Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA 2006 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Fifa 06 (PS2) 80.00 %XBOX360 - FIFA 06: Road to FIFA World Cup 66.50 %

Kde koupit ?

Microgames  446 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---79 %SCORE 140
LEVELMartin Bach / Blixa8/1080 %LEVEL 130
Časopis Doupě 8.1/1081 %Doupě 10/05
Games.cz ---76 %2005-12-21
Bonusweb ---80 %2005-11-07
Gamesport ---70 %2005-11-01
Gamezone (ZRUŠEN) ---70 %2005-10-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.57 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 81 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.46 %

Počet hodnocení: 50
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2069 z 5973 Žebříček
PC: 896 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 55 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 181 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2005-09-08
Games.cz2005-09-08
Doupě2005-09-01
Gamesport2005-08-04
GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2015-05-25 21:42:23
PROSÍM JAKÝ JE KOD KE HŘE MŮJ EMAIL JE SASA2705@SEZNAM.CZ
[Odpověz]

Titulek: Problém při zahájení zápasu
Nick: (Ivo) - neregistrovaný
Datum:2011-11-21 21:17:42
Nainstaloval jsem si fifu 2006. Funguje dobře do zahájení zápasu. Při nastoupení mužstev jsou barvy světle šedé s nádechem červené. Nevíte, co s tím je? Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: gambrinus liga
Nick: (d.r) - neregistrovaný
Datum:2011-08-19 20:05:01
cs nemoh by mi nekdo poslat GL na muj mail davcar303@seznam.cz nebo poslat strnku diiiik moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-18 18:42:34
[Odpověz]

Titulek: problemy s ovladanim
Nick: (Klibi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-02 17:47:31
cus nainstaloval jsem fifu 06 vsechno bylo ok do ty doby nez jsem to spustil. Proste se mi v menu vsechno preklikavalo vyber tymu ligy i jazyka aniz bych neco mackal. Mam originalku. Nevite cim to muze bejt? Ja jsem jednou stahoval nakej patch kterej opravoval tuhle chybu s ovladacema nebo klavesnicema ale pak jsem tu fifu zase odinstaloval. Kybyste vedeli tak vam budu vdecnej. Dik
[Odpověz]

Titulek: Re: problemy s ovladanim
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-03 19:01:15
nemáš zapojen gamepad/volant a podobné periférie ?

Titulek: fifa-menu
Nick: (stehno) - neregistrovaný
Datum:2009-03-10 13:41:10
ja to taky mel protoze to jezdilo podle mysi kdyz byl kurzor napravo uprostred tak to porad jezdilo doprostred musis ji dat nahoru
[Odpověz]

Titulek: fifa-menu
Nick: (pasta) - neregistrovaný
Datum:2009-01-16 14:20:44
Cau,zapnu fifu a v menu te hry mi to samo jezdi mezi tymy a kdyz si dam nastaveni atd porad to skace samo.Jinak v pc ani v jine hre zadne problemy nejsou.Poradite nekdo prosim P.S. smazal a nahral sem ji uz neklikrat
[Odpověz]

Titulek: Re: fifa-menu
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-01-16 14:33:38
Zkus odpojit gamepad...

Titulek: Re: fifa-menu
Nick: (pasta) - neregistrovaný
Datum:2009-01-16 15:33:35
gamepad nemam ,klasika klavesnice mys

Titulek: Re: fifa-menu
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-01-16 15:46:38
Tak v tom případě bych zkusil 1) nainstalovat patch http://www.fifa.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=6 a pokud by to nešlo, přeinstalovat aktuální ovladače klávesnice a myši nejnovějšími (najdeš je na stránkách výrobce)

Titulek: Čeština-Multiplayer
Nick: (TGVNeer) - neregistrovaný
Datum:2008-10-25 23:05:31
Zdar, Čeština: Kde je ta nejnovejsi cestina ktera prelozi vse? Multiplayer: já chci hrát multiplayer a ono mi to nic nenajde co mam udelat? musim mit sitovou kartu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština-Multiplayer
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2008-10-26 13:13:50
Tak tohle je vtip týdne. :D

Titulek: Re: Čeština-Multiplayer
Nick: (Kolík.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-04-17 01:33:28
No LOL...si mě pobavil

Titulek: fificka 06
Nick: (¨cadis) - neregistrovaný
Datum:2007-08-01 14:50:45
cauka borci muze mi nekdo poslat nejake cheaty na fifku 06 a kdyz i cestinu na martisek09@seznam.cz diky predem
[Odpověz]

Titulek: 20
Nick: (m.a.o.8) - neregistrovaný
Datum:2007-06-22 17:59:12
som dobri
[Odpověz]

Titulek: poradit
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2007-06-16 19:03:43
prosim vas jak mam hrat nfsu2,ja jsem ho nainstaloval a kreknul ja to spustim a vonoto pise please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application kdo mi pomuze tak na icq:318-493-864
[Odpověz]

Titulek: Vydělávání
Nick: (bugač) - neregistrovaný
Datum:2007-02-14 17:57:58
co bych měl dělat proto abych vydělával co nejvíce peněz v mager modu??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-12 02:22:06
prosím o pomoc...Nainstaloval jsem fifu 2006 a nemužu ji rozjet co mám dělet..Prosim o postup po instalaci
[Odpověz]

Titulek: fifa 2006
Nick: (tomaszko)
Datum:2006-12-23 01:45:29
witajcie czy ma moze ktos kraka do fify 2006 i jak by ktos miał to możecie mi przesłac na mojego emjla albo na numer gadu gadu albo podac mi link gdzie mozna go se sciagnac num:gg 6393316 ico.vip@interia.pl pozdrawiam.
[Odpověz]

Titulek: fifa crack
Nick: (cassi) - neregistrovaný
Datum:2006-10-07 00:43:45
fakt nevim co s tim asi mas slabou grafarnu ale nemas prosimte crack k te 06
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga, čeština
Nick: (Wojta) - neregistrovaný
Datum:2006-09-16 19:19:24
Nemáte někdo češtinu nebo gambrinus ligu do fify 06 nebo nevíte, kde bych je mohl stáhnout? Pošlete mi to prosim na icq 329447207 nebo na mail scoutboy.wojta@seznam.cz. Dík moc.
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga
Nick: (Fildasman) - neregistrovaný
Datum:2006-09-16 03:45:29
Nemáte někdo gambrinus ligu na FIFA 2006? poslete mi ji prosim na moje ICQ: 467-849-514 Díky moc Filip
[Odpověz]

Titulek: čeština do Fify 2006
Nick: (Marek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-14 04:25:27
Posle mi prosim dakto preklad do Fify 2006.Moj email je azorko2@mail.t-com.sk
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-10 13:49:08
Prosím neposlal by mi někdo češtinu na fifu 2006 nemůžu ji nikde najít.Posílejte na e-mail kiklop7@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-26 21:08:52
vim:D

Titulek: zapaříte fifu 06 po netu??????
Nick: (adio) - neregistrovaný
Datum:2006-09-04 16:14:05
nechtěl by někdo zapařit fifu 06 po netu????????????????? napis mě na icq 382 633 297!!!
[Odpověz]

Titulek: gambrinus liga do fify06
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-09-04 00:35:57
nevite někdo kde mam stahnout gambrinus ligu do fify06?potom mi to pošlite na icq 382-633-297.Diky.
[Odpověz]

Titulek: pls
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-25 19:32:00
ma to len 500kb.... Dakujem...
[Odpověz]

Titulek: pls
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-25 19:28:04
Mate cestinu na FIFA 06 alebo ak nie tak mi ju prosiiim stiahnite na tejto stranke... Volako mi blbne net.. Potom mi to poslite na icq 218-371-338... Dakujem velmy pekne.
[Odpověz]

Titulek: xbox
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2006-08-25 15:24:36
chtel bych se jen zeptat jestli jdou na xbox hry z psp nebo psp2 prosim odpovezte dysstak na guma1@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: nanic
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 12:56:06
je to na nic protoze v teto fife 2006 neni normalni cestina enom jakasi na nic a kdyz jdes za sveho manažera delat karieru tak to tam mas vsecko skoro anglicky.....proste cestina na nnnnnniiiiiiiiiiiiiiiccccc PROSIM VAS LIDI NEVITE CO MAM DELAT??????
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga06
Nick: (Fuji) - neregistrovaný
Datum:2006-08-09 14:18:15
Poradite mi prosim kde mam stahnout gambrinus ligu06 na pc? icq:346875835
[Odpověz]

Titulek: Re: Gambrinus liga06
Nick: (janek) - neregistrovaný
Datum:2006-08-09 18:42:06
dneska sem nasel gambrinus ligu na: http://www.fifa.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=62

Titulek: FIFA 2006 po NETU
Nick: (M.a.f) - neregistrovaný
Datum:2006-08-02 21:12:18
HALOOOOOOOo.. kdo by chtel hrat se mnou Fifu po Netu... tak at mi prosim napise na moje ICQ: 214-264-421 .. umim to hrat dobre.. !! Zdarte !!! Amateri
[Odpověz]

Titulek: nejde mi FIFA 06
Nick: (zidy) - neregistrovaný
Datum:2006-07-18 22:01:38
cus..kdyz spustim fifu tak mi to napise: FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice..nevite co stim??
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde mi FIFA 06
Nick: (DarkEcho) - neregistrovaný
Datum:2006-07-22 15:56:12
jo...ja ti poradim..kup si loepsi grafiku :D

Titulek: Čeština
Nick: (Kasper) - neregistrovaný
Datum:2006-07-16 21:10:52
Pošlite mi niekto prosím link na normálnu češtinu alebo slovenčinu na FIFU 2006. Moj e-mail je cody77@azet.sk alebo icq 330-199-066. Dík
[Odpověz]

Titulek: Match
Nick: (Gabriel) - neregistrovaný
Datum:2006-07-13 21:24:50
Pokud mozno napiste ta37m ICQ moje je 192-185-035
[Odpověz]

Titulek: Antiblaxx
Nick: (Tere) - neregistrovaný
Datum:2006-07-11 12:45:56
Ahojky lidi chtěla jsem se zeptat kde si můžu kromě dooglu,najít antiblaxx.Hledala jsem všude a nemůžu ho najít dík.
[Odpověz]

Titulek: Re: Antiblaxx
Nick: (Dzindzik) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 20:08:34
http://www.dvhardware.net/software/3006

Titulek: Match
Nick: (Gabriel) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 18:43:55
Kdo si chce zahrat Fifu 2006 po netu tak mi napiste na Kornel2@seznam.cz a muzem zahrat.
[Odpověz]

Titulek: Re: Match
Nick: (Pinqui) - neregistrovaný
Datum:2006-07-25 21:12:19
Chci si ji zahrát

Titulek: Po netu
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-07-04 14:17:00
Mam problem, vzdycky kdys pustim FIFU po internetu a s druhym hracem si vybereme tym, a jakmile dame hrat zapas tak cela hra spadne do windousu??? nevite cim to je??
[Odpověz]

Titulek: čeština do fifa 2006
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2006-07-04 22:30:36
Prosím Vás moc moc jestli někdo máte plnou češtinu do fifa 2006 tak mi ji prosím pošlete na můj e-mail, protože nemůžu nikde sehnat plnou verzi. Dík moc. Zdarec. HonzaNowinski@seznam.cz

Titulek: Čeština
Nick: (Rytberger) - neregistrovaný
Datum:2006-07-03 12:10:13
Prosím neposlal by mi někdo češtinu na fifu 2006 nemůžu ji nikde najít.Posílejte na e-mail Rytberger@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: porad mi
Nick: (carllson) - neregistrovaný
Datum:2006-06-29 12:35:17
mozete mi poradit? stale mi vypisuje toto, co mam s tym robit please insert the correct DVD-ROM, select OK restart application napis na carllson@centrum.sk dakujem
[Odpověz]

Titulek: čeština na fifu 2006
Nick: (Peta) - neregistrovaný
Datum:2006-06-29 00:11:20
često pošlete mi někdo češtinu na fifu 2006 ja sice mam ale je na pí..!!!!!!!!tak to nekdo skuste diky 296998607
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-25 17:26:12
Nainstaloval jsem si do Fify 06 gambrinus ligu, když chci hrát za nějakej tým z gambrinus ligy, tak se mi ta hra zavře a napíše mi to, že se omlouvaj za vzniklé potéže a že musej aplikaci zavřít. Nevíte někdo co s tím?
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (TANG) - neregistrovaný
Datum:2006-06-25 12:46:24
Nemáte někdo kompletní češtinu a aby bylo přeloženo všechno ve FIFA 2006??
[Odpověz]

Titulek: Ježišmarjá
Nick: (Dougan) - neregistrovaný
Datum:2006-06-22 18:29:32
Pane bože lidi nechápu proč to sem píšete tolikrát!!!Crack je na hovno blbne ale jestli si chcete zahrát tak si stáhněte sd4hide a máte klid!A nepřekřikujte se jeden přes druhýho že sháníte crack!!jak říkám stačí sd4hide...a jede bezproblémů!!!
[Odpověz]

Titulek: Mistroství světa
Nick: (Gangsta) - neregistrovaný
Datum:2006-06-20 10:00:00
Ještě bych se chtěl jestli se dá do Fify 2006 stáhnout světový turnaj, kde hraje 32 týmů atd. Aktuální soupisky týmů, no zkrátka Mistroství světa???
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga
Nick: (Gangsta) - neregistrovaný
Datum:2006-06-19 10:00:00
Nevíte někdo, kde je k sehnání gambrinus liga do Fify 06?
[Odpověz]

Titulek: Re: Gambrinus liga
Nick: (Beri7) - neregistrovaný
Datum:2006-06-19 10:00:00
www.fifa.cz tam je na stažení gambrinus liga do fify

Titulek: Re: Gambrinus liga
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-07 00:47:41
je to na www.fifa.cz

Titulek: čeština
Nick: (grass) - neregistrovaný
Datum:2006-06-18 10:00:00
Nevíte jestli je už někde k sehnání celá čeština k Fifa 2006
[Odpověz]

Titulek: please
Nick: (blatnik) - neregistrovaný
Datum:2006-06-04 10:00:00
pošle te mi prosi vas doplnky k fife 06 jako treba dresi kopacky a podobne prosim dik muj imejl je martin.pajer.centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: please
Nick: (WillBeFree) - neregistrovaný
Datum:2006-06-28 21:26:29
Muzes se podivat bud na www.fifa.cz nebo na www.fifacz.com nabo na www.addons.cznhl.com

Titulek:  
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2006-05-21 10:00:00
potreboval bych poradit jak nainstalovat fifu 06 mam tam 2 ikony a ani jedna nejde normalne otevrit poradte prosim muj email ja tomkreja@seznam.cz a icq je 339-243-600
[Odpověz]

Titulek: liga online fifa06
Nick: (Zaspi) - neregistrovaný
Datum:2006-05-14 10:00:00
napiste na icq 220-151-626....kdo chctete hrat
[Odpověz]

Titulek: PROBLEM
Nick: (LUKE) - neregistrovaný
Datum:2006-05-06 10:00:00
Zdarec, prosim pomozte mi nekdo, pri spusteni hry me to tam pise ze byl NALEZEN nejaky EMULATION SOFTWARE atd... nevite jak to mam spustt ???? mam DAEMON TOOLS V4.03HE prosim poradte MAIL: lukasm10@seznam.cz ICQ:314-425-310 DIK MOC
[Odpověz]

Titulek: Re: PROBLEM
Nick: (fery007) - neregistrovaný
Datum:2007-02-26 02:34:26
Ahoj prosim te jezdim vsude jak silenec a porad se mi nedari sehnat DAEMON TOOLS V4.03HE. Prosi nemohl by jsi mi poradit kde to stahnout? Prosim dystak se mi ozvi na- n.fery007@seznam.cz Byl bych ti moc vdecnej. Cau cau

Titulek:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2006-05-02 10:00:00
h.pa@atlas.cz tam to nemam jak ses ptal
[Odpověz]

Titulek: CESTINA a GAMBRINUS LIGA
Nick: (HEKKKKK) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
zDRAVIM,MAM PROBLEM PO TE CO SEM SI STAHL GAMBRINUS LIGU DO FIFA 06,TAK MI PRESTALA MAKAT CESTINA.vITE NEKDO JAK TO UDELAT ABY TO MAKALO.PISTE PROSIM NA HEKOUN@SEZNAM,CZ DIK HEKKKKKKKKKK
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mirus) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
Ty tvoje p....,jak píšeš sou asi nějaký kraviny Hru mám taky Origošku a když neumíš poradit tak sem radši nepiš!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Problém
Nick: (mirus) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
Mám problém s fifou co se týče patche,když se chci připojit na onlin Furt to chce pomě nový patch.Přitom tam mám poslední a nevím si s tím rady??Kdyby mi někdo poradil byl bych mu vděčný.Můj email je miroslav.sladecek@tiscali.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fifa 2006 psp2) - neregistrovaný
Datum:2006-04-20 10:00:00
Nevíte jak se ve Fifě 2006 na PS 2 dá hrát pro dva v Manager mode?diky za odpoved.....tomstra@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: fifa
Nick: (kucky) - neregistrovaný
Datum:2006-04-19 10:00:00
namohl byste mi nikdo poradit jak nainstalovat fifu 2006 dik kucky
[Odpověz]

Titulek: Problém
Nick: (Lapard8) - neregistrovaný
Datum:2006-04-10 10:00:00
Hele normal spustím hru,všechno de v pohodě,ale když spustím zápas tak mi to vypadne a musím to spustit znova a znova pls poradte mi bud na Street.8@seznam.cz nebo na icq 202577582
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém
Nick: (meda) - neregistrovaný
Datum:2006-04-17 10:00:00
stahni si miniimage a crack...me to tak jde

Titulek: Fifa 2006
Nick: (nicota) - neregistrovaný
Datum:2006-04-07 10:00:00
Nevíte jak se ve Fifě 2006 na PS 2 dá hrát pro dva v Manager mode
[Odpověz]

Titulek: Fifa 06
Nick: (aproner) - neregistrovaný
Datum:2006-04-05 10:00:00
zdar lidi jestli nekdo potrebuje crack na fifu 2006 nebo češtinu na fifu 06 tak je ke stazeni na mých stránkách moje stránky jsou www.ht-arena.com/yestarday
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Aleks) - neregistrovaný
Datum:2006-04-02 11:00:00
Neví někdo jestli funguje čeština do fifi 06 z této stránky?
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-04-02 11:00:00
Funguje, ale je to jen betaverze překladu a spousta textu tam ještě není přeložena.

Titulek: Re: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-05 10:00:00
funguje na 100

Titulek: Anti-Blaxx
Nick: (Pales) - neregistrovaný
Datum:2006-03-29 11:00:00
Nevíte kde mam stáhnou Anti-Blaxx???
[Odpověz]

Titulek: Re: Anti-Blaxx
Nick: (Sparcee) - neregistrovaný
Datum:2006-03-29 11:00:00
dej si antiblaxx v dooglu do vyhledavace a von ti to najde.

Titulek: Fifa 06
Nick: (Jay) - neregistrovaný
Datum:2006-03-17 11:00:00
Mam prozbu na vsechny dobry lidicky.Nemohl byste mi nekdo pomoct jak naistalovat fifu 06?Nechapu to jak se to instaluje pres ty programy pripadne me icq 305-040-617
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
Může mi někdo poradit kde stáhnu ANTIBLAXX? Dík
[Odpověz]

Titulek: Jak naistalovat fifu 06
Nick: (laamiickaa) - neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
prosim chtel bych poradit s tim jak mam udelat to aby mi to nepsalo ta CD-ROMKA D:/nespravna funkce nelze otevrit a diky tomu nemohu spustit instalacni program z internetu mam stazeny deamon tools verzi 4.03 a mam stazeny i anti blaxx verzi 1.17 prosim a doufam ze mi uz poradite aby mi to slo predem velmi dekuji
[Odpověz]

Titulek: Icemen
Nick: (JAK NA TO???) - neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
Je zapotřebí mít vypalovací programy: ALCOHOL 120% nebo DEAMON, to je celkem fuk jakej z nich. Pak program ANTIBLAXX, ten se dá stáhnout z internetu. Pak nainstalujete AntiBlaxx116_CZ.exe. Pak nakopírujte a přepište soubor Anti-Blaxx.exe tam, kde je nainstalovaný. Pak ho nastavte cestu k Exe k těm programům Alcohol 120% nebo Deamon. No a pak stačí pustit hru.
[Odpověz]

Titulek: kam s tim
Nick: (wyktor) - neregistrovaný
Datum:2006-03-15 11:00:00
čus. potřeboval bych vědět, když si stáhnu v RARu míče nebo kopačky, kam je mam zkopírovat. kdo to víte tak mi pošlete odpověď na wygtor@seznam.cz dík moc
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Toman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
prosim vas, nevi nekdo kde sehnat poradnou češtinu ??? ja jsem jednu stahl a funguje, ale je hodne omezena, prelozi jen par veci, a v napovede vubec nic, mozna je to jen CZ do dema nevim, poradte prosim
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Kompletní verze češtiny prozatím není, ale dělá se na ni...
Přibližné datum vydání - nezveřejněno

Titulek: Fifa po netu?
Nick: (hoiho) - neregistrovaný
Datum:2006-03-11 11:00:00
Může mi někdo poradit jak hrát fifu 06 po netu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Fifa po netu?
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-11 11:00:00

Titulek: pre vsetkych :)
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-03-08 11:00:00
takze fifu spustite nasledovne: image subory do daemonu alebo alcoholu..pouzijete program sd4hider a hrate..to je vstko-velmi jednoduche...inac nova fifa sa mi vobec nepaci ..dat gol je strasne zlozite a zdlhave,ked ma oberu o loptu a ja musim ist celu akciu od zaciatku to ma privadza do zurivosti ze by som rozmlatil klavesnicu..takze hrajte radsej psa5 .. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: pre vsetkych :)
Nick: (kasoft) - neregistrovaný
Datum:2006-03-09 11:00:00
neide to ani tak, program provedl neplatnou operaci. Skúšal som 2 image,jeden má okolo 3,5mb a druhý 24,kópia je z orginálu.

Titulek: Re: pre vsetkych :)
Nick: (M.a.f) - neregistrovaný
Datum:2006-08-02 21:09:46
No to urcite !! Ty ses zblaznil ne ?? :D lol Pro Evolution z Playstationu si muzu zahrat an playku.. a navic to am takovou hnusnou grafiku.. to se nemuzu ani s Fifou 2006 vyrovnat... Prej neda strelit goool.. tak to si zahraj UEFU 2005 a pak uvidime... Fifa je ten nejlepsi fobtal co vysel.. takze klidek jo ?? Jakejsik pro Evolution Soccer... na nic.. jsou tam velky postavy.. lol.. :D

Titulek: deamon
Nick: (Ron) - neregistrovaný
Datum:2006-03-06 11:00:00
Myslite ze kdyz me ted nejde deamon a kdybych preinstaloval windous tak ze mi to pomuze?
[Odpověz]

Titulek: Re: deamon
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-06 11:00:00
A nejde ti samotný program ? Pokud ano, je možné že už ti vypršela zkušební lhůta či potřebuješ novější verzi, jestli ti v něm nejde akorát image - přeinstalace asi nepomůže.

Titulek: Informace - Fifa 2006???
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-06 11:00:00
Zdravím, zajímá mě jestli se dá někde stáhnout Mistroství světa do Fify 2006 a aktuální sestavy. Pokud někdo ví, tak mi prosím odpovězte na e-mail vaclav-kolar@seznam.cz. Předem děkuji.
[Odpověz]

Titulek: fifa
Nick: (Ronaldo) - neregistrovaný
Datum:2006-03-03 11:00:00
no me to nepomohlo me to porad a stale pise:PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM,SELECT OK NAD RESTART AOPPLICATION. prosim poradte co stim a pres deamond to nejde mi nejde nainstalovat:(
[Odpověz]

Titulek: Re: fifa
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
ale musis mit k deamenu jeste anti-blaxx ....v nem nastavis ten image a pak to spoustis pouze pres anti-blaxx ;)

Titulek: Re: fifa
Nick: (MarkGames) - neregistrovaný
Datum:2006-07-14 16:10:42
potřebuješ k tomu alcohol nebo deamon tools přes to spustíš!

Titulek: problem
Nick: (dosty) - neregistrovaný
Datum:2006-03-02 11:00:00
pustim fifu 2006 spusti se wpohode a najdenou se me to hrozne seka pomalu samo od sebe se zacnou menit ty vlajecky na azyk atd newite co stym????
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: (Elfunio) - neregistrovaný
Datum:2006-03-02 11:00:00
Ahoj.Mel jsem stejny problem jak ty.Uz jsem se ptal kde koho a nikdo mi nedokazal poradit.Pouzivam bezdratovou klavesnici a mys.A ty asi tez.Vyresil jsem to tak ze nejdriv spustim fifu,pak odpojim snimac od usb a kdyz mi najedou na vyber jazyky tak ji znovu zapojim a pak uz ficim normalne.

Titulek: Re: problem
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-02 11:00:00
Jelikož to tady zasí*áte různými kravinami aniž by jste alespon využili system reakcí nesmíte se pak divit že se tady ztrácí staré rady ... takže před časem jsem psal :

Nevim jestli to může být tím ... ale nemáte u kompu nějaké USB zařízení (zejména myš a klávesnici) ?! Podle všeho by to mohla dělat ona. Zkuste stáhnout první patch z adresy http://www.fifa.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=6 a potom mi dejte vědět jestli to prosimvás pomohlo.

Titulek: Re: problem
Nick: (Elfunio) - neregistrovaný
Datum:2006-03-03 11:00:00
Diky Braveman za tim.Pomohlo mi to.Stahl jsem patch,nainstaloval a funguje bez sekani.

Titulek: jak rozjet fifu?
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2006-02-25 11:00:00
Poradte mi prosim nekdo postup jak rozjet fifu06.Mam ji nainstalovanou pres alkohol,ale nemuzu ji rozjet(please innsert correct...).Mam soubor mini.image.rar a nevim co s nim.Nebo je treba stahnout neco jineho?
[Odpověz]

Titulek: Re: jak rozjet fifu?
Nick: (viktor) - neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
musíš si stáhnou Deamon Tools

Titulek: jak nainstalovat fifu
Nick: (milhaus) - neregistrovaný
Datum:2006-02-25 11:00:00
zdar kluci, jak mam nainstalovat vubec fifu??? nejak v tom plavu, mam stahly deamon403 a co dal?
[Odpověz]

Titulek: Anti - blax
Nick: (Jenik) - neregistrovaný
Datum:2006-02-24 11:00:00
kdo ste chteli ten antiblax???? napiste mi na adresu pesani@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Anti - blax
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2006-03-02 11:00:00
Hod mi ho na e-mail Lampard08@seznam.cz Prosim Diky

Titulek: Re: Anti - blax
Nick: (BrooklinShady) - neregistrovaný
Datum:2006-03-08 11:00:00
hele co je to zaten program co thu píšeš?a gde ho stáhnu?

Titulek: špatný dl
Nick: (Rodrico) - neregistrovaný
Datum:2006-02-23 11:00:00
sice vím kde mám stáhnout ten Anti-blaxx, ale nejde mi to stáhnout. Kdybyste někdo věděl o nějaké jiné adrese nebo už to máte dl tak mi to prosím pošlete na Rodrico@email.cz
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (tocino) - neregistrovaný
Datum:2006-02-16 11:00:00
Ahojte, poradite mi niekto ako mam spustit fifu 2006?? Mi to pise nejaku hlasku ze mam restartovat aplikaciu. Napiste na mail tocino@seznam.cz Dakujem moc pekne..
[Odpověz]

Titulek: anti-blaxx
Nick: (Max) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
Neposlal by mi někdo návod na to, jak spustit fifu 06 přes anti-blaxx? Můj e-mail je MaxTromsen@seznam.cz. Díky
[Odpověz]

Titulek: re:čeština & Gambrinus Liga
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
Zatím je jenom částečná čeština. Ale kdy bude čeština 100% se neví.
Co se týče Gambrinus Ligy : chystají ji lidi ze stránky www.fifa.cz ale rovněž se neví kdy bude dokončená.

btw: příště nepiš do nicku nick muj, jinak automaticky mažu.
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Braveman (Player)) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
Prosím tě, na jaké adrese je ta nová čeština na Fifu 2006. Přeloží tato čeština už vše? Dík.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (decode) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
mam sd4hide ale kdyz se mi to zacne spostet tak napise neodesilat myslite ze je to spatnej image (jiricarda@email.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
mam anti blaxx ale neumim stim pracovat poraď
[Odpověz]

Titulek: Hráč
Nick: (Venca) - neregistrovaný
Datum:2006-02-13 11:00:00
Je už Gambrinus liga k Fifě 2006?
[Odpověz]

Titulek: Antiblaxx
Nick: (Lipstoniix) - neregistrovaný
Datum:2006-02-12 11:00:00
Tady máte ke stažení antiblaxx!!! http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=Anti-Blaxx_1.17_Install!exe
[Odpověz]

Titulek: cestina-fifa06
Nick: (Soldy) - neregistrovaný
Datum:2006-02-12 11:00:00
poslete mi nekdo prosim češtinu na fifu06,ja mam jednu ale ta je na nic,neni tam skoro nic přeloželo. Stenli8@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: gg; Luboš, pavouk, roman, tomeposer, hopeer, Patrik, Martin, kolo, Anonym, Kroly...
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-10 11:00:00
Crack na Fifu 2006 není, pochopte to !
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (AAA) - neregistrovaný
Datum:2006-02-10 11:00:00
Ahoj všichni, nevíte někdo, jestli se někdo nepokouší o Gambrinus ligu k fifě 2006? díky za odpověď. Mějte se Aleš
[Odpověz]

Titulek: fifa 06)crack nebo antiblax
Nick: (bery) - neregistrovaný
Datum:2006-02-07 11:00:00
prosim vas kde najdu antiblax na spusteni fifi 06 nebo crack. predem dik. piste na bery.adam@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Fifa 06
Nick: (xhobix) - neregistrovaný
Datum:2006-02-05 11:00:00
potřeboval bych poradit jak spustit tuhle hru,když to nainstaluju tak mi to pri spustěni u kaže:Please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application prosim pomuze mi nekdo email : xhobix@centrum.cz prosím rychle
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (chipuch) - neregistrovaný
Datum:2006-02-02 11:00:00
nemuzu nainstalovat cestinu, hazi to hlasku, ze cilovy adresar neobsahuje soubory, ktere se maji aktualizovat??? co s tim?
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (Jan Macháček) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
Když instaluješ čeština klikni na ten řádek kde na napsáno kde máš nainstalovanou hru najeď na to kurzorem jeď šipkou do prava až na konec řádku a tam není Jenom např.C:/Program files/Ea Sports/FIFA 06 je tam C:/Program files/Ea Sports/FIFA 06/data/cmn/fe a tam se vkládá čeština takže si najdi nainstlovanou hru a ještě k tomu připiš..data/cmn/fe a je to

Titulek: čeština atd...
Nick: (chipuch) - neregistrovaný
Datum:2006-02-01 11:00:00
posle mi nekdo na byrtusovi@seznam.cz nejakou dobrou cestinu? diky. a da se v 06 nejak strilet po zemi???
[Odpověz]

Titulek: Herní vlastnosti
Nick: (LL) - neregistrovaný
Datum:2006-01-31 11:00:00
Nazdar borci, jak lze umistovat balon pri strele..krome natoceni hrace samotneho ve smer strely? A lze lobovat brankare?
[Odpověz]

Titulek: fifa 2006
Nick: (honoz) - neregistrovaný
Datum:2006-01-29 11:00:00
Prosim vas muze mi nekdo pomoc. mam fifu 2006 spaniel a kdyz jsem nainstaloval tu cestinu,tak furt muzi jen spanelctinu a portugalstinu. prosim pomoctemi vubec se vte spanielctine neviznam.odpovedi posilej te na KristekHonza@seznam.cz prosim co nejrichle ji ta spanelstina mne uz s**e.
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Arjen) - neregistrovaný
Datum:2006-01-28 11:00:00
Dohral jsem sezonu,pátou a kdyz jem si vybral tým pro příští sezonu,vybral jsem si sponzora a pak se mi to vzdy sekne na padesátém procentě!!!!!Neví co s tím.Prosím napište na e-mail-michal.strak@seznam.cz........Díky všem,moc děkuji................
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Alda) - neregistrovaný
Datum:2006-01-28 11:00:00
Ahoj všichni, zničeho nic mi fifa přestala jít a po znovunainstalování mi to při pokusu o spuštění vyhazuje tabulku o nějaké vyskytnuté chybě. Nemáte s tím někdo zkušenost? Předem díky za odpověď třeba i na mail achalupa@seznam.cz. Díky a ahoj Aleš
[Odpověz]

Titulek: rychlé menu
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
Nevim jestli to může být tím ... ale nemáte u kompu nějaké USB zařízení (zejména myš a klávesnici) ?! Podle všeho by to mohla dělat ona. Zkuste stáhnout první patch z adresy http://www.fifa.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=6 a potom mi dejte vědět jestli to prosimvás pomohlo.
[Odpověz]

Titulek: řešení problému se spuštěním fify 06
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
Kdo má problém se spuštěním fify 06 stahujte Sd4HIde: http://www.dvhardware.net/software/3116 po nainstalování pomocí deamona atp. spusťte sd4hide a dejte HIDE, pak ho mužete zavřít a pak spustit hru. Měl jsem stejný problém a tohle to vyřešilo...
[Odpověz]

Titulek: Fifa 2006
Nick: (Maniac) - neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
Mám problém.Menu mi strašně moc rychle jezdí.Jako kdyby ho někdo posouval dál.Nevíte někdo co s tím?Děkuji za pomoc pisamo.kriplkara@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: fifa 2006
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-23 11:00:00
prosim poradil by mi nekdo kdyz chcu spustit fifu tak mi to napise :Please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application prosiim vyys pomuze mi nekdo email : pbuchtic@centrum.cz dekuju moc!!!
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (raadim) - neregistrovaný
Datum:2006-01-20 11:00:00
mam ten samy problem jako Luke...u vyberu tymu mi beha strsne rychle ten vyber tymu a nejde to dal prosim, nevite nekdo, co stim???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2006-01-18 11:00:00
Když hraju fifu06 online tak mi strašně seká a nedá se hrat.Když ji hraju sám tak mi jede plynule.Poradte mi někdo prosím.LukeBlack@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Luke) - neregistrovaný
Datum:2006-01-16 11:00:00
¨Nevíte, proč po spuštění FIFY 06 běhá menu a nedá se zastavit?Začíná to výběrem jazyka, to se dá ještě odmáčknout, proběhne demo ale u výběru týmu to běhá strašně rychle a nepustí to dál.Gamepad nemám.Kde může být chyba?Zkouším antiblaxx i tu utilitu jak píšete, ale nic nepomáhá
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (pro LUKE) - neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
stahni si patch ktery to opravuje me to tez preskakovalo a uz to nedela ten patch je na www.fifa.cz

Titulek: ...insert correct DVD...
Nick: (vit_n) - neregistrovaný
Datum:2006-01-16 11:00:00
četl jsem to tady a hodně lidí říká, že jim to píše insert correct DVD......tady je řešení: potřebujete malou(160kb) utilitku Sd4Hide....pokud ji někdo chcete pište na vit_n@centrum.cz . sám jsem měl stejný problém a tohle to vyřešilo...
[Odpověz]

Titulek: Fifa 06
Nick: (Po) - neregistrovaný
Datum:2006-01-16 11:00:00
Caues Kubo 777, to mas Fest pravdu:) Jsou dve verze cestiny..Tu prvni mam ta je uplne na nic..Pac tam neni vsechno prelozenyho-hlavne to dulezite:) Jen jsem se chtel poptat kde nasels tu novou verzi..Predem dekuji..papa
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Jirka/madri.cau@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-01-16 11:00:00
Tak už mi ta čeština de,ale to co bych potřeboval přeližit to není přeloženo?máte někdo lepší Čj?jestli pošlete jí spěchá to!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: re:nejde nainstalovat CZ
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-15 11:00:00
Řekl bych že budeš mít ve windowsu účet s omezenými právy kde bude něco takového zakázáno. Zkus se dostat do účtu správce počítače a nainstalovat to od něho.
[Odpověz]

Titulek: nejde mi nainstalovat
Nick: (Jirka(madri.cau@seznam.cz)) - neregistrovaný
Datum:2006-01-15 11:00:00
ahojky,nejde mi ta čeština do toho dát píše mi to že nemám oprávnění od správce,co mám s tím dělat?odpovězte prosím rychle!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: FIFA 06
Nick: (Borec-stavitel) - neregistrovaný
Datum:2006-01-15 11:00:00
mam problem, mam FIFU 06 DVD verze! a mam i Antiblack! a když chci spustit FIFU 06 tak mi to ukazuje: Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application jestli si mam stahnout CRACK, tak dejte adtresu! kdyžtak pište na mejl: BorilTomas@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: FIFA 06
Nick: (artrichtr) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 17:56:31
máte nekdo kod na fifu06 jesi jo tak písněte na email artrichtr@seznam.cz nebo na icg:269-856-934 moc díky kdo my ho dá pleas

Titulek: cestina
Nick: (Kuba777) - neregistrovaný
Datum:2006-01-15 11:00:00
Nevite jak si vytvorit vlastniho hrace ve FIFA 06 pls poradte co nejdrive
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Kuba777) - neregistrovaný
Datum:2006-01-15 11:00:00
Tu mam2
[Odpověz]

Titulek: kuba777
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
myslim ze su 2 verzie cestin..stiahni si tu druhu..
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Kuba777) - neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
mam takovej problem s cestinou prepisu to a pak to spustim normalne to slape ale kdyz FIFU vypnu a pak ji znova zapnu tak to mam znova anglicky nevite co s tim?? pls poradrte
[Odpověz]

Titulek: Zapaří někdo FIFU06 přes net?
Nick: (Luboš) - neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
Zahraje si někdo FIFU 2006,jestli chceš tak mi napiš na Petrasovsky@email.cz a domluvíme se!!! PS:Už se těšim!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Zapaří někdo FIFU06 přes net?
Nick: (saf) - neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
ja bych zahral napis na icq moje cislo je:191-299-764 nebo mi napis na pav.safar@seznam.cz

Titulek: re:jak nainstalovat CZ
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
musíte dát přímou cestu do adresáře se hrou - FIFA 06/data/cmn/fe...
Jedná se pouze o alpha-verze češtiny, takže není přeloženo vše.
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Grande) - neregistrovaný
Datum:2006-01-13 11:00:00
Jak to delate s tou cestinou???
[Odpověz]

Titulek: lubos crack odpoved
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-13 11:00:00
uz je to tu spominane : antiblaxx a mini image na fifu2006 ! anti-blaxx stiahnes na..no vsak pohladaj.. :)
[Odpověz]

Titulek: jirka cz
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-13 11:00:00
hore mas 2 linky na cestinu.tak neblazni.. :)
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Po) - neregistrovaný
Datum:2006-01-11 11:00:00
Kde mam stahnou tu novou cestinu na Fifu 06???? Ta stara je vazne nic:)) zatim dikas
[Odpověz]

Titulek: re:instalace češtiny, zpomalení
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-09 11:00:00
S dnešním dnem vyšla i další čeština která má lepší instalátor a podle všeho je přeložené vše, tamta čeština předtím byla jen alpha verze a přepisovala se tak, že jste ten soubor nakopírovali do adresáře se hrou(buhvíkam :) ). Mno to už je teď jedno.

Ohledně toho zpomalení - zkoušel jsi nejnovější ovladače od grafiky ?
[Odpověz]

Titulek: Re: re:instalace češtiny, zpomalení
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-02-27 11:00:00
A kde se ta nová verze češtiny dá stáhnout

Titulek: fifa
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
jak přepsat soubor eng.db aby hra byla česky_ diky
[Odpověz]

Titulek: fifa06
Nick: (dr.prdík (honza.valek@centrum.cz)) - neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Potřebuju poradit.-fifu mám celou nainstalovanou,ale když je zápas tak je hra zpomalená i při zvýšení rychlosti hraní v menu hry.Mé PC i s grafikou je na vyšší úrovni než je minimální konfigurace hry-už jsem snad vyzkoušel všechno-nevíte někdo jak na to?
[Odpověz]

Titulek: fifa 2006
Nick: (kupky) - neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
Ahoj všichni.Mám takový problém.Nainstaloval jsem si fifu 2006.Stáhnul jsem si image.A když ho připoji k virtuální DVD,tak mi ti napíše abych vložil DVD s fifou.Nevíš jak mám postupovat po nainstalování hry???Díky moc.Čau.Jirka.E-mail:Kupka.jiri@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: poradit
Nick: (mak) - neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
lidi prosim vas kdo ma cestinu do fifi 06 prosim poslete mi ji i s navodem instalace na prokop.k@seznam.cz ´Diky moc
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (nigera) - neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
prosim vas lidi jak se prepisuje ten soubor eng.db??Prosim napisete mi kdo to vi prosiiiiiiiiiiiiiim
[Odpověz]

Titulek: Fifa 06
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
Prosím vás, nevím jak si dát češtinu do Fify, pošlete mi návod na jiri.karfus@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
tady je anti-blaxx-http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=Anti-Blaxx_1.17_Install!exe
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
4eštinu máte na této stránce.Stačí klik. na link vedle čeština-ANO .Až to stáhneš tak potom pouze přepíšeš soubor eng.db .cesta:FIFA 06/data/cmn/fe-tam to přepíšeš.Ahoj
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (suvinho) - neregistrovaný
Datum:2006-03-08 11:00:00
Muzu se te zeptat jak to mam vsechno prepsat??

Titulek: Re: čeština
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-08 11:00:00
Je to jen jeden soubor v tom adresáři jak je napsán výše ... ! čeština neni kompletní !

Titulek: ANTI BLAXX
Nick: (Jane) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
ahoj , já mám anti blaxx, ale když ho mate problemy nekončí!! jo a hlasi rmulační software nenalezen i u sims2 a nfs most ..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (P.O.B) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
Zdravím všechny... Pro ty kteří mají problém s Alkoholem ještě jedna rada... použijte daemona, ale kdyby se vám nechtělo, tak mimo toho, že musíte mít nejnovější verzi alkoholu musíte taky (pokud ste předtím používali starší verzi) vymazat všechny 'záznamy' o starší verzi, jinak vás to do hry nepustí... Takže registr, dokumenty i jakékoliv image soubory v seznamu alkoholu (stačí z toho seznamu :) Pak můžete nainstalovat nový alkohol a hra by Vás měla pustit... ale jak říkám, snadnější a možná i přehlednější je daemon :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Bobesh13@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2005-12-30 11:00:00
Odešlete my prosím vás někdo češtinu na fifu 2006.
[Odpověz]

Titulek: fifa 2006
Nick: (KAdas) - neregistrovaný
Datum:2005-12-24 11:00:00
Napiate apon kde sehnat adresu na ten Antiblaxx. já jsem ho nemohl(nemo~u) najít,tak pro ostatní.
[Odpověz]

Titulek: fifa 2006
Nick: (RVK_2) - neregistrovaný
Datum:2005-12-24 11:00:00
fifa 2006 nema crack, potrebujete akorat programek Antiblaxx a image fify a přes to to fachá, mam ježiškovskou naladu takže mi klidne napiste na martin.raich@gmail.com a ja vam treba poslu ten programek i s navodem
[Odpověz]

Titulek: FIFA 2006
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2005-12-21 11:00:00
Nainstalujte si Antiblaxx 1.6,a v nem spustite vsechny hry,já v něm hraju FIFA 06 I motogp 3.
[Odpověz]

Titulek: fifa2006
Nick: (kojnok@centrum.sk) - neregistrovaný
Datum:2005-12-16 11:00:00
Kedy bude čeština na fifu 2006,bol by som velmi rad! Vaš LUKAš.
[Odpověz]

Titulek: Problem s hrou
Nick: (pepik) - neregistrovaný
Datum:2005-12-02 11:00:00
PLS hodte mi nekdo radu kdyz si naistaluju fifu 06 a chci ji spustit tak nabehne jen obrazek stou hlavou v brane a to je vse cekal sem asi 5 minut a furt nic..instaloval sem to pres daemon tool 4.0 nevite co stim je????
[Odpověz]

Titulek: re : EMULACE
Nick: (KozlikTesil) - neregistrovaný
Datum:2005-12-01 11:00:00
jo a jeste musite mit starsi verze emulacnich softu uninstalovany ,tedy jen D-Tool 3.47 :-) vice na kozlik.cz
[Odpověz]

Titulek: problem s emulacnim softwarem
Nick: (KozlikTesil) - neregistrovaný
Datum:2005-12-01 11:00:00
jestli Fifa nekomu z vas hlasi ze detekovala nejaky emulacni software a z toho duvodu nejde, tak mat jiz nejakou starsi verzi. musite mit DEAMONA alespon verzi 3.47 nebo novejsi , to same plati u Alkohol softu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tomyk) - neregistrovaný
Datum:2005-11-30 11:00:00
pro ty kterym nejde fifa v alcoholu tak poradim zkuste Deamon tool,pracuje to na stejnem principu
[Odpověz]

Titulek: kličky behem hry na gamepad
Nick: (tomyk) - neregistrovaný
Datum:2005-11-30 11:00:00
Hej hoši nevite někdo jak dělat kličky behem hry na gamepadu.je tam ten dummy move a pak peace ale nejekou klicku ala Zidane nebo ronaldinho se mi udelat nepodarilo ::HELP
[Odpověz]

Titulek: je to tady
Nick: (durimek) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Zdarec vsichni kdo maji radi fotbal´chlavne na pocitaci je to do st dobra grafika oproti 2005
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (dany444) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
mate cheaty k fifa06,ked ano tak mi prosko pošlite na dan444@szm.sk
[Odpověz]

Titulek: fifa
Nick: (ssirus) - neregistrovaný
Datum:2005-10-20 10:00:00
skus virtual deamon najdes ho na www.stahuj.cz
[Odpověz]

Titulek: FIFA 2006
Nick: (reptajl) - neregistrovaný
Datum:2005-10-13 10:00:00
zdar mam takovej problém, když chci spustit fifu, hodito hlasku vo nejakym emulation softwaru, mam alcohol 120, novej a kamosovi to s nim normal beha.Nejsem si vedom zadneho takoveho jineho softwaru...diky za odpověd
[Odpověz]

Titulek: Re: FIFA 2006
Nick: (trump) - neregistrovaný
Datum:2011-02-03 14:18:07
Tady http://eshop.megahry.eu/FIFA-06_g85.html

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA 2006
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA 2006
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 85656x - statistika
FIFA 2006 77 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-04
FIFA 2006

Průměrné hodnocení z médií:

76.57 %

Min : 70 % Max : 81 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 7
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %