Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA 12 > PC > Sport

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---80 %2011-10-29
Herní webJakub Denko9/1090 %2011-10-28
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2011-10-21
Recenzeher.euTomáš Herodek7/1070 %2011-10-21
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2011-10-17
Sector.skpinkie9.5/1095 %2011-10-02
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx7/1070 %2011-09-28
ZingMichal Maliarov9/0 %2011-09-28
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 2553 z 5973 Žebříček
PC: 1137 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 75 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 239 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: chyba
Nick: (Raven) - neregistrovaný
Datum:2012-01-20 20:25:20
asi máte chybu v hodnocení, U recenze v Zing je sice hodnocení 9/, ale přepočet na procenta je 0% což docela zkresluje výsledek :-) prosím o opravu
[Odpověz]

Titulek: Soutěž o FIFA 12 cz
Nick: (trago) - neregistrovaný
Datum:2012-01-06 17:42:56
http://www.facebook.com/hrytojepohoda?sk=app_4949752878
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA 12
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA 12
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5682x - statistika
FIFA 12 73 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-31
FIFA 12

Průměrné hodnocení z médií:

73.13 %

Min : 0 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Fajn fotbal, který nováčky neoslní a zkušené hráče nenadchne. Leda byste právě vylezli z jeskyně a hry naposledy hráli v roce 1986. Ale v tom případě by vás nadchlo úplně všecko!
> Zing : 9/
Po loňském hitu FIFA opět dokázala překvapit a vydala se směrem, který málokdo čekal. Směrem velkých inovací a revolučních prvků, které zavřou klapačku dlouho remcajícím fanouškům a hráčům prahnoucím po větších změnách. Tady je máte, černé na bílém. Tak hurá na stadión.
> Sector.sk : 9.5/10
FIFA 12 je rovnaká pre všetky kľúčové platformy, tak aspoň vraví PR EA a komu už veriť, ak nie PR. Overené v praxi to ale nemáme, nehrali sme FIFU 12 na inom, len na PS3, takže veríme. FIFA 12 je dosiaľ najlepší videoherný futbal!
> hry.Sme.sk : 9/10
Nová FIFA 12 sa v prvom rade hrá úplne inak, hoci v menu nájdete i ponuky na nastavenie starých princípov, no v tom prípade by ste prišli o zábavu, ktorú ponúka nový systém. Potenciál z hľadiska konečne precízne spracovanej obrannej hry bude overený až mesiacmi hrania, no už teraz je zrejmé, že sa nový ročník podaril.
> Czechgamer.com : 90 %
I přes drobné vizuální nedostatky nelze letošní ročník EA fotbalu hodnotit jinak než vynikající devítkou. Tohle je třměna, na kterou všichni čekali, tohle je ta kopaná, kterou chtěli všichni hrát. Že to jde líp, je jasné, FIFA 12 však vykročila na trávník tou správnou kopačkou.
> Recenzeher.eu : 7/10
S letošním rokem je to tedy těžké. Novinky jsou sice zajímavé, ale zpracování rozporuplné, herních módů zde příliš není, ale přesto je při hraní s kamarády postaráno o neuvěřitelnou zábavu a díky novému fyzikálnímu modelu se na fotbal kouká opravdu skvěle. I tak FIFU můžeme doporučit, i když se může zdát, že oproti loňsku toho letošní díl moc nového nepřinesl. Vemte míče a vzhůru na trávníky.
> Herní web : 9/10
Kdybych měl vymyslet slogan pro letošní Fifu, asi by zněl: „Fotbal je geniální, hrajte ho geniálně“. A taková Fifa opravdu je. Není dokonalá, ale to jen z toho prostého důvodu, že dokonalost neexistuje. Autoři ovšem dokázali hru natolik obohatit o některé aspekty, které by mně dříve ani nenapadly, že fotbal už není jen kopání do míče. A hlavně Fifa už není jen kopání do míče. Minimum přehlédnutelných chybek mi radí, abych Fifě daroval absolutorium. Deset z deseti však může dostat jen fotbálek za barákem nebo posezení a skandování v ochozech (pokud neschytáte pivo za límec). Může se ale lehce stát, že ještě během let

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %