Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Faces of War > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
FunStore  270 Kč  
Microgames  270 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---79 %SCORE 152
LEVEL 6/1060 %LEVEL 145
Časopis Doupě 7.1/1071 %Doupě 10/06
hry.Sme.sk 8.3/1083 %2007-03-03
GameStar.cz 8/1080 %2007-02-01
Gamezone (ZRUŠEN) 2.5/550 %2006-11-05
Games.cz ---77 %2006-10-26
Hratelne.cz ---86 %2006-10-02
GamePark ---65 %2006-09-28
Sector.sk ---82 %2006-09-27
Hrej.cz 8/1080 %2006-09-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.91 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2460 z 5973 Žebříček
PC: 1087 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 171 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 213 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2006-07-29
GamePark2006-07-27
GamePark2006-06-06
Gamezone (ZRUŠEN)2005-11-27

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (SCHITT) - neregistrovaný
Datum:2011-10-27 23:40:31
ahoj veníte jak mam udelat misi u nemcu krádež paliva?? poslete to na muj mail fuitjakub@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: sss
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-23 22:58:03
nevíte co mam udělat na konci mise Maastricht na konci.píše mi to tam ad zorganizuju obranu ale nwm co mam dělat please moc odpovězte jestli můžete.Děkuji
[Odpověz]

Titulek: sss
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-25 21:55:23
vy jse asi do posahani s temi hodnocenimi 73.91 to i muj deda by dal vic za takou dobro rezbu chtel bych vydet vas udelat nejakou poradnou strategii nechapu proc davate dobrym hram malo procent vy si asi myslite ze to je jednoduche vytvorit dobrou hru tyto stranky stoji opravdu s prominutim za ho.. alespon napiste klady a zapory nebo proc davate tolik procent pokud jsem nekoho urazil tak se omlouvam ale je to fakt ujety
[Odpověz]

Titulek: Re: sss
Nick: (Nick) - neregistrovaný
Datum:2011-06-26 23:30:03
Chlapče, to je průměr ze VŠECH českých hodnocení...

Titulek: dzony
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-22 22:57:55
poradíte někdo jak odpojit dělo od auta?Furt to zkouším a nic,a odpojit dělo v pravém rámečku mi nefachčí.dík
[Odpověz]

Titulek: Re: dzony
Nick: (1paul100) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 19:50:09
tak to mas v pravom rohu obrazovky mas kopu veci stany 1,2,3 a tam mas otvorit kanon (ked ho presuvas) a este aj zatiahnut kanon aby si ho mohol presunut a dalej na pravo od tych dvoch su tiez dve s timi sa napaja a odpaja

Titulek: Instalace
Nick: (Hynek) - neregistrovaný
Datum:2010-03-07 01:13:09
Hru jsem instaloval a hrál, pak jsem ji ale zas odinstaloval. Když ji chci teď zase nainstalovat, tak se objeví že to nelze. měli jste podobný potíže a víte jak na to?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2010-01-10 14:55:05
Doporučuji Company of Heroes...
[Odpověz]

Titulek: Poradíte prosím?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-01-10 00:06:32
Zdravím:-) Chtěla bych příteli koupit strategickou hru - real time, nejlépe z druhé světové války. Cena cca do 4OO-, dobré by byly české titulky. Jinak se přiznám, že tomu příliš nerozumím a nevím, jak vybrat tu nejlepší. Uvažovala jsem o Company of heroes, D-day, Faces of war nebo Officers...Neporadil by mi prosím někdo, jakou hru vybrat? Předem moc děkuji
[Odpověz]

Titulek: Potřeboval bych poradit pls
Nick: (Karl) - neregistrovaný
Datum:2009-12-22 14:51:29
Potřeboval bych poradit jak z tréninku Faces of war. Mám nastoupit buď do vlaku, nebo do nákladního automobilu. Udělám to a nic se nestane. Prosím poraďte na
[Odpověz]

Titulek: Re: Potřeboval bych poradit pls
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-27 23:41:54
musís prvne dat si spojence asi 2 a pak tam vlez ze vsema

Titulek: oprava tanku
Nick: (k.ats) - neregistrovaný
Datum:2009-03-01 16:49:51
Taky mi tam nejde opravit tank. Pise mi tam neco v tom smyslu, ze je v inventari tanku nejaky opravny balicek pro tank, ale nic tam neni a tank mi nejde opravcit a jsem tak na mrtvem bode. Myslim, ze i kdyz anglicky moc dobre neumim, ze jsem to pochopil dobre. Kdyby jste nahodou nekdo vedeli jak s tim pohnout tak poradte. Diky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: oprava tanku
Nick: (RenGen) - neregistrovaný
Datum:2009-03-08 22:07:51
Opravny balicek najdes v tanku. Musis oznacit vojaka a ukazes na tank spolu se stlacenym pismenem X. Porhledas ho a najdes tam opravny balicek ktery musis vzit k sobe. Pak kliknes na nastroj a opravis tank

Titulek: WiC
Nick: (PK) - neregistrovaný
Datum:2008-11-26 08:59:03
Zdarec, asi z nás všech budou invalidi vazneurotici od toho věčného zběsilého klikání ( Faces of war, Men of war, World in conflict), copak nejde spojit kvalitní grafiku, efekty a hardcore strategii dohromady? Možná by se to lépe prodávalo než tyhle slátaniny.
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (ross) - neregistrovaný
Datum:2007-06-24 15:18:46
kdyz spustim hru a chci se zalogovat tak mi to rekne invalid call (erenderdevice.ccp,535) nevi nekdo co s tim???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mirda) - neregistrovaný
Datum:2007-03-16 20:02:20
cau potreboval bych poradit jak se doztat z treninku mam tam znicit tanky ale nejak to nejde.poradte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-15 04:32:18
Nema nekdo prosim vas cestinu??Poku jo tak muj email je r.maxian@centrum.cz Nemuzu ji nikde sehnat.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2007-01-02 20:59:15
jak nabít tank?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (bean) - neregistrovaný
Datum:2007-01-09 18:29:31
Tank se musi nabit tak ze rucne preneses ze zasobovaciho vozu do tanku patrony

Titulek: Re:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2010-01-06 23:35:37
1.tank se na bijí automaticky 2.můžeš zkusit-v pravém dolním rohu máš tabolku možností např.:vztyk a leh a těhto možností jsou tam 3 strany a na 3. straně jsou na obrázku náboje-nabít 3.nemáš náboje

Titulek: Problem
Nick: (Ondra) - neregistrovaný
Datum:2006-10-20 15:59:34
Nevíte někdo jak opravit ten tank v tom treninku???? Diky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem
Nick: (slammyCZEch) - neregistrovaný
Datum:2011-01-15 00:45:16
cau. ten pas na tanku opravis tak, ze vlezes do nej jednim vojekem, a vpravo dole si to prepnes na dvojku. kliknes na naradi, vojak ti sam vyleze a pak kliknes na ten pas !

Titulek: Dobra gamesa
Nick: (xMIKEx) - neregistrovaný
Datum:2006-09-22 14:32:54
No tak už jsem to hral hodně se mi to libi,dobře propracovane detaily vybuchu a nejen to.
[Odpověz]

Titulek: Potřebuji radu
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2006-10-04 23:12:34
Potřeboval bych poradit jak z tréninku Faces of war. Mám nastoupit buď do vlaku, nebo do nákladního automobilu. Udělám to a nic se nestane. Prosím poraďte na E-mail:Alec-Misa@seznam.cz

Titulek: Re: Dobra gamesa
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-05 02:48:02
V treninku na konci dostanes navic nejaky typky do jednotky. Ty musi pribrat (ikonka trubky nebo tusim F6) a teprve potom je mozny odjet vlakem nebo nakladakem

Titulek: preview
Nick: (Giles) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
Looks like a great game. See this preview: http://www.hookedgamers.com/previews/2006/2/faces_of_war/
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Faces of War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Faces of War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20726x - statistika
Faces of War 74 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-05
Faces of War

Průměrné hodnocení z médií:

73.91 %

Min : 50 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Best Way
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 11
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %