Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Zoo Empire > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---71 %SCORE 127
LEVELMichal Rybka6/1060 %LEVEL 117
Doupě 6/1060 %2004-11-22
Games.cz ---65 %2004-11-09
Bonusweb ---80 %2004-08-24
Gamecenter (pozastaven) ---72 %2004-08-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 81 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3345 z 5862 Žebříček
PC: 1535 z 3096 Žebříček
PC/Simulace: 97 z 233 Žebříček
Vše/Simulace: 215 z 402 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Hixinka) - neregistrovaný
Datum:2014-10-13 15:29:20
Ahoj může mi někdo poradit jak se tam dává voda ? děkuju
[Odpověz]

Titulek: Jak je mám dostat z tech beden?
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2013-02-26 15:25:43
Jak je mám dostat pryč z těch beden zpátky do výběhu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak je mám dostat z tech beden?
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-27 21:36:23
Ctrl + levé tlačítko myši. Aspon doufám.

Titulek: průměrná sláva zoo podle návštěvníků
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-12-16 16:46:27
Jak mám udělat průměrnou slávu zoo podle návštěvníků?A ještě průměrnou slávu zoo podle programu?Zkoušela jsem to asi 20 a nejde mi to.
[Odpověz]

Titulek: jak mam nakrmit zvirata ??
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-19 02:00:56
prosim poradte mi jak mam nakrmit zvirata..mam tam osetrovatele i takovej ten jakoby krmelec nebo co to je :D ale proste mi tam ti osetrovatelee nedavaj jidlo a zvirata mi umiraj co s tim ??? prosim poradte
[Odpověz]

Titulek: Re: VODA A KRMENI
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-06 12:41:05
daš shift a klikneš na levou stranu myšky(ale musiš na stejno)
[Odpověz]

Titulek: Nejde to!
Nick: (Alena) - neregistrovaný
Datum:2011-04-06 22:22:43
Nevíte co mám udělat:už několikrát za sebou sem vyhrála a vše splnila jako myslím v kariéře ale to zvíře nikdy nikdy se mi neukázalo!!!=(((Prosím pomoct tak strašně bych je chtěla
[Odpověz]

Titulek: poradte
Nick: (Petra[neregistrovana]) - neregistrovaný
Datum:2011-01-09 22:08:01
nechci dat prispevek ale chci se zeptat jak mam udelat reku
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-08 19:33:41
Mohu poprosit jak se pridavají penize?????, Predem dekuji!!!!
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (jorkšírek) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 17:47:45
ahoj prosím poradte jak se dělá kariéra ve volné hře prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííím
[Odpověz]

Titulek: poraďte
Nick: (tomik) - neregistrovaný
Datum:2010-10-03 15:05:09
Prosím, jak se ve hře otáčí s objekty? Když chci dát vchod prostě směrem k cestě. ZOO tycon se nám zdála jednodušší...Díky moc za radu.
[Odpověz]

Titulek: VODA A KRMENI
Nick: (TERKA) - neregistrovaný
Datum:2010-08-19 20:57:25
ahoj prosim vas mohl by mi nekdo poradit jak jim tam dat vodu na koupani skousela sem klikat na ten stromek na liste a tak ale nic nepomaha jo a jeste jak je primet krmit nic nepomaha dik.
[Odpověz]

Titulek: Re: VODA A KRMENI
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-24 00:34:10
TERKA: musíš si kliknout na tlačítko *ZMĚNIT VÝŠKU TERÉNU* (nebo tak něj tam to je) a přidržet kolečko myši. A už máě jetírko =)

Titulek: Re: VODA A KRMENI
Nick: (adelka) - neregistrovaný
Datum:2011-11-18 22:15:09
zvíšíš terén a potom až se ti bude teren zvišovat das shift

Titulek: Průměrná sláva zoo podle reklamy
Nick: (Deniska) - neregistrovaný
Datum:2010-08-05 23:59:01
Prosím nevíte nikdo jak se dělá ta průměrná sláva zoo podle reklamy? newm si rady prosím poraďte odepište na mail: mazlik.hejdovka@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Dráha a loďka
Nick: (Zuzka) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 00:00:36
Prosim poradite mi jak mam postavit koleje k vlacku a reku po ktere by mohla jet lodka? Moc dekuju
[Odpověz]

Titulek: VLACIK
Nick: (NATA) - neregistrovaný
Datum:2010-05-26 14:55:06
aka dlha ma byt draha vlacika aby sa nestazovali ze je krátka?a aka dlhá má byt dráha s lodkou?
[Odpověz]

Titulek: zkoumání
Nick: (Mashulka) - neregistrovaný
Datum:2010-03-19 16:41:51
Napsalo mi to abych vyzkoumal nebo vybádal 2 atrakce.. a to myslejí jak? děkuji dystak odpovezte na mAja4444@seznam.cz a nebo nekdo kdo by mi mohl radit a psali by jsme si o te hre na icq :)
[Odpověz]

Titulek: maso
Nick: (Adisa) - neregistrovaný
Datum:2010-02-18 00:56:11
prosim vás,měla jsem želvy a měly normálně jídlo nějakej salát nebo co,a oni chtěli maso..jak jim mam teda dát maso? když ale oni jim tam ty ošetřovatelé dávaj jenom ten salát..
[Odpověz]

Titulek: voda?
Nick: (Adisa) - neregistrovaný
Datum:2010-02-18 00:18:24
dobrý den,prosím vás,envíte jak se tam může dát voda?ne jako v tý misce to vim ale normálně,aby do né mohli chodit atd.nide to tam nemam!
[Odpověz]

Titulek: Re: voda?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-01 15:41:04
musite udelat ke zviratum branu.

Titulek: Re: voda?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-17 16:16:17
v nastojich pro upravu terenu, kdyz snizis teren, tak se objevi voda

Titulek: Jídlo
Nick: (Maky) - neregistrovaný
Datum:2010-01-24 17:13:16
Ošetřovatelů mám hodně, ale vůbec mi nechtějí nakrmit zvířata. co mám dělat. Už jsem jim i zkoušela zvýšit plat ale nepomohlo to.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pomoc pls) - neregistrovaný
Datum:2009-12-25 22:07:22
prosimvás nemohli bystemi napsat jak se dává zvířatům voda a jídlo ošetřovatela tam mám ale oni nic nedělaj a jo proč se zavírají do těch bílých klecí dou snich nějak dostat ven prosím napištemi jak se co tam dělá ja tu hru mám totiž novou jo tak mi prosíííí napište na qwets3@seznam.cz prosímmmmm předem díki
[Odpověz]

Titulek: Re: proč s zavírají do beden 
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-11 22:25:18
zavírají se do klecí protože mají někde díru ve výběhu.

Titulek: Umírají mi...
Nick: (missa) - neregistrovaný
Datum:2009-08-31 15:32:42
Ahojda..věřte mi,že jsem si celou diskuzi pročetla, ale svůj problém jsem zde nenašla :-( Vím, jak se dává voda (jak úpravou terénu, tak i misku s vodou)...ovšem zvířata mi umírají žízní...stejný problém mám s krmením...žrádlo tam mají, ošetřovatelů mám víc než dost a stále mi umírají zvířáta...poraďte mi prosím, co s tím mám dělat :-(
[Odpověz]

Titulek: Re: Umírají mi...
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-08-31 16:07:39
Najmi více ošetřovatelů, vycvič je a dej jim vyšší plat. Případně zkus pozastavit hru a pak pomocí CTRL a levého tlačítka myši kliknout na "problémové" zvíře a postavit ho přímo před krmění.

Titulek: Re: Umírají mi...
Nick: (missa) - neregistrovaný
Datum:2009-08-31 16:49:31
Díky moc...zkusím to tak i s tou vodou :-)

Titulek: Re: Umírají mi...
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-10 17:22:12
Stáhni si patch, upravuje algoritmus starající se o pocit hladu u zvířat. Díky tomu už zvířata neumírají z hladu, když je v blízkosti alespoň kousek jídla

Titulek: Pomoooc
Nick: (Vlaďka) - neregistrovaný
Datum:2009-08-17 18:01:35
Zdravím - právě jsem se vrhla na volnou hru je super ale neumím si natáčet pohled na ZOO - poraďte prosím :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoooc
Nick: (Ondra) - neregistrovaný
Datum:2009-10-04 16:10:45
natáčí se pravým myšítkem

Titulek: pomoc
Nick: (jarko) - neregistrovaný
Datum:2009-07-26 16:20:54
neznate nekdo nejakej kod do hry zoo empire jestli jo tak mi napiste na email nebo to napiste do diskuze diky emel je:jaroslavtrubela@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Kubulus)
Datum:2009-07-26 17:34:36
Našel jsem toto: Penízky: Při hraní podrž [Shift] + [Alt] + [C] a dostaneš 100 000 dolárů. Všecka zvířata: Podrž[Shift] + [Alt] + [T] a budeš mít prístup ke všem zvířátkům.

Titulek:  
Nick: (ewik) - neregistrovaný
Datum:2009-07-19 13:48:16
manéž mužes postavit jedine v KAriera jinak to nejde a je to tam jako treba záchody atd. =D
[Odpověz]

Titulek: Manéž
Nick: (aaa) - neregistrovaný
Datum:2009-07-05 20:07:09
nevi nekdo jak muzu postavit manez
[Odpověz]

Titulek: ahojky
Nick: (anairda) - neregistrovaný
Datum:2009-06-22 03:45:51
ahojky poradíte mi někdo jak mám nakrmit zvířata?mám dost ošetřovatelů ale jen stojí a zvířata nekrmí...díky..pište na anairda99@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ahoj) - neregistrovaný
Datum:2009-06-21 15:18:46
prosím mocinky poradtě mi nekdo jak se do zoo empire dava voda kde se ty zvířátka koupou..dekuji napiste mi na email andrea.nikolosova@seznam.cz dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re:posouvání zvířat
Nick: (kiky) - neregistrovaný
Datum:2009-04-23 22:35:33
zvířata jdou posouvat musíš na ně dvakrat kliknout a pak mas nahore napravo odebrat, posunout a podrobnosti výskytu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Patas) - neregistrovaný
Datum:2009-03-07 15:44:59
Čau lidi dnes sem udělal velkou zoo!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: voda
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2009-02-22 12:20:03
klikneš na terén a jak je na miši to kulatý tlačitko tak to zmáčkni
[Odpověz]

Titulek: jídlo
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2009-02-22 12:18:43
musíš tam dát ošetřovatele
[Odpověz]

Titulek: jídlo
Nick: (Eva) - neregistrovaný
Datum:2009-02-15 22:22:23
ahoj, prosím o radu, zvířátka v zoo mi umřela hladem, netuším, jak je nakrmit. Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Voda
Nick: (Julča9) - neregistrovaný
Datum:2009-02-08 20:43:28
Ahoj prosím poradí mi někdo jak se dělá v zoo empire voda?Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Voda
Nick: (rada) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 01:37:44
vodu uděláš tak že jak dáváš ty kopce a ty povrchy(na liště ten stromeček)tak místo aby jsi klikla levým tlačítkem myši klikneš na kolečko(uprostře na myši)

Titulek: Prosííím pomoooc
Nick: (Treperenda) - neregistrovaný
Datum:2009-02-06 00:16:51
Ahojte lidičky, začala jsem hrát s velikou chutí ZOO empire, ale došla jsem k misy, kde po mě chtějí průměrnou slávu zoo u návštěvníků a já jsem v koncích :-( Můj email je: popelka22@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: PROSIM jak se to staví
Nick: (kiki) - neregistrovaný
Datum:2009-01-10 21:20:51
prosím jak se staví manéž??????? prosim bleskovou odpověd na kristy.cermakova@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jana) - neregistrovaný
Datum:2008-12-07 01:06:39
Dobrý den já vám nechci dát príspevek ale chtela bych od vás radu já totiz nevím jak se delá v hre zoo empire voda ve které plavou napr.: tucnáci, hrosi atd . prominte ze sem vás obtezovala ale jestli by ste byli tak hodní a nenapsali by ste mi to na E-mail jana.kamenistakova@seznam.cz byla bych moc ráda chela bych si tu hru skusit zahrát s plným výkonem dekuji mnohokrá Jana Kamenistakova ( prominte nejdou mi hácky cárky )
[Odpověz]

Titulek: hezký
Nick: (kk) - neregistrovaný
Datum:2008-10-23 20:59:13
je to moc hezký
[Odpověz]

Titulek: Posouvání zvířat
Nick: (Nelly) - neregistrovaný
Datum:2008-09-28 21:09:13
Prosím jak se posouvají zvířata?
[Odpověz]

Titulek: Re: Posouvání zvířat
Nick: (milka) - neregistrovaný
Datum:2008-10-23 20:58:20
v zoo empire nejdou posouvat zvířata jenom v zoo tykon

Titulek: členovci
Nick: (krista) - neregistrovaný
Datum:2008-09-28 17:17:43
prosí řekněte mi nekdo jak mám dát zvířatům členovce
[Odpověz]

Titulek: Re: členovci
Nick: (barča) - neregistrovaný
Datum:2008-10-23 20:56:47
členovce dáš normálně klikneš na nakmit zvíře a personál ti tam vykope jámu a z toho získávájí členovce ale jde to jenom jestli to zadané zvíře chce členovce

Titulek: Re: členovci
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2009-04-28 19:49:19
je to hsty mam tam uz 58 zvirat a 2 milioni penez je to bozy kdo ma vic napiste:))))

Titulek: kariéra
Nick: (last) - neregistrovaný
Datum:2008-09-27 23:11:24
prosím řekněte mi jak mám u té kariéri vyskoumat nějaké atrakce atk.
[Odpověz]

Titulek: Jak se dělájí koleje do nadzemní dráhy
Nick: (Tomáš) - neregistrovaný
Datum:2008-09-14 17:58:41
Prosim nevite nekdo jak se delaji koleje do nadzemni drahy kdyby jo tak prosim naste sem dik tomas
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak se dělájí koleje do nadzemní dráhy
Nick: (no děkají se tak) - neregistrovaný
Datum:2008-09-17 20:08:19
děljaí se tak,že když postavíš stanici,klikneš na ní,vlevo dole v rohu se ti ukáže přidat pillíř,ale musíš to udělat dlouhí,a aby to zapadlo pamk na ten konec

Titulek: Re: Jak se dělájí koleje do nadzemní dráhy
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-21 00:31:34
pokliknes na tu drahu dvakrat a pak si je tam udelas

Titulek: zvirata
Nick: (borecek) - neregistrovaný
Datum:2008-09-12 23:35:07
vyhral sem v kariere zvire a nevim jak ho mam dat abyy mi slo? prosim napiste na tomadeus@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: průměrná sláva zoo
Nick: (Sonabu) - neregistrovaný
Datum:2008-01-06 23:12:48
prosím,poradte,na čem závisí průměrná sláv zoo u návštěvníků,děkuji Soňa.
[Odpověz]

Titulek: zvířata, věci
Nick: (Terka K.) - neregistrovaný
Datum:2008-01-03 01:23:13
nevíte jestli se dajou stáhnout do zoo empire nová zvířata a jiný věci?předem dik
[Odpověz]

Titulek: Re: zvířata, věci
Nick: (to byl taky chtěl vedět) - neregistrovaný
Datum:2008-09-17 20:09:43
já teda taky nevěděl,a v kariéře sem nikdy nevahrál,jako u tý se vzásnými,ale nějak že klikneš na svůj profil,a pak asi tm nělde to zvíře dáš

Titulek: V propagaci zvirat prodejem hracek.... POMOOOOOOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (Anonym) - neregistrovaný
Datum:2007-07-02 16:48:57
Prosim pomozte mi!!! jak je v propagaci zvirat prodejem hracek, jak to muzu zvysit????????????? napiste mi to prosim na muj mail Andie@email.cz predem dik
[Odpověz]

Titulek: Re: V propagaci zvirat prodejem hracek.... POMOOOOOOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (výzkumem) - neregistrovaný
Datum:2008-09-17 20:11:12
normál,výzkumem,dolle si najdeš informační centrum dole máš výzkum,dáš tlačítko plus a tam si najdeš,ale musíš si na to najmout ty pro zákaznáíky atd...

Titulek: Kde seženu seznam zvířat ze zoo empire?????
Nick: (Luky) - neregistrovaný
Datum:2007-01-12 13:38:37
Poraďte mi prosim kde seženu seznam zvířat ze zoo empire???A ještě mi prosim pošlete typy a triky.Můj e-meil:Bill.Popletal@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (philipse) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 05:15:15
napiste mi prosim ako sa dava zvieratam pitna voda
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (no takle) - neregistrovaný
Datum:2008-09-17 20:12:37
no jak to myslíš,bud z misky dáš ve vylepšení ýbéhu,nebo si najdeš zvedání zemé,dáš shift*levý tlačítko mísí a máš to

Titulek: manéž
Nick: (luk) - neregistrovaný
Datum:2006-11-23 17:59:18
jak se dává manéž
[Odpověz]

Titulek: Re: mánéž
Nick: (krista) - neregistrovaný
Datum:2008-09-27 23:09:04
mánež se dá tak že nejdřív musíš udělat kariéru a pak se ti odemknou všechny kódy + i ta mánež

Titulek: Jak se dělá voda?
Nick: (Bibi) - neregistrovaný
Datum:2006-11-10 01:36:55
Jak se dělá voda v Zoo Empire? Četla jsem jednu radu, ale nešlo mi to. Nemáte ještě jiný způsob?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (K) - neregistrovaný
Datum:2006-11-09 22:10:04
mno myslim že Zoo Tycoon 2 je lepší ale tohle je taky dobrý ,-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2006-07-19 13:17:28
Prosim napiste mi jak se dela voda v Zoo Empire diky.
[Odpověz]

Titulek: Voda v zoo Empire se dělá takhle...
Nick: (Nikolka) - neregistrovaný
Datum:2006-09-29 19:43:25
Jirka: Vodu uděláš tak,že si tam dáš na to zarovnávání té půdy a potom ten kruh dáš tam,kde to chceš udělat a zmáčneš kolečko na myši a ono se ti to tam prohloubí.

Titulek: ZOO EMPIRE JE OPRAVDU SENZA!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (Katy) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Souhlasím!!! :) Hratelnost a hlavně grafika o moc lepší než ZOO Tycoon
[Odpověz]

Titulek: Zoo Empire
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Zoo Empire je opravdu senza!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Jak se krmí zvířeta
Nick: (marelka-neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-01-19 22:10:59
Ahoj neporadil by mi někdo jak naktmit zvíře umírají mi hlady jenomže já to nevím ošetřovatelů už maám dost

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Zoo Empire
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Zoo Empire
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19179x - statistika
Zoo Empire 68 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Zoo Empire

Průměrné hodnocení z médií:

68.00 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Enlight Software
Distributor: Enlight Software
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5861
Recenze: 24015
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3012
Průměrné hodnocení z
23398 recenzí: 71,769 %