Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Sims 2: University > PC > Simulace

Kde koupit ?

Microgames  366 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 133
LEVELMichal Rybka8/1080 %LEVEL 124
Časopis GameStar (zrušen) ---80 %GameStar 71
Časopis Doupě 8.3/1083 %Doupě 04/05
Vokr.com 9.2/1092 %2005-07-21
Doupě 8/1080 %2005-05-26
Bonusweb ---90 %2005-03-30
Games.cz ---86 %2005-03-30
Czechgamer.com ---80 %2005-03-22
Sector.sk ---89 %2005-03-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.36 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 841 z 5893 Žebříček
PC: 328 z 3117 Žebříček
PC/Simulace: 20 z 234 Žebříček
Vše/Simulace: 53 z 403 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: čeština do the sims 2 universita
Nick: (terezka) - neregistrovaný
Datum:2008-04-19 15:44:05
prosím nezasla byste mi někdo češtinu do hry the sims2 univerzita...díky..terka.krcalova@atlas.cz ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (denik) - neregistrovaný
Datum:2008-03-20 17:01:22
jsou nějaké internotové stranky kde jde hrát the sims2 ja jsem mela cedo s rocni obdobi ale chtela bych si skusi univerzitu
[Odpověz]

Titulek: Proluxusní život
Nick: (tony) - neregistrovaný
Datum:2007-08-24 13:20:47
Nazdarek nemate poneti co je to za datadisk k thwe sims pro luxusní život ? jsem to stahnul a nikde oto mnevidim ani zmínku Tka kdy by nekdo věděl oco v tom jde byl bych moc rad kdybi mi odpověděl::
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-30 22:35:14
kde to sezenu levni plosim dekuji skrtak.risa@seznam.cz napiste na to pls
[Odpověz]

Titulek: Monika
Nick: (Monika) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 20:50:03
ahojky prosim vas poslal by mi někdo češtinu do the sims2 University na Monulk@seznam.cz předem díííky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Brambora11) - neregistrovaný
Datum:2007-04-05 18:11:07
Nedá se někde koupit ten přívěšek na klíče smotnej???
[Odpověz]

Titulek: pip
Nick: (pip) - neregistrovaný
Datum:2006-11-26 23:34:56
je to moc skvele i kdyz jsem to nikdy hehral ani nevidel
[Odpověz]

Titulek: kde stáhnoutPROSIM
Nick: (Luczinka) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 17:13:29
prosim napiste mi nekdo kde se da tahle super hra stáhnout!!! panenkavoodoo@seznam.cz ICQ: 437-162-513
[Odpověz]

Titulek: text
Nick: (kiki) - neregistrovaný
Datum:2006-07-21 21:57:56
skveli!!!!!!!!!!!!!!jo????????
[Odpověz]

Titulek: dfh
Nick: (asdfghjkl) - neregistrovaný
Datum:2006-03-15 11:00:00
ahoj simsnáci jak se vám tadle hra líbí?? husty celkem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Denisa) - neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
Jak mám hrát The sims2 po netu?
[Odpověz]

Titulek: Re: multiplayer
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
Nijak - Jsem si skoro jistý že v Sims muliplayer není.

Titulek: www.sims2.kvalitne.cz
Nick: (Poppik) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
nevíte jak stavět?? koukněte sem -> www.sims2.kvalitne.cz
[Odpověz]

Titulek: the sims 2
Nick: (sárka) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
ahoj jdou vám stavět domy v the sims 2 ??? mě ne !!! napište mi prosim na můj e-mail co mám udělat aby to šlo!!! můj e-mail je : saronka.j@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: the sims 2
Nick: (lopo) - neregistrovaný
Datum:2007-01-04 00:26:41
Je to crackem

Titulek: Prosím vás pomozte mi
Nick: (Nikol prosí) - neregistrovaný
Datum:2006-01-27 11:00:00
je tu vůbec někdo???? za chvíli budu musett tak mi to prosím řekněte pokud to víte. cokoliv o hře the sims 2 budete vědět tak mi prosím napište na e-mail nikol.lv@seznam.cz díky nikol
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nikol prosí) - neregistrovaný
Datum:2006-01-27 11:00:00
Prosím nevíte co mám dělat když nemůžu v the sims 2 stavět baráky???co s tím je????poradíte mi prosíím moc...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (DUFFY) - neregistrovaný
Datum:2006-12-22 22:53:11
HEJ TAKY NEVIS JAK STAVET BYRAKY JA TES jestli bys nevedel jak uz jse to dela tak mi napis na email duffy131@seznam.cz dikkkk cusik

Titulek: Re:
Nick: (Lopo) - neregistrovaný
Datum:2007-01-04 00:27:19
Je to Crackem

Titulek: re:cestina
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-10 11:00:00
miso, pred par dny jsem na netu nasel jak do hry CZ dostat, staci jen zmena v registrech, staci se mrknout na Link který leží výš na radku s cestinou :b
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2006-01-10 11:00:00
Miso cestinu si budto sahni nekde na intosi nebo nevim ja ji mela uz v ty hre
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (misa) - neregistrovaný
Datum:2006-01-04 11:00:00
nevite nekdo kde sezenu cestinu na the sims 2 university?????dik
[Odpověz]

Titulek: Poradte
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
Aha a jak jao kde jinde delat
[Odpověz]

Titulek: re:poraďte
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-12-30 11:00:00
záleží na tom co všechno by jsi chtěla (a kde) jinde dělat ...
[Odpověz]

Titulek: Poradte
Nick: (Andrea) - neregistrovaný
Datum:2005-12-28 11:00:00
Hele chci se zeptat jestli se tato hra udava pouze na koleji nebo..jak se mam jako dostat i na tu univerzitu ?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Sims 2: University
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Sims 2: University
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22953x - statistika
The Sims 2: University 84 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
The Sims 2: University

Průměrné hodnocení z médií:

84.00 %

Min : 80 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Maxis
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5892
Recenze: 24102
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3043
Průměrné hodnocení z
23483 recenzí: 71,775 %