Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Star Trek: Legacy > PC > Strategie realtime

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Star Trek: Legacy (X360) 65.00 %

Kde koupit ?

FunStore  799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVEL 4/1040 %LEVEL 148
Časopis Doupě 5/1050 %Doupě 12/06
GameStar.cz 5.4/1054 %2007-05-20
Bonusweb ---50 %2007-02-07
hry.Sme.sk 5.3/1053 %2007-02-07
Hratelne.cz ---55 %2007-02-01
Sector.sk ---60 %2007-01-10
Doupě 3/1030 %2007-01-03
Hrej.cz 4/1040 %2007-01-03
Games.cz ---44 %2006-12-27
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

47.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 60 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

45.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 45 %
Max. hodnocení: 45 %
Pořadí:

Celkově: 4958 z 5973 Žebříček
PC: 2491 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 396 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 460 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2006-06-27
GamePark2006-06-22
Bonusweb2006-03-06
Gamesport2006-01-14

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: proč
Nick: (Andypos) - neregistrovaný
Datum:2012-06-22 05:52:34
Nechápu proč furt všichni pomlouvaj tu hru, tak špatná zas neni já jí hrál a myslim že je docela dobrá. A chtěl bych se zeptat jak se střílí torpéda?
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (K!CL!K) - neregistrovaný
Datum:2012-01-24 23:06:13
Zdravím .... Prosím někoho jestli má nebo ví kde stáhnout češtinu....
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (spider4)
Datum:2007-08-07 02:13:17
Hej neviete niekto ako mam prejsť 1.kolo keď som s NX-01 okolo tej planéty,dal som aj scan po stlačení R ale neviem čo
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ketaf) - neregistrovaný
Datum:2007-01-01 05:36:30
Prosím poraďte mi jak a kam mám zadat cheaty. Pak nevim jak dal pokračovat ve 4 levelu v kampani. A jak funguje ten treiner. Jo a taky nevím jak upgradovat funkce lodi. Dík muj e-mail je ketaf@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hero) - neregistrovaný
Datum:2006-12-18 23:54:52
ludia toto ma daleko od simulatora, arkada jak prase a este k tomu nevyoptimalizovane
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Riker) - neregistrovaný
Datum:2006-12-21 05:02:25
Také, že to nemá být simulátor. Ale strategicko-akční hra. S tou optmalizací na PC, zvlášť co se týče ovládání, to pravda není nejslavnější. Je holt vidět, že je to vytvořeno nejdříve pro xbox. Chtělo by to leccos vymáknout, ale myslím že po pár updatech to bude dobrá hra. Grafika i hudba se jim povedla. Hratelné to je. Takže myslím, že to patří mezi ty povedené startrekovské tituly

Titulek: Zklamání
Nick: (Maquis)
Datum:2006-12-11 04:56:59
Jako fanoušek Star Treku musím říct zklamání. Plno grafických chyb, hra se trhá, na mapě nejde pořádně nic zaměřit a ovládání lo´dí je děs
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Star Trek: Legacy
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Star Trek: Legacy
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12665x - statistika
Star Trek: Legacy 48 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-12-06
Star Trek: Legacy

Průměrné hodnocení z médií:

47.60 %

Min : 30 % Max : 60 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Mad Doc Software
Distributor: Bethesda Softworks
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %