Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Jagged Alliance: Back in Action > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  170 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webPhilip Kiulpekidis7/1070 %2012-03-28
Recenzeher.euMartin Paytok7/1070 %2012-03-20
ZingMartin Cvrček / Cvrnda4/1040 %2012-03-20
GameSite.skChivay---50 %2012-03-14
BonuswebDavid Sillmen---65 %2012-03-12
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---75 %2012-03-12
GameParkkralik2012---75 %2012-03-10
Hrej.czVladislav Burian7/1070 %2012-03-05
Sector.skuni5/1050 %2012-02-29
Games.czAndrej Švagr7/1070 %2012-02-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.50 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 3859 z 5973 Žebříček
PC: 1817 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 284 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 345 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Jagged Alliance: Back in Action
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Jagged Alliance: Back in Action
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4002x - statistika
Jagged Alliance: Back in Action 64 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-22
Jagged Alliance: Back in Action

Průměrné hodnocení z médií:

63.50 %

Min : 40 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Před Back in Action si můžete buď odplivnout, nebo si ji zahrát. Není sice lepší, než stará Jagged Alliance 2, ale se špatnou hrou byste hodiny dobré zábavy asi nestrávili.
> Sector.sk : 5/10
Niektoré klasiky je lepšie nechať na pokoji, pretože ak pokračovanie alebo remake nevyjde, tak ako v tomto prípade, výsledok je o to viac žalostnejší. Jagged Alliance: Back in Action je veľmi amatérsky pokus o oprášenie legendy. Táto plytká a orezaná kópia hitu z roku 1999 poskytuje len veľmi obmedzenú zábavu. Takže Back in Action pokojne odignorujte a radšej si pohľadajte starý dobrý originál, prípadne vyskúšajte webovú Jagged Alliance Online, ktorá je aspoň zadarmo.
> Hrej.cz : 7/10
Chytlavá taktická akce, která nedosáhne věhlasu předešlých dílů, ale přesto se velmi dobře hraje. Nohy jí bohužel podráží kupa nedodělků.
> GamePark : 75 %
Jagged Alliance: Back in Action si pevně staví základy na druhém díle této skvělé série a jako remake ho uvádí do současného světa na jedničku. Nedisponuje možná úžasnou grafikou, s jakou by se mohl chlubit i Battlefield 3, ani na každém kroku nepotkáváte stále originálnější a originálnější inovace, ale právě stabilita je to, čím si hra drží svoje kvality.
> Bonusweb : 65 %
Nadprůměrná taktická strategie, ale rozhodně ne důstojné pokračování legendy jménem Jagged Alliance.
> GameSite.sk : 50 %
Jagged Alliance: Back in Action sa svojmu predchodcovi nevyrovnal a myslím, že to tvorcovia ani nemali v pláne. Išlo im o oprášenie starej klasiky v novom, avšak nedopracovanom kabáte s minimálnymi zmenami.
> Recenzeher.eu : 7/10
Po stránce audiovizuální není moc co vytknout. O špičku se nejedná, ale moderní kabátek Jagged Alliance sluší, animace jsou slušné a prostředí výborně nadesignovaná a živá. Především městské lokace jsou pravou potěchou jak pro oko, tak strategicky uvažující hlavičky. Jen škoda sem tam poněkud problematického operování s kamerou, ale i s ní se nakonec sžijete. Ozvučení ničím moc nevynikne a opakující se hudební motiv po nějaké době začne člověku poněkud lézt krkem, naštěstí je zde mnohem víc jiných prvků, na něž je radost se zaměřit.
> Zing : 4/10
Vtip? Pokus nějakých nováčků? Experiment? Obávám se, že ani jedno. Jagged Alliance: Back in Action je prostě jenom mizerná hra, při jejímž hraní si tak maximálně připomenete ty nejhorší nadávky nebo modlitby a naučíte se, jak co nejrychleji ztratit trpělivost. Situaci nemůže zachránit ani slušnější příběh a docela zábavný úvod. Stačilo velmi málo a hodnocení šlo ještě níž.
> Herní web : 7/10
Hra je to povedená. Určitě některé novinky oproti starším dílům jsou zlepšením. Bohužel však na stranu druhou jsou tu dost zjednodušené některé mechanismy, které fanoušci nejspíše odsoudí. Pokud však se nebudete dívat na tato zjednodušení, tak zde máme velice povedený remake skvělé taktické střílečky!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %