Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

FIFA 2008 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - FIFA 2008 (PS2) 80.00 %PS3 - FIFA 2008 (PS3) 82.50 %XBOX360 - FIFA 2008 (X360) 80.00 %

Kde koupit ?

Microgames  247 Kč  
FunStore  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---78 %SCORE 165
LEVEL 6/1060 %LEVEL 157
Czechgamer.com ---85 %2007-12-23
Gamesport ---90 %2007-11-20
Recenzeher.eu ---60 %2007-11-09
GameStar.cz ---79 %2007-11-09
GamesWEB.sk ---70 %2007-11-06
Vokr.com 7.6/1076 %2007-11-04
Dex-site.com (ZRUŠEN) 6/1060 %2007-10-16
Bonusweb ---80 %2007-10-03
Sector.sk 7/1070 %2007-10-01
Hratelne.cz ---88 %2007-09-25

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.67 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

75.00 %

Počet hodnocení: 29
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2381 z 5973 Žebříček
PC: 1040 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 68 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 221 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

NejHry.cz (ZRUŠEN)2007-08-27
Sector.sk2007-08-12
Hratelne.cz2007-08-07
GamesWEB.sk2007-08-05
Recenzeher.eu2007-07-13
Hratelne.cz2007-07-07
Gamesport2007-05-29

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nejlepší tým na Fife 2008
Nick: (Kuře) - neregistrovaný
Datum:2014-03-04 22:34:25
zdarec ... kámoš by potřeboval vědět jaký tým je na této fifě udělanej jako nejlepší ... prosím dejte sem nějaký tipy
[Odpověz]

Titulek: hra
Nick: (07) - neregistrovaný
Datum:2011-09-01 16:23:46
fifa 07
[Odpověz]

Titulek: FIFA 2008 TURNAJ
Nick: (zdenek008) - neregistrovaný
Datum:2009-09-26 18:04:55
Čus lidi kdo by chtěl hrát fifu 08 po netu turnej snáma je nas jen 6 a potrebujeme hrace stranky www.fifa2008.wbs.cz dnes začínáme od 20:00 kontaktujte mě na strankach sou moje kontakty děkuji
[Odpověz]

Titulek: gamepad
Nick: (chenile) - neregistrovaný
Datum:2008-01-07 18:35:45
Ahoj.. koupil sem si tenhle ovladac Speed-Link SL-6535 s fifou funguje tlacitka se daji nastavit... ale kdyz zpracovavam mic strasne mi odskoci od nohy (i kdyz gamepadem ani nehnu) na klavesnici to nedela.. nevite cim by to mohlo byt ?
[Odpověz]

Titulek: Ubohá jako vždy
Nick: (.......) - neregistrovaný
Datum:2007-12-10 21:03:14
fifa je za poslední 4 roly pořád stejne nudná, myslim tim na PC, na Xbox 360 a PS3 je to uplne jina hra, Na Pc je od rocniku 2004 vylepsovana jen malinkostma, prosteje to parodie na fotbal
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (binous) - neregistrovaný
Datum:2007-12-07 17:37:30
http://sarfcb.webgarden.cz/ FIFA 08 online liga
[Odpověz]

Titulek: HAMACHI LIGA
Nick: (ING) - neregistrovaný
Datum:2007-12-07 02:44:59
www.udgl.wz.cz/nove.html opravdu mazzec liga :) dyž-tak kontakt na admina...247-882-376 ale registrace je na stránce, takže není podle mě třeba :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gonzal) - neregistrovaný
Datum:2007-11-30 04:20:33
prosim vas nemužete mi nekdo poradit jak rozbalit ten upa soubor pls odpovezte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 17:30:29
prosim poradte mi nekdo kdyz hraju fifu 08 na pc, jak se v manager mode dostanu pri hre do team managementu.. kdyz dam esc a kliknu na to tak to po me chce zvlastni ovladac a ja nevim co s tim, takze nemuzu stridat a menit formace.. dik
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-28 23:45:23
tak neklikej myškou ale používej enter

Titulek: Nábor
Nick: (Admin-2) - neregistrovaný
Datum:2007-11-15 03:47:36
Pokud by měl někdo zájem hrát Online NHL, FIFU, F1 Challenge, rFactor tak přijďte na stránky www.hrej-online.cz. vítěz získá trofej ORIGO. S pozdravem vedení ligy ORIGO Team.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mejrs) - neregistrovaný
Datum:2007-11-11 16:00:11
zdarec mam dotaz.kdyz mam joystick bez analogovych pacek a chci si zahrat s kamosem rezim Be-a-pro jak si na tom joysticku nastavim hrace za ktereho bych si chtel zahrat?diky
[Odpověz]

Titulek: fifa league
Nick: (dLoRaH) - neregistrovaný
Datum:2007-10-28 19:05:08
http://www.fifaliga08.websnadno.cz/index.php?menu=1 uz bezej 2 ligy mista este sou nazev site HaRoLd1 heslo d4rk or icQ 348664346 tak go at nas je co nejvic
[Odpověz]

Titulek: instal
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2007-10-28 16:48:33
co mam robit ked mi vyhodi chyba v08 audio data2456
[Odpověz]

Titulek: fifa 08
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-27 01:40:41
Ahoj, bude mi fungovat Fifa 08, když mám kartu GeForce MX 440
[Odpověz]

Titulek: ONLINE LIGA - Nepotřebujete originalku
Nick: (Bonzo) - neregistrovaný
Datum:2007-10-26 02:05:30
www.fifa08online.ic.cz - online liga, ke které potřebujete jenom funkční hry FIFA 08 (kopii) a internet...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fifa 08) - neregistrovaný
Datum:2007-10-25 15:14:34
Pošlete mi někdo pls winupa, mail-kubiik66@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: 2 liga
Nick: (dLoRaH) - neregistrovaný
Datum:2007-10-25 14:33:57
fifa 08 liga 1 liga uz je zaplnena tak rozjizdime 2 kontakt icQ 348664346
[Odpověz]

Titulek: winump na co je??
Nick: (love.nic) - neregistrovaný
Datum:2007-10-24 01:55:29
nevíte nekdo zda by se dalo udelat na 08 nastaveni z fifi07 sere me to Q na change players diky kdyžtak piste na mail love.nic@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-22 23:45:06
zdravim chci se zeptat když hraju za tým české ligy mam možnost hrát ostatní mezinarodní klubové pohary? 4 krát jsem vyhral ligu a nic. A manual na tohle téma je k hovnu
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (dLoRaH) - neregistrovaný
Datum:2007-10-23 01:22:56
ne s CR ligy se nedostanes nikam ale pockej tak mesic a bude to opraveny

Titulek: fifa 08
Nick: (dLoRaH) - neregistrovaný
Datum:2007-10-22 23:10:36
zdravim kdyby nekdo chtel zahrat fun ligu tak napiste icQ 348664346
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (JP7) - neregistrovaný
Datum:2007-10-15 00:57:16
Caw nevite kdy se Next-gen grafika ve fife objevi na PS2 a PC????
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-10-15 03:31:02
Již v příštím roce by jsi se snad měl dočkat (minimálně u PC verze)

Titulek:  
Nick: (soptikman) - neregistrovaný
Datum:2007-10-13 15:47:59
prosím,mohl by mi někdo poslat program winupa na soptikman@seznmam.cz.Moc děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Winupa nejde stahnout bet warez nebo usenext
Nick: (Erides Rascos) - neregistrovaný
Datum:2007-10-10 17:24:14
Bohužel musím říct, že winupa nejde stáhnout( pouze na placených torrentech lze stáhnout, ale stejně nefunguje). Je tu však jedna mnohem lepší zpráva-Behem několika dní umístím na torrentreactor.com Fifu 08 DVD i s cz dabingem a češtinou.
[Odpověz]

Titulek: .upa
Nick: (SpoKi) - neregistrovaný
Datum:2007-10-08 17:17:17
plosiiim hocikto kto mate winupa poslite mi to na SpoKi11@azet.sk velmi vam budem vdaaacnyyyyy dik vpreed
[Odpověz]

Titulek: fifa 08
Nick: (pohoda) - neregistrovaný
Datum:2007-10-04 12:09:38
http://www.guerro.wbs.cz/index.php?menu=1 po uspěšnem roce fifi 07 jedeme i ligu ve fifě 08 jen pro zajemce kteři chtěji hrat ne jen jeden zapas minuli ročnik jsme odehrali celkem 5 sezon ted je nas asi 35 hraču kteči tvoři stabilni torzo naši ligy hledame dalši schopne lidi co vydrži hrat a nevadi jim sem tam nějaka ta prohra ..vše podstatne je na našem webu
[Odpověz]

Titulek: Pro EVO
Nick: (perka) - neregistrovaný
Datum:2007-10-02 19:18:09
no tak tady ctu ty bludy, jak chvalite fifu 08. Po odehrani dema (10) zapasu a je to hruza. Zkuste si hosi dat 10 zapasu v proevicku a uz tu zumpu nikdy hrat nebudete. (mimo jine, jsem odkojenej na fife od doby, kdy vznikla,ale proste na EVO nema)
[Odpověz]

Titulek: Re: Pro EVO
Nick: (Dodo) - neregistrovaný
Datum:2007-10-03 18:10:30
Plná hra se s demem nedá srovnávat. ŇOUMO!

Titulek:  
Nick: (Honz!k) - neregistrovaný
Datum:2007-09-30 23:27:02
Ten tvuj FIFA 08 reloaded se mi sekl v 91% a dal uz to nestahuje
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Degen Teken) - neregistrovaný
Datum:2007-09-29 23:26:32
Prosim kdo vi kde se da stahnout winupa zadarma tak at to sem napise.Prosim moc.Dejk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sparazza) - neregistrovaný
Datum:2007-09-26 17:49:47
uz to sosam z torrentu doufam ze to bude v pohode že se EA.sports nevysrali na pc verzi..je zajíma jenom x360 a ps3 a na pc serou ...doufam ze se na fifu nevysrali jako na NHL
[Odpověz]

Titulek: FIFA 08
Nick: (bombi) - neregistrovaný
Datum:2007-09-26 01:28:24
Ofificiálně na PC ještě nevyšla
[Odpověz]

Titulek: FIFA 08!
Nick: (igi20) - neregistrovaný
Datum:2007-09-25 21:35:56
Tak konečne vyšla FIFA 08 a nie je to vírus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kajak) - neregistrovaný
Datum:2007-09-21 23:50:17
Prosim o někoho kdo mi pošle program WinUPA na e-mail djkajak@seznam.cz byl bych mu moc vděčen
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jiřák) - neregistrovaný
Datum:2007-09-16 12:38:42
Jestli nekdo chcete demo Fify 2008, dejte http://files.filefront.com/FIFA+2008+Demo/;8447058;;/fileinfo.html a je to!!!
[Odpověz]

Titulek: potrebuji winupa 1.0.0.3
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2007-09-15 21:35:27
pls ak by ste bily tak milyyyyy tak by ste mi mohli pls poslat to winupa ma muj mail :-) M.pecnik@zmail.sk
[Odpověz]

Titulek: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: (Erides Rascos) - neregistrovaný
Datum:2007-09-14 19:15:28
Jen tak pro zajímavost, např: já jsem to z tohoto soubora nainstaloval,alemusel sem si nejdřív stahnout program winupa 1.0.0.3, a ten dá stáhnout na www.usenext.com, ale musíte být člen a platit za to členský poplatek, a když tak se Fifa 08 dá stáhnout z www.isohunt.com a jmenuje se Fifa_08-RELOADED! Píšu to tu, bo nejsem zmrd jak někdo a chci se podělit i s ostatními,bo sem zjistil, jak hrát Fifu 08 iteraktivní ligu bez net-key,a chtěl bych taky mít na svích stránkách nějakou konkurenci-a pokud mi nevěřít s UPA tak reloaded funguje, bo je to RAR
[Odpověz]

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-18 19:48:45
Poslete mi prosim nekdo winupa na v.rysanek@seznam.cz. oplatim.

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-18 19:57:05
to pod tou instalaci upa je nekoho jineho

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-18 21:17:56
cau kamo a ten winupa by si nemohol hodit na rapid pllllls

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-21 05:31:44
A byl bys tak hodnej a poslal mi ten prográmek na SteveSoucek@seznam.cz skodny nebudes

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: (melinho) - neregistrovaný
Datum:2007-09-24 18:37:16
poslete mi pls nekdo winupa na BSopik@seznam.cz

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: (UPA soubor) - neregistrovaný
Datum:2007-09-29 18:29:48
pošlete mi prosím někdo WinUPA na ondrej.fila@seznam.cz předem dík!!!

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-02 02:03:46
Zdarec, prosím můžeš mi posla toho winupa.Stáhl jsem si soubory zabalené v UPA.Rád bych si ji zahrál.Na rapid se zatím nedostanu,mám málo nastřádano. Diky moc

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-02 02:05:22
mail jsem úplně zapomněl:wildboy@tiscali.cz

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-04 19:31:12
Prosím můžeš mi poslat toho winupa na wildboy@tiscali.cz Díky moc

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: (sstepann) - neregistrovaný
Datum:2007-10-21 14:54:28
No a když ho máš nechtěl by jsi mi ho poslat na icq 410405265

Titulek: Re: Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa lze nainstalovat
Nick: (fifa) - neregistrovaný
Datum:2007-10-25 14:08:32
zdar, ja jsem si stahl Fifa_08-RELOADED, ale nevím jak to rozbalit, tak pokud mi chceš poradit,tak mi napiš na mail-kubiik66@centrum.cz

Titulek:  
Nick: (Thomix)
Datum:2007-09-08 17:51:52
Je to trochu stejný jako Fifa 07, třeba filmečky u vhazování nebo odkop od branky, ale zdá se mi že se změnila fyzika míče, menu je jiný, ale to jste si asi všimni, jestli to někdo chce stahovat normálně, tak já jsem to stáhnul na hrej.cz, tam už je hned odkaz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (DeMooro) - neregistrovaný
Datum:2007-09-08 14:22:24
jestli nikdo tvrdí že je 08 stejná jako 07 tak to je lama a 07 nikdy nehráll...08 se hodně změnila i když na první pohled to vidět není...a pes hrajou jen lami bez licence...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-12 21:09:24
haha, si pichni tvoje licencie do prdele, neviem jak niekto moze povedat ze ta arkadova somarina na 15 minut zabavy je lepsia jak PES, mozno vyvojar z EA, dmnce :D

Titulek: gdgdssg
Nick: (Henry) - neregistrovaný
Datum:2007-09-07 18:20:52
blbost je to stejny jak 2007 Pro evo bude mnohem lepsi
[Odpověz]

Titulek: demo
Nick: (Lookout21) - neregistrovaný
Datum:2007-09-03 21:11:05
Ale cez torenty sa uz da stiahnut demo Fifa 08 a je to celkom solidna hratelnost.Takze doporucujem si to stiahnut(Je to na Torentspy)
[Odpověz]

Titulek: Pre Eda
Nick: (Lookout21) - neregistrovaný
Datum:2007-08-23 04:44:49
Tak to tu teda napis kde to presne najst vsetci ti budeme vdacny..
[Odpověz]

Titulek: Fifa 08
Nick: (Gabe) - neregistrovaný
Datum:2007-08-10 14:21:17
:-D Nektere lidi fakt nepochopim ..... jak to asi tak muze byt na internetu kdys to nemnelo jeste nikde nevyslo .... boze staci trocha selskeho rozumu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2007-08-03 18:04:18
jaký program mám stáhnut když je to bin
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (duhha) - neregistrovaný
Datum:2007-07-31 23:32:40
Všichni kdo jste si stahli Fifa.2008.StolenSource.PCDVD-Unlimit3d.upa vítejte do klubu blbců. Jsem jeden z nich. 3 GB zavirovanejch srac*k
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (eda) - neregistrovaný
Datum:2007-08-21 19:02:24
takze duhha mozna ty si v parte blbcu protoze kdyz se poradne podivas po netu tak to najdes v iso. takze priste nez se vsech udelas blbce tak se zamysli nad tim co pises

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-22 00:26:19
hento co ste si stiahli z netu to je fake virus takze smola ale ked to niekde najdete a nebude to upa program tak to sem napiste aby si to mohli j ostatny stiahnut
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mdkekso) - neregistrovaný
Datum:2007-08-10 12:08:24
kto uz to ma?? a ide mu to

Titulek: FiFa 07
Nick: (Spass) - neregistrovaný
Datum:2007-07-17 15:44:02
kde jste tu hru nasli?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (F.3.r.0.) - neregistrovaný
Datum:2007-07-14 04:15:29
ja uz to mam :)
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Tea) - neregistrovaný
Datum:2007-07-14 12:25:32
hoj, mam uz to taky stazene, jen mi to nejde rozbalit. Nevis, jak na to ?

Titulek: Re:
Nick: (zed) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 20:48:46
Jak se to rozbaluje? stahl jsem to i s pridanym programem, ale nejde to rozbalit, program je urceny pro jine (Rary. zipy). Existuje nejaky jiny program ktery dovede otevrit soubour s koncovkou UPA?? pls

Titulek: Fifa 08
Nick: (Spass) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 12:08:12
nevyte kdy to vijde???
[Odpověz]

Titulek: Re: Fifa 08
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-06-21 22:02:26
Datum vydání: 2007-09-25
btw:nahoře (na této) stránce to máš napsané :-/

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
FIFA 2008
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



FIFA 2008
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 45913x - statistika
FIFA 2008 75 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-09-25
FIFA 2008

Průměrné hodnocení z médií:

74.67 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %