Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Total War: Attila > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czZdeněk Princ3/560 %2015-03-01
BonuswebJan Kouba---80 %2015-03-01
Eurogamer.czMilan Bergman------2015-02-21
ZingOndřej Zeman / ThainDegu7/1070 %2015-02-21
Games.czVáclav Pecháček8/1080 %2015-02-21
DoupěMartin Vodňanský3.5/570 %2015-02-21
Recenzeher.euMartin Jelínek9/1090 %2015-02-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2367 z 5973 Žebříček
PC: 1032 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 162 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 204 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Total War: Attila
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Total War: Attila
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2252x - statistika
Total War: Attila 75 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-02-21
Total War: Attila

Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz :
Sice stále trochu vnitřně bojuji s tím, jestli nám vývojáři nenaservírovali jen hodně nabušený datadisk k Total War: Rome 2, ale herní možnosti kočovných národů a vypalování provincií jsou velmi zajímavé novinky, které rozhodně zasluhují pozornost všech fandů série Total War. Nejvíc mě ovšem nadchly atraktivnější 3D bitvy při obléhání měst díky dynamicky fungujícímu ohni, který spolu s pobíhajícími civilisty razantně vylepšuje atmosféru
> Zing : 7/10
Tak to tu máme po roce a půl znovu. Stejně jako předtím, i zde vidím řadu nedostatků, které při prvních dnech hraní zvednou hráče ze židlí. Total War: Attila jde ve stejných stopách jako jeho předobraz. Přináší sebou však pár příjemných změn v hratelnosti, které jí posouvají o pár krůčků dál. I přesto by ale mohlo být o něco lépe.
> Games.cz : 8/10
Attila toho má velmi mnoho společného se svým předchůdcem – jak chyby, tak přednosti. Zároveň je ale schopen vyvolat zcela nové pocity krvežíznivosti, melancholie i historické fascinace. A především je to velmi zábavná hra s kvalitním jádrem, skvělou omáčkou okolo a pár minusy, které se s trochou dobré vůle dají přehlédnout.
> Doupě : 3.5/5
Kouzlo tahových strategií Total War pomalu mizí v nenávratnu, ale i přesto nabízí Attila skvělé vyžití pro stratégy s novými osvěžujícími principy a novými možnostmi vedení totální války.
> Recenzeher.eu : 9/10
Total War Attila je tou nejkomplexnější strategickou hrou současnosti. Žádná jiná hra nespojuje tolik různých aspektů do jedné hry. Myslím si, že všechny části jsou vcelku vyvážené.
> Hrej.cz : 3/5
Že Attila není jen datadiskem Rome II, musíte zjišťovat dlouhé desítky hodin. Pokud se tak stane, kvality a pestrost této hry i s přihlédnutím k několika menším či větším nedostatkům zřejmě doceníte. Jinak je to další vyčkávaná a přešlapování na místě.“
> Bonusweb : 80 %
Komplexní strategie, která ukazuje vpád nelítostných Hunů včele s Attilou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %