Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Men of War: Vietnam > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skDaniel Hujo / LordDan6/1060 %2012-01-24
hry.Sme.skJán Kordoš4.2/1042 %2011-11-01
Game pageJirka Štalmach / Nobody---55 %2011-10-29
Hrej.czTomáš Nadrchal6/1060 %2011-10-17
ZingJiří Markvart / Markvy6/1060 %2011-10-02
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---74 %2011-09-19
Recenzeher.euMichal Pospíchal7/1070 %2011-09-19
Games.czTomáš Jung6/1060 %2011-09-11

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 42 %
Max. hodnocení: 74 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 4081 z 5973 Žebříček
PC: 1962 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 319 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 380 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Men of War: Vietnam
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Men of War: Vietnam
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4884x - statistika
Men of War: Vietnam 60 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-09
Men of War: Vietnam

Průměrné hodnocení z médií:

60.13 %

Min : 42 % Max : 74 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Best Way
Distributor: 1C Company
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 6/10
Návrat Men of War ke skriptovaným scénářům moc neuspěl. Nepomohlo ani nové atraktivní prostředí. Hru dusí malý počet scénářů i jejich nevyvážená obtížnost. Čeká vás sice dost horkých chvilek, ale je to pořád málo, aby to odtáhlo vaši pozornost od podstatně lepší Men of War: Assault Squad.
> Czechgamer.com : 74 %
Povedený datadisk, v němž rychle znamená špatně a smrt jednoho vojáka je skutečnou tragédií.
> Recenzeher.eu : 7/10
Kdyby se Vietnam nesl ve stylu Assault Squad a vývojáři v podstatě jen převlékly kabátek původnímu hernímu modelu, udělali by mnohem lépe. Hra by se tak stala zábavnější a ne spíše bojem o nervy. Na to, že však hru představili v tak krátkém časovém intervalu od posledního dílu, odvedli výtečnou práci. Neřadíte-li se ale mezi hardcore hráče, raději sáhněte po již několikrát zmiňovaném Men of War: Assault Squad nebo dosti podobném Company of Heroes, které navíc nabízí stavění budov či opevnění.
> Zing : 6/10
Men of War: Vietnam si bezesporu najde své publikum, které ho bude bezvýhradně milovat. Tato skupinka hráčů je ale tak vyhraněná a omezená, že zkrátka nemohu udělit lepší známku.
> Hrej.cz : 6/10
Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série.
> hry.Sme.sk : 4.2/10
Je to zelené, neprehľadné a odohráva sa to v reálnom čase. Čiže často nič nevidíte, nestíhate. Vždy je možné vybrať panáka a ísť s ním pekne po cestičke, vypiskovať si nejaký ten odrhovák, no index nápadnosti v tom prípade dosahuje maximálne hodnoty. A ten červený zameriavač na uniforme vojaka neveští skutočne nič dobré, ale to sa nemusíte báť, nestihnete ani zareagovať a už je koniec. To je problém Men of War: Vietnam. Postupovať systémom pokus-omyl a nebaviť sa u toho - to nie je najlepšia vizitka.
> GamesWEB.sk : 6/10
Men of War: Vietnam teda je návratom späť k naskriptovaným scenárom, kde máte len pár vojakov a musíte si poradiť s veľkou presilou na mape, čo mne osobne veľmi vyhovuje. Na druhej strane sa nedá si nevšimnúť už zaostalosti enginu, na ktorom hra beží, tým zaostáva hlavne grafika.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %