Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Sims 3: Domácí mazlíčci > PC > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebJaromír Chvalíček---65 %2011-12-05
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-11-24
ZingŠárka Tmějová / Luisa8/1080 %2011-11-17
Sony-PlaystationEssiach---73 %2011-11-14
Topzine.czMarkéta Mrázová---85 %2011-11-07
Recenzeher.euFrantišek Šimůnek8/1080 %2011-10-28
GameParkxjohn---85 %2011-10-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.86 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2023 z 5973 Žebříček
PC: 869 z 3166 Žebříček
PC/Simulace: 51 z 243 Žebříček
Vše/Simulace: 124 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Sims 3: Domácí mazlíčci
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Sims 3: Domácí mazlíčci
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3668x - statistika
The Sims 3: Domácí mazlíčci 77 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-15
The Sims 3: Domácí mazlíčci

Průměrné hodnocení z médií:

76.86 %

Min : 65 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Games
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 85 %
Mimochodem tento datadisk vychází současně i pro konzole coby samostatná hra (a zároveň dost odlišná), v tomto směru vám ale určitě musíme doporučit spíše tuto pohodlnější a bohatší PC verzi. Domácí mazlíčci se řadí mezi ty nejlepší datadisky pro Sims 3, a proto mu udělujeme 85%.
> Recenzeher.eu : 8/10
Přestože The Sims 3: Domácí Mazlíčci jistě není dokonalý datadisk a má pár chybek, přináší pocit herního uspokojení a radost. Rozšíření tak není jen „do počtu“, ale je zcela plnohodnotné a hodné svého titulu. Prostě přídavek, který každý fanoušek The Sims, jež má rád zvířata, musí mít.
> Topzine.cz : 85 %
Domácí mazlíčci se povedli. Dokazují, že sérii The Sims nejvíce svědčí sázka na starou dobrou klasiku a záležitosti typu Medieval jsou spíše slepou uličkou, symbolickou nadstavbou. Pokud jste milovali legendární tamagoči, nový přídavek vás nemůže zklamat. Interakce se zvířátky je propracovaná do nejmenších detailů. Z hlediska přidané hodnoty jde o jeden z nejlepších datadisků v dějinách série.
> Sony-Playstation : 73 %
Majitelé loňských The Sims 3 si mohou myslet, že tento datadisk je spíše zbytečnost, ale jsou na omylu. Hra je opravdu zábavná zcela pro všechny, ale hlavně pro ty, kteří ještě nikdy nevyzkoušeli virtuální život. Hra The Sims 3: Pets nabízí zábavný a vtipný způsob, jak řešit virtuální život společně se svými mazlíčky, i přes některé chyby, jako zasekávání postav nebo dlouhé načítání.
> Zing : 8/10
I když Domácí mazlíčci jistě mají nedostatky, na kterých by se ještě dalo zapracovat a sem tam se objeví i nějaká chybka (záseky, procházení předměty), jedná se zřejmě o nejlepší datadisk, co zatím vyšel. Zvířátka jsou prostě zvířátka. Pokud jste fanoušek The Sims, koupíte si je stejně, pokud ne, bude vám to jedno.
> Konzolista.cz : 7/10
Jestli se vám líbil původní The Sims 3 a nevadí vám, že budete muset hrát úplně znovu, určitě si Pets kupte. Jde o povedené rozšíření, které přináší řadu novinek a samozřejmě chlupaté potvory do domácnosti, se kterými si užijete spoustu srandy. Pro ostatní, kteří dávají přednost raději akci, The Sims 3 Pets není a nikdy ani nebude určen.
> Bonusweb : 65 %
Typická Sims hra, která je zaměřena na chování mazlíčků. Přináší spoustu obsahu, dlouhou životnost, ale technicky na tom není nejlépe. Spíše než pro milovníky virtuálních zvířat je hra vhodná pro fanoušky Sims, kteří chtějí do svého domu čtyřnohého kamaráda.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %