Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Wargame: european escalation > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebDavid Sillmen---80 %2012-03-30
DoupěJaroslav Řehulka / Řehy8/1080 %2012-03-28
Herní webRadek Svoboda8/1080 %2012-03-28
Hrej.czTomáš Nadrchal8/1080 %2012-03-22
Recenzeher.euMichal Pospíchal7/1070 %2012-03-22
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2012-03-20
Topzine.czMarek Jedinák---80 %2012-03-20
Game pagePavel Prouza / Frix---80 %2012-03-18
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz8/1080 %2012-03-12
Games.czJakub Kovář8/1080 %2012-03-08
Sector.skuni8/1080 %2012-03-08
GameSite.skH.A.W.K.---90 %2012-03-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.17 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1732 z 5973 Žebříček
PC: 725 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 113 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 144 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Totální zklamání
Nick: (Hašan) - neregistrovaný
Datum:2012-05-22 19:54:41
Grafika jako z devadesátých let, absence napětí, podivná fyzika...zkrátka, kam se to hrabe na COH...
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Wargame: european escalation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Wargame: european escalation
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4540x - statistika
Wargame: european escalation 79 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-05
Wargame: european escalation

Průměrné hodnocení z médií:

79.17 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GameSite.sk : 90 %
Po 12 hodinách ktoré som dokopy v hre strávil, rátam ešte aspoň raz toľko, pokiaľ sa k tomu kroku vôbec odvážim. Nepýtajte sa ma ďalšie otázky prosím, musím ísť hrať. A vy, ktorí ste sa dočítali cez túto recenziu až sem...ŠUP ŠUP. 40€ za tento kúsok stojí zato. Battlefield 3 medzi stratégiami.
> Games.cz : 8/10
Náročná strategie pro náročné stratégy, která však uchvátí i relativního nováčka žánru. I přes drobné problémy s cenou určitých sil a možná až příliš rozsáhlým výběrem jednotlivých modelů jednotek, se jedná o netradiční a hlavně zábavný titul, jenž na dlouhou dobu chytne a nepustí.
> Sector.sk : 8/10
Wargame: European Escalation je ďalšia chutná stratégia z dielne Eugen Systems. Zjednodušene môžeme povedať, že je to RUSE okresané o výstavbu, s rovnakým systémom priblíženia terénu a rozšírenými taktickými možnosťami na bojisku. Motivačným faktorom je odomykanie stoviek jednotiek za úspechy v misiách aj sieťovej hre. Plusom je obdobie studenej vojny a pre našinca aj prítomnosť československých jednotiek. Herný model funguje skvele, len sa tvorcovia mohli viac pohrať s príbehom a vyladiť a doplniť multiplayer, ktorý má inak veľký potenciál. V každom prípade sa za železnou oponou skrýva pôsobivá hra.
> Zing : 8/10
Nekompromisní hra, která vám dá přesně to, co od ní očekáváte. Tedy propracované bitvy, jimž je podřízeno téměř všechno.
> Eurogamer.cz : 7/10
Pěkně poctivá hardcore strategie pro zkušenější znalce žánru se v dobré kondici, byť v průměrném technickém zpracování, vrací k možnému konfliktu dvou politických přesvědčení. I když tu prim hraje hlavně motivující multiplayer, ani střídmější sólo kampaň se neztratí, když její kvality tvoří hlavně nebývale obří nabídka bojujících jednotek a solidní AI protivníků.
> Topzine.cz : 80 %
Wargame je opravdu poctivou strategickou hrou, jež nabízí hodiny a hodiny nefalšované taktické zábavy. Desítky typů vojenských jednotek, vybrané historické reálie a přítomnost dokonce československé armády ze hry činí i výbornou záležitost pro opravdové vojenskohistorické fajnšmekry.
> Hrej.cz : 8/10
Vynikající RTS pro náročné, která přináší atraktivní alternativní pohled na studenou válku, boduje zejména díky megalomanskému pojetí – obrovské mapy, obrovské taktické možnosti a s nimi spojená i vysoká obtížnosti. Jasný tip pro všechny RTS harcovníky.
> Recenzeher.eu : 7/10
Wargame: European Escalation nabídne zázemí především náročným stratégům, kteří nechtějí ztrácet čas s ekonomickou součástí hry, přestože se jí ani v rámci verbování nových jednotek, za které je třeba platit, nevyhnou. Potěší tedy především uživatele, jež rádi detailně plánují obranné akce nebo naopak přepady a prahnou po přehledu na bitevním poli. Především vlastenci pak budou plesat nad přítomností Československé armády a jistě je zaujme například taková bitva u Mladé Boleslavi. Je hezké, že si na nás Francouzi při tvorbě hry vzpomněli.
> Doupě : 8/10
Ve Wargame si vyzkoušíte, jaké by to bylo velet vojskům ve chvíli, kdyby se Studená válka stala nečekaně horkou.
> Herní web : 8/10
Wargame: European Escalation vypadá jako R.U.S.E., ale tady zdání opravdu klame. Hra je podstatně náročnější na hraní a složitější než její předchůdce; rozhodně tak není pro každého. Možná proto je Wargame vydaná pouze na PC a možná proto se jejího vydání ujal menší vydavatel Focus Home Interactive namísto Ubisoftu, který vydal R.U.S.E. i na konzole. Wargame se hraje velmi příjemně a hratelnost je výborná (jen by to chtělo vychytat těch pár nedotažeností a bude to opravdu skvělé). Hra je celou svojí prezentací hodně vážná. Nenechte se zmást použitým enginem i herním pohledem, tohle není R.U.S.E.!
> Bonusweb : 80 %
Kvalitní, na taktiku zaměřená strategie, která si hraje s myšlenkou, co by se stalo, kdyby studená válka přerostla v další válku světovou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %