Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Empire Earth 2: The Art of Supremacy > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  
Microgames  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---72 %SCORE 145
Časopis Pevnost ---75 %Pevnost 48
LEVELPavel Dobrovský5/1050 %LEVEL 137
Časopis Doupě 6.9/1069 %Doupě 3/06
GamesWEB.sk ---55 %2006-04-01
Bonusweb ---65 %2006-03-31
Games.cz ---53 %2006-03-20
Doupě 6/1060 %2006-03-13
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

62.38 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

66.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 62 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 3960 z 5973 Žebříček
PC: 1878 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 298 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 359 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2005-11-29
Gamecenter (pozastaven)2005-11-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: EE2 AOS
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2008-12-31 01:30:20
Postup: 1.nainstaluj empire earth 2 2.zozen si patch v jazyku v ktorom mas zakladnu hru(zrejme to bude v uk)a nainstaluj ho 3. Vymaz v adresari hry subor myconfing 4.nainstaluj datadisk
[Odpověz]

Titulek: Nejde mi to nainštalovať!!!
Nick: (sokom) - neregistrovaný
Datum:2008-07-21 18:55:39
Neviete niekdo ako to mám urobiť?
[Odpověz]

Titulek: Nejde mi to nainstalovat!!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-02 17:11:14
Čau lidi, mě to Empire Earth 2 - The Art of Supremacy nejde nainstalovat. Když jsem pustil jsem hru a začal instalovat tak mi hned naskočilo tohle: 'This version is incompatible with the version of Empire Earth II that you have installed. Make sure that you are using the correct language version of Empire Earth II: The Art of Supermacy.' Nevíte někdo náhodou co s tím mám dělat? Mám asi jinou verzi tý základní hry Empire Earth II. Třeba je ňákej patch, kterej mi udělá stejnou verzi toho datadisku Empire Earth 2 - The Art of Supremacy. Prosím poraďte někdo, tuhle hru už schánim strašně dlouho. A když jsem se dočkal tak nejde nainstalovat. Předem moc a moc děkuju.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejde mi to nainstalovat!!!
Nick: (Sparks) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 02:03:41
no v překladu to je že máš opatchovanou hru, prostě přeinstaluj hru a pak instaluj datáč a je to

Titulek: Re: Nejde mi to nainstalovat!!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-23 23:58:01
Právě, že jsem to instaloval na čistou verzi základní hry Empire Earth 2. Když jsem začal instalovat, tak mi tam naskočí tohle: 'This version is incompatible with the version of Empire Earth II that you have installed. Make sure that you are using the correct language version of Empire Earth II: The Art of Supermacy.' Myslel jsem si, že když opatchuju tu základní hru, tak to pak půjde, ale nešlo to také. Fakt nevím, co s tím. Nevíš náhodou???

Titulek: Re: Nejde mi to nainstalovat!!!
Nick: (cwoker) - neregistrovaný
Datum:2007-12-14 15:35:02
me to taky pise to samy... a neviem co s tým...:( nepisiel nato uz niekdo nahodou?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Empire Earth 2: The Art of Supremacy
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Empire Earth 2: The Art of Supremacy
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13428x - statistika
Empire Earth 2: The Art of Supremacy 62 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-02-14
Empire Earth 2: The Art of Supremacy

Průměrné hodnocení z médií:

62.38 %

Min : 50 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Mad Doc Software
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 8
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %