Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---91 %SCORE 130
LEVELTomáš Krajča9.4/1094 %LEVEL 120
NejHry.cz (ZRUŠEN) 7.5/1075 %2005-09-07
N-Gine (pozastaven) 4/580 %2005-02-27
GameStar.cz ---92 %2005-02-20
Gamesport ---91 %2005-01-25
Czechgamer.com ---93 %2005-01-04
Gamezone (ZRUŠEN) ---86 %2004-12-26
Gamecenter (pozastaven) ---85 %2004-12-24
Games.cz ---85 %2004-12-23
Doupě 8.5/1085 %2004-12-23
Sector.sk ---93 %2004-12-20
Bonusweb ---94 %2004-12-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.00 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 94 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.38 %

Počet hodnocení: 39
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 413 z 5893 Žebříček
PC: 139 z 3117 Žebříček
PC/Strategie realtime: 12 z 464 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 21 z 533 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: pls
Nick: (mirino) - neregistrovaný
Datum:2011-04-13 20:35:07
ja by som poprosil keby tu mal niekto cheaty na lord of the ring the battle middle eart na vacsiu populaciu tak mi napiste pls na Mirinko.R pls piste......
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (ddixxx) - neregistrovaný
Datum:2009-12-06 18:43:58
ahoj ma prisim nekdo cheaty na The Battle for Middle-earth II a kam je mam napsat ddixxx@sezmam.cz diky moc
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (gan) - neregistrovaný
Datum:2009-05-01 20:45:35
zna zekdo cheaty na lord of the ring the battle middle eart
[Odpověz]

Titulek: Zajímavé
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 17:32:27
Hra potěší skvělími nájezdy.Oproti 2 se stále bráníte.Pro někoho zábava, pro někoho nuda.Skvělá hra na lan party.:)
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (arisinka) - neregistrovaný
Datum:2008-10-24 00:46:44
Prosím moc vás prosím nejdou mi trainery nevite co s tim
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (*FINAL*)
Datum:2008-02-08 20:12:49
Jedna z mála her vzniklých podle filmu, která stojí za zahrátí. Zaujala u mě, který strategické hry jinak vůbec nehraji.
[Odpověz]

Titulek: cd-key
Nick: (Pospy) - neregistrovaný
Datum:2007-01-05 00:29:23
Prosím vas potrebuji cd klíč.Napište ho prosim na ICQ 210568358 nebo sem.Dekuji
[Odpověz]

Titulek: CHEATY???
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-15 11:00:00
Zdravím, nefungujou cheaty, chtěl bych aby mi fungovali cheaty na nesmrtelnost hrdinů. Nevíte co s tím???
[Odpověz]

Titulek: jan
Nick: neregistrovaný
Datum:2005-12-26 11:00:00
jeto dobra hra
[Odpověz]

Titulek: BFME
Nick: (Gandalf) - neregistrovaný
Datum:2009-03-03 00:26:27
Je to fantastická strategie, která určite pobaví všechny milovníky Pána Prstenú.Grafika je velmi propracovaná a hudba je také výborná.A hratelnost-ta je naprosto excelentní.Je to má nejlepší a nejoblíbenejší strategie vúbec.

Titulek:  
Nick: (Shakro) - neregistrovaný
Datum:2004-12-07 11:00:00
Ja bych tuto hru hodnotil vysokými známkamy, proto?ednes jsem si ji poprve zahrál a je nad moje očekávání!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 23206x - statistika
Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 88 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth

Průměrné hodnocení z médií:

88.00 %

Min : 75 % Max : 94 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5892
Recenze: 24102
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3043
Průměrné hodnocení z
23483 recenzí: 71,775 %