Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Command and Conquer: Red Alert 3 - Uprising > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREViktor Bocan---75 %SCORE 183
LEVELAleš Smutný6/1060 %LEVEL 177
GamePlanet.czJan Komárek8/1080 %2009-04-06
Hrej.czFilip Sladký7/1070 %2009-04-06
GamesportPavel Charbuský---75 %2009-04-05
DoupěPetr Kolář5/1050 %2009-04-03
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2009-04-03
BonuswebDavid Sillmen---69 %2009-03-31
Games.czWarlock7.5/1075 %2009-03-27
GameStar.czAdam Kencki---85 %2009-03-24
GameParkbeermonster---70 %2009-03-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

70.82 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 2799 z 5973 Žebříček
PC: 1273 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 200 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 245 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2009-02-11
GameStar.cz2009-02-11
GamePark2009-02-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Pomoc
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2011-11-29 21:26:17
Zdravím, koupil jsem si hru resp. aktivační kod, ale při zadání klíče mi to hodí chybu (Při zpracování vašeho požadavku došlo k chybě. Pomoc naleznete v nápovědě Origin. FAQ ). Když zadám FAQ, nic to nenajde. Zkusil jsem už všechno a nevím si rady. Nemáte s tím někdo zkušenost ? Odpovědi prosím na : JirkaBelik@seznam.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Command and Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Command and Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13533x - statistika
Command and Conquer: Red Alert 3 - Uprising 71 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-03-24
Command and Conquer: Red Alert 3 - Uprising

Průměrné hodnocení z médií:

70.82 %

Min : 50 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 70 %
Hra stále vypadá dobře, byť je technicky trochu zastaralá. Jste-li fandy původní hry a operujete-li především v singleplayerových vodách, velmi pravděpodobně vaše choutky uspokojí.
> GameStar.cz : 85 %
Nové jednotky a scénáře s Yuriko jsou hodně povedené a zábavné. Jestliže jste nehráli Red Alert 3, doporučil bych vám zahrát si nejprve trojku. Dost vysoká obtížnost by vás tak mohla odradit od hodně kvalitní zábavy.
> Games.cz : 7.5/10
Datadisk jak řemen, především bohatým obsahem a herní dobou. Od vyššího hodnocení ho dělila pouze absence multiplayeru a s tím související nevybalancovanost nových jednotek.
> Bonusweb : 69 %
Pouze singleplayerový datadisk předkládá před hráče pořádnou výzvu. Je obtížný až až, ale vcelku dobře provedený, takže fandové původní hry si přijdou na své.
> Doupě : 5/10
Mezi úkoly ve výzvě narazíte jen na pár ústřižků, zatímco minikampaně, s výjimkou poslední, nechaly povedené kousky někde doma. Abych se přiznal, Uprising mne zklamal.
> hry.Sme.sk : 7/10
Mierne izometrický pohľad, nádherne spracovaná voda, využívanie obojživelných jednotiek, nutnosť vytvorenia rôznorodej armády, skvelé filmy, výbuchy, huriavk na mapách... to všetko sa vrátilo do starých koľají.
> GamePlanet.cz : 8/10
Pro zajeté hráče v této sérii je to další osvěžující obsah, spolu s kořením v podobě kampaně Yuriko, pro hráče nové a neznalé je to hra často přespříliš náročná, ale sovětský vlak jim ještě nezmizel v tunelu.
> Hrej.cz : 7/10
Pokud jste hráli původní hru a nevadí vám, že se při hraní čas od času trošku zapotíte, je Red Alert 3: Uprising tou pravou volbou pro vás. Ale pozor, nic pro slabé povahy!
> Časopis SCORE : 75 %
Po neslané nemastné, ač krásné původní hře přichází slaný, mastný a stále pěkný datadisk. Jestli vás RA3 chytl, zkuste i Uprising - jestli ne, hrajte dál RA2.
> Gamesport : 75 %
Uprising je velice povedený datadisk, zaměřený čistě na singleplayer. Absence multiplayeru se nedá vyčítat, protože za daných podmínek byl naprosto nehratelný. Faktem je, že se u této hry zabavíte na velmi dlouho.
> LEVEL : 6/10
Solidní přídavek k povedené strategii přináší čtyři malé kampaně, nový mód, nevrlou holčičku, několik zábavných nových jednotek, ale bohužel žádný multiplayer. A to je hodně velké minus.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %