšírenie po všetkých stránkach by hre len a len prospelo. Je pekná, je zábavná, je dobre ozvučená, má atmosféru, ale prečo preboha bola vydaná predčasne?
> Recenzeher.eu : 90 %
Koupí si pořídíte rovnou 2 odlišné hry, které vás připoutají k obrazovkám na hodně dlouhou dobu. Hra nemá téměř žádné slabiny a díky novým patchům se stal multiplayer kompetitivní záležitostí.
> GameSite.sk : 80 %
Hra je v samotnom princípe dokonalá, hrateľnosť je na najvyššej úrovni a spolu s grafikou je to radosť hrať. Čo ale zamrzí je prítomnosť tisíc a jednej drobností, ktoré hru kazia.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %