Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Transport giant > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  
Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  
Microgames  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 130
LEVELMichal Rybka5/1050 %LEVEL 117
Gamecenter (pozastaven) ---70 %2004-09-10
Bonusweb ---70 %2004-09-10
Sector.sk ---70 %2004-09-01
Games.cz ---75 %2004-08-31
Gamezone (ZRUŠEN) ---68 %2004-07-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.57 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 89 %
Max. hodnocení: 89 %
Pořadí:

Celkově: 3448 z 5973 Žebříček
PC: 1604 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 246 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 302 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: stavitelske-dopravne hry
Nick: (DoG) - neregistrovaný
Datum:2011-06-24 23:41:05
hladal som ako kazdy nahradu Transport Tycoona. Bohuzial situacia nie je ruzova. [ENTER] [ENTER] tieto hry som neskumal lebo nemaju dopravu a to ma nezaujima [ENTER] Simcity [ENTER] Cities XL [ENTER] City Life [ENTER] [ENTER] takze hodnotenie dalsich: [ENTER] Locomotion - prerabka TT so zastaralou grafikou. tak to snad nie [ENTER] Transport Giant - grafika nic moc, interface velmi otravny na pouzivanie, hra extremne zdhlava (uz prva a najlahsia misia trva neskutocne, ved presun jedneho jedineho kusu tovaru trva mesiac a mam ich rozniest 250! sialene), zvykam si, ale zatial slabe [ENTER] Cities in motion - tak je uz ina latka, okamzite sa intiutivne hraje, grafika vyborna, vela dopravy, tak toto by som si zahral
[Odpověz]

Titulek: mam slovencinu, cestina ziadna nefunguje
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2009-03-27 02:12:33
pozdravujem vsetkych. ako pisem v titulke, mam slovencinu nie cestinu. ale vymenim za jednu dolezitu radu, preco mam v tejto hre problem postavit zeleznicu? preco sa da postavit len 4 pristavy? a preco lode nemozem navigovat pomocou boji? cize ked mam napriklad mapu Anglicka, tak z Dublinu do London ziadna lod nepojde, pretoze VRAJ NEVIE NAJST CESTU! poradte mi prosim v tychto otazockach a ihned ako dakujem zaslem slovencinu na tuto sice skvelu hru, ale podla mna s par nedostatkami ako su tie o ktorich tu pisem. Som na riman@chello.sk
[Odpověz]

Titulek: Re: mam slovencinu, cestina ziadna nefunguje
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-29 00:47:35
Prosim o zaslanie slovenciny alebo aspon nejakeho navodu.dakujem.

Titulek: Transport giant cestinu pls
Nick: (kotik) - neregistrovaný
Datum:2009-02-27 23:44:54
pls poslete mi cestinu nebo odkaz (ne rapid)na hru Transport Giant Gold Edition predem dekuji
[Odpověz]

Titulek: Transport Giant
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2009-02-22 08:13:12
Zdravim neměl by někdo češtinu do Transport Giant?? Jestli jo tak prosím poslat na tento email jakub.novotny6@seznam.cz. Předem děkuji :)
[Odpověz]

Titulek: návod
Nick: (myshak) - neregistrovaný
Datum:2009-01-12 21:14:43
nemá prosim vás někdo návod na tu hru? lenussicka@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2008-12-26 04:19:33
prosím o zaslání češtiny ke hře Transport Giant GOLD na pa.ves.1980@seznsm.cz děkuji předem
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (jenik) - neregistrovaný
Datum:2008-12-22 07:20:21
mohl by jsi me poslat cestinu do hry Transport Giant GOLD na icq 195287345 děkuji
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2008-11-20 23:33:01
lidičky potřeboval bych češtinu do hry Transport giant kdyby o ní někdo vedel nebo jí mnel tak bych ho moc prosil jestli by mi jí nezaslal na e-mail broskev906@seznam.cz mooooc dekuju
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-15 01:21:33
AHoj, mohol by som poprosiť o češtinu na trasport giant gold edition ??.. strašne budem vďacný .. mail: infernal@centrum.sk Dakujem krasne :)
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (krroll) - neregistrovaný
Datum:2008-08-16 21:46:58
ahoj prosim moc o češtinu do transport giantna mail krroll@atlas.cz diky
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-06-21 22:19:48
Prosím o zaslání češtiny do Transport Giant na email trslk@email.cz i za odměnu nutně sháním co nejrychleji. Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-06-13 21:16:26
Prosím o zaslání češtiny do Transport Giant.Můj email je Grysy@seznam.cz.Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Jolly27) - neregistrovaný
Datum:2008-04-29 03:54:38
Prosil by jsem o zaslání češtiny do hry Transport Giant. Pošlete někdo pls na mail: Killerman@seznam .cz Předem děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: (bus) - neregistrovaný
Datum:2008-05-24 17:30:37
Taky prosím o češtinu do hry Transport Giant. NemecP2.@seznam.cz

Titulek: Taky
Nick: (Dozer) - neregistrovaný
Datum:2008-04-14 17:14:17
Taky prosim o cestinu.... FilipColli@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Transport giant
Nick: (klc) - neregistrovaný
Datum:2007-10-23 22:46:29
Prosím o češtinu do této hry,, díky moc klc@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (SE850) - neregistrovaný
Datum:2007-09-02 16:51:18
poslete mi prosim cestinu do transport giant na SE850@seznam.cz dik moc
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (FndPrkO) - neregistrovaný
Datum:2007-07-30 17:54:23
poslete mi prosim cestinu do transport giant na FndPrkO@seznam.cz dik moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (toso) - neregistrovaný
Datum:2007-07-23 01:36:22
Prosím pošlete mi češtinu do hry Transport giant email:Toso2000@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: cz
Nick: (qwert) - neregistrovaný
Datum:2007-07-06 01:35:32
Prosím pošlete mi češtinu + crack do hry Transport giant email:hudec23@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (latus) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 15:28:58
Prosím pošlete mi češtinu do hry Transport giant email: latus1@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (DRAGOONS) - neregistrovaný
Datum:2007-06-14 15:02:02
prosím tě mužeš mi poslat češtinu abych si mohl více užít hraní jestli jo tak mi to pošli na mail dragoons@centrum.cz dík moc budu čekat
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jasoň) - neregistrovaný
Datum:2007-06-14 01:22:37
Prosím čeština někde někdy by nebyla???kdyby jo tak na icq 448-674-527 děkuju moc(táta už zuří,že to má v Angličtině)
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (FndPrkO(FndPrkO@seznam.cz)) - neregistrovaný
Datum:2007-02-13 04:05:57
prosim vas poslete mi nekdo crack do hry transport giant dik moc ICQ:455-023-659 dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Crack
Nick: (crack) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 22:08:57
Send for me transport Giant crack: hacatip@freemail.hu

Titulek: Crack (skypalajiri@seznam.cz)
Nick: (Skypi2) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 15:20:49
Prosím poslite my někdo crack na Transport Giant. Dík
[Odpověz]

Titulek: Does somenone have a working crack?
Nick: (Palitu) - neregistrovaný
Datum:2006-11-11 06:46:23
Does somenone have a working crack for this game??? please, if you do send it to pjpjpereira@gmail.com thanks
[Odpověz]

Titulek: Crack please
Nick: (Goya) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 03:21:22
Mohol by mi prosim niekto poslat crack na transport giant? Dakujem na risoboss1@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Bastard371005@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-10-01 00:25:50
Zdravím.Nemáte někdo,prosím,crack na Transport Giant?Jestli jo,prosím,pošlete mi jej na e-mail.
[Odpověz]

Titulek: poslite my cestinu na transport giant
Nick: (jan.bernat@centrum.sk) - neregistrovaný
Datum:2006-06-08 12:00:00
poslite my na mail cestinu na Transport Giant
[Odpověz]

Titulek: Re: poslite my cestinu na transport giant
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-26 19:25:51
dostal si link na cestinu? ak ho mas, tak ho pls posli. diky snehy@zoznam.sk

Titulek: Cestina
Nick: (Mc hatus) - neregistrovaný
Datum:2005-12-04 12:00:00
lidičky potřeboval bych češtinu do hry Transport giant kdybi o ní nikdo vedel nebo jí mnel tak bych ho moc prosil jestly by mi jí nezaslal na e-mail diky moc hatus@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Cestina
Nick: (Crack) - neregistrovaný
Datum:2007-02-05 21:54:11
Nemá nekdo crack na transport giant na mů e-mail TVyhuleny@seznam.cz prosim moc dik

Titulek: Cestina
Nick: (Novy3121) - neregistrovaný
Datum:2009-06-08 00:12:22
Nechapem, preco vsetci pytaju cestinu.., preco to nikto nehodi niekam na web a nehodi sem link nech si to ostatni stiahnu a nech nemusia po jednom 30ti prosikat iba koli tomu aby im niekto poslal trapnu cestinu.., sa spametajte prosim...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Transport giant
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Transport giant
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24958x - statistika
Transport giant 68 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Transport giant

Průměrné hodnocení z médií:

67.57 %

Min : 50 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Ebensee Studio
Distributor: JoWood
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %