Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crusader Kings II > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sector.skuni8.5/1085 %2012-08-13
GameSite.skH.A.W.K.---90 %2012-06-06
Game pageJirka Štalmach / Nobody---80 %2012-05-10
Hrej.czTomáš Krajča8/1080 %2012-03-20
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2012-03-10
Games.czAleš Smutný9/1090 %2012-03-02
Czechgamer.comPetr Schwank---73 %2012-02-29
Recenzeher.euMichal Klacik7/1070 %2012-02-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.25 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1043 z 5973 Žebříček
PC: 406 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 61 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 80 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crusader Kings II
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crusader Kings II
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6331x - statistika
Crusader Kings II 82 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-02
Crusader Kings II

Průměrné hodnocení z médií:

82.25 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Paradox Entertainment
Distributor: Strategy First
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Recenzeher.eu : 7/10
Pokud člověk nehoví realtime, nebo jej zklamal nový Stronghold, tak pro něj Crusader Kings II představuje jasnou volbu.
> Czechgamer.com : 73 %
Crusader Kings 2 – to je poctivá historická RTSka, která z mála vytěžila absolutní maximum. Za to bychom na ní měli věšet věnce a hochy z Paradoxu pořádně poplácat na zádech. Utkat se s velikány žánru by však jisto jistě nezvládla. I proto se nejspíš zařadí mezi menšinové kousky pro nadšence, kterým nevadí obětovat hodiny listováním ve vlastním rodokmenu.
> Games.cz : 9/10
Propracovaná středověká strategie nečekaně vylepšuje klasický systém her od Paradoxu a nabízí strhující a pohlcující zážitek z nekompromisní politiky, potažmo života středověkého evropského šlechtice od 11. do 15. století. Nezáleží na tom, v jakém měřítku budete svou dynastii budovat, pořád budete mít před sebou cíle, o které budete chtít bojovat. V Crusader Kings II máte jedinečnou šanci přetvořit historii, nepropásněte ji.
> Zing : 9/10
Je jen málo zábavných hardcore tahových strategií, které… chm. Je jen málo zábavných hardcore tahových strategií. Tečka.
> Hrej.cz : 8/10
Komplexní a otevřená simulace vládnutí ve středověké Evropě. Není snadné do hry proniknout, ale komu se to povede, užije si lišáckých intrik, vyjednávání, budování i válčení a prožije nespočet zajímavých příběhů.
> GameSite.sk : 90 %
Priznám sa, celá recenzia sa písala hrozne. Je ťažké niečo tak komplexné vykresliť v tak obmedzenom priestore. Teraz nechávam recenziu s pocitom, že som zapísal málo, ale kebyže píšem ďalej a skočím až vtedy, keď budem mať dobrý pocit z toho, čo som napísal, tak by som zapísal bezmála aj päť strán. Z toho však vyplýva len jedno... Je toho veľa, čo sa v hre dá spraviť. A hra s mnohými možnosťami je nepochybne dobrá hra. Preto, kto ešte nehral žiadnu geopolitiku od Paradoxu, odporúčam skočiť rovno po Crusader Kings 2. O zábavu na najbližšie mesiace budete mať určite postarané.
> Sector.sk : 8.5/10
Crusader Kings II je veľmi komplexná a veľmi náročná hra, ktorú ocení len úzky okruh hráčov. Dlho sa budete učiť, čo a ako máte vlastne robiť a postup v ťažení je aj pri zrýchlenom čase dosť rozťahaný. Ale v tomto prípade do slova a do písmena platí, že trpezlivosť ruže prináša. A k tomu prestíž a niekedy aj kráľovskú korunu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %