Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 > PC > Strategie realtime

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 (X360) 80.00 %

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  
Microgames  299 Kč  
Microgames  890 Kč  
FunStore  899 Kč  
FunStore  1499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 145
LEVELLukáš Grygar8/1080 %LEVEL 137
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 3/06
Emag ------2007-07-08
Galaxie.Name ---89 %2006-05-03
GamesWEB.sk ---80 %2006-04-27
Czechgamer.com ---88 %2006-04-26
Gamecenter (pozastaven) ---88 %2006-03-30
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8/1080 %2006-03-13
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-03-12
Games.cz 82/10082 %2006-03-09
hry.Sme.sk 4/580 %2006-03-09
GamePark ---84 %2006-03-07
Sector.sk ---88 %2006-03-07
Bonusweb ---81 %2006-03-06
Doupě 8.7/1087 %2006-03-01
Hrej.cz 9/1090 %2006-02-28

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.31 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.19 %

Počet hodnocení: 26
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 801 z 5862 Žebříček
PC: 308 z 3096 Žebříček
PC/Strategie realtime: 35 z 458 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 47 z 527 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2006-03-02
Hrej.cz2006-02-23
Games.cz2006-02-14
Bonusweb2006-02-13
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-02-12
GamePark2006-02-11
Hrej.cz2006-01-23
Gamezone (ZRUŠEN)2006-01-14
Gamesport2006-01-10
Doupě2005-12-22
Vokr.com2005-12-18
Gamecenter (pozastaven)2005-11-04
Bonusweb2005-09-06
HotGames2005-09-03

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: PROSIM
Nick: (neregistrovany) - neregistrovaný
Datum:2012-10-27 20:35:25
Dobrý Den, prosím o radu ohledně hry Pán prstenů bitva o středozem, mám ji nainstalovanou vše v pohodě jede,akorat když ji zapnu tak se mi nezobrazuje ikona myši, a bez té je hra prakticky nepoužitelná. Moc prosím o radu. Děkuji! Pište na mail . Poky105@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Rotwk
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-09-16 01:33:13
Nevíte někdo co mám udělat ve bitvě o středozem 2 vzkřísení černoknežného krále, když zapnu hru tak ve 3:30 se všechno zboří a prohraju, moc vás prosííííííííííííííímm sem zoufalý poradtě napište my prosím na muj e-mail kubikula9@centrum.cz Ps: zkoušel jsem to přeinstalovat a stejnak to nejde
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-09-16 01:31:36
Nevíte někdo co mám udělat ve bitvě o středozem 2 vzkřísení černoknežného krále, když zapnu hru tak ve 3:30 se všechno zboří a prohraju, moc vás prosííííííííííííííímm sem zoufalý poradtě Ps: zkoušel jsem to přeinstalovat a stejnak to nejde
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Hamachi) - neregistrovaný
Datum:2012-05-07 22:27:28
Hrajete někdo přes hamachi a máte verzi 1.06? kdyžtak email romik1997@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: kod
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2012-03-15 23:42:05
Dobrý den:-) nemá prosím nikdo instalační kod k této hře? dostali jsme ji, ale nemůžeme ji hrát. děkuji mooc rozatatu@ seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: kod
Nick: (0neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2012-03-15 23:45:14
Dobrý den :-) prosím nikdo nema instalační kod k této pán prstenů a bitva o stredozem 2? dostali jsme ji, nemůžeme ji hrát bez toho to nenainsaluju.napiste na muj email dekuju moc davido21@seznam.cz

Titulek: kod
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-27 02:50:59
jakej je kod na pana prstenu bitva o stredozem 2
[Odpověz]

Titulek: Re: kod
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-27 13:39:00
hledej v manualu

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-28 13:26:25
Poradte kdo je nejsilnější z této hry
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-28 13:25:45
Poradte kdo je nejsilnější z této hry
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (LM) - neregistrovaný
Datum:2011-09-12 23:37:54
prosim vas lidi nevite nekdo kod k teto hre me by to vse slo ale nemuzu to spustit bez toho protoze jsem to stratil prosim piste to rychle
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-09-12 23:44:48
samozřejmě že mám cd-klíč :)

Titulek: RE: WEB
Nick: (http://lotr-bfme2.webnode.cz/) - neregistrovaný
Datum:2011-07-08 13:37:53
http://lotr-bfme2.webnode.cz/ -funkční downloady
[Odpověz]

Titulek: c.ra.ck
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-20 20:37:12
nevíte kde bych ašel fukční cr.a.ck prosím ryhcle to potřebuju
[Odpověz]

Titulek: Re: c.ra.ck
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-20 21:52:57
ryhcle (rychle) se ani pes nevysere...:)

Titulek: spouštění hry
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-20 20:32:51
zdravím vyskytl se mi malý problém když chci zapnout LOTR BFME 2 a obrazovce se umi ukáže obrázek a potom se to celé sekne a nepustí mě to ani do menu, nevíte někdo co s tím je??
[Odpověz]

Titulek: Re: spouštění hry
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-10 21:17:41
Na Win 7? Rozlišení grafiky.

Titulek: registrace online
Nick: (Murphy89) - neregistrovaný
Datum:2011-02-19 18:03:55
zdravim lidičky hraju tuto hru už nějaký rok ale stal se mi malý problém:( začal jsem jí hrát po dlouhé době,a podařilo se mi zapomenout přihlašovací údaje k tomu abych ji hrál online.Když se chci zaregistrovat tak mě to nepustí jelikož mám už vložen C.D. k.e.y té hry na jiném účtě,ale ten nevím:(
[Odpověz]

Titulek: Krásná, čístá pařba
Nick: (Anonym) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 01:06:49
Zdravím, tuto hru bych ohodnotil na 98% jelikož strategie vůbec nemusím, tak tato hra mě natolik pohltila, že se bojím jí hrát a dělat další mise abych ju nedohrál.:D, Akorád bych poprosil nějakého stratéga na kolik Hodin hraní je, strategie hrát neumim takže mi to trvá déle děuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: problém
Nick: (T1ger)
Datum:2010-10-16 04:46:05
Tipol by som si, ze zly c.r.a.ck. :P
[Odpověz]

Titulek: problém
Nick: (Ci-J) - neregistrovaný
Datum:2010-09-17 17:01:16
zdravím mám problém ohledně hry BFME 2 vždy když najedu do hry a hraji tak se mě cca po 5 minutách vše zboří a všechny moje jednotky umřou . nevíte co mam dělat aby se to nestávalo
[Odpověz]

Titulek: problém
Nick: (Ci-J) - neregistrovaný
Datum:2010-09-17 17:01:04
zdravím mám problém ohledně hry BFME 2 vždy když najedu do hry a hraji tak se mě cca po 5 minutách vše zboří a všechny moje jednotky umřou . nevíte co mam dělat aby se to nestávalo
[Odpověz]

Titulek: Re: problém
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 15:02:33
musíš mít originální BFME 2

Titulek: THE-LOTR
Nick: (The-LOTR) - neregistrovaný
Datum:2010-03-08 20:31:47
http://www.the-lotr.unas.cz/ Koukněte se, stojí to za to ;)
[Odpověz]

Titulek: kod
Nick: (rozárka) - neregistrovaný
Datum:2009-03-29 15:51:28
Dobrý den:-) nemá prosím nikdo instalační kod k této hře? dostali jsme ji, ale nemůžeme ji hrát. děkuji mooc rozatatu@ seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: VÍce boje
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 17:33:47
Bíce bojovnější než předchozí verze, to si zaslouží pochvalu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mickl) - neregistrovaný
Datum:2009-01-20 23:29:48
Kdo by si chtěl zahrát bitvu o středozem 2 po hamachi na zakladní verzi 1,00 Sít:lordmm2 heslo:1234 Je to už druha založena sít pod titulem lordmm
[Odpověz]

Titulek: Hamachi
Nick: (Undertaker)
Datum:2008-10-23 01:52:02
kdo si chce zahrat pres hamachi, tak http://meforum.u-webs.net
[Odpověz]

Titulek: grafika
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-13 15:22:21
Chci se zeptat, taky má někdo ve hře divné stíny u jednotek a budov? Já je mám takový jako rozpixelovaný. Ty stíny vůbec nejsou jemně vykresleny. Má někdo podobný problém?
[Odpověz]

Titulek: CD key
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2007-06-22 22:24:01
Ahoj lidičky, pls: nemáte do téhle bezva hry někdo instalační kód? moooooooooc bych ho potřeboval:předem dík (pište na mail zikky100@seznam.cz)
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA TADY !!!!!!!!!!!!
Nick: (Messiah) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 23:03:06
Zde stáhnete češtinu do hry BFME II http://polis.cestiny.cz/cestiny/download.php3?file=BFME2_CZ.exe
[Odpověz]

Titulek: Jak že fanstránky ne? tahle je co?
Nick: (čurdes) - neregistrovaný
Datum:2007-05-13 16:36:50
jak že FANSTRáNKY ne? A www.lotr.megahry.eu je jakože co?
[Odpověz]

Titulek: blabla
Nick: (blabla) - neregistrovaný
Datum:2007-04-20 20:29:39
naucte se anglicky...a neresite takovou prkotinu...;)
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (sev@) - neregistrovaný
Datum:2006-12-03 21:33:56
Ahoj nevíte někdo kde sehnat češtinu do verze 1.06 dal sem tam tu starou, ale to nefunguje....(
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (ridik) - neregistrovaný
Datum:2006-10-19 00:18:23
http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/the-lord-of-the-rings-the-battle-for-middle- earth-2/download/cestiny/cz_bfme2.zip/?stahuj stači jen hledat...
[Odpověz]

Titulek: CESTINA
Nick: (Borisovic) - neregistrovaný
Datum:2006-08-28 11:42:51
Ten odkaz co tu je na cestinu sice nefunguje ale kazdy prumerny paran si to tam myslim dokaze najit ale kdyby snad prece jen nekdo nevedel kaj hledat tak odtud sem to stahl ja a jede mi to... http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/the-lord-of-the-rings-the-battle-for-middle- earth-2/download/cestiny/cz_bfme2.zip/
[Odpověz]

Titulek: Re: CESTINA
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-28 14:14:35
Díky! odkaz jsem opravil!

Titulek: Problém
Nick: (mr.000) - neregistrovaný
Datum:2006-07-23 18:28:15
Mám výkoný počítač a grafiku ale i při nejnižších detailech se mi vždycky hra tak po 10 minutách zasekne a už to potom dál nejde musím restartovat počítač prosím poraďtě.
[Odpověz]

Titulek: Vlastni hrdina
Nick: (Banshee) - neregistrovaný
Datum:2006-07-04 15:47:00
cau lidi jenom jsem se chtel zeptat kdy se bude moc koupit muj vlastni hrdina v Bitce zatim jsem si ho vytvoril ale mam to tam sede.
[Odpověz]

Titulek: Re: Vlastni hrdina
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-26 02:52:08
Až budeš mít dostatek surovin :).

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (Killer man) - neregistrovaný
Datum:2006-06-21 23:35:08
Nevíte nekdo,kdy bude čeština?????????????????????????????na netu píšou,že napred je čeština na DVD Level a pak bude i netu...Levl vyšel už dávno a čeština porád nikde!!!!!!co se deje do pr...le?????????????
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Kill man) - neregistrovaný
Datum:2006-06-21 23:37:42
Sorráč,mám tam chyby....má tam bejt:DVD Level a pak bude i na netu.....dále:Level vyšel už dávno.

Titulek: Čeština
Nick: (Gangsta) - neregistrovaný
Datum:2006-06-19 10:00:00
Nevíte, kde je k sehnání čeština do Pána Prstenů Bitva o Středozem 2?
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-20 12:54:56
na polis.cestiny.cz

Titulek:  
Nick: (Mafra) - neregistrovaný
Datum:2006-06-01 10:00:00
chci se zepatat jestli jde lotr bfme2 jenom na win xp....rptoze ja mam win 2000 profesional a tam mi to nejde!dik za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Re: CRACK
Nick: (dwaen) - neregistrovaný
Datum:2006-12-24 20:00:09
Nevite kde mam sehnat crack na patch1.06?dik moc

Titulek: Našel sem pěkný webík http://lotr.megahry.eu
Nick: (Kuli) - neregistrovaný
Datum:2006-05-11 10:00:00
http://lotr.megahry.eu, tak snad ho tady necháte a kouknete se na něj. Myslím že si to zaslouží.
[Odpověz]

Titulek: NÁVOD
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-04-01 11:00:00
Zdravim, nemáte někdo na tuhle bezva hru návod???
[Odpověz]

Titulek: lord of the rings battle for middle earth 2
Nick: (Karlos$) - neregistrovaný
Datum:2006-04-01 11:00:00
Pošlete mi stránku kde bych našel slovenštinu do pána prstenů bitva o středozem 2 Prosím Karel.Kilian@seznam.cz děkuji :-)))
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA???
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
Hra je super!!! Ale proč není ještě čeština??? Proč dáváte link na češtinu, když tam je slovenština???
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA???
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 11:00:00
Protože ti oficiální češtinu nikdo nuikdy legálně neposkytne a slovenštině rozumí skoro všichni. Jestli rozumíš tedy slovenstine méně než angličtině, hraj anglicky.

Titulek: Re: ČEŠTINA???
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
A bude někdy ta čeština???

Titulek: Re: ČEŠTINA???
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
Aha ... omlouvám se za můj minulý výrok, oficiální CZ prozatím není. Takže je možné že se čeština vyskytne, na češtině již dělá Polisův tým (viz stránka http://polis.cestiny.cz/ ) a prozatím není známo datum vydání.

Titulek: FFF
Nick: (RFFF) - neregistrovaný
Datum:2006-02-21 11:00:00
JÁ BYCH SI CHTĚL TU TO HRU ZAKOUPIT ALE NEMÁM PENÍZE CO MÁM DĚLAT???
[Odpověz]

Titulek: Re: FFF
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-21 11:00:00
Pracovat

Titulek: Re: FFF
Nick: (Beket) - neregistrovaný
Datum:2006-03-11 11:00:00
No jestli na to nemáš tak ti poradím. Prachy ti nepůjčím, běž makat

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 68363x - statistika
Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 84 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-02
Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

Průměrné hodnocení z médií:

84.31 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 17
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5861
Recenze: 24015
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3012
Průměrné hodnocení z
23398 recenzí: 71,769 %