Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

NBA Live 07 > PC > Sport

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
Microgames  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 153
LEVEL 7/1070 %LEVEL 144
Bonusweb ---71 %2006-12-04
Sector.sk ---75 %2006-10-27

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.50 %

Počet recenzí: 4
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.33 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 88 %
Pořadí:

Celkově: 2735 z 5973 Žebříček
PC: 1232 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 82 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 253 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (samino) - neregistrovaný
Datum:2010-10-06 13:28:32
prosim vas potrebujem pomoc ohladom NBA2004....neviete niekdo ako tam mam smečovat???
[Odpověz]

Titulek: 360 a tak dunks
Nick: (johny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-08 16:40:17
ahoj,nevite nekdo jak se dan na pc udelat v nba live 07 360 dunk a tak?
[Odpověz]

Titulek: PS 2 - návod na ovládání hráčů v ČJ
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-30 00:44:47
dobrý den, v originální hře na PS2 je pouze ovládání v AJ, potřeboval bych ČJ - neporadí mi někdo
[Odpověz]

Titulek: nejsem zas tak all star
Nick: (all star player) - neregistrovaný
Datum:2008-10-26 22:10:59
potrebuju poradit jak delat v slam dunk aley op predem diky
[Odpověz]

Titulek: stridani
Nick: (LG) - neregistrovaný
Datum:2008-07-31 19:30:45
Nevite pls, jak docilit toho, aby souper i ja (tedy pocitac za me) stridal v prubehu zapasu hrace... Prijde mi trochu divny, kdyz na obou stranach odehraje cely zapas stejna petka...
[Odpověz]

Titulek: pomooc
Nick: (lebron) - neregistrovaný
Datum:2008-05-04 18:44:50
mam problem koupil sem si nba 07.minimalni pozadavny moje pc splnuje.v kludu se to nainstaluje a kdyz to chci spustit tak mi zcerna monitor a uz se to nehnel.zkousel sem to odinstalovat a znovy nainstalovat a nepomohlo to.prosim vas o radu dik LEBRON
[Odpověz]

Titulek: Re: pomooc
Nick: (mirek) - neregistrovaný
Datum:2008-05-05 16:25:45
Problém hry: Pokud po instalaci nepůjde hra spustit (pouze zčerná obrazovka), spustě hru takto: Start/nastavení/ovládací panely/místní a jazykové nastavení/jazyky/podrobnosti a v sekci výchozí jazyk zadávání nastavte angličtinu. Použít a OK.

Titulek: Re: pomooc
Nick: (kobe) - neregistrovaný
Datum:2008-09-10 18:35:59
jestli je cerna obrazovku u NBA 07 tak jeste nez to zapnete musite zmenit ceskou klavesnici na anglickou a potom uz to pujde.

Titulek: POMOC
Nick: (rkrcmar) - neregistrovaný
Datum:2008-03-27 23:14:50
Ahoj,potreboval bych poradit...............normalne nainstaluju hru(originalni anglickou verzi)....a pak se to stane.....nabehme mi cerna obrazovka a ani se mi to nespusti.....diky moc za radu.......rkrcmar@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: alley ops
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2007-09-28 14:20:10
nevite nekdo jak ve slam dunk udelat alley-op
[Odpověz]

Titulek: Re: alley ops
Nick: (Gabriel) - neregistrovaný
Datum:2008-05-03 14:16:08
Musíte mít joystik s analogem.

Titulek: pomoc
Nick: (peTa) - neregistrovaný
Datum:2007-06-15 17:58:41
pls poroadte mě já když chcu zapnůt NBA 07 tak to zapnu ale mám tam černo jak se toho mám zbavit abych mohl normálně hrát
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dildo) - neregistrovaný
Datum:2007-01-25 16:00:12
jak si mam ulozit hrace nebo hru.Kdyz dam save tak tam mam polozku new, ale nejde s ni nic delat, a kdyz dam save settings a vypnu to, tak po dalsim spusteni hry tam tu sezonu ani hrace nemam.
[Odpověz]

Titulek: Re: save nba 07
Nick: (typek) - neregistrovaný
Datum:2007-02-19 01:18:28
mam taky problem s ukladanim hry..poradi nekdo prosim??

Titulek: Re:  
Nick: (Gabriel) - neregistrovaný
Datum:2008-05-03 14:14:36
Musíš dát save rosters.

Titulek: DVD obal
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-14 17:08:35
Zdar lidi, nevíte někdo,kde je celej DVD obal do týhle hry?
[Odpověz]

Titulek: kua
Nick: (ladik) - neregistrovaný
Datum:2007-01-10 18:38:45
normalni mi sla ta nba 07 pak ale jednou sem spustil hru a kdzy sem pak dal load nebo save game spadla tak 1000x a objevila se chzba na odeslani pro microsoft. kua nevite co s tim je jo a kdzy dam plaz tak royhodci furt mic vzhayuje nahoru a ay spadne tak yase a furt do kola. jo ted sem si vsim nevzpnul sem usa klavesnici a nechci to opravovat tak srz.
[Odpověz]

Titulek: xcvxc
Nick: (Cygo16) - neregistrovaný
Datum:2006-12-31 02:31:48
je to pecka len keby na nu bol cesky komentator
[Odpověz]

Titulek: Černá obrazovka
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-30 18:08:39
Mám problém, když chci pustit NBA 07, tak nabíhá, je tam černá obrazovak a už tam zůstane. Je tam pořád ta černá obrazovka. Nevíte někdo náhodou co s tím????
[Odpověz]

Titulek: Re: Černá obrazovka
Nick: (Venca) - neregistrovaný
Datum:2006-12-30 20:12:16
Musíš si na hlavnim panelu změnit klávesnici z češtiny na anglickou klávesnici a pak v ovládacích panelech dej Místní a jazykové nastavení pak klikni na jazyky pak na podrobnosti a změň češtinu na angličtinu. Pak dej spustit hru a už by měla jít normálně. Já ten problém s černou obrazovkou měl taky, když jsem udělal tohle tak to už funguje tak jak má.

Titulek: Re: Černá obrazovka
Nick: (patrik) - neregistrovaný
Datum:2008-07-26 23:12:41
kdyz tam mate cernou obrazovku tak musite dat start ovladaci panely mistni a jazykové nastavení nahore v tym nahore jazyk potom podrobnosti a tam si to musite zmenit z cz na eng

Titulek: paráda
Nick: (L) - neregistrovaný
Datum:2006-11-07 13:53:29
tenhle basket se poved, tenhle rok se vydařili všechny sporty až na jeden..a ještě dotaz, nevíte někdo jak přehodit freestyle superstar? na klávesnici..
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
NBA Live 07
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



NBA Live 07
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14772x - statistika
NBA Live 07 72 z 100 Průměr z 4 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-25
NBA Live 07

Průměrné hodnocení z médií:

71.50 %

Min : 70 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 4
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %