Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Shogun 2: Total War > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2011-05-13
GamePlanet.czMatěj Pejsar9/1090 %2011-04-08
BonuswebDavid Sillmen---89 %2011-04-06
Herní webJaroslav Kraif---90 %2011-03-26
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno8/1080 %2011-03-25
GameParkLakrumáček---90 %2011-03-23
Recenzeher.euMichal Pospíchal---95 %2011-03-21
GameStar.czBob Koštanský---95 %2011-03-21
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2011-03-20
Sector.skuni9.5/1095 %2011-03-17
DoupěKarel Kališ9/1090 %2011-03-16
Games.czAleš Smutný9/1090 %2011-03-15
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---92 %2011-03-14
Hrej.czDalibor Franta9/1090 %2011-03-14
Eurogamer.czMilan Bergman9/1090 %2011-03-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gamesite.sk/pc/videorecenzie/5467-shogun-2-total-war-videorecenzia-pc.htmlAutor: MarkusFenix (GameSite.sk) / délka: 7m39s / hodnocení: 90%2011-03-26

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.40 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 93 %
Pořadí:

Celkově: 161 z 5973 Žebříček
PC: 54 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 4 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 5 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2011-02-28
Games.cz2011-02-22
GamesWEB.sk2011-02-18
Hrej.cz2011-02-17
Sector.sk2011-02-16
GamePark2011-02-15
Doupě2011-02-09
Eurogamer.cz2011-02-07
Bonusweb2010-12-12
Zing2010-11-23
Recenzeher.eu2010-08-02
GamePark2010-07-20
Bonusweb2010-06-30
Games.cz2010-06-17
Hrej.cz2010-06-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: cheaty
Nick: (shogun 2) - neregistrovaný
Datum:2011-06-27 11:44:03
Hele kam mám psát ty cheaty? Jo a co znamená, že mám mít aktualizovanou verzi hry? Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: good??
Nick: (0rsd) - neregistrovaný
Datum:2011-03-22 20:21:40
je dobrá ?? chci koupit ??
[Odpověz]

Titulek: Re: good??
Nick: (T1ger)
Datum:2011-03-23 00:38:12
Rozhodne. Stoji za kazdu korunu :) Zatial mam odohrane iba 20 hodin ale je to parada. U mne teda oproti napoleonovi vitazi na plnej ciare. A to vlastnim vsetky Totalky.

Titulek: Hodnoceni
Nick: (TWS2) - neregistrovaný
Datum:2011-03-20 00:00:24
czechgamer 92% eurogamer.cz 90% pc.hrej 90% games.tiscali 90% doupe 90% sector.sk 95% gamestar.sk 92%
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Shogun 2: Total War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Shogun 2: Total War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13290x - statistika
Shogun 2: Total War 90 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-15
Shogun 2: Total War

Průměrné hodnocení z médií:

90.40 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Creative Assembly
Distributor: SEGA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 15
Počet preview: 15

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Czechgamer.com : 92 %
Singleplayer: Více než povedené navázání na úplně první díl Total War, který si vás naprosto podmaní a na dlouhou dobu nepustí ze své náruče.
> Doupě : 9/10
Rozhodně není na škodu, že k válečnému vyřádění už nemáte celý svět. Hra tak drží lépe u sebe. Jednoduše, žádné razantní změny, ale pilování funkčního.
> Games.cz : 9/10
Přináší pohlcující atmosféru, vhodně dávkovanou míru detailu a osobitosti, vylepšenou AI a velmi specifický a podmanivý zážitek pro milovníky historie,strategie a Japonska.
> Recenzeher.eu : 95 %
Hra nás svým napětím nenechá vydechnout, a absolutně vtáhne do svého dějství. Nepřekonatelné grafické a designérské uměním obsahující velké zvukové bohatství, jednoduchost, promyšlenost a pohodovou hratelnost.
> Hrej.cz : 9/10
Fenomenální strategie v nejlepší formě, opojné spojení starého s novým a povinnost každého armchair generála. Kde jiní zjednodušují, Shogun 2 přitvrdil.
> Sector.sk : 9.5/10
Hoci režim kampane doznal len kozmetické úpravy, pokrok na bojisku je výrazný a multiplayer osviežujúci, ako skok po saune do bazéna.
> Zing : 9/10
Japonci dokázali i bez všech technických vymožeností bez problému zastínit své předchůdce, a to hlavně díky množství všech možných inovací, které jsme ani nečekali.
> GameStar.cz : 95 %
I přes některé vady na kráse zvládla Total War skvělý comeback, a to zejéma díky rozšíření taktické svobody a skutečnému vystižení atmosféry tehdejší doby.
> GamePark : 90 %
Shogun 2 mi přirostl k srdci, své nepochybně udělalo i neotřelé prostředí, umělecká grafika a nádherně zpracovaná epická kampaň. Jistě, chtělo by to ještě dopracovat AI.
> Bonusweb : 89 %
Opět skvělý strategický počin, který je vkusně zasazen do kulis feudálního Japonska. Tento titul by neměl minout žádný milovník strategických her.
> Eurogamer.cz : 9/10
Shogun 2 je výtečnou hrou vzdávající hold úplně prvnímu dílu celé série, která navíc přináší zajímavé online funkce a přímo pobízí hráče, aby se víc než kdy předtím zapojili mnohem hlouběji do multiplayeru.
> GamePlanet.cz : 9/10
Shogun 2 je příjemným návratem série ke kořenům a díky mnoho inovacím se stává jedním z nejlepších strategických her. Zvýšená obtížnost, logika boje a zastoupení hráčů v bitvách je velkou spruhou celé série a jsme zvědavi kam celá série povede dále, cestu má přinejmenším slibnou.
> hry.Sme.sk : 9/10
Total War: Shogun 2 skutočne nepriniesol enormné množstvo zmien a noviniek. Ani ich nechceme. Hrať sa táto stratégia hrá vynikajúco práve preto, že menší počet typov jednotiek zvyšuje ich rôznorodosť a núti hráča taktizovať. Svojský japonský duch dokáže chytiť, nemusíte výhradne bojovať (na bojisko nemusíte vstúpiť vôbec), možností ako napredovať je mnoho. To je na hre krásne.
> GamesWEB.sk : 8/10
Total War: Shogun 2 je dobrá hra, ba dokonca skvelá (nehovorte, že ste to nečakali), novinky v sérii by sme síce na prstoch jednej ruky spočítali, ale neurazí a univerzum Total War privádza tam, kde pred rokmi začalo a jasne ukazuje, ako sa za ten čas vyvinulo a s ním aj celý herný priemysel.
> Herní web : 90 %
Opravdu kvalitních strategií dneska vychází jako šafránu, ale Shogun 2 mezi ně, i přes některé nedotaženosti a kiksy AI, prostě patří. Škoda, že na trhu neexistuje významnější konkurence, ta by byla možná schopná donutit tvůrce vyvarovat se starých chyb a konečně nabídnout bez výhrad desítkový titul.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %