Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lionheart: Kings Crusade > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameSite.skChivay---50 %2012-01-16
Recenzeher.euMichal Frolík9/1090 %2011-12-22
Hrej.czVojtěch Matěna8/1080 %2010-11-08
GamesWEB.skDaniel Hujo / LordDan8/1080 %2010-11-01
DoupěJakub Kovář7/1070 %2010-10-29
Sector.skuni6.5/1065 %2010-10-19

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

60.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 60 %
Pořadí:

Celkově: 2516 z 5720 Žebříček
PC: 1097 z 2996 Žebříček
PC/Strategie realtime: 172 z 442 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 216 z 511 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2010-01-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Richard Lví srdce: Tažení králů
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2013-08-16 06:47:53
Vyšlo v češtině u TopCD jako Richard Lví srdce: http://www.topcd.cz/vydavatelstvi/a-richard-lvi-srdce-tazeni-kralu
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lionheart: Kings Crusade
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lionheart: Kings Crusade
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6473x - statistika
Lionheart: Kings Crusade 73 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-07-16
Lionheart: Kings Crusade

Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Min : 50 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Neocore Games
Distributor: Paradox
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 6.5/10
Hra je dôkazom, že nestačí mať zaujímavé idey, ale treba ich aj vedieť adekvátne použiť a spracovať, inak zlyhajú spolu s hrou.
> Doupě : 7/10
Výborná volba pro každého hardcore stratéga nabízí poměrně slušnou porci zábavy, kterou sem tam zkalí nějaká ta chybka, nebo možná až příliš vysoká obtížnost.
> GamesWEB.sk : 8/10
Záleží len na vás či chcete komplexnú správu impéria, alebo dáte prednosť len bojom. Pokiaľ chcete precvičiť taktiku a nemáte náladu budovať, rozhodne po hre siahnite.
> Hrej.cz : 8/10
Pozvánka do bojů křížových výprav je nejen velice milým překvapením, ale i výzvou, u níž se zapotí i zkušenější stratég.
> Recenzeher.eu : 9/10
Celkově vzato je Lionheart: Kings Crusade velmi dobrou strategií, která neboduje pouze grafikou, věrným zpracováním a soundtrackem, ale i tím samotným nápadem. Bohužel je tu i pár chyb na kráse. Občas je vše příliš těžké pro ty méně zkušené hráče.
> GameSite.sk : 50 %
Lionheart: Kings Crusade je v základe dobrá hra, stavajúca na neopozeranom prostredí a funkčne zapracovanom manažmente vojska. Hra vyzerala na papieri nepochybne dobre, podráža veľa menších chýb a chybyčiek, spôsobujúce lavínový efekt. Ak sa veľmi zaujímate o tematiku križiackych vojen, tak Lionheart stojí za vyskúšanie. Ak však hľadáte niečo trvanlivejšie a kvalitnejšie, tak odporúčam siahnuť po inom titule, napríklad takom Medieval 2: Total War, ktorý má k téme hry veľmi blízko.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5719
Recenze: 23638
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1153
Návody: 1763
Cheaty: 4202
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2577
Youtube video: 2872
Průměrné hodnocení z
23024 recenzí: 71,761 %