Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Company of Heroes > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  550 Kč  
Microgames  550 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 152
LEVEL 8/1080 %LEVEL 145
Časopis Doupě 9.3/1093 %Doupě 10/06
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---92 %22/2006
Recenzeher.eu ---80 %2007-06-28
Czechgamer.com ---90 %2007-05-19
GameStar.cz 9.4/1094 %2007-01-17
GamePlanet.cz 9.25/1092.5 %2006-12-01
Gamezone (ZRUŠEN) 4.5/590 %2006-12-01
Galaxie.Name ---94 %2006-11-29
GamesWEB.sk ---85 %2006-11-10
Gamesport ---90 %2006-11-08
EscapeMag (pozastaven) ---95 %2006-10-28
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9.3/1093 %2006-10-18
Bonusweb ---90 %2006-10-11
hry.Sme.sk 9.7/1097 %2006-10-05
Sector.sk ---92 %2006-10-05
Hratelne.cz ---94 %2006-10-03
GamePark ------2006-10-02
Doupě 9.3/1093 %2006-09-27
Hrej.cz 9/1090 %2006-09-21
Games.cz ---92 %2006-09-13
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.79 %

Počet recenzí: 22
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 97 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.19 %

Počet hodnocení: 32
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 149 z 5973 Žebříček
PC: 50 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 3 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 4 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Leader Hodnocení: 90 % Zobrazit recenzi 2007-11-02
Autor: piCZta Hodnocení: 69 % Zobrazit recenzi 2007-04-22
Autor: piCZta Hodnocení: 94 % Zobrazit recenzi 2007-04-22
Autor: doupeak Hodnocení: 98 % Zobrazit recenzi 2006-11-01
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Vokr.com2006-09-05
GameStar.cz2006-09-04
GamePlanet.cz2006-08-22
Gamezone (ZRUŠEN)2006-08-20
Games.cz2006-08-17
Gamezone (ZRUŠEN)2006-05-23
GamePark2006-05-05
Bonusweb2006-04-17
Sector.sk2006-03-21
GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/hratelna-dema/Company_of_Heroes_Demo.exe/http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=11203http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/hratelna-dema/Company_of_Heroes_Single_Player_Demo.exe/
FanStránkyhttp://www.coh.gameservers.sk
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=9704http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=9704
Návodhttp://abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&whatsrch=company%20of%20heroes&od=0&id_hry=0000008255http://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=9704
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000008255http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=9704
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/EN_1_0_0_to_1_4_0.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/COH_EN_1_3_0_to_1_4_0.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/company_of_heroes_cz_patch_12_14.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/en_140_150_patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/company_of_heroes_cz_patch_14_15.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/coh_en_1_5_0_to_1_51_0.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/EN_151_160_Patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/company_of_heroes_cz_patch_160_161.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/CZ_161_170_Patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/EN_161_170_Patch.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/company_of_heroes_cz_patch_170_171.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/updaty/company_of_heroesv170.exe/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9049http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/trailery/CoF_TacticalTraining_Trailer2.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/trailery/CoH_AlliedInfantry_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/trailery/CoH_InfantryWeapons_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/trailery/CoH_AlliedArmor_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/trailery/CoH_GermanWeapons_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/trailery/CoH_SuppliesTerritory_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/company-of-heroes/download/trailery/companyheroes_combined_arms.rar/http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=9704
Wallpaperyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&id_hry=0000008255http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=9704
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Nick: (vava) - neregistrovaný
Datum:2013-07-17 11:46:41
diky moc fakt diky moc ideto bez DVD ou je konecne muzu parit poradnou parbu diky diky
[Odpověz]

Titulek: sdfsf
Nick: (vava) - neregistrovaný
Datum:2013-07-16 21:50:22
a ty to pres ten steam tak paris a ide ti to?a potrebuju ke hrani toho company of heroes pres steam DVD?
[Odpověz]

Titulek: vava
Nick: (oooo) - neregistrovaný
Datum:2013-07-16 21:43:05
uz sem na to prisel ale teprv to stahuju uvidime
[Odpověz]

Titulek: achjo
Nick: (vava) - neregistrovaný
Datum:2013-07-16 21:29:41
a jak to mam aktivovat na steamu? pls porad rad bych si tu hru zaparil
[Odpověz]

Titulek: achjo
Nick: (vava) - neregistrovaný
Datum:2013-07-16 00:41:47
cau lidi mam velkej problem koupil sem si origos hru ale kdy to spustim tak mi to kontroluje co mam za dvd v dvd rom a pochvili mi to napise please insert original dvd co stim?mam to reklamovat?
[Odpověz]

Titulek: Re: achjo
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-07-16 20:16:51
Zkus to aktivovat na steamu. Stejně se to tam přesunulo. Po zadání čísla z krabice mi to nabídlo ke stažení i Steam verzi, tam už tenhle problém nebude...

Titulek: Re: achjo
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-07-16 21:44:34
Normalne zadas ve steamu svoje cislo, co mas v krabici. Ve steam v menu Hry-aktivovat produkt ve sluzbe steam.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-23 23:21:38
schanim na Company of Heroes - patch v1.6 -> v1.61 en.
[Odpověz]

Titulek: Ahá xD
Nick: (Zonen)
Datum:2009-12-16 00:13:25
Tak už vím proč mě píšete furt o češtinu tady sem nechal svoje staré záznamy :D omg...Nepište :-)
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (TucnaknE) - neregistrovaný
Datum:2009-09-25 19:28:31
pls poslete mi nekdo CZ na maila Tucnaci.4ever@seznam.cz :) diky
[Odpověz]

Titulek: C of H
Nick: (Company of Heroes!!!) - neregistrovaný
Datum:2009-03-03 00:33:53
Company of Heroes-Nemám k tomu co rict.Je to proste hra svetové extratrídi.Má výbornou hratelnost a excelentní grafiku.Opravdu doporučuji každému.
[Odpověz]

Titulek: COH OF
Nick: (Snip3r) - neregistrovaný
Datum:2008-06-30 21:24:55
Nedávno sem si stahnul datadisk na COH.Po uspěšne instalaci když spustim hru tak mi to najede do multiplayeru a chce to stahovat nějake patche pro hrani online.Nevíte nahodou jak bych moh spustit singleplayer ? Už sem to zkoušel instalovat i z puvodni verzi hry i bez ni a pořad to same.puvodni verze mi jede bez problemu diky za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: Re: COH OF
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-24 23:28:46
musis to stahnut ty patche jinak ti to nepujde ....ale kdyz to nechces stahovat tak si odpoj net a pujde to :-D

Titulek:  
Nick: (kazatel) - neregistrovaný
Datum:2008-06-03 17:36:32
Tak si ji nech a nepros aby ti někdo napsal.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Zonen)
Datum:2008-06-03 10:29:21
NMo pisajte pisajte kdo chce češtinu :D
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (blackat) - neregistrovaný
Datum:2008-08-05 17:00:40
já jo napiš na HHHhonys@centrum.cz dík

Titulek: Re: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-05 18:24:26
ja chcem cestinu

Titulek: čeština
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2008-06-03 10:25:46
Na datak čeština není na základní verzi ANO! Stačí my pisnete jack.speerou@seznam.cz Uvažuji že ji dám sem at si ji stáhněte všici ale otom ještě uvažuju :D...
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-24 23:30:30
na datak cestina je :-D

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2008-06-03 01:05:48
TAK MI PISNĚTE KDO CHCE ČEŠTINU NA MAIL JACK.SPEEROU@SEZNAM.CZ MAM JU PRO VŠECHNY!
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (zemi.letec@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2008-08-06 16:57:02
pošli mi prosim češtinu na company of heroes dekuji

Titulek:  
Nick: (Lukazhel) - neregistrovaný
Datum:2008-04-27 01:59:17
pls potreboval bych cestinu na oposing fronts...dekuji...a nevite jak je to s tim product key?Nejde mi tam nejak vlozit proto nemuzu parit tu treti kampan...(Lukazhel@seznam.cz)
[Odpověz]

Titulek: Sháním hráče na hamachi
Nick: (balopa@centrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2008-04-20 08:27:55
Hledájí se nadšenci na hru opposing fronts zájemci pište na email balopa@centrum.cz už se těším az zaválčíme.
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (stikaaa) - neregistrovaný
Datum:2008-04-16 22:56:09
prosim poslete mne cestinu na company of heroes icq 450 743 473 nebo email m.rach@centrum.cz nebo na skype tjstika a klidne znekym zahraju aj pres hamachi dik moc
[Odpověz]

Titulek: Stránky o CoH které žijí.
Nick: (CSRhlava22) - neregistrovaný
Datum:2008-03-04 21:28:41
www.coh.gameservers.sk
[Odpověz]

Titulek: Češtiny
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2008-02-20 12:42:33
Zdarec lidi tak už se dva hráči ozvaly na češtinu do Company of Heroes jestli ju chcete dám vám ju ale už jen pár dní zbýva pište pište kdo ju chce na jack.speerou@seznam.cz A na mé stránce mám češtinu tak si ju mužete stáhnout nebo vám ju pošlu a na stránkách máš četinu i do World In Conflict atd atd...pište říkam skvělá hra..
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2008-02-17 20:45:52
Hele proč tam píšete že není čeština když je ke stáhnutí mám ju komplu uloženou jestli někdo chce at pisnen a Email jack.speerou@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-29 12:17:47
pošle te mi někdo cestinu do company of heroes na imejl,pitmaslo@seznam.cz...jsem novaček v netu...děkuji moc

Titulek:  
Nick: (Zdi) - neregistrovaný
Datum:2007-09-07 11:59:18
Melo by to slapat bez cracku, jinak ohledne toho patche... taky me to neslo, musel sem sosnout uplne new games z netu a u toho uz nebyl problem s nainstalovanim patche... ;)
[Odpověz]

Titulek: Help me!!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-16 21:40:22
mam takovej problem potreboval bych trosku pomoct nejde mi nainctalovat patch na multiplayer muj email chuljo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-13 20:03:31
Zdar chlapi chtěl bych někoho z vás poprosit o to jestli nemáte do týhle super hry češtinu.Prosim zašlete na email broztonda@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Optimalizace
Nick: (Dark Messiah)
Datum:2007-02-03 00:28:08
mám 3,0 GHz Pentium 4HT, 512 mb ram hraju LOTR:BFME 2 skoro na nejvyšší detaily a co myslíte rozjedu to na střední v pohodě?????????????
[Odpověz]

Titulek: Skvělá optimalizace
Nick: (3D_Crab)
Datum:2007-01-03 04:30:18
Nejenže se ta hra skvěle hraje a k tomu vypadá úchvatně, ale má i velice dobrou optimalizaci - na Sempron 3100+, 1 GB RAM, Radeon 9550 (s takty 400/460 - OC je fajn věc :)) jede na 1024*768 na low detaily naprosto plynule (cca 40 a víc FPS), očemž si můžu např. v Battle for Middle-Earth II nechat jenom zdát ;)
[Odpověz]

Titulek: CoH
Nick: (Henry1080)
Datum:2006-11-15 02:15:01
Zdarec lidi........... ro me je to mazana hra akorat ze nejake mise ke konci zbytecne prehnali ale ja stejnak hraji spis skrimis nez kampan a ta cestina je mazec!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ciko) - neregistrovaný
Datum:2006-11-06 20:18:03
www.companyofheroes.wz.cz - nejlepsi cesky fanweb
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MiKE) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 02:11:37
skvělá pařba nejlepší strategie nejlepší hra z 2.WW www.coh-game.wz.cz
[Odpověz]

Titulek: Nero
Nick: (Masakr tohodle roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2006-10-12 14:50:59
tahle hra je bomba graficky promakaná hratelnost je vyborná sem v 10 misi a ta hra mně plavíjeto masakr do tuhle hru neskusí neví co toje 2 světová valka!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Heelo) - neregistrovaný
Datum:2006-10-11 14:44:11
Akurat som si ju nainstaloval a som v 2 misii. Zatial super. Demo som mal prejdene....a teraz plna verzia. Dufam ze ma ku koncu nesklame. A v skirmishy sa mi stalo ze mi vystrelili shermana a ten sa stal neovladatelnym a narazil do dalsieho mojho shermana a obidva vybuchli. Proste parada. Tak to ssa nevidi kazdy den.
[Odpověz]

Titulek: Dokonalost...
Nick: (TIZZU) - neregistrovaný
Datum:2006-10-07 19:46:13
Tahle hra prostě nemá chybu. Vlastně má že nemůžete hrát kampaň za německou stranu a málo misí v kampani ale tohle vynahrazuje dokonale propracovaný skirmish. Grafika, hratelnost no prostě tohle všechno činí tuhle hru skvostem. Zahrajte a sami poznáte o čem tu mluvim
[Odpověz]

Titulek: CZ fun forum
Nick: (Bogo) - neregistrovaný
Datum:2006-10-02 18:33:04
http://coh.real-time.cz/index.php
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Company of Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Company of Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 63684x - statistika
Company of Heroes 91 z 100 Průměr z 22 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-14
Company of Heroes

Průměrné hodnocení z médií:

90.79 %

Min : 80 % Max : 97 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Relic Entertainment
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 22
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %