Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Desperate Housewives (Zoufalé Manželky) > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  190 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---68 %SCORE 154
LEVEL 7/1070 %LEVEL 146
Časopis Doupě 6.7/1067 %Doupě 11/06
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---70 %3/2007
hry.Sme.sk 7/1070 %2007-01-19
Bonusweb ---52 %2007-01-05
Hratelne.cz ---67 %2006-12-08
GamePark ---65 %2006-11-05
Hrej.cz 6/1060 %2006-10-30

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

65.44 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 52 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

76.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 76 %
Max. hodnocení: 76 %
Pořadí:

Celkově: 3625 z 5973 Žebříček
PC: 1696 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 267 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 324 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (vánoce) - neregistrovaný
Datum:2014-12-26 18:05:33
DObrý den, začala jsem hrát hru, seznámila jsem se se sousedkama, večer rodina povečeřela šli spát, druhý den začal o příběhu Linnet a hra se vypne. Nevíte proč se to vypíná kde je problém ? Děkuji :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kiki) - neregistrovaný
Datum:2014-06-25 18:08:08
Ahoj, nevíte někdo jak mam uložit hru?Já když to chci uložit tak mi to řekne že se stala chyba a neuloží se to.
[Odpověz]

Titulek: Návod
Nick: (Teteyza12) - neregistrovaný
Datum:2014-01-18 18:18:56
Ahoj. Nevěděli byste někdo návod na tuto hru? Potřebovala bych vědět jak se dá získat všechno to jídlo např. Mikovo ohnivé chilli, fondán přátelství. Prosím pište na mail. terezka.kubelkova@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod
Nick: (Anetis) - neregistrovaný
Datum:2014-01-29 01:49:42
Ahoj, prosím tě nemáš náhodou češtinu do této hry? Nebo aspoň nějaký návod?

Titulek: Re: Re: Návod
Nick: (Teteyza12) - neregistrovaný
Datum:2014-06-28 20:37:07
Já mám originální hru už v češtině a návod nemám. Právě já získala Mikovo chilli jen jednou a dávno a potřebovala bych návod na to jak získat všechny jídla jako to chilli nebo ten fondán. Nevíš náhodou?

Titulek: Re: Re: Návod
Nick: (Teteyza12) - neregistrovaný
Datum:2014-06-28 20:38:46
A ještě někde o pár příspěvků dole píšou o té češtině.

Titulek: žiačka
Nick: (peta1993) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 00:33:41
dobrý devedeli by ste mi poradiť ako si staihnuť hru
[Odpověz]

Titulek: Instalace čj
Nick: (Majta) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 14:28:49
ahoj, prosím jak nainstalovat češtinu do hry???? Prosím poraďte
[Odpověz]

Titulek: Re: Instalace čj
Nick: (peta1993) - neregistrovaný
Datum:2011-10-04 00:36:25
neviem a vy by ste mi nevedli poradiť ako si mam stiahnuť tu hru

Titulek: NÁVOD
Nick: (Anett98) - neregistrovaný
Datum:2010-07-31 15:13:06
Ahoj, chtěla bych vás poprosit, jestli někdo nemá návod na tuto hru. A chtěla bych se zeptat jestli to má vůbec cenu hrát :). Pls odepište na můj Email: anett98@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Módní přehlídka
Nick: (Romča♥AvrilPrincess) - neregistrovaný
Datum:2010-03-14 18:42:29
Ahoj,prosím poraďte mi.Mám před tou módní přehlídkou ale Bree mi ještě nezavolala s tím,že mám hezkou zahradu atd.(hraju totiž od začátku)prosím moc poraďte mi!Já už fakt nevím co mám dělat!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Módní přehlídka
Nick: (p.) - neregistrovaný
Datum:2011-12-11 02:47:12
no tak asi nemáš hezkou zahradu...

Titulek: Návod
Nick: (MTM) - neregistrovaný
Datum:2009-11-03 14:36:48
Ahoj, nevíte někdo, jestli se dá někde sehnat nějaký návod na tuto hru???? PROSÍM:-)
[Odpověz]

Titulek: Mám češtinu do zoufalých manželek
Nick: (Dandule) - neregistrovaný
Datum:2009-08-22 14:08:45
Ahoj konečne se mi podařila najít češtin ado zoufalých manželek tak kdo ji bude chtít pošlu ozvěte se na email dandule123@seznam.cz fakt funguje a je bomba čauu
[Odpověz]

Titulek: Re: Mám češtinu do zoufalých manželek
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 00:15:55
pošleš mi češtinu dik

Titulek: Re: Mám češtinu do zoufalých manželek
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 00:19:10
pošli mi prosim češtinu na mr.majestic@seznam.cz dik moc

Titulek: Pomoc!Hra mi nejde uložit.
Nick: (Ondru93)
Datum:2009-03-15 19:15:18
hra funguje, tedy až na jednu zásadní věc, nejde mi uložit. Vždycky, když se ji pokusím uložit napíše mi to: Stala se chyba, hra nebyla uložna, kdo bude vědět ať mi poradí na tento email: KutlakO@seznam.cz Za pomoc fakt děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc!Hra mi nejde uložit.
Nick: (Robin) - neregistrovaný
Datum:2010-02-14 17:26:27
Tento problé jsem měl taky...určitě to spouštíš na vistě že? Na xp mi to vpohodě fičí.

Titulek: čeština
Nick: (Evwe16) - neregistrovaný
Datum:2008-10-09 21:28:02
Ahoj, prosím, máte někdo češtinu do zoufalých manželek? už mi z toho docela šibe, hledám kde můžu a nic! tak mi prosím poraďte nebo mi ji pošlete! díky moc,moc,moc,moc! e-mail je: Evwe16@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (Lukáš) - neregistrovaný
Datum:2008-09-24 17:49:58
prosim mohl by mi nekdo poslat CZ do Desperate Housewives díky. Email:rutl@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-04-03 21:04:47
prosím prosím o češtinu nebo alspoň titulky nebo mi z toho už hrábne děkuji pellinka@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Gangmemba) - neregistrovaný
Datum:2007-12-26 18:38:27
jestli nekdo mate cestinu, tak ji pls poslete sem : m.patha@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (baubra) - neregistrovaný
Datum:2007-12-14 17:45:13
Ahojte..mne vyhadzuje originalen cd nekajaku chybu a vypisuje že mam vložiť origibnalne cd..poradíte mi niekto čo s tým mam robiť??? poprípade ak ma niekto crack tak mi ho pošlite na baubra@zoznam.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (niklove@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-11-28 21:21:10
ja chci taky nejakej navod :D
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Vondris) - neregistrovaný
Datum:2007-11-16 02:53:00
Zdar prosimvas nemate nekdo cestinu na zoufale manzelky??? Poslete mi ji prosim na th.st@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: P.S:
Nick: (ES) - neregistrovaný
Datum:2007-11-07 22:06:20
P.S: Můj e-mail: 11ES11@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Návod
Nick: (ES) - neregistrovaný
Datum:2007-11-07 22:05:05
Ahoj všichni, jsem v poslední kapitole (jak jsou ti chlapi přivázaní k židlím u vás v baráku)a nemám ani ponětí co mám dělat. Prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím, prosím mohl by mi někdo poradit?
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod
Nick: (Luteka) - neregistrovaný
Datum:2008-01-09 02:23:23
Musíš si mezi nima vybrat, Vincent ti pak dá pistoli, abys někoho zastřelil - ta ovšem neni nabitá ... Jen tě zkouší ... Pak se s Erikem domluvíte že Vincentovi sebereš pistoli, ale předtím se musíš rozhodnout s kým chceš žít ... Jinak je to super hra :-)

Titulek: kupony
Nick: (Kačka) - neregistrovaný
Datum:2007-11-05 01:04:50
ahojte, nevíte někdo jak uplatním ty kupony na oštření obličeje zdarma nebo tak nějak se to menuje, píšou tam že to uplatním v salonu Elitte, ale tam žádná taková možnost není.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Alina) - neregistrovaný
Datum:2007-11-04 06:02:50
Ahoj, díky za odkaz, nicméně ve warforu jsem se do češtin vůbec nedostala a díky jejich přesložitým pravidlům asi ani nedostanu. Není ještě jinde?
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (julie) - neregistrovaný
Datum:2007-11-03 00:50:30
!!!!!!!Prosím o češtinu do zoufalých manželek,stačí poradit kde si ji stáhnu nebo mi ji pošlete na julia19@seznam.cz. Díky moc!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Filimoni) - neregistrovaný
Datum:2007-10-27 17:28:34
Ahoj poradil mi prosím někdo, stáhnul jsem se zoufalé manželky a když to chci nainstalovat tak mi to píše že nemá dostatečné parametry PC ke hře, ale mám ještě větší než požadují. nevím co s tím děkuju za odpověď. můj email je filimoni@centrum.cz nebo skype je filimoni. ještě jednou děkuji
[Odpověz]

Titulek: Čeština - titulky
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-21 15:34:06
Prosím mohl by mi někdo poradit kde stáhnu nebo poslat češtinu ? Předem dík landini@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština:Desperate Housewives
Nick: (alexxxboc@azet.sk) - neregistrovaný
Datum:2007-07-06 17:03:04
Awojte .. bol by niekto tak dobry ze by mi mi poslal na e-mail cestinu alebo stranku , naktorej si ju mozem stiahnut? Vopred veeelmi pekne dakujem :)
[Odpověz]

Titulek: Čeština: Desperate Housewives (Zúfalé Manželky)
Nick: (tigrik48)
Datum:2007-04-12 18:44:34
Prosím prosím, pekne prosím, nemá niekto češtinu alebo slovenčinu do zúfalých manželiek???? Pošlite mi prosím odkaz na scoti@pobox.sk Vopred veľmi pekne ďakujem.
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (adiika) - neregistrovaný
Datum:2007-04-08 13:02:31
ajoj ma tu niekto cestinu? ak ano mohol by mi prosim poslat odkaz na adiika@centrum.cz ?? diki
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Zuzik) - neregistrovaný
Datum:2007-03-26 15:03:59
Ahoj, taky bych chtěla poprosit o češtinu do Desperate housewives. Předem moc díky. jujana@volny.cz
[Odpověz]

Titulek: ceske titulky
Nick: (lucy) - neregistrovaný
Datum:2007-03-06 03:49:28
Prosim vas poslete mi stranku nebo odkaz kde najdu ceske titulky do hry.Prosiiiim kdyztak napiste na l.u.c.a1@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: taky titulky
Nick: (Rafael78Legal) - neregistrovaný
Datum:2007-01-17 20:35:31
Zoufale prosím, jestli by se nenašel někdo, kdo by znal nějaký odkaz na titulky do této hry. Koupil jsem ji mladé, ale v angličtině. Moc z toho nemá, protože v angličtině není zběhlá. Můj email je R.Antonin@seznam.cz Dopředu děkuji za kladnou odpověď.
[Odpověz]

Titulek: VSHDR akcelerace
Nick: (Radoch) - neregistrovaný
Datum:2006-12-25 17:03:46
Hra potřebuje VSHDR akceleraci ke svému běhu. Lze to nahradit jinak než zakoupením samostatné grafické karty? Pak je ještě otázka jaké?
[Odpověz]

Titulek: Re: VSHDR akcelerace
Nick: (Borelli73) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 18:52:07
Tak to by mě taky zajímalo.

Titulek: titulky
Nick: (Šéfka) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 19:13:08
Nevíte někdo, kde by se daly stáhnout český titulky? Jištak mi pošlete adresu stránky na www.petra.sefelinova@seznam.cz Děkuju
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Desperate Housewives (Zoufalé Manželky)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Desperate Housewives (Zoufalé Manželky)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 27821x - statistika
Desperate Housewives (Zoufalé Manželky) 65 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-21
Desperate Housewives (Zoufalé Manželky)

Průměrné hodnocení z médií:

65.44 %

Min : 52 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Liquid Entertainment
Distributor: Disney Interactive Studio (Buena Vista Interactive)
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %