Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Stronghold Legends > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Microgames  199 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---78 %SCORE 154
LEVEL 7/1070 %LEVEL 146
Časopis Doupě 7.1/1071 %Doupě 11/06
Recenzeher.eu 80/10080 %2007-05-15
GamePlanet.cz 5.25/1052.5 %2007-03-11
Gamesport ---76 %2007-03-01
Bonusweb ---60 %2007-01-10
Games.cz ---46 %2006-12-30
hry.Sme.sk 7/1070 %2006-11-09
GamePark ---75 %2006-11-04
Doupě 6/1060 %2006-11-02
Hrej.cz 7/1070 %2006-10-26
Sector.sk ---65 %2006-10-26
Hratelne.cz ---78 %2006-10-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.96 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 46 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3425 z 5973 Žebříček
PC: 1584 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 242 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 298 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2006-10-05
Gamezone (ZRUŠEN)2006-09-09
Hrej.cz2006-08-31
GamePark2006-08-30
GamePark2006-07-29
Bonusweb2006-02-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: s
Nick: (s) - neregistrovaný
Datum:2009-07-25 19:54:04
cestina je 99procentni ja ji mam jede mi http://stronghold.hotgames.cz/cestina_stronghold_legends.htm stahnot se da zde
[Odpověz]

Titulek: Stronghold Leg.
Nick: (Janovo) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 22:08:18
Hrál jsem až do konce Stronghold,Stronghold crusander,Stronghold 2 a dohrávám Stronghold Legends a ten poslední je tak trochu opepřen, je to pecka malá změna naproti ostatním není na škodu (aspoň myslím)takže vřele doporučuji!!!!!!!! Ale jeden mínus našim skvělým českým překladatelům-*****není čeština*****,škoda,kurv.... si reputaci.:)))))) jinak supr Čaudy a enjoy.
[Odpověz]

Titulek: Re: Stronghold Leg.
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-19 21:56:03
Zdar, hele ta čeština už je. Je sice zatím beta, ale už se dělá na plné verzi. Koukni sem: http://stronghold.hotgames.cz/cestina_stronghold_legends.htm

Titulek:  
Nick: (nixx) - neregistrovaný
Datum:2007-02-14 06:03:59
je to prostě stronghold takže super ale chybí mi CZ - v AJ se strategie hrát nedají když někdo najdete češtinu pište na mail - nixxinixxin@seznam.cz dikec
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-26 23:50:27
Čeština na Stronghold Legends není a asi ani nebude. Zpočátku se na ní dělalo, ale pak se to v tichosti přerušilo.

Titulek: Re:
Nick: (Andel) - neregistrovaný
Datum:2007-09-27 21:11:35
to že neumíš anglicky ještě neznamená že nejdou hrát strategie v angličtině... podle mého názo stojí některé překlady do česti pěkně za ho..o a je tedy lepší hrát hru v originále (AJ)... NAUČ SE ANGLICKY

Titulek: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-29 20:07:30
Nevíte někdo jestli je už čeština do týhle parádní hry?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-28 20:57:49
jeto ta nejlepsihra kterou sem zatim hral
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Stronghold Legends
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stronghold Legends
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21852x - statistika
Stronghold Legends 68 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-23
Stronghold Legends

Průměrné hodnocení z médií:

67.96 %

Min : 46 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Firefly Studios
Distributor: 2 by 3 Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %