Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA 13 > PC > Sport

Kde koupit ?

FunStore  229 Kč  
FunStore  299 Kč  
FunStore  349 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkralik2012---80 %2012-11-18
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2012-10-30
Eurogamer.czMarek Beniač------2012-10-23
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-10-16
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2012-10-08
Games.czPetr Poláček8/1080 %2012-10-02
Sector.skpinkie9.5/1095 %2012-09-29
GameSite.sk---85 %2012-09-29
Eurogamer.czMarek Beniač9/1090 %2012-09-23
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-09-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.67 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.50 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 522 z 5973 Žebříček
PC: 187 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 9 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 28 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=15387
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA 13
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA 13
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4740x - statistika
FIFA 13 87 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-09-23
FIFA 13

Průměrné hodnocení z médií:

86.67 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
A je to tu zase, nejlepší fotbal od EA Sports! FIFA 13 přebíjí loňskou verzi a nejde jen o trumfy v podobě neposedných balónů (First Touch Control) a proklatě šikovných spoluhráčů v útoku (Attacking Intelligence). Těch vylepšení je víc a dohromady tvoří doposud nejpropracovanější a nejrealističtější fotbalovou hru vůbec. Dění na hřišti se znovu natolik změnilo, že návrat k FIFA 12 prakticky není možný, to už prostě není ono. A na závěr tip jak od Babicy: jestli nechcete hrát fotbal, tak hrajte fotbal. Vložené Skill Games jsou vážně návykové a obstály by i jako samostatná (mini)hra.
> Zing : 9/10
Kluci z EA Sports to opět dokázali. FIFA 13 na první pohled nepředstavuje nijak výrazný krok kupředu, jakmile se však zavrtáte hlouběji, začnete odhalovat přidané prvky a novinky, které z letošního ročníku dělají zábavný, autentický, nepředvídatelný a akční fotbal. Tedy to, co tak milujeme ve skutečnosti.
> Sector.sk : 9.5/10
Osobne mi síce chýbalo zbiehanie pre prihrávky, respektíve oslabenie hry bez lopty, vzhľadom k výslednému pocitu z hry je ale aj tento moment ospravedlniteľný. FIFA 13 naozaj vyzerá ešte viac ako futbal. FIFA 13 je jednoducho vynikajúca futbalová hra, v základoch rovnako dobrá ako FIFA 12, ale najprv viditeľne a neskôr, keď si háč zvykne aj citeľne vylepšená. Preto vlastne lepšia.
> GameSite.sk : 85 %
FIFA 13 je evolúcia, ktorá pokračuje v nastolenom trende. Vďaka viacerým drobným úpravám sa opäť podarilo posunúť herný zážitok o krok ďalej, a to je asi tak všetko, čo potrebujete vedieť – grafika sa viac-menej nemení, slovenská reprezentácia stále chýba. Český dabing je stále rovnaký, vrátane niekoľko rokov starých fráz a v porovnaní s bohatším a prepracovanejším anglickým komentárom pôsobí treťotriedne. Drobných noviniek a vylepšení, samozrejme, obsahuje hra oveľa viac, nájdite si ich však sami. Ak obľubujete športové hry, FIFA 13 bude medzi vašimi TOP hrami počas najbližších dvanástich mesiacov.
> Games.cz : 8/10
Po revoluci z FIFA 12 došlo na doladění rozpracovaných novinek, a výsledkem je parádní fotbal. Drobné novinky a vylepšení v nabídce herních módů to jen podtrhují.
> Hrej.cz : 8/10
Hladká jako diamant s ostrými hranami. FIFA 13 si zaslouží pochvalu za to, že do konce dotáhla většinu rozpracovaných prvků. Jen kdyby ti fotbalisti nebyli taková nemehla...
> Konzolista.cz : 9/10
FIFA 13 na Playstationu 3 a Xboxu 360 je zase o pořádný kus lepší, fotbalovější a tím pádem i realističtější. Právem jí proto patří trůn fotbalových simulátorů i letos, přičemž si ani nedokážu představit, jak bude vypadat příští rok, pokud budou vývojáři v nastoleném trendu pokračovat. Jestli tedy fotbal máte rádi a každý víkend prožíváte zápasy svých oblíbených klubů, ani na moment neváhejte. Po zahrání FIFA 13 se už k předchozímu ročníku nevrátíte, za to vám ručím.
> Czechgamer.com : 90 %
Povedený ročník s mnoha onlajnovými doplňky a hratelností, která postrádá větších chyb.
> GamePark : 80 %
FIFA 13 nabízí přesně to, co každý další nový ročník série. Hromady nových animací, skvělé písničky v pozadí a fantastickou hratelnost doplněnou o několik málo dosud neviděných prvků, které sice dokáží zpříjemnit hraní, přestože je k němu příliš nutně nepotřebujete.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %