Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Empire Earth 2 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Microgames  395 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---81 %SCORE 135
LEVELTomáš Krajča7/1070 %LEVEL 125
GameStar.cz ---86 %GameStar 73
Časopis GameOn (zrušen) ---80 %GameOn 2
Časopis Doupě 8.6/1086 %Doupě 05/05
Gamesport ---83 %2005-06-09
Doupě 7.5/1075 %2005-05-23
Gamezone (ZRUŠEN) ---79 %2005-05-19
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-05-16
Games.cz ---80 %2005-05-12
Gamecenter (pozastaven) ---84 %2005-05-05
Sector.sk ---87 %2005-04-27
Bonusweb ---81 %2005-04-22

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.69 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.54 %

Počet hodnocení: 13
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1110 z 5973 Žebříček
PC: 447 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 69 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 89 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: cestina
Nick: (jozko1998) - neregistrovaný
Datum:2009-05-29 19:16:15
prosim cestinu do EE2 poslite mi na e-mail jozko1998@centrum.sk prosim surne ju potrebujem
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (domcek) - neregistrovaný
Datum:2008-06-17 10:15:02
pošlete mi prosím na e-mail pocasi.rakosnicek@seznam.cz češtinu do Empire Earth 2.
[Odpověz]

Titulek: čeština do EE2
Nick: (Tomm) - neregistrovaný
Datum:2008-05-14 16:25:29
Prosím neměl by někdo češtinu do EE2, pošlete mi ji pls na email xt.o.m.a.s.e.kx@seznam.cz předem děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vas_cz_) - neregistrovaný
Datum:2007-11-13 02:45:01
neměli byste češtinu do ee 2 nějak se mi nedaří stáhnout. prossssíím.. mecerodv@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lukas-pp)
Datum:2007-11-07 16:26:35
Tiez by som potreboval cestinu - na lukasbody@post.sk Dik
[Odpověz]

Titulek: CESTINU PLS
Nick: (fray) - neregistrovaný
Datum:2007-10-18 03:02:27
prosiiim shanim cestinu do ee2 mam to v nejaky spanelsitne bo co... :-((((((((((((((((( pls icq 201 083 589 fana.junior@seznam.cz dik moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Promet) - neregistrovaný
Datum:2007-09-23 13:48:49
Rekne mi nekdo jak se to dava do anglictiny??Ja tam mam asi mongolstinu ja nevim!!Pomoc pls.. Promet12@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina do Empire earth2
Nick: (matus) - neregistrovaný
Datum:2007-09-18 21:43:26
prosim o cestinu do EE2 matus.hajdak@gmail.com
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (spiderman) - neregistrovaný
Datum:2007-07-22 22:10:03
Ma tu negdo empire earth 1 rad bych z nakym cechem zaparil pls piste na icq 478-986-284 pls piste je to fakt peckova hra
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Luke626) - neregistrovaný
Datum:2007-07-10 12:14:53
Posli mi plase cestinu Empire earth verze 1.0 predem dekuji na email Luke626@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-06-25 20:18:45
Super hra . češtinu mam . eženete ji skoro všude tet uš
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (miso) - neregistrovaný
Datum:2007-07-01 17:21:52
mohol by si mi ju prosim ta poslat na kammi@stonline.sk

Titulek: čeština
Nick: (vohon) - neregistrovaný
Datum:2007-06-09 22:06:26
PLSPLS moc prosim o češtinu do empire earth posílejte bud na icq 433-247-996 nebo na mail michal.vohanka@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cz
Nick: (seec) - neregistrovaný
Datum:2007-06-08 14:29:33
Prosim prosim češtinu do EE2 na seec@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: CESTINA
Nick: (robo) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 19:54:36
PROSIM VAS AJ JA ZHANAM TU CESTINU POSLITE MI JU PLEASE AK MATE ? robert224@post.sk
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (pousteVnik) - neregistrovaný
Datum:2006-10-30 23:04:07
Kdyby mel nekdo zajem tak mam Cestinu ktera funguje!! Staci si o ni napsat...( alenka.ze.zahrady@seznam.cz )
[Odpověz]

Titulek: Re: Cestina
Nick: (Jan) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 20:26:04
Prosím pošli mi češtinu na Empire Earth 2. jakdus@seznam.cz. Díky moc

Titulek: Re: Cestina
Nick: (Norther) - neregistrovaný
Datum:2007-02-27 03:56:42
Prosim posli mi tu cestinu mam podobny problem ako El Carlos - neviem co robit. matusu@orangemail.sk Diky

Titulek: Re: Cestina
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-03-27 03:15:58
prosím o cestina na Empire Earth 2, mail: basovykytarista@seznam.cz

Titulek: Re: Cestina
Nick: (Warloc) - neregistrovaný
Datum:2007-04-04 13:56:03
Prosím též o češtinu do Empire Earth 2 Warloc@seznam.cz Díky

Titulek: Re: Cestina
Nick: (vohon) - neregistrovaný
Datum:2007-06-15 16:09:41
ja take prosim o cestinu EMAIL michal.vohanka@seznam.cz

Titulek: Re: Cestina
Nick: (bruno) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 17:44:23
Ahoj moc prosim o cestinu do empire earth 2. muzes me ji poslat na mail: bruno2volny.cz moc moc dekuji :-)

Titulek: Re: Cestina
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2007-07-17 18:21:47
Můžeš mi prosím tě poslat češtinu na empire earth 2 na můj mail:petrkula@seznam.cz Předem dík

Titulek: Re: Cestina: Empire Earth 2
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2007-08-13 19:50:13
Ahoj,můžeš mi prosím poslat češtinu na Empire Earth 2,na můj mail:PetrKula@seznam.cz Předem dík

Titulek: Re: Cestina
Nick: (BBStar) - neregistrovaný
Datum:2007-10-05 22:35:04
Hej chlape tak tos me potesil:)posles mi ji please na email:bbstar@post.cz:)dik moc mej se smej se

Titulek: Re: Cestina
Nick: (DRON) - neregistrovaný
Datum:2007-10-08 19:41:24
Ahoj, mohl bys mi prosim poslat češtinu na tvotapek@chello.cz předem díky

Titulek: Re: Cestina
Nick: (Kenwen) - neregistrovaný
Datum:2008-02-11 17:34:36
Ahojky poslala by jsi mi prosím tu češtinu do hry EE2 Kenwen@seznam.cz

Titulek: anglictina
Nick: (Kuboš) - neregistrovaný
Datum:2006-07-30 19:32:11
safra.....ja mam empire earth 2 v italstine prosim prosim nevi nekdo kde stahnout anglictinu do teto hry?nebo nema ji nekdo kdo by mi ji moh treba poslat? prosim odepisujte.....za to vam treba taky s necim poslouzim...:)
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (El Carlos) - neregistrovaný
Datum:2006-07-20 18:47:53
Neví někdo o češtině do této hry? Zasekl sem se v jedné misi a bez češtiny ani ránu. Překlad se slovníkem se nějak nepochytil. Furt nevím co mám dělat...
[Odpověz]

Titulek: Re: Cestina
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-20 20:02:55
Tak o češtině bych možná i věděl, ale budeš muset zkusit své štěstí třeba přes hledání seznam.cz aby jsi ji našel na nějakém nelegálním serveru, je totiž oficiální a tak nesmí být poskytována volně ke stažení.

Titulek: RUSKO
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-04-18 10:00:00
Zdravím, nevíte jestli existuje nějaký patch na Empire Earth 2, který by do hry vložil národ Rusko??? Nechápu proč tam takový velký národ nedali.
[Odpověz]

Titulek: re:chyba
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-10-30 10:00:00
ee, opravdu nejde o chybu, Doupě má rozdílné hodnocení v časopise a na serveru doupe.cz (v závislosti na autorovi textu), pokud klikneš na odkaz ,,Doupě,, otevře se ti stránka s recenzí kde si hodnocení 7.5/10 můžeš ověřit.
[Odpověz]

Titulek: Chyba
Nick: (XXX) - neregistrovaný
Datum:2005-10-30 10:00:00
Doupě hodnotilo 8.6/10 a zde mají napsáno 7.5/10
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Empire Earth 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Empire Earth 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 25519x - statistika
Empire Earth 2 82 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-04-26
Empire Earth 2

Průměrné hodnocení z médií:

81.69 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Mad Doc Software
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 13
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %