Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Football Manager 2006 > PC > Sport

Kde koupit ?

Microgames  890 Kč  
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 141
LEVELTomáš Krajča8/1080 %LEVEL 132
Časopis GameOn (zrušen) ---90 %GameOn 7
Časopis Doupě 8.9/1089 %Doupě 11/05
Gamesport ---81 %2006-01-25
Hrej.cz 9/1090 %2006-01-24
Bonusweb ---89 %2006-01-18
hry.Sme.sk 4.5/590 %2006-01-05
Games.cz ---79 %2005-12-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.89 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 79 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

96.32 %

Počet hodnocení: 19
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 592 z 5973 Žebříček
PC: 211 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 12 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 37 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2005-08-29

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: cas
Nick: (chuanek) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 14:58:22
prosim co mam delat nebo jak to mam udelat aby se mi posouva l cas ??????????!dekuji za odpoved
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Morfeus) - neregistrovaný
Datum:2007-06-18 20:56:28
Zdravím prosím mohl by mi někdo poslat češtinu na fotbal manager 2007.Můj mail je stanek.tomas@gmail.com.Díky moc.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Valdés) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 20:08:54
ještě bych prosil crack do FIFA MANAGER 06 dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Valdés) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 19:57:36
Zdareeec může mi někdo poslat češtinu do FIFA MANAGER 06..?na vasek88repete@centrum.cz děkuji
[Odpověz]

Titulek: BVC
Nick: (CVB) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 21:21:58
eu lam avt jocul acesta si lam sters
[Odpověz]

Titulek: CESTINA
Nick: (MANAGER_BAYERN) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 15:53:12
MOZTE MI DAKTO POSLAT CESTINU NA FOOTBALL MANAGER 2006 ? POTREBUJEM TO MOC NA Bayern2006@Azet.sk ... o.k? alebo aspon stranku kde si to stiahnem
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (pepa) - neregistrovaný
Datum:2007-03-31 14:28:09
Ahoj na těchto stránkách www.meganova.org najdete footbal manager 2006 v češtině najdete tam i crack. když si to budete stahovat stahněte footbal manager 2006 multi.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-18 21:09:49
Kdo mi posle cestinu na Fotbal Manager 2007 moc dekuju posilejte na Jan.Schatten@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (pulec) - neregistrovaný
Datum:2007-02-13 20:42:15
byl by někdo tak hodný a poslal mě češtinu do Fifa Manager 2006???děkuju moc...
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Gargamel) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 23:28:15
taky bych potreboval cestinu do managera 2006 podud vite kde je napiste mi na mysticgargamel@seznam.cz dik

Titulek: Cestina
Nick: (Stacho) - neregistrovaný
Datum:2007-01-29 23:14:45
Please jestli víte někdo kde se dá stáhnout cestina do football manager 2006 poslete mi to na toiletman@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: prosim
Nick: (dada) - neregistrovaný
Datum:2007-01-05 01:15:33
jestli nekdo ma cestinu do fotbal manageru 2007 posletemiji na dada100000@seznam.cz prosi prosim
[Odpověz]

Titulek: Crack PLS!!!!
Nick: (Karvinak) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 13:12:38
Jestli nekdo ma tak mi PLS poslete crack na FM2006 na mail Patrik.Minarik.frajer@seznam.cz PLS....
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomáš) - neregistrovaný
Datum:2006-11-28 20:39:26
Prosím vás pošlete mi nekdo crack.ToasRy@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-15 17:43:13
pošlete mi někdo prosím češtinu Football Manager 2006 na s.m.a.r.t.i.n@centrum.cz díík moc...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-23 19:15:48
ahoj prosimte ja sem te tu nasel ze ses ptal na managera na cestinu tak sem se te chtel zeptat jestli ju uz mas ja ych ju taky potreboval prosim kdyztak napis na janovskyji@seznam.cz

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-24 22:46:06
Cau chci te poprosit az ziskas cestinu, tak mi ji prosim posli na l.rosecky@post.cz Dekuju.

Titulek: Re:
Nick: (cimi) - neregistrovaný
Datum:2007-04-20 01:36:47
no ja bych ji taky chtel poslat jestli ji mas na cimit@seznam.cz dik moc

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-07 02:10:12
Zdravím můžete mi poslat prosím crack na football Manager 2006.Děkuji pet.robert@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (garyX) - neregistrovaný
Datum:2006-11-05 19:56:10
PROSIM MOC kdo Ma CEstinu na Fifa Manager 2006 posleet mi ji moc vas prosim.. dekuji predm vsem.. garyX@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Rades) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 23:14:07
Nemate nekdo cestinu na football manager 2007.Jestl iano poslete mi to na e-mail Dietex@seznam.cz.diky moc
[Odpověz]

Titulek: crack a cestina
Nick: (trigo) - neregistrovaný
Datum:2006-11-02 04:50:48
Čauec pošlete mi někdo prosim crack a češtinu na manager 2006 díky trigo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2006-10-28 23:21:44
Prosí poslete mi nekdo crack na fifa manager 2006 emai:hacker.t@atlas.cz icq:334339312
[Odpověz]

Titulek: Prosím....
Nick: (MikyDC@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-10-25 15:25:24
Pošlete mi někdo češtinu na Fotbal manager 2006 ta moje je k ničemu, když ji nainstaluju napíše mi to něco o špatných fontech fm.main ...... díky moc MikyDC@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA!!!!!!!!
Nick: (scoreman) - neregistrovaný
Datum:2006-10-23 19:03:13
prosím vás pošlete mi někdo češtinu na Football Manafer 2006 , FIFU 2007 a Champinship Manager 5
[Odpověz]

Titulek: mam češtinu
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 18:50:17
Kdo chce češtinu tak vám ji pošlu na e-mail
[Odpověz]

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (risa) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 20:43:40
čau pošleš mi prosím tu češtinu?? risa.33@seznam.cz díky moc

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (fríťmaister) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 20:58:25
jestli bys byl tak hodnej a poslal bys mi jí na telephone@seznam.cz tak bych byl hodně vděčnej.dík

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (buster) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 22:05:59
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/35908/Football_Manager_2006_CZ_upped_by_cezeta.rar_ 4.99MB.html

Titulek:  
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 16:42:25
Ahoj. Bol by som ti velmi vdacny, ak by si mi poslal cestinu na benz30@orangemail.sk. Dakujem

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (scoreman) - neregistrovaný
Datum:2006-10-23 19:04:20
pošli mi ji prosím tě na e-mail BrankarSvejda@seznam.cz

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (janes72@orangeportal.sk) - neregistrovaný
Datum:2006-11-12 00:57:43
Prosil by som ťa o zaslanie češtiny do FM 2006 velmi pekne ďakujem.

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (patres10) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 20:07:01
pošli mi ju prosim ta na patres10@inmail.sk.Dik moc :)

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (Marr) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 02:13:00
Ja ju chcem posli mi ju na e mail ........ L.Messi18@azet.sk alebo kubo113@post.sk

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (Nerca) - neregistrovaný
Datum:2007-01-06 03:33:41
Cau, pošleš mi prosimtě češtinu na fikisek@centrum.cz předem díky

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-02 22:57:26
plz, mam hru koupenou v anglictine a nevyznam se v tom koucek@seznam.cz

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-08 15:57:59
Zdárek, prosim tě pošleš mi češtinu na fm20006 Dík vochech@centrum.cz

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (matt) - neregistrovaný
Datum:2007-12-07 21:08:13
hele posli mi ji taky jo prosim mat.mattt@seznam.cz dik mam jen neuplnou

Titulek: Re: mam češtinu
Nick: (Nasty) - neregistrovaný
Datum:2008-06-28 11:33:50
prosimte poslal bys mi tu cestinu na email pajicekcervinka@seznam.cz

Titulek: čeština+crack
Nick: (RaF84) - neregistrovaný
Datum:2006-10-13 15:59:48
Peace, bol som povdacny niekomu, kto by mi poslal češtinu+crack na fifa manager 2006 na raf84@azet.sk za kladne vybavenie tejto zalezitosti vopred dakujem. PEACE MY BROTHAS
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (pospa) - neregistrovaný
Datum:2006-10-12 21:23:37
Scháním crack na footbal manager 2006,jestli ho někdo máte tak mi ho pošlete na 87pospa@seznam.cz,předem dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Thomson)
Datum:2006-10-11 03:45:38
čeština ... plně přeloženo ... vše ok. chce ji někdo , právě sem ji sehnal
[Odpověz]

Titulek: Re: Thomson
Nick: (Louza) - neregistrovaný
Datum:2006-10-30 00:05:50
Sem s ní na tom.louza@tiscali.cz předem díky

Titulek: Re:
Nick: (Cicek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-05 17:13:47
Čau prosím vás pošlete mi nekdo tu čestinu hledal sem to 2 hodiny a nenasel!!Floric@seznam.cz a nebo na icq 202 900 086 prosím co nejdřívv!!Diky moc

Titulek: sismen
Nick: (CarryOn) - neregistrovaný
Datum:2006-10-10 18:37:39
co to rikas za ptakoviny !!
[Odpověz]

Titulek: ble
Nick: (sismen) - neregistrovaný
Datum:2006-10-09 23:48:18
nevim proc ma fm tak vysoky hodnoceni,s 2005 jsem problemy nemel,07 je propracovanejsi,ale hra je desna.Na hristi me i o nekolik trid horsi tymy prehravaji,coz v 06 nebylo.Jedine v ceske lize to jde,ale ta me nebavi.Celkove je to spis hra o nervy nez zabava
[Odpověz]

Titulek: crack please
Nick: (klejny) - neregistrovaný
Datum:2006-10-07 15:31:35
potreboval bych crack do fm 06. m-kleiner@seznam.cz dikas
[Odpověz]

Titulek: Fm main:(
Nick: (XfoRtyX) - neregistrovaný
Datum:2006-09-20 12:54:39
kdyz chci nzapnout hru tak se mi normal rozjede...mi nabihaj tytulky ale pak se to vypne tpet do Windowss a napishe mi to Did not...fonts/fm main ....hral jsem to uz tak pul rokuaj dyl ale ted to zacalo blbnout!!se mi pls nekdo ozvete co stim...dikas.....E-mail-----grispy@seznam.cz dikas8-)
[Odpověz]

Titulek: Prosím češtinu
Nick: (patre) - neregistrovaný
Datum:2006-09-16 12:21:28
Prosím pošlete mi nekdo češtinu na footbal manager 2006 na patre.13@seznam.cz predem dik nepovedlo se ji sehnat.
[Odpověz]

Titulek: PLEASE CRACK
Nick: (joza) - neregistrovaný
Datum:2006-09-03 22:19:23
Please poslete mi nekdo crack na porsche99@seznam.cz predem dik nedari se mi to sehnat
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (mas) - neregistrovaný
Datum:2006-08-30 04:15:32
Prosim poslete mi nekdo crack na ft 06 predem moc diky ja ho nemuzu nikde sehnat...posilejte na T.hradek@seznam.cz dekuju!
[Odpověz]

Titulek: C ES T I N A FOOTBALL MANAGER 2006
Nick: (TeeeBeee) - neregistrovaný
Datum:2006-08-27 12:47:54
nedasa stiahnut cestina z technology misteria.cz prosim poslete mi niekto na teeebeee1@azet.sk kto chce poslem mu crack diky
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (pekac) - neregistrovaný
Datum:2006-08-26 20:18:21
pošlete mi prosím prosím crack na tuhle hru dík p.buran@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: crack
Nick: (elkim) - neregistrovaný
Datum:2006-10-06 16:59:07
čus hele jestli si už sehnal ten crack mohl by si mi ho kdyžtak poslat na mail rostislavplisek@seznam.cz

Titulek: Čeština
Nick: (Pasi) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 16:43:16
zdař češtinu jsem zkusil z toho masteria tehnologie nebo tak něco není to špatné ,ale za první není kompletní a je tam Ta DIAKRITIKA prosím neví někdo kde jinde sehnat češtinu jestli jo ať mě kontaktuje na ICQ 223659802 nebo mi ji rovnou zašlite jinak crack vám můžu kdikoli poslat i tu druhou češtinu stčí napsat
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-14 19:35:33
prosim poviete mi kde je cestina na football manager 2006 na e mail patrikfaskerti@zoznam.sk dik

Titulek: Re: Čeština
Nick: (zorro) - neregistrovaný
Datum:2006-09-18 10:49:20
čau prosím tě mohl bis mi poslat češtinu i crack na mail který je zorro3@seznam.cz děkuji

Titulek: Fifa manager 2006 češtinu
Nick: (Rakketak) - neregistrovaný
Datum:2006-08-20 04:30:36
pošlete mi pls češtinu do fify manageru 2006 prosím předem děkuji email : daniel.rethy@seznam.cz prosím pošlete kdo jí má :-)
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (wenca) - neregistrovaný
Datum:2006-08-16 20:38:23
poslete mi nekdo PROSIM crack na football manager 2006 na vhodak@centrum.cz DIKY
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA !!!
Nick: (DEJV) - neregistrovaný
Datum:2006-08-16 15:39:18
Kdyby jste si pořádně přečetly příspěvky tak tam máte odkaz a návod na češtinu. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.technology.mysteria.cz ZDE JE ČEŠTINA !!!
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA !!!
Nick: (87mike87) - neregistrovaný
Datum:2006-08-16 20:53:14
mě to nejde stahnout:(( posli mi to prosim na mejl a i crack diky moc!! 87mike87@centrum.cz

Titulek: Re: ČEŠTINA !!!
Nick: (bizzi) - neregistrovaný
Datum:2006-09-11 22:57:33
Čau, byl bych Ti zavázaný kdybys mi mohl polst na mou e-mailovou adresu: bizzarri@tiscali.cz češtinu. Na stránce ttp://www.technology.mysteria.cz se mi to bohužel nepodařilo stáhnout. Předem dík a čau.

Titulek:  
Nick: (pepino) - neregistrovaný
Datum:2006-08-15 18:19:05
Potřeboval bych crack na football manager 2006 prosím napište mi na Josef90@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Dejv) - neregistrovaný
Datum:2006-08-14 16:41:12
Prosím pošlete mě někdo češtinu do Football manager 2006. Díky moc. email: gloop@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: problem s hlaskou fonts/fm main
Nick: (x-bat) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 17:46:22
Pokud chcete tento problem jednou a pro vzdy vyresit a nemazat porad adresar CACHE, tak spuste hru, vlezte do NASTAVENI a tam v sekci Zobrazeni odskrtnete Pouzivat cache pro skiny (nesmi tam byt fajfka)... mam tu hru uz pres rok a nestacim se divit, ze to tady snad nikdo nevi:-)
[Odpověz]

Titulek: Re: problem s hlaskou fonts/fm main
Nick: (x-bat) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 17:47:51
No, pres rok asi ne:-) Ale hodne dlouho:-)

Titulek: navod cestina
Nick: (agenor) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 16:14:50
c:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2006datalocalisedczech.dejte at vam czech soubor otevre v notepadu. pak prepiste arial cz na verdana a ulozte.az pak vlozit do languages cestinu.a musi to fachcit.jestli to stejne nepujde,preinstalovat a udelat to znovu podle navodu.
[Odpověz]

Titulek: Re: navod cestina
Nick: (Dejv) - neregistrovaný
Datum:2006-08-15 14:18:36
Čau čeština funguje ale mám problém s Fontem Verdana. Nezobrazuje mě ů,ř,ě. Dík za radu

Titulek: Re: navod cestina
Nick: (Dejv) - neregistrovaný
Datum:2006-08-15 14:19:32
gloop@seznam.cz

Titulek: CRACK
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-04 03:34:30
Ludia,ak sa niekomu podarí,prosím pošlite Crack aj mne na danjan@centrum.sk
[Odpověz]

Titulek: Čeština mi nefunguje , co mám dělat
Nick: (jacob) - neregistrovaný
Datum:2006-07-27 15:07:47
Lidi tak sem tu zpět čeština která zde byla doporučena konkretně stránka http://www.technology.mysteria.cz/czech.ltc ale cesky to neni.Co mam delat pokud mate nejakou funkcni cestinu tak mi ji poslete na Jacoborava@seznam.cz.Dik.
[Odpověz]

Titulek: crack a cestina
Nick: (wiruspp) - neregistrovaný
Datum:2006-07-26 16:54:26
treba len pre subor fm.exe zaskrtnut kompatibilitu s Windows NT, a ked nainstalujete cestinu, pred kazdym spustenim hry treba zmazat adresar CACHE (obvykle sa nachadza na ceste C:documents and settingsadmin (nazov pocitaca)my documentssports interactivefm2006, ale treba mat nainstalovanz aj opravny patch...
[Odpověz]

Titulek: Póóóóóóóóóóóóóóóóóóóómoc
Nick: (jacob) - neregistrovaný
Datum:2006-07-25 15:12:24
Lidi potřebuju pomoc spustim si hru dam , new game a ono to načíta herní databázi ale potom to skočí zpět na windows a napíše to : array access out of bounds.Napište please na můj mail Jacoborava@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Póóóóóóóóóóóóóóóóóóóómoc
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-26 03:49:53
je to sice rada pro FM05 ale zkus to :
jdi do start->spustit a napiš regedit
dále otevři - HKEY_CURRENT_USER poté Software a pak Sports Interactive Ltd.
Klikni na Football Manager a smaž ho pomocí delete klávesy
Restartuj komp a zkus spustit FM znovu.

Titulek: čeština FM 2006
Nick: (Pyromen) - neregistrovaný
Datum:2006-07-19 00:11:23
prosím pošlete mi češtinu do football manageru 2006 na e-mail: A1A9A9A0@seznam.cz Děkuji moc
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština FM 2006
Nick: (kojcek) - neregistrovaný
Datum:2006-11-01 02:18:35
poslete mi nekdo PROSIM crack na football manager 2006 na janus.us@seznam.cz

Titulek: Mam problem!!!
Nick: (Vitus) - neregistrovaný
Datum:2006-07-17 19:22:38
dostal jsem originalku Footbal manager 06, nainstaloval jsem to normalně hral ale časem mě to začalo vyhazovat do Windowsu a potom něco jako ze nastala chyba a že se to musí ukončit... prosim o pomoc urban.vitek@seznam.cz Předem díky ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (TANG) - neregistrovaný
Datum:2006-07-17 12:40:30
Zdravim mám Fotbal manager 2006...normálně jsem ho v pohodě nainstalovalvše běželo ale když sem tu hru vypnul,a znova zapnul tak už se neotevřela...prosim poraďte na email mira.lang@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Nody) - neregistrovaný
Datum:2006-07-11 22:17:49
Prosim o poslani cestiny do fotbal manageru 06 díky moc mail Nody.cz@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: FM 2006 - cestina
Nick: (Petrus) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 19:56:39
Prosim o poslani cestiny do Footbal Manager 2006 na petrus123@seznam.cz Diky moc
[Odpověz]

Titulek: PLS help nutně
Nick: (Damiano) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 15:56:11
Prosím o poslani češtiny do Football Manager 2006 nutne plspls na email:davidtakac@seznam.cz Předem děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-07-04 18:37:40
pls jak si koupim vetsi stadion?
[Odpověz]

Titulek: crack help
Nick: (Marti007) - neregistrovaný
Datum:2006-07-02 01:02:32
Dostanu se tam ale neukáže se mi menu ale vrátím mě to zpět na windows (XP) ukáže se tohle Did not find font resourse: fonts/fm main co mam delat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: crack help
Nick: (headson) - neregistrovaný
Datum:2006-07-02 19:06:35
az na to prijdes, tak dej vedet. Mam ten samej problem

Titulek: Re: crack help
Nick: (Kowki) - neregistrovaný
Datum:2006-07-04 19:17:10
Hele mam uplne ten stejny problem a nevim co s tim :(

Titulek: Re: crack help
Nick: (Kowki) - neregistrovaný
Datum:2006-07-06 02:30:37
Tak uz jsem na to mozna prisel ale jeste to nevim jiste :)) Musi se z dokumentu ve slozce cache vymazat soubor czech a pak by to melo jit teda myslim :)

Titulek: Re: crack help
Nick: (Schupina) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 14:37:28
to nepomůže....

Titulek: stejný problém
Nick: (filemon) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 17:29:29
chlapi nevím co mám dělat !!

Titulek: Re: crack help
Nick: (Kowki) - neregistrovaný
Datum:2006-07-10 04:04:17
ALe pomuze :) Ja to pred kazdym hranim smazu a jede mi to ok....Staci smazat soubor czech ve slozce cache

Titulek: Re: crack help
Nick: (emo074) - neregistrovaný
Datum:2007-05-09 12:40:59
Scháním crack na footbal manager 2006,jestli ho někdo máte tak mi ho pošlete na 87pospa@seznam.cz,předem dík

Titulek: cestina je zde
Nick: (chichi) - neregistrovaný
Datum:2006-06-28 23:04:00
http://www.technology.mysteria.cz/czech.ltc
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (tactil) - neregistrovaný
Datum:2006-06-25 12:18:37
pošlete mi někdo češtinu do hry football manager 2006 na mejl matuska25seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: Czech
Nick: (Korby) - neregistrovaný
Datum:2006-06-15 10:00:00
Ahoj,take bych rad pozadal o tu cestinu FM2006,uz me nebavi listovat ve slovniku.Diky korbar@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (Dočky) - neregistrovaný
Datum:2006-06-13 10:00:00
Pošletemi prosím někdo češtinu na FM 2006 na email : r.docky@seznam.cz moc dík
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-12 10:00:00
prosim mohl by mi nekdo poslat cestinu do fm06 na e-mail holson@seznam.cz nebo icq 285-668-275. predem diky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (falcon) - neregistrovaný
Datum:2006-06-12 10:00:00
jo hosi,mate si kupovat original a takovy problemy jako shaneni cestiny a podobny veci by vam odpadli a mohli byste si uzivat dokonalosti FM2006
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Ciza) - neregistrovaný
Datum:2006-06-11 10:00:00
prosím češtinu na ciza_lpwnsp@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (valis068) - neregistrovaný
Datum:2006-06-09 10:00:00
Nemůžu sehnat čestinu na football manager 2006.Prosím pošlete mi češtinu na football manager 2006 prosím na valis68@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (kucykk) - neregistrovaný
Datum:2006-05-31 10:00:00
cauky lidi chtel bych vam sdelit ze cestinu na fm 2006 mam a rak poradim i jinym kdo o ni bude zadat. tak kdyz bude mit nekdo zajem piste na kucykk@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Nevím
Nick: (Zakomaster) - neregistrovaný
Datum:2006-05-31 10:00:00
prosím vás moc bych potřeboval pomoct,mám tu hru poprvé a nevím co tam dělat jak hrát zápasy právě nevím jak je mám začít hrát???????pls pomoct
[Odpověz]

Titulek: Re: Nevím
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-07 02:13:34
prosím o čěštinu na FM 2006 na icq 273-380-226

Titulek: Help
Nick: (Dragulos) - neregistrovaný
Datum:2006-05-29 10:00:00
Pořebuju češtinu na FM06, na oplatku se pokusim sehnat cokoli pls napsite na email Dragulos@seznam.cz nebo na icq 345-717-675. Moc dik a plosim co nejrychleji se mi ozvete pls.
[Odpověz]

Titulek: sdfg
Nick: (dsfg) - neregistrovaný
Datum:2006-05-29 10:00:00
ahoj, nevíte někdo proč nelze přestupovat jako manager klubu z české ligy do zahraniční, osm let vedu spartu, mám vynikající hr áče ze zehraničí, tradičně jsem v osmifinále champions league, a žádné solidní nabídky, nic, jen maximálně Xaverov, ani žádná rakouská liga či jiný liga, která není na tak špičkové úrovni, nehci hned do Barcelony, ale zkusit něco jiného, nevíte čím to je????
[Odpověz]

Titulek: Re: sdfg
Nick: (Fm man) - neregistrovaný
Datum:2006-06-02 10:00:00
Ligu do ktere chces prestoupit musis mit zaplou.

Titulek: Re: sdfg
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-13 14:21:02
to je jednoduche ked si zacal dal si si iba cesku ligu ak chces aby boli ponuky aj z iných lig musis na zaciatku spustenia hry pridat aj ligy z ktorych by si neskor cakal ponuky, nevyhoda je ze viac futbalových lig chce viac simulovania zapasov teda viac casu a silnejsie PC,ak si naozaj dobrý tak ta bude chciet daky narodák za trenera

Titulek: Čeština_Manage_06
Nick: (Lívy) - neregistrovaný
Datum:2006-05-25 10:00:00
Nazdarek lidicky... potreboval bych pomoc se stazenim cestiny do Managera 06.... mam ho stazenyho pres BearShare v italstine, tak bych potreboval CJ... Pista na mejlik D.Livanec@seznam.cz Predem, Vam strasne moc dekuji za odp... Budu Vam hluboce zavazan:-)
[Odpověz]

Titulek: Pomoc pre tych ktori ju potrebuju
Nick: (wawro) - neregistrovaný
Datum:2006-05-24 10:00:00
Tak pro vsechny kdo shaneji CRACK a CESTINU. Nainstalujte si FM2006 nahrajte oficialni patch 6.01.Prehrajte do adresare data/languages cestinu (soubor czech.ltc - da se sehnat na DC++).V adresari localised/czech editujte soubor config windows.xml Misto arialcz napiste treba arial nebo i jiny cesky font. Pote na ikone FM2006 zadejte kompatibilitu s Windows NT (to slouzi jako crack na vsechny verze).Pote spustte v preferencich zmente na cestinu a muzete vesele hrat. Snad to nekomu jeste pomuze.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc pre tych ktori ju potrebuju
Nick: (matko.h) - neregistrovaný
Datum:2006-05-26 10:00:00
cau prosim te nemam dcc++ a ani ho nemuzu nainstalovat posli mi prosim tu cestinu na mail diky. matko.h@seznam.cz

Titulek: Re: Pomoc pre tych ktori ju potrebuju
Nick: (headson) - neregistrovaný
Datum:2006-07-02 18:53:33
mno vsechno funguje jen, po prvnim spusteni. Pak muzu localised/czech /config windows.xml editovat jak xci ale hra uz se nespusti. Nedotahl to nekdo do konce ?

Titulek: Chcem češtinu na FIFA MANAGER 2006
Nick: (Kudlo11) - neregistrovaný
Datum:2006-05-19 10:00:00
Prosim vas nejaka dobra dusa by mi mola poslat češtinu na Fifu Manager 2006 na kudlo11@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (fandor) - neregistrovaný
Datum:2006-05-18 10:00:00
Včera jsem to nainstaloval a teď koukám na netu, že existuje i čeština. Pokud ji někdo máte, nebo víte, jak se k ní dostat, dejte mi prosím vědět na mail fandor@quick.cz. Díky moc
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Fidza) - neregistrovaný
Datum:2006-05-14 10:00:00
Moc vás prosím, pošlete mi češtinu na mail jjiirrkkaa.ffiiaallaa@seznam.cz Mooooc dík
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2006-05-11 10:00:00
Pro všechny crack na tuhle hru nepotřebujete.Stačí kdž na ikonu Fot. man. na ploše zmáčknete pravým tlačítkem a na vlastnosti, kompatibilita a režim kompatibility NT.4,0!
[Odpověz]

Titulek: Re: crack
Nick: (Daniel) - neregistrovaný
Datum:2006-05-24 10:00:00
Dostanu se tam ale neukáže se mi menu ale vrátím mě to zpět na windows (XP) ukáže se tohle Did not find font resourse: fonts/fm main

Titulek: Uz mam CESTINU aj CRACK
Nick: (wawro) - neregistrovaný
Datum:2006-05-09 10:00:00
Nazdar! Ked som si zohnal cetinu aj crack zistil som taku novinku: Moj FM 2006 vyzera ako demo, zabera na disku okolo 600MB ale ked si ho spustim, nejde mi spustit 'start game'. Neviete niekto co mam za problem? Inak ak chcete niekto ten CRACK, alebo CESTINU napiste mi na misovavrik@zoznam.sk A prosim vas skuste mi nejako pomoct!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (wawro) - neregistrovaný
Datum:2006-05-08 10:00:00
Prosim vas poslite mi nekdo cestinu na FM 2006, moj mail je misovavrik@zoznam.sk. Dakujem. Keby som ju mal, tak vam ju tiez poslem. Dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Richie) - neregistrovaný
Datum:2006-05-08 10:00:00
taky bych potřeboval češtinu tak mi stím prosím někdo helfněte. ricnet@post.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-07 10:00:00
Prosim potreboval bych nutne cestinu na football managera 2006 na email kucykk@seznam.cz a predem diky
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Fidza) - neregistrovaný
Datum:2006-05-06 10:00:00
Prosím, pošle mi někdo češtinu na Football manager 2006 na e-mail jjiirrkkaa.ffiiaallaa@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2006-05-04 10:00:00
Prosím pošlete mi češtinu na FM 2006. můj e-mail cigi99@seznam.cz. Děkuji moc.
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Fidza) - neregistrovaný
Datum:2006-05-04 10:00:00
Prosím pošlite mi češtinu na tuto hru. Můj e-mail je jjiirrkkaa.ffiiaallaa@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-01 10:00:00
Prosím pošlete někdo čeština na FM 2006. Email: jakub777@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Maniak) - neregistrovaný
Datum:2006-04-28 10:00:00
Prosím pošlete někdo čeština na FM 2006. Email: j.lusek @seznam.cz Děkuji.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jay-t) - neregistrovaný
Datum:2006-11-02 14:36:05
prosim crack na football manager 06. mino.petrinec@atlas.sk

Titulek: CRACK PLEASE
Nick: (NASTRADAMUS) - neregistrovaný
Datum:2006-04-24 10:00:00
Prosím pošlete mi crack na tuto hru na e-mail Jakub.Svizala@seznam.cz, nebo mi alespoň napište kde bych si ho mohl stahnout. Děkuji
[Odpověz]

Titulek: CHEATY nebo TRIKY
Nick: (Czeski_Irek) - neregistrovaný
Datum:2006-04-12 10:00:00
Uz dlouho hraju FM05 a ted nove i FM06... Chtel bych si to trochu spestrit a ozivit si chut znovu se do toho oprit... Nemate nekdo cheaty? Nebo trik jak vydelat vic penez? Nebo jak dostat hrace svetove tridy za nizsi cenu nez je puvodni? Nebo cokoliv jineho??? Prosim, napiste mi na Gassmann@seznam.cz nebo na ICQ: 315-629-013 a nebo mi z netu poslete smsku 608-95-80-48 predem moc dekuju, treba pomuzu i ja Vam... Jirka
[Odpověz]

Titulek: MAM CESTINU !!!
Nick: (Czeski_Irek) - neregistrovaný
Datum:2006-04-12 10:00:00
Mam cestinu !!! Vesmes je to jen otazka cracku !!! Spatny crack je bez CZ a dobry crack je s CZ !!! Napiste mi na Gassmann@seznam.cz a ja Vam ji poslu
[Odpověz]

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (Frky) - neregistrovaný
Datum:2006-04-25 10:00:00
čau, prosím tě poslal bys mi tu češtinu na frkounek@quick.cz, dík moc.

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-26 10:00:00
posli mi ji taky, diky jezekmar@seznam.cz

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (Er.) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
Ahoj prosim posli mi tu cestinu na FM2006 muj mail je estumpf@seznam.cz DIKY MOC ER.,

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (selcik) - neregistrovaný
Datum:2006-04-29 10:00:00
zdarec pošli mi prosím češtinu na football manager 2006 dík pošli to na mselc@seznam.cz

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (Barracuda) - neregistrovaný
Datum:2006-05-07 10:00:00
Ahoj, ahoj. Pošli mi prosím tu češtinu do FM 2006 na jirkah.@seznam.cz. Diky moc

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (QWake) - neregistrovaný
Datum:2006-05-16 10:00:00
hej pošli mi to taky PLS na qwake@seznam.cz

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (Lívy) - neregistrovaný
Datum:2006-05-25 10:00:00
mockrat ti predem dekuji za cestinu...:-)

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (1magine.r) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
poslal bys mit to na honza.miler@centrum.cz moc dik

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (lada) - neregistrovaný
Datum:2006-06-01 10:00:00
prosím o zaslání češtiny na FM 2006 na sumo.liberec@volny.cz děkuji

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (Grengy) - neregistrovaný
Datum:2006-06-05 10:00:00
Zdrawim prosim Tě posli mi tu češtinu na Grengy@seznam.cz moc ti díkes!!!!!

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (tactil) - neregistrovaný
Datum:2006-06-25 12:16:04
posli mi ji taky, diky matuska25seznam.cz

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-27 14:23:51
Ahoj,moc moc prosim o tu cz a crack diky moc.Postal@seznam.cz

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (Raul7) - neregistrovaný
Datum:2006-09-01 23:53:03
Prosímtě pošleš mi ten crack s češtinou.Předem děkuji.Na Mail romanmachala@seznam.cz

Titulek: Re: MAM CESTINU !!!
Nick: (RaWn) - neregistrovaný
Datum:2006-09-10 21:21:21
Prosim ta mohol by si poslat tu cestinu na Rawn@inmail.sk?dik

Titulek: cestina
Nick: (RIP) - neregistrovaný
Datum:2006-04-12 10:00:00
prosim te nemohl by jsi mi poslat cestinu na Football Manager 2006 ? email je nobody13@centrum.cz mimochodem crack mam pokud je to nahodou jeste aktualni, ale asi moc ne. Diky moc za tu cestinu.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Lada) - neregistrovaný
Datum:2006-04-09 10:00:00
Ahoj lidi nenašel by se mezi vami někdo kdo ma češtinu do FM06 byl bych vám vděčen kdyby jste mi ji poslai na ICQ:198104999.předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: Fifa manager 06
Nick: (juro) - neregistrovaný
Datum:2006-04-07 10:00:00
zdravim.......nema niekto prosim vas cestinu do FIFA MANAGERA 2006???ak hej poslite mi ju prosim vas na thierry99@centrum.sk dakujem
[Odpověz]

Titulek: Prosím češtinu
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-06 10:00:00
prosím moc češtinu novotny-jirka@seznam.cz diky moc
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Mr.Truhlik) - neregistrovaný
Datum:2006-04-02 11:00:00
Cau Lidi schanim Crack na Football Manager 06 prosim jesi nedko ma tak se mi ozvete na ICQ 248414817 nebo na Heri.H@seznam.cz. Dikes
[Odpověz]

Titulek: Češtinu mám
Nick: (Ada) - neregistrovaný
Datum:2006-04-01 11:00:00
Koukam jak shanite cestinu, taky jsem ji shanel:) Jestli ji nekdo chcete, tak mi napiste na trenzerky@seznam.cz a ja vam ji poslu. Naoplatku bych potreboval cestinu na Fifa manager 2006 kdybyste ji nahodou nekde videli, jenom kdyztak kdyby nahodou, jinak nevadi. A jeste neco, podminka je, ze vsichni budete fandit Sparte!:)
[Odpověz]

Titulek: Re: Češtinu mám
Nick: (Dlouhán) - neregistrovaný
Datum:2006-04-01 11:00:00
Prosím pošli mi češtinu na football manager 2006. Dík dlouhán icq: 213-462-044 jan.dlouhy@seznam.cz

Titulek: Cestina!!!!!!!!
Nick: (Maestro1) - neregistrovaný
Datum:2006-03-31 11:00:00
Lidi kopil jsem si fm2006 v anglii a ted je anglicky potrebuju cestinu diky tady jsou moje nacionale. vasek123d@seznam.cz a icq je 300-660-568
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (anonym) - neregistrovaný
Datum:2006-03-30 11:00:00
poslete me nekdo pls cestinu do FM2006 na dan.schafer@seznam.cz nebo na icq 342000144 predem diky
[Odpověz]

Titulek: Debloiz@centrum.cz
Nick: (Japp) - neregistrovaný
Datum:2006-03-26 11:00:00
Zdravím nemohl by mi někdo poslat češtinu na mail Debloiz@centrum.cz nebo na ICQ 329-076-140. Předem vám děkuju
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (uhlik) - neregistrovaný
Datum:2006-03-26 11:00:00
Aoj mohli by ste mi nekdo poslat prosim cestinu do FM 2006 dekuju mocink moy heh ondrejuhliar@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: kubicer@seznam.cz
Nick: (koubek) - neregistrovaný
Datum:2006-03-26 11:00:00
zdarec, jestli máte někdo češtinu do FM 2006 tak mě ju prosím pošlete na kubicer@seznam.cz dík moc
[Odpověz]

Titulek: Cestina???
Nick: (Misina) - neregistrovaný
Datum:2006-03-23 11:00:00
Nazdar zavislaci, nemate nekdo cestinu na FM 2006? Kdyz se najde dobra duse ktera mi ho posle na mejl pal.mi@centrum.cz, tak muzu pomoci zaslanim cracku!! Diky.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Kuba) - neregistrovaný
Datum:2006-03-22 11:00:00
Čau lidičky sháním češtinu do FM 2006. Byl by někdo laskav a odeslal mi jí na můj mail Jakub.Suda@seznam.cz Předem díky a už se těšim jak si zapařim tu nejskvělejší hru na světě.
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Borec) - neregistrovaný
Datum:2006-03-21 11:00:00
Zdar lidi,mate uz nekdo cestinu do FM 06,jestli jo tak mi to prosim poslete na Blaza.L@seznam.cz . Diky moc
[Odpověz]

Titulek: čeština FM 06
Nick: (svazy) - neregistrovaný
Datum:2006-03-21 11:00:00
Zdravim všechny Taky zoufale shánim češtinu na FM 2006.Kdyby ste ji někdo měl prosím zašlete na JslK@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (Cruzer) - neregistrovaný
Datum:2006-03-18 11:00:00
Zdar lidi mohl by mně někdo zvas poslat češtinu do Football Manager 2006 na email Mahdal5@seznam.cz nebo na icq: 300-732-946 dik moc
[Odpověz]

Titulek: Jaxe posunout na dalsi den?
Nick: (Matejz Brd) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Cim se prosim vas posunu na dalsi den ve hre?Sem zoufalej hra vypadá skvela a pritom nemuzu hrat..
[Odpověz]

Titulek: Chyba ve FM 06! Žádám o radu
Nick: (churchill) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Mám originál Football Managera 06 (je to komplet v češtině). Měsíc jsem příležitostně hrál a když jsem dohrál poslední ligový zápas v sezóně, tak mi hra kompletně spadla do windowsu s hláškou: 'Nastala vážná chyba a aplikace bude ukončena. Vygenerovaný chybový soubor nalezneš zde: TOM-WE9B4F1V4HE/c:Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006'. Sice jsem si tu hru průběžně zálohoval, ale furt to zkouším a vždy mi to po posledním zápase spadne. Kdybych měl kopii, kurva, ale z originálu... Nevíte někdo, co s tím- asi měsíc snahy je v pr... můj mail: churchill@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Chyba ve FM 06! Žádám o radu
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Mrkni na odkaz na ,,oficiální stránky,, který je nahoře, a stáhni si nejnovější patch, možná ti to pomůže.

Titulek:  
Nick: (Starling) - neregistrovaný
Datum:2006-03-07 11:00:00
Crack není potřeba. Stačí když na ploše kliknete na nainstalovanou ikonku FM2006 a dáte volbu 'kompaktibilita s Windows ND' a pak to jde hrát i se skopírovaným Cd. Já mám sice original, ale musel jsem nějak zjistit jak si udělat záložní kopii.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (tomiy) - neregistrovaný
Datum:2006-03-06 11:00:00
Dá se použít čeština z fm 05, ale má to jeden háček, na první pokus to jde zahrát si to, ale na další už to hází chybu.
[Odpověz]

Titulek: Čeština - moc prosííím
Nick: (kopacak) - neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
Cuzz Prosm, už je to dost hodin, co na netu beznadějně shábím češtinu a už sem z toho naprostou zoufalej, takže jestli se tu najde nějaká dobrá duše, která mi ji pošle, nebo mi dá link, tak vám budu opravdu moc moc moc vděčnej... Kdyby jste byli opravdu tak hodní, tak kontakt je na mail fcpocer@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (solo9@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
cus lidi schanim cestinu...muzu poslat crack diky! solo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA FM05-06
Nick: (Pajinst) - neregistrovaný
Datum:2006-02-22 11:00:00
Pošlete mi prosím češtinu na FM 05 i 06,prosím,můžu poslužit crackem- pajinst@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA FM05-06
Nick: (negrojolan) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 18:22:36
Ahoj!Prosim ta tiez zhanam cestinu ale zatial neuspene ale chcel by som sa ta opytat ze ci by si mi nemohol poslat ten crack!Ak by si bol taky dobry lebo som zufaly nechce mi to ist!Prosim ta posli mi to na negrojolan@orangeportal.sk!Vopred dakujem!Ps_Ak mi to posles mohol by si mi ho poslat v co najkratsej dobe prosim!Dakujem ti velmi pekne

Titulek: Cestina do Fifa manager 2006
Nick: (Bimbas) - neregistrovaný
Datum:2006-02-21 11:00:00
Prosim poslali by ste mi cestinu do Fifa manager 2006. Dakujeem pls na nistelrooy@centrum.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gazda) - neregistrovaný
Datum:2006-02-02 11:00:00
zdar Butiku mohl bys me prosim poslat češtinu z toho fm05 - ja ho totiz nemam tak pls posli na: email:gazda91@seznam.cz skype:gazdapg
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (buzik) - neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
pokud chceš cestinu na fm 2006 tak si ji přehrej z fm 2005 neni uplně dokonalá,ale 90% je česky.
[Odpověz]

Titulek: Re:_____
Nick: (FIK) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
prosim te posles mi na email tu cestinu z f2005.F.Klenovsky@seznam.cz

Titulek:  
Nick: (steve12) - neregistrovaný
Datum:2006-01-22 11:00:00
Musis pozadat vedeni, v menu Manager-Spokojenost vedeni, pozadat o rozsireni stadionu. Pokud mas panize, tak bez problemu, za pul roku hotove. Kdyz stadion i pak naplnis, tak muzes zadat znovu a znovu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (sekin) - neregistrovaný
Datum:2006-01-17 11:00:00
nevite nekdo,jak se da zvetsit kapacita stadionu nebo postavit novy???????
[Odpověz]

Titulek: Majko333 SK
Nick: (Majko333 SK) - neregistrovaný
Datum:2005-12-16 11:00:00
Čaute všetci z čiech chcel by som sa vas opýtať či nemate češtinu do NFS Most wanted a do FIFA 2006 ďakujem vam majte sa mohli by ste mi to poslať na mr.majo@centrum.sk Dakujem vam moc
[Odpověz]

Titulek: please!!!!!!!!!!!
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2005-12-15 11:00:00
mate nekdo crack na FM 2006 nemuzu ho nikde sehnat nebo jestli se to nada jinak obejit prosim poradte nekdo!Dik npiste kdyztak na adresu dr.boring@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: web
Nick: (kojakinho) - neregistrovaný
Datum:2005-11-20 11:00:00
http://www.fm06.websnadno.cz
[Odpověz]

Titulek: 9/10
Nick: (Palmic) - neregistrovaný
Datum:2005-10-27 10:00:00
Hraju. Hraju jak divej! Cim vic to hraju, tim vic to musim hrat!!! Je to proste genialni manager!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Football Manager 2006
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Football Manager 2006
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 42844x - statistika
Football Manager 2006 86 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-00
Football Manager 2006

Průměrné hodnocení z médií:

85.89 %

Min : 79 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Sports Interactive
Distributor: SEGA
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 9
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %