Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tropico 4 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czOndřej Prokop6/1060 %2012-02-14
Recenzeher.euOndřej Borz8/1080 %2012-01-18
Sector.skuni6/1060 %2012-01-16
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8.5/1085 %2012-01-01
Games.czJakub Kovář7/1070 %2011-12-30
DD WorldJan Stach---87 %2011-12-19
GameSite.skH.A.W.K.---60 %2011-11-30
Game pagePavel Prouza / Frix---70 %2011-10-29
GameParkLakrumáček---70 %2011-09-11
ZingJiří Markvart / Markvy6/1060 %2011-09-01
Hrej.czOndřej Švára8/1080 %2011-08-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.09 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 87 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 91 %
Max. hodnocení: 91 %
Pořadí:

Celkově: 2769 z 5973 Žebříček
PC: 1256 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 195 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 240 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-01-19
Eurogamer.cz2011-01-06

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tropico 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tropico 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7943x - statistika
Tropico 4 71 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-01
Tropico 4

Průměrné hodnocení z médií:

71.09 %

Min : 60 % Max : 87 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Haemimont Games
Distributor: Kalypso Media
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 11
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Máte pocit, že už jste tohle několikrát viděli, ale stejně vás Tropico 4 pustí spát až k ránu. Esence hratelnosti v něm funguje i přes stále stejný koncept.
> Zing : 6/10
Tropico 4 by si takto nízkou známku nikdy nezasloužilo, kdyby předchozí díl nebyl až tak trapně stejný. Jinak si ovšem vede velice dobře. Pokud jste ještě žádné Tropico nehráli nebo jste naopak skalní fanoušci série, nebojte se a klidně si ještě dva body připočtěte.
> GamePark : 70 %
Ve výsledku je Tropico příjemnou letní hrou s říznou atmosférou, pestrou grafikou a černým humorem. Při hraní jsem měl sto chutí zapálit si pořádně tlustý doutník, uválený na macatých stehnech upocené Kubánky, ano, tak atmosférická ta hra je.
> GameSite.sk : 60 %
Je toho viac, čo sa oproti tretiemu dielu zmenilo, ale nič nebolo tak výrazné, že by mi to nedalo nespomenúť. Preto je aj môj celkový pohľad na hru dosť rozpoltený. Kebyže si hru kúpim a nie je na recenziu poskytnutá Playmanom, tak by som bol asi veľmi (ako hráč Tropica 3) nasrdený. V poradí štvrtému dielu by teda určite omnoho viac sedel názov Tropico 3.1. Dávať totižto štvorku za 50€ je doslova zdieračstvo, pre ktoré zasluhuje hra hodnotenie 4/10. Avšak druhý pohľad by mohol byť od človeka, ktorý T. 3 nikdy nehral. Ten v hre nájde všetko potrebné. V tomto prípade by si hra zaslúžila 8/10. No keďže je nutné udeliť konečné hodnotenie, tak je aritmetický priemer hodnotení to najl
> DD World : 87 %
Pokud jste Tropico ještě nezkoušeli a máte rádi budování, pak je Tropico 4 skvělým způsobem, jak začít. Pro ostatní to může být pěkný dárek cenově dostupné hry, kde se jen neničí a nevraždí ....
> Games.cz : 7/10
Povedené pokračování výborné hry, které sice nepřináší až tolik novinek, ale zaryté fanoušky i nově příchozí jistě potěší nová kampaň s více úkoly, zařazení importu a několik nových budov. Zamrazí jen stálá přítomnost několika chyb a pocit, že Tropico 4 by si spíš zasloužilo označení datadisk.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Tropico 4 teda nesklamalo. Krásna pestrofarebná grafika spolu s pohodovou "cuban-flavoured" muzikou vytvára neskutočne podmanivú atmosféru, vďaka ktorej sa do budovania nových a lepších zajtrajškov pustíte s tak veľkým entuziazmom a odhodlaním, že si ani neuvedomíte, ako silne ste titulu prepadli. Holt, obdobných hier dnes na trhu naozaj mnoho nie je a možno aj práve preto je štvrtý diel Tropica tak výsostne návykovou záležitosťou. Skrátka a dobre, pokiaľ ste fanúšikmi tohto žánra, nemáte už ďalej nad čím uvažovať - šéfovanie banánovej republike totižto ešte nikdy nebolo tak zábavne, ako je teraz!
> Sector.sk : 6/10
V Tropico 4 si naozaj vychutnáte pocit moci z kresla diktátora, ktorý je na nezaplatenie. Prečo teda tá nízka známka? V čom je problém? Príčina nízkeho hodnotenia je prostá, hra je takmer identickou kópiou Tropico 3. Mali by ste veľký problém nájsť medzi týmito titulmi desať aspoň drobných rozdielov. Pre vás to znamená nasledovné. Ak máte doma Tropico 3, v žiadnom prípade sa vám kúpa štvorky neoplatí.
> Recenzeher.eu : 8/10
S trochou nadsázky (se kterou nás Tropico naučilo během hraní operovat) se dá říct, že se jedná o hodně slušnou strategii, která není nijak mučivě dlouhá, ani obtížná, ale zaručeně pobaví a čas vám při jejím hraní bude utíkat opravdu rychle.
> Eurogamer.cz : 6/10
Tropico 4 je typickou hrou, na kterou je už z principu nesmysl snažit se navléct jednoznačné číselné hodnocení. Sérií nepolíbené jedince odrovná pohlcující hratelností, majitele předchozího dílu dost možná podobně jako mě umoří kritický nedostatek oživujících novinek a pouhých deset map. Rozhodněte se sami, do které kategorie patříte. A hlavně... Nebuďte asociální a pošlete pak přátelům na Facebooku pár screenshotů ze hry. Určitě je to potěší. He he.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %