Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Cities XL 2012 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---60 %2012-02-14
GameSite.skEjkej---60 %2011-12-17
hry.Sme.skJán Kordoš6/1060 %2011-12-13
Recenzeher.euMichal Frolík7/1070 %2011-12-07
Games.czJakub Kovář5/1050 %2011-12-06
Sector.skuni6/1060 %2011-12-06
Herní webRadek Svoboda6.5/1065 %2011-12-06
DoupěPetr Kolář6/1060 %2011-12-03
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz6/1060 %2011-11-21
Hrej.czTomáš Nadrchal5/1050 %2011-11-14

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

59.50 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

60.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 60 %
Pořadí:

Celkově: 4360 z 5973 Žebříček
PC: 2106 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 341 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 403 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Cities XL 2012
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Cities XL 2012
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4709x - statistika
Cities XL 2012 60 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-11
Cities XL 2012

Průměrné hodnocení z médií:

59.50 %

Min : 50 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Focus
Distributor: Focus Home Interactive
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/10
Pokračování, které jako by z oka vypadlo svému loňskému předchůdci. Jakkoli se autoři pokoušeli vylepšit herní mechanismy, stále nenabízejí žádnou kampaň, což po několika odehraných scenáriích přinese značný stereotyp a pošle zábavu kamsi k bodu mrazu.
> Zing : 6/10
Poctivé stavění města, které nabízí opravdu hutnou porci zábavy, jež je však obalena menším patosem nesmyslů. Navíc z ní fakt, že je pro nové hráče dost obtížná a pro ty staré pozměnu ohraná dělá trošku nepochopitelné dílko. Prostě ani ryba ani rak!
> Doupě : 6/10
Cities XL 2012 je povedená budovatelská strategie se vším všudy a pouze dvěma zápory, které ji dělí od hvězdných titulů – opakování stále stejné procedury při stavění více měst a, což je možná ještě horší, nepokrytou recyklaci loňského materiálu. Pokud jste v sérii noví a virtuální vedení měst vás aspoň trochu zajímá, pak vám Cities XL 2012 rozhodně doporučuji, jinak ale vystačíte bohatě i s minulým ročníkem.
> Games.cz : 5/10
Zábavné vyvažování městského rozpočtu a radostný pocit ze vzkvétající metropole kalí nepříliš uživatelsky přívětivé stavění silnic i celých bloků, stejně jako nutnost vybudovat od společného základu hned několik měst.
> Sector.sk : 6/10
Ak ste nehrali Cities XL 2011, výstavbu mesta s jednoduchým manažmentom v ročníku 2012 odporúčam do vašej pozornosti. Bez stresu si môžete stavať vlastné mestečká a na chvíľu sa pri hre odreagujete. K výslednému hodnoteniu si pripočítajte jeden bod. Zabehnutí hráči, pre ktorých je Cities XL 2012 iba nadstavbou, síce zaplatia menej, ale kúpa sa im oplatí len ak chcú vytvárať vlastné doplnky. V opačnom prípade je pre nich tento prídavok nezaujímavý
> Herní web : 6.5/10
Cities XL 2012 není zase tak špatná hra, jak se z výsledné známky zdá být. Jejím zásadním problémem (a důvodem tak velké bodové srážky) je fakt, že CXL 2012 je v podstatě znovuvydaný loňský díl, přičemž jediným rozdílem mezi oběma hrami jsou nové mapy a budovy v aktuálním titulu. A ty za koupi celé nové hry rozhodně nestojí. Pokud máte předchozí díl, tento můžete s klidným srdcem vynechat. Pakliže žádné Cities XL nevlastníte, je lepší koupit 2012 kvůli větší porci obsahu.
> Recenzeher.eu : 7/10
V recenzi na Cities XL 2011 se psalo o tom, že lepšího simulátoru, kde se staráte o město, není. Ačkoliv je to velká pohana, musíme říct, že další díl, Cities XL 2012 toto prohlášení neupravuje, nevyvrací, ale dokonce otevřeně podporuje. Cities XL 2012 jakožto druhý díl docela zklamal. Od dalšího zpracování se toho očekávalo snad příliš mnoho, než aby se vše dalo vyplnit. Příště by stálo za to počkat s distribucí a raději se na vše ještě jednou mrknout, než vydávat další díl sotva půl roku po tom předchozím.
> hry.Sme.sk : 6/10
Výsledok je na prvý pohľad priaznivý, no príliš mnoho sa toho nezmenilo a chyby ostávajú. Horšie je, že hráč po čase stráca motiváciu piplať sa so svojim mestom, chýbali nám napríklad rôzne pohromy, konkrétnejšie výzvy. Problémy s ovládaním sme spomenuli. Mnoho vyriešia fanúšikovia vlastnými úpravami a módmi, avšak to je skôr negatívna vizitka pre vývojárov. Pokým nevlastníte žiadny diel zo série Cities, je tu šanca, že vás na určitý čas najnovší ročník zabaví, avšak staručké SimCity 4 v žiadnom prípade neprekonáva.
> GameSite.sk : 60 %
Takže, do ktorej škatuľky hodiť Cities XL? Ak ste recenziu poctivo prečítali, asi netreba konkretizovať. Takmer žiaden nový obsah, hra funguje a vyzerá absolútne totožne ako predošlé ročníky a veľmi rýchlo omrzí. Navyše neponúka nič na spestrenie a to je škoda. Myslím si, že aj keď je titul ponúkaný majiteľom predošlej verzie za zníženú cenu, je to vyhodenie peňazí. Rovnako aj pre tých, čo sériu ešte nehrali. Malým plusom je aspoň česká lokalizácia.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %