Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Anno 2070 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  279 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webRadek Svoboda7.6/1076 %2012-02-14
Games.czJakub Kovář8/1080 %2012-01-24
Časopis SCORETomáš Zvelebil---86 %2012-01-04
Recenzeher.euMichal Frolík10/10100 %2011-12-30
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-12-22
GameParkxjohn---90 %2011-12-20
ZingJiří Markvart / Markvy8/1080 %2011-12-19
Game pageJirka Štalmach / Nobody---90 %2011-12-19
Eurogamer.czMilan Bergman8/1080 %2011-12-17
BonuswebPetr Mácha---81 %2011-12-14
Sector.skuni9/1090 %2011-12-10
GameSite.skH.A.W.K.---90 %2011-12-08
Hrej.czJan Vondrášek8/1080 %2011-12-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.85 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 76 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 771 z 5973 Žebříček
PC: 289 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 31 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 43 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Anno 2070
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Anno 2070
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 10960x - statistika
Anno 2070 85 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-12-31
Anno 2070

Průměrné hodnocení z médií:

84.85 %

Min : 76 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor:
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Lidé z Related designs vzali osvědčený koncept, trochu ho oprášili a přidali několik funkčních inovací. To všechno navíc zdobí krásná grafika. Anno 2070 je zkrátka vynikající budovatelská strategie, škoda jen té kratké kampaně.
> GameSite.sk : 90 %
Čo dodať nakoniec? Anno sa pohlo skvelým smerom. Z časti je síce ľahšie ako jeho predchodca - hlavne čo sa týka nárokov obyvateľstva. Nao druhej strane sa však zameriava na osobnejší rozvoj priemyslu a na väčšiu interaktivitu medzi hráčmi. Z časti mi chýba možnosť budovania väčšieho počtu monumentov a potreba čo najviac rozširovať rezidenčnú časť mesta, ale hra je celkovo vyvážená skvelým prostredím, atmosférou a grafikou. Treba podotknúť, že oproti predošlému dielu sa zvýšili aj rýchlosti načítavania. Pre fanúšikov a aj pre tých druhých je to proste MUST HAVE.
> Sector.sk : 9/10
Anno 2070 vychádza z princípov svojich predchodcov a nie je určená príležitostným hráčom, skôr vyznávačom komplexných budovateľských stratégií. Nenáročný manažment z úvodu postupne pritvrdí a menej zručným jedincom dôjde dych. Ale kto vytrvá, neoľutuje. Aj keď vám neustále skloňovanie slova ekológia môže liezť krkom, hra vás očarí. Pozitívom je zachovanie dobre fungujúcich prvkov, presun do neošúchaného obdobia, rozvoj pod morskou hladinou a spoločné formovanie Anno univerza všetkými hráčmi. Je to výrazný krok dopredu, ktorý určuje ďalšie smerovanie série aj celého žánru. Novému Anno hovoríme jednozn
> Bonusweb : 81 %
Série Anno se sice posunula do budoucnosti, ale osvědčená zábava se historií nestala. Základní principy jsou lehké na pochopení a velmi chytlavé, grafika krásně detailní a hra vám i přes kratší kampaň vydrží na desítky hodin.
> Eurogamer.cz : 8/10
I když pro mě samotného zůstává nejoblíbenějším dílem Anno 1404, musím uznat, že přesun této série do budoucnosti společně s řadou nových herních i grafických prvků, se jednoznačně povedl. Jedná se o poctivé a komplexní dílo, které fandy této série prostě nemůže zklamat.
> Zing : 8/10
Anno 2070 vypadalo zpočátku možná trochu rozpačitě, ale nakonec se z něj vyklubal kvalitní titul, který dokáže zabavit na dlouhé hodiny. Pokud vás budovatelské strategie baví a chcete si vyzkoušet, jaké je to kolonizovat jedny z posledních volných ostrůvků na planetě Zemi, berte všemi deseti.
> GamePark : 90 %
Trošku jsem se obával, aby společně se starou dobou neodešla ze série i její kvalita mezi budovatelskými strategiemi. Naštěstí se tak nestalo a Anno 2070 dokazuje, že to sérii svědčí i v takto futuristickém kabátku. Ve finále jsem tak dokonce mile překvapen. Hra nabízí skutečně propracovaný systém, kdy je všechno do detailů provázané a pospojované.
> Doupě : 8/10
Fanoušci série Anno budou myslím spokojení, pokud jim tedy nevadí přelakování herních kulis do skla a nerezu. Plus nějakých dalších materiálů, ale snad se chápeme. Herně se jedná pořád o tu samou budovatelskou strategii, kde je posouvání svých osadníků na vyšší životní úrovně velmi zábavné. Jistě, občas hra trochu ztrácí tempo, když musíte chvíli čekat, než nasyslíte dostatečný objem surovin na další expanzi, ale navzdory tomu představuje Anno 2070 podařený titul. Vyzkoušejte, demo je k mání.
> Recenzeher.eu : 10/10
Vyjmenovat, co vše je v Anno 2070 možné dělat, není v lidských silách. Nicméně přistupme k nějakému tomu hodnocení. Pakliže opomeneme nějaké drobné chybky, kterých tu je opravdu pomálu, jedná se o skvělou hru, kterou jen tak někde nenajdete. Originalita a propracovanost se velice cení, a tudíž si tato hra zaslouží dát na čestné místo v poličce.
> Časopis SCORE : 86 %
Vyslat sérii Anno do budoucnosti byl odvážný nápad. Jsme rádi, že se autoři nepokusili zahrát na jistotu a vydat tradiční Anno jen v nové, futuristické grafice. I když si fanoušci předchozích dílů budou připadat jako doma, zaměření na ekologii vneslo do hry svěží a nanejvýš aktuální větřík. Vypadá to báječně a báječně se to i hraje.
> Games.cz : 8/10
Anno 2070 je příjemným ozvláštněním klasické série, které i přes razantní změnu stylu nijak výrazně nepřekopává mechanismy, ale dolaďuje je téměř k dokonalosti. Nováčky by mohla odradit snad jen vyšší obtížnost, ale věřte mi, že tahle výzva si přímo říká o přijetí.
> Herní web : 7.6/10
Anno 2070 je rozhodně povedená hra. Nabízí svěží vítr do plachet série, a to i přesto, že z hlediska hratelnosti je v podstatě stejná jako předchozí díly. Nový vítr však hra dostala díky zasazení do budoucnosti, které je vkusné a působivé, přičemž oživuje potfolium série odehrávající se především ve středověku a novověku. Jen je trošičku škoda toho, že se oproti předchůdcům výrazně dopředu díl 2070 neposunul a jako slabost se občas projevuje ubisoftí ochrana; malinko náladovější.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %