Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

City Life: World Edition (Deluxe) > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 158
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

70.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 96 %
Pořadí:

Celkově: 3226 z 5973 Žebříček
PC: 1465 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 222 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 277 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Tess) - neregistrovaný
Datum:2012-12-22 21:30:41
Ahoj nevíte proč když postavim obytnou oblast tak nějáké domy jakože zhnědnou nevim jak to popsat. Poraďte prosím,co s tím mám dělat :)
[Odpověz]

Titulek: kod
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-07-17 15:16:56
nejde mi kod unlock all disrtcts city life deluxe ani na 2008 a city life
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 22:15:29
ME NEJDOU CHEATY NA CITY LIFE DELUXE
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-13 00:19:23
musíš totiž stisknout ctrl,alt,shift,c a poté napsat:richgirl,number6. richgirl přidá 100000 peněz a number6 otevře všechny nedostupné stavby nebo taky znam kód midas a to ti dá 1000000 peněz ale mám city life deluxe takže ten shift vim že je v deluxe ale jestli v super deluxe nebo city life tak to nevim.ale vidim tu že někdo tu dokonce najde kódy které nejsou na browserech a mě se třeba podařilo najit kód do space rangers reboot:vertix(dá ti to vertix)(dominátorská zbraň)ale pozor!!! když napíšeš number6 tak ti to odemkne ty stavby navždycky.

Titulek: pomoc
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2011-04-06 22:12:20
nevite nekdo jak dostat do mesta skupinu ellita (bita)
[Odpověz]

Titulek: Přístav atd.
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2010-12-31 15:32:04
Ahoj, Mám Windows XP a běží bez problému, ale spíš nevím jak postavit přístav atd. když to dám na vodu říká mi, že na tomto pozemku nejde stavět, zatímco když to dám na souš říká ať to dám k vodě, nevíte jak to postavit ? Díky předem za odpověď
[Odpověz]

Titulek: rex
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2010-03-06 16:16:44
neznate kody
[Odpověz]

Titulek: Re: rex
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-05 21:17:08
jo znam musis ve hre dat ctrl alt c a do konzole napsat midas to ti da 1000000 nebo number6 to ti odemkne vsechny stavby

Titulek: problem s NEW GAME
Nick: (lama) - neregistrovaný
Datum:2009-12-02 00:12:25
Ahoja..nevim jestli nekdo dokaze poradit, ale po instalaci a spusteni (vse na prvni pokus) mi hra po zalozeni noveho profilu nedovoli nic udelat dal..zadne new game ani nic jineho tam nemam..ani po nahrani profilu, nic..nevi nekdo co s timhle?:)) kdyz uz jsem to spustil, tak to chci i zkusit.. diky
[Odpověz]

Titulek: kipoums citi lifia delexei (prodavam city life deluxe
Nick: (cd) - neregistrovaný
Datum:2009-11-13 03:08:02
citya lif.... za 100KC origos!! slevia 25-prociento. betman@seznam.cz !
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Gudrun) - neregistrovaný
Datum:2009-10-04 22:54:03
Mám sice jen obyč. verzi CL ale mám taky problém se spuštěním...a jak čtu, nejsem jediná, což mě uklidnilo...asi je u všech verzí stejný problém.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (werunka) - neregistrovaný
Datum:2009-07-27 15:53:24
Ja si hru zakoupila a mam taky XP/SP2 a hra mi bezi...Jen jsem ji nainstalovala a jde:-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-10-27 18:13:24
Ahojte rad bych se zeptal jestlipak mi muze nekdo zaslat cesky navod na editor budov k City Life deluxe, hru mam v anglicky a cestina vpro edytor by mi moc pomohla. Dekuji Pavel
[Odpověz]

Titulek: problém s spouštěním CLD
Nick: (apolon) - neregistrovaný
Datum:2008-06-05 01:43:21
Ahoj mám problém se spouštěním hry City Life deluxe, hlásí mi to chybu cld.exe. Hra se poté zavře. Nevím co s tím. Snad se najde někdo kdo by dovedl poradit.Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: problém s spouštěním CLD
Nick: (ggunter) - neregistrovaný
Datum:2009-08-07 20:30:51
ja mam tiez problem ze spostenim poraditemi?

Titulek: City Life Deluxe - spuštění
Nick: (alík) - neregistrovaný
Datum:2008-05-26 23:26:22
moje konfigurace PC je: AMD Athlon (tm)XP 1700+,grafickou kartu NVIDIA GeForce4 MX 420 (64MB(),512MB paměť prosím poraďte mi co s tím? díky
[Odpověz]

Titulek: City Life Deluxe - spuštění
Nick: (alik) - neregistrovaný
Datum:2008-05-19 00:06:15
prosím o info ohledně hry City life Deluxe. Zakoupil jsem si hru nainstaloval a ejhle nejde mi spustit. Hlásí mi to chybu aplikace cld.exe a chyba. Pokud by byl nekdo tak moc hodny a poradil mi na email akovar@centrum.cz byl bych vdecny.
[Odpověz]

Titulek: Re: City Life Deluxe - spuštění
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-05-20 17:01:47
Zřejmě hra nepodporuje grafiku, pomohlo by kdybys napsal svoji konfiguraci PC.. jestliže máš integrovanou od Intelu, udajně si s nimi CLD moc nerozumí...

Titulek: City life
Nick: (Patrik) - neregistrovaný
Datum:2008-02-23 16:27:14
Mám bohužel dost kusé informace, ale snad to bude stačit. Známá si koupila hru Citi live deluxe (na Windows XP) a nejde jí na počítači spustit. Nahlásí to v aplikaci cld.exe došlo k chybě „odesílat – neodesílat“ a konec. Nedávám si velké šance, ale třeba jde o nějaký známý problém a zasvěcení budou vědět. Kdybyste někdo něco věděl, prosím o info na tielk@gmx.de
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
City Life: World Edition (Deluxe)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



City Life: World Edition (Deluxe)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 28237x - statistika
City Life: World Edition (Deluxe) 70 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-01-26
City Life: World Edition (Deluxe)

Průměrné hodnocení z médií:

70.00 %

Min : 70 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Monte Cristo Games
Distributor: CDV
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %