Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA 14 > PC > Sport

Kde koupit ?

FunStore  799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx4/580 %2014-01-03
XboxWeb.czdandy19748/1080 %2013-12-15
Vytukej.czJan Vrba---80 %2013-12-15
ZingPetr Kolář8/1080 %2013-10-18
InGamer.czMichal Pospíchal8/1080 %2013-10-18
Sector.skpinkie9/1090 %2013-10-09
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2013-10-09
Games.czPetr Poláček (G.T)8/1080 %2013-10-04
Eurogamer.czMarek Beniač8/1080 %2013-10-04
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-10-04
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 1093 z 5973 Žebříček
PC: 436 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 33 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 93 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA 14
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA 14
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3853x - statistika
FIFA 14 82 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-10-03
FIFA 14

Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Mírný pokrok v mezích současného enginu dělá z FIFA 14 opět výborný virtuální fotbal, který sází na atmosféru, přístupnost a širokou nabídku herních varianta zejména v multiplayeru.
> Eurogamer.cz : 8/10
Zas o něco lepší než loňský ročník, který byl tím vůbec nejlepším. Přesto i FIFA 14 se známkou 8/10, jelikož naplno to čtrnáctka rozbalí až ve své next-gen verzi. Toho pocitu, hraničícího až s jistotou, se při hraní asi nezbavíte. Navíc ladilo se především tam dole a pod povrchem, výrazných změn doznala hlavně fyzika, pohyb a umělá inteligence. Což na první pohled možná není tak vidět, přestože ve výsledku je to znát a vidět dost. FIFA 14 je zkrátka zase fotbalovější a realističtější, a po pár zápasech to ocení nejen věrní fandové, ale i příležitostní víkendoví č
> Konzolista.cz : 8/10
FIFA 14 je opět tím dobrým fotbalem, jakým je už několik let na současné konzolové generaci. V novém ročníku je několik zajímavých novinek, které oživují hratelnosti i herní režimy, ale nic není tak výrazné, abych mohl všem nákup doporučit. Největší fanoušci fotbalu a série FIFA mají samozřejmě jasno, ti už dávno spokojeně hrají, ostatním bych ale možná doporučil počkat až na next-gen verzi, která k nám doputuje už v listopadu. To bude teprve ten pravý fotbalový svátek.
> Sector.sk : 9/10
FIFA 14 je stále vynikajúci futbal, je sympatické, že aj tento rok sa snaží byť novším a na rozdiel od hokeja aj novšie vyzerá na prvý pohľad, ale to ešte neznamená, že je radikálne lepší ako predchádzajúci ročník. Musíte sa rozhodnúť sami, pred kúpou by som určite najskôr vyskúšal demo. FIFA 14 nie je natoľko lepšia ani zásadne iná ako FIFA 13, aby ste ju potrebovali v tejto sekunde vymeniť, ak samozrejme futbal nie je jediná hra, ktorú hrávate.
> Czechgamer.com : 90 %
Vysoce kvalitní ročník, který zaujme všechny fanoušky virtuálního fotbalu. S tímhle bude mít PES velké problémy.
> Zing : 8/10
EA dotáhli hromadu detailů k dokonalosti, velkého pokroku se nedočkáte. Pokud máte FIFA 13, počkejte raději na verzi pro další generace.
> InGamer.cz : 8/10
FIFA 14 přináší skvělý fotbalový zážitek i většinové precizní zpracování. Ač jsou změny viditelné, oproti minulému dílu však nejsou nikterak razantní, a proto se investice do dalšího ročníku hodí v podstatě jen kvůli aktualizované soupisce. Špatně naskriptování komentátorů je tragédie sama o sobě.
> XboxWeb.cz : 8/10
FIFA 14 posunula hranice fotbalu dále. Propojila skvělou hru, do které dala FUT a sociální prvky, a vznikl produkt, který prostě nemá konkurenci. Tahle hra vám bude celý rok přinášet nové výzvy a prostě vás bude bavit. Neznám moc podobných her, které vám za jedny peníze nabídnou hraní po celý rok, a to ještě s novinkami. Pro maximální zábavu ale potřebujete být na Xbox Live, kde vaše herní božství dosáhne maxima. Uvidíme se na Xbox Live!
> Vytukej.cz : 80 %
Pokud vše celkově shrneme, Fifa 14 rozhodně není špatná hra, ba naopak. Avšak, ruku na srdce, oproti svému předchůdci nenabízí zase až tolik vylepšení a změn, kolik by si hra zasloužila. Bohužel, většinou se jedná o víceméně kosmetické změny, ale i ty někdy potěší. EA nezapomínají ani na legendy fotbalu, ve hře si totiž lze koupit či spíše narazit na karty známých fotbalových legend - od Bergkampa po Pelého až přes Pavla Nedvěda. Ale to je spíše takový kosmetický bonus vzhledem k tomu, že šance narazit na podobné hráče je opravdu velmi malá, téměř nulová.
> Hrej.cz : 4/5
Pokud vlastníte PS4 a jste celí hrr do fotbalu, koupí FIFA 14 neprohloupíte. Je to po všech směrech skvělá fotbalová hra, která navíc cukruje doposavad skvělou grafiku novými animacemi a zcela uvolňuje balón z (neviditelných) kolejí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %