Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Anno 1404 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREViktor Bocan---87 %SCORE 186
LEVELTomáš Krajča8/1080 %LEVEL 181
Recenzeher.euJan Klimus---85 %2009-10-20
GamePlanet.czPavel Novotný9/1090 %2009-09-03
Czechgamer.comMarek Čejka---85 %2009-08-23
GameSite.skKlajo---75 %2009-08-11
Hrej.czRobert Lipšanský9/1090 %2009-08-03
Eurogamer.czMilan Bergman9/1090 %2009-07-31
OstatníHanz_knife------2009-07-21
Sector.skuni8.5/1085 %2009-07-20
GameParkxjohn---90 %2009-07-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.70 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 98 %
Pořadí:

Celkově: 609 z 5973 Žebříček
PC: 219 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 24 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 35 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2009-06-22
Games.cz2009-06-16
Recenzeher.eu2009-05-24
Bonusweb2009-02-23
GamesWEB.sk2009-02-22
GamePark2009-02-15
Doupě2008-09-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Anno 1404
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Anno 1404
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 34625x - statistika
Anno 1404 86 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-25
Anno 1404

Průměrné hodnocení z médií:

85.70 %

Min : 75 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Related Designs
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 11
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 90 %
V současné době nenajdete lepší, vizuálně hezčí a možnostmi propracovanější budovatelskou strategii.Nás nejvíce mrzí absence multiplayeru, který by právě dokázal hraní náramně oživit a protáhnout o další hodiny zábavy.
> Sector.sk : 8.5/10
Priaznivci manažmentu a budovateľských stratégií dostanú veľmi chutnú porciu zábavy. Achilovou pätou je nudná kampaň a absencia multipalyeru. Skalní fanúšikovia žánru budú slintať blahom.
> Ostatní :
Anno 1404 je bezesporu vynikající hrou, leč má své malé mouchy a masařku jménem absence multiplayeru. I přes své hmyzáky Anno 1404 patří do úplné špičky.
> Eurogamer.cz : 9/10
Po všech stránkách řemeslně téměř dokonalá budovatelská strategie s nádhernou grafikou. Na Annu 1404 je úžasné, že i po mnoha hodinách hraní stále objevujete nové a nové drobnosti, které vám předtím utekly, prostě paráda.
> Hrej.cz : 9/10
Dech beroucí audiovizuální zpracování a propracované herní mechanismy nebránící však přístupnosti hry každému hráči. Závažnějším problémem je absence multiplayeru.
> Czechgamer.com : 85 %
Hlavní náplní je budování a správa středověké ekonomiky. Obyvatelé jsou nenasytní a pořád po vás něco chtějí, pokud chcete všechno spíše ze vzteku rozstřílet, porozhlédněte se v jiné kategorii her.
> GamePlanet.cz : 9/10
Jako singleplayerová hra vyhrála na plné čáře a můžeme i s čistým svědomím říci, že tak dobrou budovatelskou hru jsme tu neměli roky. Jen větší mínus je, že hra neobsahuje multiplayer.
> Recenzeher.eu : 85 %
Jasná jednička na trhu budovatelských strategií. Připravte se na dlouhé hodiny u obrazovky a proklínání ztráty času hraním. Tato hra, ale není pro všechny, kvůli své obtížnosti a náročnosti.
> LEVEL : 8/10
Anno 1404 není žádnou revolucí v žánru. Je to ale tak dobrá hra, že jí lze absenci inovací odpustit. Ačkoliv je velmi komplexní a otevřená, obsahuje dostatek kontrolních mechanismů, aby se hráči neztráceli.
> Časopis SCORE : 87 %
Anno 1404 je nenápaditá šroubovaná strategie takřka bez špetky volnosti, jenže se od ní naprosto nedá odtrhnout. Sakra!
> GameSite.sk : 75 %
Za hodinu viete zhotoviť krásne mesto na najvyššej úrovni, no ďalšie možnosti už nemá. Je síce pravda, že tá hodina za to naozaj stála, ale kto sa chce radovať z hry len jednu hodinu?

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %