Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Caesar 4 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  190 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 152
LEVEL 7/1070 %LEVEL 145
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 10/06
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---78 %24/2006
GameStar.cz 7.5/1075 %2007-03-02
Emag 8.5/1085 %2007-02-17
Gamesport ---85 %2007-01-17
Games.cz ---75 %2006-12-28
GamesWEB.sk ---75 %2006-12-18
EscapeMag (pozastaven) ---86 %2006-11-25
hry.Sme.sk 9/1090 %2006-11-22
GamePlanet.cz 8.5/1085 %2006-11-17
GamePark ---86 %2006-11-16
Sector.sk ---88 %2006-11-06
Bonusweb ---85 %2006-11-03
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-10-25
Hrej.cz 7/1070 %2006-10-13
Hratelne.cz ---74 %2006-10-12
Doupě 8.9/1089 %2006-10-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.47 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.00 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1141 z 5973 Žebříček
PC: 462 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 70 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 90 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2006-10-03
Gamesport2006-10-03
hry.Sme.sk2006-09-05
GamePark2006-08-23
Sector.sk2006-08-22
Gamezone (ZRUŠEN)2006-08-19
Hrej.cz2006-08-14
Games.cz2006-08-03
Gamezone (ZRUŠEN)2006-07-12
Bonusweb2006-06-28
GamePlanet.cz2006-06-22
Hrej.cz2006-05-24
GameStar.cz2005-12-10

Přídavky

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Nefunkčnost DVD
Nick: (Jiří Meixner) - neregistrovaný
Datum:2012-11-15 21:21:10
Chtěl jsem se zeptat, moje mechanika nepřečte Caesara IV z DVD, přitom všechny CDčka i DVD s jinými hrami mi čte. Dokonce i v práci mi to můj starý počítač načte, takže chyba musí být v mé mechanice... když jsem to zkopčil na flashku, tak jsem to sice nainastaloval, ale pro spuštění to zase chce disk, z flashky to nenačte. Nevíte, v čem by mohl být problém? Díky, Jiří M.
[Odpověz]

Titulek: Trainer
Nick: (Badawi) - neregistrovaný
Datum:2012-09-19 23:26:35
Trainer není druh cheatu,ale videoukázka
[Odpověz]

Titulek: Re: Trainer
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-09-20 20:11:14
to je trailer co ty myslis ;-)

Titulek:  
Nick: (Terinek) - neregistrovaný
Datum:2008-07-30 18:07:32
co je to trainer ja sice vim ze se ptam jako apsolutni debil ale nevite co to je???
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2009-01-31 13:50:49
Neptáš, já bych to chtěl taky vědět. Jestli to někdo umýte popsat, tak nám to vysvětlete. Díky

Titulek: Re:  
Nick: (jidavid) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 20:50:42
ahoj uz vis co je to trainer?ja se te ptam,protoze to taky nevim a potrebuji to vedet prosim odepis.

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-02-17 21:38:01
Trainer je v podstatě druh cheatu - zapnete trainer a poté spustíte hru. Pokud pak ve hře stiknete klávesu která trainer aktivuje (např. F5, F7 (vždy to je v tom .exe souboru napsáno)) přidá Vám to přesně to, co požadujete.

Titulek: CESTINA
Nick: (Slaninka) - neregistrovaný
Datum:2008-01-31 22:48:20
JAK CITAM TAK VELA VAS CHCE CESTINU A JU MAM TAK KED CHCETE SA ONAPISTE NA IMAIL majster1301@centrum.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kovas1)
Datum:2007-11-26 20:07:19
fakt je to husty a je to dobra hra!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Provar) - neregistrovaný
Datum:2007-11-05 18:14:24
Mohli byste mi prosim nekdo poslat cestinu na Caesar IV na můj e-mail Klein.A@seznam.cz.diky
[Odpověz]

Titulek: beryoc@seznam.cz
Nick: (bery) - neregistrovaný
Datum:2007-07-13 19:45:57
prosim nemá někdo češtinu na caesar IV
[Odpověz]

Titulek: Re: beryoc@seznam.cz
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2007-08-07 16:14:56
já jo jestli jí chceš tak mi napiš na email

Titulek: Re: beryoc@seznam.cz
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-30 03:52:39
můžeš mi prosím poslat cz do caesara 4 Díky

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-02-21 01:32:29
No čekal sem od toho víc....
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (maik) - neregistrovaný
Datum:2007-01-25 20:16:50
kulistak@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: hra
Nick: (maik) - neregistrovaný
Datum:2007-01-25 20:15:27
mate nekdo celou hru jestli ano obraťte se prosim na me m.kulista@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Ako sa stiahne cesky patch 1.1
Nick: (global)
Datum:2007-01-03 12:19:30
Ako sa stiahne česky patch 1.1 na Caesar 4 na stranke http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/15437/Caesar_IV_CZ_PATCH1__upped_by_cezeta.rar_1.93 MB.html. Ja som si na tejto stránke nevsimol ziadny nadpis download, ani po prihlasení. Poradte Dakujem
[Odpověz]

Titulek: Re: Ako sa stiahne cesky patch 1.1
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-14 03:50:23
To nestáhneš, protože ta čeština už je smazaná. Na www.muj.edisk.cz nevydrží moc dlouho.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Caesar 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Caesar 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 45376x - statistika
Caesar 4 81 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-26
Caesar 4

Průměrné hodnocení z médií:

81.47 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Tilted Mill
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 19
Počet preview: 13

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %