Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Pro Evolution Soccer 2009 > PC > Sport

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMilan Jablonský---89 %SCORE 178
LEVELMichael Mlynář8/1080 %LEVEL 171
Games.cz 8.5/1085 %2008-11-17
GameStar.czMartin Kapalka9/1090 %2008-11-14
Doupě 8/1080 %2008-11-13
Hratelne.cz ---79 %2008-11-05
Hrej.cz 8/1080 %2008-10-17
Bonusweb 8/1080 %2008-10-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.88 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 79 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.09 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 967 z 5973 Žebříček
PC: 385 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 27 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 76 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2008-08-20

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 16:41:34
Pls dej sem odkaz na gambrinus ligu ke stazeni dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-01 18:14:09
Přidáno, najdeš to v záložce "Patch", na tamním fóru se zaregistruj a hned budeš vědět snad vše potřebné k její instalaci...

Titulek:  
Nick: (solda) - neregistrovaný
Datum:2010-01-01 01:35:32
nevite kde stahnout cestinu nebo dabing do pes 2009
[Odpověz]

Titulek: gaming
Nick: (tomaš) - neregistrovaný
Datum:2009-10-21 19:02:28
prosi vas jestli mate nekdo gmbrinus ligu do pes tak mi ji pošlete prosim na email cibulec10@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: gaming
Nick: (tomaš) - neregistrovaný
Datum:2009-10-21 19:02:26
prosi vas jestli mate nekdo gmbrinus ligu do pes tak mi ji pošlete prosim na email cibulec10@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Vaše góly z Become a Legend
Nick: (otrap) - neregistrovaný
Datum:2009-01-13 04:20:57
Vítejte v Pro evolution soccer- vaše góly. Tady máte jedinečnou příležitost předvést své hráčské dovednosti v této hře. Jak to bude probíhat: Každý týden budete hlasovat o nejlepší gól týdne, každý měsíc budete hlasovat o nejlepší gól měsíce, sem postupují vždy první dva v týdnu daného měsíce, celkem tedy postoupí 8 gólů a nakonec výherní góly postupují do gólu roku 2009, kde vítězný gól vyhraje hodnotnou cenu. Více info na http://pes-goly.ic.cz/
[Odpověz]

Titulek: nejlepší PES jaký kdy vyšel!
Nick: (JetFly) - neregistrovaný
Datum:2008-12-15 18:41:39
JEN SEBESTŘEDNÝ DEBIL MŮŽE TUTO HRU ODSOUDIT, TO SE AMATÉROVI STÁT MŮŽE, HORŠÍ JE KDYŽ JSTE PROFESIONÁLNÍ RECENZENT A TU HRU NEDOKÁŽETE ODHADNOUT 90 PROCENT JE MINIMÁLNÍ ČÍSLO, KTERÝ SI TATO HRA ZASLOUŽÍ!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2008-12-14 17:48:33
Asi nejlepší díl jaký vyšel.Ze začátku jsem to odsuzoval ale po delším hraní jsem změnil názor.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dodu) - neregistrovaný
Datum:2008-11-28 17:46:37
Podľa mňa PES 2009 je úplné na h.... hra! Čo je na nej dobré? pomalá hra o ničom, strašne podobná FIFE! Mám starý PES a to je iná káva! Oveľa rýchlejšia hra založená úplne na inom! Kúpil som si PES 2009 a ľutujem toho... nikdy viac!!!!
[Odpověz]

Titulek: PES
Nick: (Old) - neregistrovaný
Datum:2008-11-17 16:02:36
Tragédie virtuálního hokeje a kopané na Pc platformě byla letos definitivně potvrzena. Není za co chválit. Snad jen ta opovrhovaná "FIFA" se odrazila od dna.
[Odpověz]

Titulek: EVO
Nick: (John) - neregistrovaný
Datum:2008-11-14 20:51:53
Jackcool má pravdu mám několikátej díl fifi a pes ale vždy to vyhrávalo pes ale 09 to projela jedna báseň nad fifou 09. Mám obě hry na xbox a na pc a jedine kdy to pes vyhrál byla grafiky pc a jinak hratelnost atd. to projel pes jak nic já jsem byl vždycky eva zastánce ale teď je mi na bliti fakt sorry je to picovina jak ta kráva a s licencemi je to pravda. Nadavejte si jak chcete ale je to tak :D
[Odpověz]

Titulek: dementi
Nick: (pes 09) - neregistrovaný
Datum:2008-11-14 03:01:44
pes09 je nejjjleppsi z pes dob a fifa jako aobvykle propadak drzte huby lemry prave takto to chtelo konami aby to bylo težke samozdřejmne vady to am to ma kazda hra ale pes10 by to mnel napravit a kdys si hodis par pacthu do peska tak je to nej fotbal asi 100xlepsi ne jakakolif fifa.
[Odpověz]

Titulek: Re: dementi
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-03 21:53:53
jj dobre

Titulek: ..
Nick: (Beri) - neregistrovaný
Datum:2008-11-04 21:53:08
ta hra je náhodou super a to become a legend je nejlepší ze hry tak nevim co se ti nelíbí asi má jeromba pravdu prostě to neumíš
[Odpověz]

Titulek: Re: ..beri_a_Jackcool
Nick: (Rock) - neregistrovaný
Datum:2008-11-06 00:48:59
ale hov.. je to uplne na p... treba ve skutecnosti fernando torres zdrhl slavistum a oni me predbihaji!!! Nebo hazeni autů stoji uplne za hovno nebo taky podelali z PES08 prihravky do behu kdyz to zmacknu tak to nahraje protivnikovi!!! a ten mod become- ma pravdu ze ta inteligece nasich hracu je taky na p..., sere me to brutalne ale rikam ze PESko 08 je mnohem lepsi nez 09 to uz ta fifa 09 je lepsi nez PES09. A nerikejte ze to neumim hrat kdyz mam všechny dily PES a fifu od 2000 do 2009 tak tyto fotbalovy hry umim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek: Re Jackcool
Nick: (Jeromba) - neregistrovaný
Datum:2008-11-07 15:00:26
Kámo než začneš někomu říkat, že to neumí hrát, tak si zjisti, co je fotbal.Já to neumim hrát, všim sis toho, že v Become a legend hraješ za jednoho hráče?Hraju za útočníka a to co předvádí moje obrana a záloha (hraju za Ajax) je opravdu ukázka fotbalu, bohužel takle nehrajou hráči ani u nás v divizi.Borec z vidlákova tam probíhá přes 3 obránce jak kdyby to byl Drogba, přihrávky spoluhráčů (nejen mě, ale i mezi sebou)směřujou většinou na protihráče, pár trapnejch dokola se opakujících situací při rozích, autech, přímácích, dokonce i při penaltách je golman soupeře superman a většinu z nich chytá (a nekopu je já, abys zas netvrdil, že to neumim), zatimco když se kope proti mě, to tam padá jeden za druhym.Jednoduše Konami vytvořili novej stupeň umělý inteligence.AS - artificial stupidity.Dál tu máme třeba rozhodčí, kteří opět nadržujou soupeři způsobem, za kterej by se styděl i Collina.Jestli je tohle podle tebe fotbal, tak si asi nikdy neviděl ani zápas z blbý kaprligy, natož třeba Ligu mistrů.

Titulek: Re: ..
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-03 21:55:17
jj vy dementi vy to nemite a pak delate chytry

Titulek: fuj
Nick: (Jeromba) - neregistrovaný
Datum:2008-11-01 14:48:16
nejhorší díl ze všech...novej mód become a legend je naprosto k ničemu, protože AI vašich spoluhráčů je oproti protivníkově poněkud ZAOSTALÁ, asi tak jako pračlověk v New Yorku.Dál mi přijdou naprosto stupidní srážky hráčů...proběhnete kolem soupeře nebo vašeho hráče, náhodou se s nim ťuknete a oba se tam začnou motat jak po tejdenní kalbě, v tý chvíli hážu gamepad z okna....a další spousta detailů, který dělaj hru hrou, případně kravinu kravinou (skoro tenhle případ).No a nakonec po 8 letech vydávání už by si pánové z Konami mohli sáhnout do kapes a nakoupit licence, peněz na to bezesporu mají dost, když si můžou dovolit vydávat takový nástavby (PES09) k minulejm dílum (PES08).Ještě můžou v dalšim dílu přejít na engine z FIFA a bude hotovo, fotbal zmizí z PC uplně.
[Odpověz]

Titulek: Re: fuj
Nick: (Jackcool) - neregistrovaný
Datum:2008-11-04 21:40:20
Tak to je přesně názor od člověka, který to nemumí hrát.

Titulek: Re: fuj
Nick: (Vds) - neregistrovaný
Datum:2008-11-05 23:20:43
Bohužel. Vývojářům z Konami se podařilo zdánlivě nemožné! Z.....t zdánlivě nezk.......é! PES 08 a PES 09 dokazují jasně, že lidská blbost existuje i na japonských ostrovech! Hokej a kopaná z počítačů pomalu a jistě beznadějně mizí! A takové to byly legendy!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Pro Evolution Soccer 2009
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Pro Evolution Soccer 2009
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29156x - statistika
Pro Evolution Soccer 2009 83 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-10-15
Pro Evolution Soccer 2009

Průměrné hodnocení z médií:

82.88 %

Min : 79 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Konami
Distributor: Konami
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 8
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %