Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA 2010 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - FIFA 2010 (PS3) 88.75 %XBOX360 - FIFA 2010 (X360) 84.71 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMatěj Prell---35 %SCORE 188
LEVELTomáš Nadrchal7/1070 %LEVEL 183
DoupěPetr Kolář3/1030 %2009-11-10
GameParkMalinka---80 %2009-10-23
BonuswebMichal Kuliš---62 %2009-10-14
Hrej.czZdeněk Princ4/1040 %2009-10-13
GameSite.skEjkej---50 %2009-10-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

52.43 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

61.80 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 4715 z 5973 Žebříček
PC: 2343 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 143 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 407 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2010-09-13
Gamesport2009-09-20
Doupě2009-09-15
Bonusweb2009-08-17
Eurogamer.cz2009-08-13
GameStar.cz2009-06-17
Gamesport2009-06-11

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-07-13 14:09:10
ste hlupaci fifa 10 je klasikaa ten kdo srovnava pc skonzolema tak je opravdu hlupak pc je graficky nekde uplne jinde zadna hra nevypada lepe nez na pc hratelnost je samozrejme lepsi na konzolich ale tod vse tak se zamyslete nad tim co pisete hlupaci zachvili tu budete psat ze sega megadrive je lepsi jak sega saturn proberte se
[Odpověz]

Titulek: Hráč
Nick: (Aprylkoss) - neregistrovaný
Datum:2012-09-08 17:26:16
Zdravím chci se zeptat. Hraji totiž Trenérský režim a hrají se s vím hráčem docela mě to přestává bavit a je to na prd. Tak se chci zeptat zda to jde nějak vypnout nebo něco.
[Odpověz]

Titulek: pls!!!
Nick: (woody) - neregistrovaný
Datum:2011-03-06 19:08:29
nevy tady nekdo kod na fifu 2010?pls
[Odpověz]

Titulek: Re: pls!!!
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-03-06 19:48:00
Kod je: kup-si-originál tohle tam naťukej a v poho to pojede

Titulek: Re: pls!!!
Nick: (CHlebový zákon pouště) - neregistrovaný
Datum:2012-09-10 13:43:04
LOL

Titulek:  
Nick: (prot1) - neregistrovaný
Datum:2011-02-01 23:13:47
totální sračka...pohyb hhráčů je na úrovní základny.OD začátku zápasu je poznat že ten zápas prostě prohraju/vyhraju.Opravdu s fotbalem to má společné jen názvy klubů..nic víc,nedoporučuji hrát..akorát na rozčílení
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jeza) - neregistrovaný
Datum:2010-12-05 21:33:05
Čauky, potřeboval bych poradit jak odstranit sezóny z Fifa 2010 na PC, které nechci hrát? Díky za odpověď.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 01:43:41
V dokumentech ve složce fifa 10 smaž sezony které nechceš.

Titulek: Liga mistrů
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2010-08-07 19:26:10
Nevíte někdo jestli je ve fife 10 v manažerském modě liga mistru a evropská liga?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kubke) - neregistrovaný
Datum:2010-08-02 23:35:05
nevite nekdo jak se nastavuje rozhodci ve fife 10 na ps2 dik kubke@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: pesko hnus
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-23 01:38:57
pesko je úplná nuda nemá to s fotbalem nic společného jde poznat že fifa má tradici a v ea sports ví jak vytvořit hru a pesko je pouhá napodobonina video hry. je to fakt ubohé ani propracovanost různých lig tam není hratelnost no ta by se možná trochu dala přirovnat k fotbalu ale jinak fifa je mnohem lepší i různé hodnocení herních časopisů říkají že pesko letos naprosto propadlo
[Odpověz]

Titulek: preboha
Nick: (lolko) - neregistrovaný
Datum:2010-05-30 21:48:57
preboha ako moze niekto povedat ze fifa je lepsia ako pro evo fifa okolo futbalu ani nerisla co sa tika ze n apc je lespi pro evo no je a na konzolach fifa to neni vobec rpavda hral som na ps3 fifu 10 a je ton hrzone furt to istre jak na pc 2009 tie trapn pohyby ghracov tie nahravky a stale stale tie ist zakroky brankarou steli fifa su ubohe magnetky tym myslim z ked su hraic pri sebe sa zrazaju jak primityvne chyby vhre velke hlavne na pc proste fifu som hral 2 roky vlemi vela a je tos tupidna hra nchapm ako moze niekto vobec aj porovnavat utok hru z pes kd bude fifa 2015 stale bude horsia ako pro evo 2010 aj 2009 fifa je dopad hry ea nviem spravit futbal zato ine hry ako nhl ci nba
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (harek) - neregistrovaný
Datum:2010-05-02 16:34:02
Prosim vas nemate niekdo link odkial by som stiahol čestinu na fifa 10 ak ho mate napište
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (JohnyDesperado) - neregistrovaný
Datum:2010-01-21 22:16:56
to 434: "licence, grafika, MÁLO LIG, není tam ovládání na klávesnici, lehké úrovně, až moc přesné přihrávky atd." Tak to je trochu nefér vyčítat konami licence, které má dávno zabrané exluzivní smlouvou (např. mezi týmy Premier League)EA Sports, navíc můžeš si stáhnout fanouškovský superpatch, krom toho, máš zde licencovanou Ligu Mistrů a Evropský pohár, anglická liga zde třeba nemá kompletní licenci (až na Man U a Liverpool), ale není problém si vše upravit v editoru. Dalé píšeš že nemá ovládání na klávesnici. Můžeš mi prosím říct, kde jsi k tomu přišel?? :-) hrál si to vůbec? ovládání na klávesnici tu samozřejmě je a všechny klávesy si můžeš nastavit dle libosti (třeba jako ve fifě, taky to tak mám) takže to je kec! Lig je tam myslím docela obstojně, jsou zde zastoupeny ty nejlepší ligy a mě osobně tu třeba naše trapná liga moc nechybí, znova si můžeš stáhnout superpatch! "Lehké úrovně"? co tím jako myslíš??? Mám už za sebou odehraných pěknou řádku mačů od Pro Eva 3, fify jsem hrál od roku 1998 (mimochodem dobrý ročník) až po fifu 10 na pc a nemůžu říct, že by nebyla obtížnost dobře vyladěna, spíš naopak, letos je to podle mě hodně blízské realitě (rozdíly mezi hráči, týmy, větš. skvělá AI, atd.) A poslední tvoje výtka: moc přesné přihrávky :-)) LoL teď jsi mě rozesmál.. sorry ale mám pocit že jsi moc fotbalů nehrál a když tak, možná na obtížnost easy, nebo amatér :-) Přihrávky a především ty do (českých) uliček jsou nejlepší v celé sérii, a nepřesností je tu ale taky dost, záleží na hráči, jeho pozici a aktuální formy! Takže znovu, nauč se hrát! nebo aspoň nepiš k něčemu co neumíš nebo čemu nerozumíš, o.k.?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (434) - neregistrovaný
Datum:2010-01-22 20:43:51
v loni na 100% souhlasim že PES vyhrálo,ale letos musíte přiznat že oněco vyhrála FIFA

Titulek: Re:  
Nick: (JohnyDesperado) - neregistrovaný
Datum:2010-01-21 21:53:43
souhlas, sice jsem fifu na next-gen konzole nehrál, ale podle videí vypadá fakt namakaně, na pc sice nrmá pro evo konkurenci ale na konzolích asi vážně na fifu nemá, takže snad se příští rok dočkáme vyrovnání obou sérii.. tak mě napadá, že dohromady tyto dvě hry by byli nejlepším sportovním simulátorem všech dob :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ursus) - neregistrovaný
Datum:2010-01-21 19:16:22
Můj žebříček fotbalů pro tenhle rok: 1. FIFA 10 (Xbox360/PS3); 2. Pro Evolution Soccer 2010 (Wii); 3. Pro Evolution Soccer 2010 (PC/Xbox360/PS3); 4. FIFA 10 (Wii); 5. nikdo; 6. FIFA 10 (PC).
[Odpověz]

Titulek: Pro evolution soccer 2010 = nejlepší fotbal
Nick: (JohnyDesperado) - neregistrovaný
Datum:2010-01-20 18:49:46
PES 2010 vs Fifa 10:1(za licence) hratelnost, grafika, animace, komentář, poháry v tom všem má pesko na pc výraznou převahu! A licence má smlouvou zabrané EA takže to není chyba Konami! Věc, která mě hodně potěšila na novém pro evu je možnost hrát všechny poháry včetně Ligy Mistrů a Evropské ligy! Tohle mi bohatě vynahrazuje nekompletní licence, které si stejně můžete doplnit díky superpatchi, tahle hra u mě vítězí především skvělou atmosférou, výborným komentářem a božskou hratelností! čím déle hraju tím víc vstoupají mé sympatie k této hře, navíc věc kterou bych chtěl oproti fifě vyzvednout je skvělá optimalizace, kdy na svém průměrném notebooku (pentium T4200 Dual core 2.0 Ghz,4 GB paměti a grafikou Intel 4500 MHD) rozjedu hru naprosto plynule na takřka maximální detaily narozdíl od fify která se mi sekala i na low nastavení! A těch kladů má mnohem víc ale to by vydalo na napsání minimálně celého manuálu :-) S touhle hrou si konami dali opravdu záležet a pro mě je jasnou volbou! KONAMI 4EVER, Fifa PC LOSE!
[Odpověz]

Titulek: fifa
Nick: (434) - neregistrovaný
Datum:2009-12-26 16:38:32
moc se to EA nepovedlo ale pesko je ještě stupidnější!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: fifa
Nick: (Karlos) - neregistrovaný
Datum:2010-01-12 18:58:47
jj přesně tak.. pesko me letos dost nastvalo. Fifa je sice hratelnější a zábavnější ale zdaleka taky neni dokonalá. ale letos po dlouhejch letech nadvády peska pro me vyhrala fifa.. (Můj nazor) Raději si zahraju Pes 2009.

Titulek: Re: fifa
Nick: (434) - neregistrovaný
Datum:2010-01-18 00:30:56
U fifi mě štve že když kopu trestňák že vyběhne ohodně dřív. A proty co řikaj, že nejde dát u fifi gól z rohu tak to asi neuměj hrát nebo co.... Dneska sem fifu hrál a ve dvouch zápasech po sobě sem dal gól z rohu hlavičkou!

Titulek: Re: fifa
Nick: (JohnyDesperado) - neregistrovaný
Datum:2010-01-20 18:57:05
protože jsi lama! :-) nauč se hrát fotbal a nebo řekni co se ti na Pro evu nelíbí! na 90% bude chyba mezi monitorem a židlí ;-) Hold Pesko není žádná tupá arkáda, která ti přinese vátězství až pod nos! je třeba jako ve skutečném fotbale trénovat! Nezlob se na mě ale napsat o PES 2010 že je stupidnější než fifa 10 na pc to už zavání naprostým diletantsvím a ignoranstvím! nauč se hrát!

Titulek: Re: fifa
Nick: (434) - neregistrovaný
Datum:2010-01-21 00:18:59
licence, grafika, MÁLO LIG, není tam ovládání na klávesnici, lehké úrovně, až moc přesné přihrávky atd. Prostě opavěj chyby ve FIFÁCH a ještě se jim to nepovede, kromě fifa 09 kterou se jim podařilo opravit na 1 Je to jen můj názor!!!

Titulek: sracka
Nick: (HIFI) - neregistrovaný
Datum:2009-10-24 23:55:16
pro makes: tak ty si asi jnikdy pro evolution snad nehral ze cvhalis fifu? ja sem osobne byl fanousem fify hral se ji furt uz od fify 2000,hral sem fifu 2009 a 10 a byl sem spokojen proze sem na to byl zvyklej ale jakmile sem si vyzkousel pro evolution 2009 tak sem nepustil ze zacatku jak se byl zvykli a fifu my to ani tak neprislo ty rozdili ale jak sem hral dyl pes 2009 a pak sem si sel zahrat fifu tak sem ani nedohral polocas a fifu sem zahodil a ponizene se skolnenou hlavou musim souhlasit ze pes je nejlepsi fotbal co sem dy hral,ty animace,inteligence hracu hlavne a brankare kterej vybehne a nestoji a mste a hlavne i ta grafika u fify 2010 vypada travnik jak vylita zelena barva u pes je to ecka ted stahuju pes 2010 a hral sem ji u strejdy nejlepsi fotbal lepsi sem jeste evidel a fifa at de dpce,myslim na pc verzi jedina fifa zatim bavi je na playstation 2 a to je fifa 07 ale pes je pes
[Odpověz]

Titulek: Re: sracka
Nick: (434) - neregistrovaný
Datum:2010-01-18 19:20:01
no jo když se někomu fifa 09 a 10 seká a zkusí fotbal se slabší grafikou(pes,nemluvim o pes9) tak začne fifu kritizovat!

Titulek: zadnej shift
Nick: (fifa shit) - neregistrovaný
Datum:2009-10-22 21:48:38
FIFA 10? Shit nejvetsi...hraci uplni magori a obtiznost nemluvim radeji...dementni hra...uz nikdy dalsi verzi necekam...shit shit a shit na shittou
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2009-10-19 19:21:51
tak fifa mě opět zklamala jak jinak 99% lidí kteří to hráli nebo hrajou tak je to určitě zklamalo není to žádná simulace myslím PC verzi.je to jenom fotbalová hra kde jsou samé statistiky a hodně lig a týmů jenže lepší je konkurence která to má naopak lepší je hra a ne atmosféra a hratelnost nulová a každým rokem opakující.PES 2010 bude o hodně lepší
[Odpověz]

Titulek: Prvy dojem
Nick: (Hoyte14) - neregistrovaný
Datum:2009-10-10 20:27:24
Velke nadeje som do toho urcite nevkladal, ale toto je fakt hnus. Po 5 minutach som to vypol, odinstaloval a DVD zakopal...... 0,5/10 PES 2010 RULEZZZZZ!
[Odpověz]

Titulek: Hodnoceni
Nick: (Nevim) - neregistrovaný
Datum:2009-10-01 13:51:10
Je velmi slaba hra, nerealna, hraci si nejsou vubec podobni, nez se dostanete na hrace ktereho chcete ovladat tak souper uz je na druhe strane, graficky taky zadny pokrok. Proste secteno a podtrzeno fifa ztraci na PES jeste hodne a dlouho tomu jeste jak to vypada bude
[Odpověz]

Titulek: Re: Hodnoceni
Nick: (chelseafch)
Datum:2009-10-19 19:24:18
mohu souhlasit velké změny se u PC verzi nekonaly možná je to trochu znát ale kdo nehrál fifu 09 pořád a pořád tak u fifi 2010 to určo pozná že je tam taková moc nepatrná změna

Titulek: Fifa 10 - nic nového
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2009-09-11 13:36:27
Fifa 10 = Fifa 09 + pár úprav Nechápu, jak mohli něco takového vydávat za novou verzi. Vždyť se to skoro nezměnilo.
[Odpověz]

Titulek: Re: Fifa 10 - nic nového
Nick: (makes) - neregistrovaný
Datum:2009-10-03 22:21:14
tak teda asi si nehral fifu 09. ak máš takéto dojmi z 10-ny. desina je určite šupová hra. odporúčam zahrať. nech si každý spraví názor sám. ja jej dávam 10 z 10 už len preto lebo je náročnejšia v hratelnosti ako predtým.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 36436x - statistika
FIFA 2010 52 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-02
FIFA 2010

Průměrné hodnocení z médií:

52.43 %

Min : 30 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 7
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %