Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

NHL 06 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - NHL 2006 (PS2) 81.00 %

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
Microgames  446 Kč  
FunStore  450 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 140
LEVELMartin Bach / Blixa6/1060 %LEVEL 131
GameStar.cz 8.3/1083 %GameStar 76
Časopis GameOn (zrušen) ---80 %GameOn 6
Časopis Doupě 6.8/1068 %Doupě 10/05
Galaxie.Name ---88 %2006-04-13
EscapeMag (pozastaven) ---70 %2006-03-26
GameParadise.cz ---80 %2005-11-07
NejHry.cz (ZRUŠEN) 7.5/1075 %2005-10-30
Gamecenter (pozastaven) ---78 %2005-10-20
Gamesport ---90 %2005-10-03
Vokr.com 7/1070 %2005-09-30
Bonusweb ---80 %2005-09-28
Sector.sk ---70 %2005-09-27
hry.Sme.sk 3.5/570 %2005-09-21
Games.cz ---75 %2005-09-21
Doupě 7.5/1075 %2005-09-20

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.41 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.83 %

Počet hodnocení: 24
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2192 z 5973 Žebříček
PC: 961 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 63 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 200 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2005-09-05
Doupě2005-09-02
Gamezone (ZRUŠEN)2005-09-01
Gamecenter (pozastaven)2005-08-30
Vokr.com2005-06-14

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Hovadina
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-05 02:04:11
Tato hra mě naprosto zklamala. Prvním dojmem fajn, člověk když je nadšenec do hokeje, rád si zahraje. Ale tím to taky skončilo. Výsledky 15:10 na nejvyšší obtížnosti na 5 minutový zápas? To je trochu moc. A ano, jak tady někdo řekl, prkno by chytalo lépe. AI je úplně na houby a je zvýhodněná jako prase (čekal bych, že při stejném nastavení zvýhodnění budou obě strany na tom stejně, ale prd). Prostě tato hra mě zklamala fakt hodně. To bych lépe hodnotil i např NHL 97!!
[Odpověz]

Titulek: nhl 2006
Nick: (polsko) - neregistrovaný
Datum:2006-06-14 10:00:00
fakt super hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mám problémy s hrama) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
to Braveman: vím, že jsi přes hry expert, prosím napiš mi tvoje číslo na ICQ??? Potřeboval bych s něčím pomoct, prosím.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
mno to bych netvrdil-ale tvé přestavy ti brát nebudu :P
ICQ číslo:224884416

Titulek: Please
Nick: (oprava) - neregistrovaný
Datum:2006-05-13 10:00:00
Nevíte někdo kde bych sehnal extraligu do NHL 2006???? jestli jo muj mail je tvocetka@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Please
Nick: (kde stáhnout exraligu pro nhl 06) - neregistrovaný
Datum:2006-06-14 10:00:00
NA WWW.CZNHL.CZ

Titulek: please!!!!!
Nick: (Vocetak) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
Nevíte někdo kde bych sehnal extraligu do NHL 2006???? jestli jo muj mail je tvocetka@entrum.cz
[Odpověz]

Titulek: extraliga
Nick: (Míra) - neregistrovaný
Datum:2006-04-04 10:00:00
Nevíte prosím vás někdo,kde najdu extraligu do NHL 06?jestli jo tak mi prosím napište na mail FreislebenMiroslav@seznam.cz Dííííííík
[Odpověz]

Titulek: Re: extraliga
Nick: (JustinRu) - neregistrovaný
Datum:2007-10-05 00:50:49
Nevíte někdo kde bych sehnal extraligu do NHL 2006???? jestli jo muj mail je Justinruze@seznam.cz prosím!!!!!!!!!

Titulek: extraliga do nhl 2006
Nick: (becgham) - neregistrovaný
Datum:2006-03-15 11:00:00
nevite nekdo ke muzu na jit extraligu do nhl 2006 piste na muj mail becgham@seznam.cz prosim posle te mi jitam jo moooc dik zatim :-)
[Odpověz]

Titulek: extraliga
Nick: (marek) - neregistrovaný
Datum:2006-03-14 11:00:00
Neví někdo kde bych mohl sehnat funkční českou extraligu na nhl 2006 jestli jo můj e-mail je marek.komarek@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: extraliga
Nick: (MAREK.KOMAREK@.SEZNAM.CZ) - neregistrovaný
Datum:2006-10-29 02:27:59
JO MAM JI

Titulek: NHL06 - olympýjský turnaj
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-13 11:00:00
Zdravím, nevíte jestli esituje Olympýjský turnaj pro NHL06? Myslim takový turnaj, který letos probíhal (12 týmů, stejné sestavy atd.). Protože ten turnaj, který je přímo v té hře je zkrátka na hovno! Předem děkuju, můj e-mail je vaclav-kolar@seznam.cz.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Hej to je standartni kravina.Furt je to same us by EA s touhle hrou mneli prestat
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Mno, já si nemyslim, třeba tedkon probíhá na stránkách české pobočky EA anketa o tom jestli by víc lidi chtěli do NHL českou extraligu nebo CZ komentář, myslim že v nejbližší době by se v NHL mohlo objevit alespoň jedna z těhle věcí a jsem na to zvědavej :p

Titulek: cz extraliga
Nick: (filip) - neregistrovaný
Datum:2006-03-11 11:00:00
prosím jestli někdo máte extraligu do nhl 2006 tak mi ji prosím pošlete na alena.horakova@cbox.cz
[Odpověz]

Titulek: Player
Nick: (Extraliga) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
Stáhnul jsem si extraligu do NHL 2006 na stránce www.elhgame.cz. Nainstaloval jsem jí do hry a když jsem pustil hru, tak mi se mi za chvíli vypla a hlásilo mi to nějakou chybu. Neví někdo co s tím? Je někde funkční extraliga? Jestli jí někdo má, tak mi jí prosím pošlete na e-mailovou adresu vaclav-kolar@seznam.cz. Dík.
[Odpověz]

Titulek: Extraliga
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
Nevíte někdo jestli už je extraliga do NHL 2006, jestli někdo ví na jaké stránce je, tak mi jí prosím pošlete na e-mailovou adresu vaclav-kolar@seznam.cz. Dík.
[Odpověz]

Titulek: re: extraliga
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
(nejen) Extraligu do NHL 06 si můžeš stáhnout na adrese www.elhgame.cz či na novém webu www.elhmod.net

Titulek: 1.turnaj na Vysočině v NHL 06
Nick: (slava-www.section01.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
milí hráči,v Jihlavě se bude konat turnaj v počítačové hře NHL06 a čekáme hlavně na vás,až se všichni zaregistrujete.vše záleží jen na vás.nečekejte na nic,ať nepromarníte svou životní šanci..tak pohyb pohyb ať se to všechno trochu rozhejbe.a držte nám palce,ať vše dopadne jak má čus pořadatel a už se na vás všechny těšim až se tam sejdem více se dozvíte na stránkách http://www.section01.cz/nhl
[Odpověz]

Titulek: chveni obrazu
Nick: (chipuch) - neregistrovaný
Datum:2006-02-02 11:00:00
posledni dobou se mi behem hrano 06 sem tam divne rozechveje obraz (takove drobnr sekani). pred tim se to nestavalo. nevite cim by to mohlo byt?
[Odpověz]

Titulek: Brakářská tragedie
Nick: (masa2222) - neregistrovaný
Datum:2006-01-04 11:00:00
Kus prkna by chytal líp.
[Odpověz]

Titulek: NHL 06 Patch #2 EU / US
Nick: (LeClair) - neregistrovaný
Datum:2005-10-10 10:00:00
Informace zní: NHL 06 releases Patch #2
[Odpověz]

Titulek: Hotovo :)
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-10-06 10:00:00
[Odpověz]

Titulek: Oprava
Nick: (LeClair) - neregistrovaný
Datum:2005-10-05 10:00:00
Prosim opravte si oznaceni NHL 2006 na 06. Jinak na cestinu opravte link prosim na www.cznhl.com http://www.cznhl.com/index.php?co=game/cestinyn
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
NHL 06
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



NHL 06
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18307x - statistika
NHL 06 75 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-09-06
NHL 06

Průměrné hodnocení z médií:

75.41 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 17
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %